Cijfertjes, mooie plannen en muziek

collage2

Het is herfst. Echt herfst. Het regent. Het is niet warm. Het is niet koud. Het is geen zomer. Het is geen winter. Het is herfst en I love it!

Mensen, ik kan geen cijfertjes meer zien na gisteren! Hahahaha, ik heb allerlei soorten schema’s uitgeprobeerd om mijn stemming en emoties in kaart te brengen. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Voor nu heb ik er een schrift bij gepakt, noteer ik in ieder geval om de twee uur wat mijn stemming is en daarnaast noteer ik het direct als ik een wisseling in mijn stemming ervaar of als ik een bepaalde emotie in mij voel opkomen. Normaliter zou ik die direct onderdrukken, nu benoem en beschrijf ik de emotie en beschrijf ik ook de gebeurtenis die de emotie deed oproepen. Klinkt ingewikkeld. Is het niet.

Zo dadelijk is het weer tijd voor ons wekelijkse kleurochtendje. Ik heb er wéér ontzettend veel zin in. Ik kijk er gewoon naar uit en dat is nieuw voor me. De afgelopen jaren heb ik alleen maar opgezien tegen dingen. Verjaardagen, werk, sporten, boodschappen doen, op bezoek gaan, overal zag ik tegenop. Voor het eerst in jaren kijk ik weer ergens naar uit en man oh man, wat voelt dat goed!

Ik heb een blaasje op mijn lip. Voel ik daar een koortslip opkomen? Het zal toch niet…. Ik hoop ook dat de ontsteking in mijn lies weer snel weg is. Ik wil naar het bos! Ik wil lekker wandelen!

Volgende week dinsdag staat mij een grote uitdaging te wachten. Ik ga op bezoek bij een collega. Nee, dat is niet de uitdaging. Het is de leukste en liefste collega die ik heb, maar helaas woont zij in Utrecht en dát is wel een uitdaging. Ik ga namelijk met de auto. Marion, waarom? Waarom? Waarom? Gewoon, omdat het kan. En omdat ik vind dat het maar eens afgelopen moet zijn met die verdwaalacties door Nederland. Ik ga dinsdag met de auto naar Utrecht en ik ga niet verdwalen. Punt uit.

Lachen smileys

Er staan ontzettend veel leuke dingen op mijn (blog)programma. Ik zeg niet snel ja tegen een samenwerking met een bedrijf, maar deze keer kon ik gewoon echt geen nee zeggen. Overmorgen zien jullie waarom. Ook ben ik bezig met een artikel over de Eetstoornis Bewust Zijn Dag die binnenkort gaat plaatsvinden en staat er een ontzettend toffe Share Some Happiness op het programma voor de maand november. Ik kan bijna niet wachten tot het 1 november a.s. is.

Over die Cheese Fondue chips van Lays kan ik kort zijn: mwah. Leuk voor de afwisseling, maar niet echt dat je volledig uit je plaat gaat of zo. Het smaakt naar kaaspoeder en dat zal het ongetwijfeld ook zijn. Wat ik trouwens wel tof vind is het formaat van de zak. Van mij mogen ze alle zakken dat formaat geven. Wij houden altijd chips over. Hoeveel zit er in een normale zak? 200 gram? Hier zit 120 gram in. Perfect voor met z’n tweetjes.

Het is tijd voor ontbijt. Bammetje met jam en een kop thee. Lekker. Dan stap ik over een half uurtje in de auto en zullen we zien hoe het vandaag gaat. Hopelijk geen paniekaanval zoals vorige week, maar gewoon een fijne ontspannen ochtend. Fijne woensdag allemaal! ♥

54 reacties op ‘Cijfertjes, mooie plannen en muziek’

 1. Ik kan er niets aan doen maar af en toe moet ik ook wel lachen om de schrijfstijl. Maar wat verwoord je het fantastisch, wat een openheid en ik wens je weer veel succes met de alles waar je nu mee bezig bent. Geef het de tijd en het komt vast allemaal goed!

 2. Wat fijn Marion en zo herkenbaar. Met volle goesting naar iets uitkijken. En met de auto naar Utrecht, gewoon omdathet kan. Super toch. Zonder twijfel voer voor een mooi blogje 😉 En als je toch zou verdwalen wat the beep geeft dat nou? Ik doe zelf niets anders en ik lach me er telkens weer rot om. Hopelijk kom je dan ook snel eens deze kant uit héxxx

  1. Jazeker kom ik jouw kant op. Ik moet alleen eerst even een beetje in mijn ritme komen met die dagbesteding. Ben nu nog zo uitgeput. Maar uh, ik kom dus echt niet met de auto jouw kant op. Ik kom met de trein en indien er geen treinen rijden is fiets of vliegtuig nog een optie, maar auto, no way!

