Persoonlijk

Cijfertjes, mooie plannen en muziek


Getagd: , , , , .

collage2

Het is herfst. Echt herfst. Het regent. Het is niet warm. Het is niet koud. Het is geen zomer. Het is geen winter. Het is herfst en I love it!

Mensen, ik kan geen cijfertjes meer zien na gisteren! Hahahaha, ik heb allerlei soorten schema’s uitgeprobeerd om mijn stemming en emoties in kaart te brengen. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Voor nu heb ik er een schrift bij gepakt, noteer ik in ieder geval om de twee uur wat mijn stemming is en daarnaast noteer ik het direct als ik een wisseling in mijn stemming ervaar of als ik een bepaalde emotie in mij voel opkomen. Normaliter zou ik die direct onderdrukken, nu benoem en beschrijf ik de emotie en beschrijf ik ook de gebeurtenis die de emotie deed oproepen. Klinkt ingewikkeld. Is het niet.

Zo dadelijk is het weer tijd voor ons wekelijkse kleurochtendje. Ik heb er wéér ontzettend veel zin in. Ik kijk er gewoon naar uit en dat is nieuw voor me. De afgelopen jaren heb ik alleen maar opgezien tegen dingen. Verjaardagen, werk, sporten, boodschappen doen, op bezoek gaan, overal zag ik tegenop. Voor het eerst in jaren kijk ik weer ergens naar uit en man oh man, wat voelt dat goed!

Ik heb een blaasje op mijn lip. Voel ik daar een koortslip opkomen? Het zal toch niet…. Ik hoop ook dat de ontsteking in mijn lies weer snel weg is. Ik wil naar het bos! Ik wil lekker wandelen!

Volgende week dinsdag staat mij een grote uitdaging te wachten. Ik ga op bezoek bij een collega. Nee, dat is niet de uitdaging. Het is de leukste en liefste collega die ik heb, maar helaas woont zij in Utrecht en dát is wel een uitdaging. Ik ga namelijk met de auto. Marion, waarom? Waarom? Waarom? Gewoon, omdat het kan. En omdat ik vind dat het maar eens afgelopen moet zijn met die verdwaalacties door Nederland. Ik ga dinsdag met de auto naar Utrecht en ik ga niet verdwalen. Punt uit.

Lachen smileys

Er staan ontzettend veel leuke dingen op mijn (blog)programma. Ik zeg niet snel ja tegen een samenwerking met een bedrijf, maar deze keer kon ik gewoon echt geen nee zeggen. Overmorgen zien jullie waarom. Ook ben ik bezig met een artikel over de Eetstoornis Bewust Zijn Dag die binnenkort gaat plaatsvinden en staat er een ontzettend toffe Share Some Happiness op het programma voor de maand november. Ik kan bijna niet wachten tot het 1 november a.s. is.

Over die Cheese Fondue chips van Lays kan ik kort zijn: mwah. Leuk voor de afwisseling, maar niet echt dat je volledig uit je plaat gaat of zo. Het smaakt naar kaaspoeder en dat zal het ongetwijfeld ook zijn. Wat ik trouwens wel tof vind is het formaat van de zak. Van mij mogen ze alle zakken dat formaat geven. Wij houden altijd chips over. Hoeveel zit er in een normale zak? 200 gram? Hier zit 120 gram in. Perfect voor met z’n tweetjes.

Het is tijd voor ontbijt. Bammetje met jam en een kop thee. Lekker. Dan stap ik over een half uurtje in de auto en zullen we zien hoe het vandaag gaat. Hopelijk geen paniekaanval zoals vorige week, maar gewoon een fijne ontspannen ochtend. Fijne woensdag allemaal! ♥

54 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s