Zooitje ongeregeld, Roamler invite & Button Poetry

on

cropped-headerjess.jpg

Morgen is het dan zover. Dan ga ik voor het eerst naar de dagbesteding. Het klinkt nog steeds een beetje vreemd. Dagbesteding. Ik. Consulent Inkomen. Op de dagbesteding. Voor twee dagdelen. Want meer kan ik nog niet aan. Bizar. Werkelijk bizar. Ik denk dat het morgen pas echt goed tot me doordringt

Zoals de meeste van jullie weten schrijf ik zelden artikelen in het voren. Dat heb ik ook nu niet gedaan en dat ga ik ook niet doen. Het is gewoon niet mijn ding. Het zal dus een zooitje ongeregeld worden de komende tijd. De dagbesteding begint pas om 9:30 uur, maar de vraag is of ik voor die tijd puf of zin heb om te bloggen. Nog groter is de vraag of ik na die tijd nog zin heb om te bloggen. Het kan dus maar zo zijn dat er binnenkort een keer een dag geen artikel online komt. Ik zie het wel. Ik ga hoe dan ook mezelf geen verplichtingen opleggen omtrent het bloggen.

Heb ik er zin in? Ja! Vind ik het spannend? Ja! Het is nu dinsdagochtend 7:00 uur en ik voel al een vreemd gevoel in mijn maag. Het hangt een beetje tussen zenuwachtig zijn en angst in. Spanning is normaal lijkt me. Bij mij is het alleen vaak zo dat die spanning omslaat in angst. Dat is nogal vervelend, want die angst is niet reëel en gaat me alleen maar angstiger maken. Gelukkig besef ik dat ondertussen maar al te goed. Vandaag ga ik dus lekker wat afleiding zoeken. Even de stad in of wat wandelen en daarnaast een paar opdrachten doen voor Roamler en Smartspotter.

Over Roamler gesproken; ik mag weer een invite weggeven. Voor diegene die niet weten waar ik het over heb: Roamler is een app voor op je smartphone waarmee je geld kan verdienen. In dit artikel leg ik precies uit hoe het werkt. Kan jij wel een zakcentje gebruiken en vind je het niet erg om daar wat voor te doen? Laat het me weten in een reactie. Ook wil ik graag weten in welke omgeving je woont, dit in verband met het aantal roamlers die daar eventueel al actief zijn.

Goed, aangezien het toch al een zooitje ongeregeld is…. ♥

38 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Celine schreef:

  Wat spannend vandaag! Heel veel succes lieve Marion, je kunt het!

  Roamler lijkt me heel leuk om een zakcentje mee te verdienen. Doordat mijn studie best wel veel tijd vergt kan ik er niet naast werken, dus extra inkomsten zijn zeker welkom! (Zeker met mijn oog op de aankomende rekening van de zorg en een eigen risico dat nog moet worden verbruikt.) Ik woon zelf op kamers, maar dat wist je denk ik al 😊

  1. Marion schreef:

   Dank je wel! Ik ga maar lekker shoppen. Dan kom ik de dag wel door!

   1. Celine schreef:

    Precies! Goede besteding van de dag 😅

 2. Morgaine schreef:

  Ja een gezonde spanning voor morgen is heel gewoon, dat had ik ook toen ik een jaar geleden ging solliciteren als vrijwilligster op de DBS en het proefdraaien en dan ook nog eens aangenomen te worden en bla, pfffffffffff hahahaha Nu kom ik binnen en is het heel normaal, leuk, gezellig en al bijna een jaar! Zo voelt dat niet trouwens, alsof ik er nog altijd nieuw ben, maar dat is dus niet zo.

  Ga lekker je ding doen en maak je niet druk om je blog, laat dit eerst maar even goed over je heen komen en daarna ook goed inzinken, wie weet wil je wel meteen vertellen en misschien ook niet. Dat is ook heel normaal! Do your thing!

  Dat Roaming, heb even gekeken lijkt me dat je dan wel in contact moet staan constant met internet op je mobiel zo ie zo heb ik geen smartphone maar een android, ik weet niet of dat nog uitmaakt.