 3. Stoer dat je gewoon lekker met de auto naar Utrecht gaat, komt vast goed!
  Oh die kaas chips hebben wij ook uitgeprobeerd en ik vond hem niet zo lekker, dus die kopen we niet meer.
  Veel plezier vandaag 🙂

 4. hahaha laat mij maar weten als je nog verder durft te gaan dan Utrecht 😉 Dan gaan we samen tekenen ooit, ik zie ernaar uit! hahaha

  Ik vind dit weer helemaal geweldig en die cijfertjes, goed dat je het gedaan hebt, en al zie je nu het bos niet meer, dat komt wel weer als je het ook weer even laat. Het gaat je helpen i’m sure! En heel veel plezier vandaag, dat wens ik je toe, nieuwe ronden, nieuwe kansen zei ik al ergens, en zo is het ook, en nu ga ik mij ook klaarmaken voor mijn wekelijkse bezoekje elders.

  Fijne dag lieverd!
  X

 5. Wat stoer van je om gewoon met de auto te gaan! Heerlijk om weer naar dingen uit te kunnen kijken! Als je je emoties opschrijft, is het dan de bedoeling dat je ze leert accepteren? Want al je emoties, welke dan ook, hoef je niet te onderdrukken hè. Ze mogen er zijn. Jij mag er zijn! 😘

  1. Voor nu is het een kwestie van niet meer ontkennen! Dat is al heel wat. Ze er laten zijn. En ik moet zeggen dat ik met het accepteren ervan niet veel moeite heb. Het is puur het toelaten wat ik niet deed. Of misschien is dat wel hetzelfde…. :-/

 6. Wat cool dat je naar je dagbesteding blijft uitkijken ondanks je paniek van volgende week! Goed teken lijkt me 😀 naar Utrecht met de auto? Marion, weet je het echt zeker?? Ik wil je echt niet ontmoedigen want ik vind het super tof dat je de uitdaging aangaat maar ik hou stiekem wel mijn hart vast 😉

 7. – Cijfertjes: ik geef deze blogpost een 9 voor schrijfstijl en een 6 voor inhoud. Zie maar wat je er mee doet 🙂
  – Als durft, deel hier dan as. dinsdag je live GPS locatie. Zonodig kan de dichtstbijzijnde lezer je komen redden.
  – Oh, en Lays is een in en in slecht bedrijf met hun speciale smaken die je dan weer moet uitproberen.

 8. Dat wordt vroeg vertrekken, dan ben je er vast voor het donker ;-)…haha wat schrijf je weer geweldig!
  oei…ik kijk uit naar je blogs, spannend!!
  Succes en plezier vanmorgen!

 9. Wat fijn dat je ergens naar uit kan kijken! Momenteel zit ik in zo’n periode waarin ik tegen alles opzie, zelfs de leuke dingen. Dat voelt naar en hoop snel ook weer om te kunnen slaan.
  En jaaa, herfst! ❤

 10. Wow! Ineens, boem, benoem je je gevoelens. Niets meer, niets minder, gewoon precies zoals jij het voelt en zoals het op dat moment voor jou is. Een stap in de goede richting, toch? 🙂 Mag je trots op zijn dus! Ik hoop dat je een fijne, relaxte dag hebt gehad vandaag!
  Veel liefs!

  1. Zeker! Het was even zoeken naar de juiste manier, maar het is echt prettig. Ik zie nu dus ook dat mijn stemming ineens wel heel erg schommelt door bepaalde emoties, maar dat ik dat eigenlijk negeerde zodat ik de emoties niet hoefde te voelen. Ja, we gaan de goede kant op. Thanks! X

 11. Wat fijn dat je vanochtend met zo een lekker gevoel naar de dagbesteding ging. Met zo een mentaliteit kom je heus wel in één goed aan in Utrecht, for sure!

 12. Wat goed van jou dat jij zo een autorit gaat maken.
  Ben zo benieuwd naar de samenwerking…..
  Ik kijk ernaar uit.
  Hoop dat jouw dag goed was verlopen.

  Liefs en groeten…. fijne avond Xoxo

 13. Kaaschips, mwehhh. Die sla ik over hihi. Alhoewel ik wel van Hamkas hou ❤ Ik ben benieuwd naar je blogplannen! En dat ritje naar Utrecht lukt jou wel joh 😉

 14. Petje af hoor dat je dan wel gewoon met de auto naar Utrecht gaat. Ik ben daar ook geen ster in, vooral parkeren en die mega rotondes vind ik dan een crime. Ben benieuwd waar je in november mee gaat komen!

 15. Hallo Marion, ik had een vraagje: hoe heb je het voor elkaar gekregen op op wordpress.com een .nl site te maken? Ik heb net een domein naam gekocht op een hostingsite en daar zet ik dan wordpress.org op. Hoe heb jij dat gedaan?

  1. Ik heb een domeinnaam gekocht via wordpress zelf en zij regelen dan dat alles doorgesluisd wordt. Ik heb zelf namelijk helemaal geen verstand van deze dingen 😀 Je kan dat deze service via wp kopen dus eigenlijk.

 16. Hoe laat heb je afgesproken met je collega? Heb je verteld dat ze daar twee uur bij op kan tellen? 😝

  Ik vind je onwijs dapper en sterk, dat wilde ik even zeggen ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.