  X

  1. Marion schreef:

   Ik laat het inderdaad maar allemaal op me af komen. Dat is het beste. 🙂

   1. Morgaine schreef:

    😉 Alles mag Marion! Ook ik heb gisteren iets nieuws mee gekregen van de gemeente Almere en daar ben ik mij nu op aan het instellen, zo eng, ook al roep ik het al jaren… ‘betaald werk’, blijkt dat er een team zorg speciaal voor mensen als ‘wij’ of ik zijn om toch die betaalde baan zien te vinden naar je kunnen… dus wat denk je wat ik voel 😉 Uhm ja… haha Eerst die gemeentelijke toelagen maar weer op orde krijgen. 😉

 3. debby schreef:

  Roamler heb ik, maar ik doe er te weinig mee de laatste tijd, moet ik toch maar weer eens oppakken. Voor morgen heel veel succes lieve Marion!

  1. Marion schreef:

   Dank je wel, meis. X

 4. altijdangelique schreef:

  Ik heb zelf dagbesteding geleid ih verleden. Ik heb daar zo veel goede gesprekken gehad met cliënten. Vergeet niet dat die mensen oha hetzelfde hebben als jij. Het zijn mensen die hun baan niet meer kunnen doen vanwege diverse klachten en de meesten begrijpen ook niet hoe het zo ver is gekomen. Toch geeft die dagbesteding het gevoel dat je weer deel uitmaakt van de maatschappij. Ik wil je heel veel succes wensen Rn het komt goed!

 5. Isolde schreef:

  Ik kan me je spanning helemaal voorstellen, heel veel succes alvast voor morgen!

 6. Jenn schreef:

  Spannend, heel veel succes morgen!

 7. Marielle schreef:

  hey hoi
  Spannend hoor!! Je schrijft “Bizar, consulent inkomen en nu dagbesteding”, weet je, of je nu de koningin was hiervoor of iets anders, dat maakt niet uit, feit is dat de dagbesteding voor jou en je gezondheid nu “gezonder” is en ik vind het echt dapper dat je dit na een periode van thuis zijn aangaat, zeker ook met de angsten etc!

  Mbt je blog, het is jouw blog! NAtuurlijk is het super om elke dag iets te lezen maar wij zijn als lezers ook wel “verwend” (in de goede zin van het woord).

  Mbt de invite, het lijkt me leuk en ook mooi meegenomen nu ik niet werk, maar er zijn vast veel gegadigden.

  Fijne dag vandaag!

 8. Sammie schreef:

  ja, Roamler lijkt me nog steeds heel leuk dus ik wil wel 🙂 (nijmegen) Kan ik goed gebruiken voor de benzine wekelijks 🙂
  Kan me wel voorstellen dat je zenuwen hebt, spanning voelt, hoop dat het leuk word!

 9. Elise schreef:

  Heel veel succes morgen!

 10. loenaaraya schreef:

  Succes met de spanningen!

  Even als reactie op je filmpje vandaag: Och….. Eigenlijk is hij best lief zoals hij de deur nu openlaat ❤

 11. Veel sterkte, met de spanning van het wachten tot het zover is en er over de drempel stappen, daarna kan het alleen maar meevallen. Dapper dat je het aan gaat met al je angsten, mag je trots op zijn.

 12. IngridMoorenBlogs schreef:

  Komt goed schatje Xx

 13. Anita | Mindjoy schreef:

  Succes morgen Marion, you can do this! Probeer los te laten dat je meer kan, zie het als een opstap om te komen tot waar je wil zijn. Niet bekend met Roamler maar weet niet eens of het kan op de windows Phone.

 14. tommie345 schreef:

  Super veel succes morgen en ik ga je blogjes missen, maar groot gelijk: durf aan jezelf te denken!

  Klasse en jezelf een beetje verwennen met verantwoord shoppen is geoorloofd! Ik zal aan je denken morgenvroeg!

 15. Sanne schreef:

  Komt wel goed morgen. Dat word even spannend en een zenuwachtig moment.
  Ik snap het wel als je eens niks kunt schrijven. Is niet zo heel erg toch?

 16. Marieke schreef:

  Spannend hoor morgen, ‘gewoon’ maar over je heen laten komen.
  Ik kan ook wel wat afleiding gebruiken, ben heel benieuwd naar Roamler. Ik woon tussen alkmaar en Amsterdam.

 17. Sabine schreef:

  Heel veel plezier morgen! Kan je zenuwen helemaal begrijpen, maar het gaat vast een heel mooie dag worden!

 18. Marga H. schreef:

  Goed om vandaag wat afleiding te zoeken Marion.
  Het kan de dag wat sneller laten gaan…althans,voor je gevoel dan..

 19. Nesrin schreef:

  Heel veel succes morgen en goed dat je je verder tot niks verplicht morgen.

  Ik ben heel benieuwd hoe het gaat! Ik heb er wel een goed gevoel over. Dit klinkt misschien heel vreemd maar dit is mijn gevoel.

 20. kim schreef:

  Goed dat je beseft dat die angst nergens voor nodig is. Al weet ik (helaas uit ervaring) dat het nog steeds lastig blijft rustig te blijven. Heeel veel succes morgen, ik denk aan je!
  Roamler vind ik heel interessant! Op dit moment lukt het me niet om te werken, maar ik kan wel geld gebruiken én een extra motivatie gebruiken om buiten te komen (locatie Amsterdam) 🙂

 21. lievervoordelig schreef:

  Goed dat je wat afleiding zoekt vandaag Marion. Ik hoop oprecht dat het je morgen goed bevalt en er plezier uit mag halen. Het is niet bizar dat jij dit gaat doen Marion, ik vind het juist dapper dat je zo hard aan jezelf werkt.
  Als jij eraan toe bent om te bloggen dan zien we het resultaat vanzelf online komen. Als je rust nodig hebt dan zij dat zo en daar hebben we allemaal het volste begrip voor! Denk eerst aan jezelf 😉

 22. Simplynspecial schreef:

  Ik ben gewoon plaastvervangend gespannen voor jou! Lijkt me erg wennen, maar ik denk dat als je op je plek hier veel aan kan hebben.

 23. Wat is het snel gegaan. Super dat je eindelijk kan starten. Veel succes! Ik hoop dat je een beetje afleiding hebt gevonden. Roamler klinkt wel heel aanlokkelijk vooral omdat een extra zakcentje op dit moment meer dan welkom is. Ben van België (regio Leuven).

 24. Sytse schreef:

  Heel herkenbaar. Ik schrijf tegenwoordig ook niet meer vooruit en daarom komt het wel eens voor dat een artikel pas ’s avonds online komt. Of ’s middags. Of niet. En dat is prima.

  Fijn dat je kunst starten, Marion. Heel veel succes en fijne momenten gewenst!

 25. zo spannend! ik hoop echt dat je vandaag een fijne dag hebt. dat het meer energie geeft dan zuigt. en dat je weer blij thuis komt vanavond X

 26. IngridMoorenBlogs schreef:

  Succes vandaag xx

 27. Myriam schreef:

  Succes lieve Marion xx

 28. Saskia schreef:

  Aah marion, veel succes vandaag. Moeilijk is dat soms he dat die dingen je zomaar overvallen en dat je niets anders kan dan er gewoon maar mee te dealen.

 29. Northflix schreef:

  Ik ben zo benieuwd naar je ervaring!
  Hopelijk is het je goed bevallen/meegevallen.

 30. Ik miste je blog al vandaag.. maar lees nu waarom. Ik hoop dat je een goede eerste dag gehad hebt daar. Neem de tijd ook gerust om weer bij te komen (kan me voorstellen dat het ook vermoeiend was). Wel echt super goed dat je gegaan bent en dat je dit geregeld hebt!

  xx

 31. chucky1012 schreef:

  Hoop dat je weer rust hebt.
  Ook dat het beter met je gaat.

  Een fijne dag Xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s