Share Some Happiness

Share Some Happiness: November


Getagd: , , .

SSHherfst

Iedere maand krijg ik van mijn zus zomaar € 50,-. Over het hoe en waarom lees je hier. De ene helft van het bedrag besteed ik aan mezelf, de andere helft besteed ik aan anderen. Ik ben ontzettend enthousiast over het doel voor de maand november! Ik hoop dat jullie dat ook zullen zijn. Lees snel verder.

Kerstpakket

Afgelopen maand zag ik een geweldig project voorbijkomen op de blog van Laura. Samen met Linda van de website Mamaliefde hebben zij iets supertofs bedacht.

Het viel ons op dat alleen maar mensen die werken een kerstpakket krijgen. En dan mag je nog blij zijn, want de werkgever is het tegenwoordig niet eens meer verplicht. Eigenlijk verdient gewoon iedereen een kerstpakket. Dat gaat ons helaas niet lukken, maar we hadden wel een ander idee. Wij willen namelijk 5 goedgevulde kerstpakketten maken voor 5 gezinnen die het echt verdienen. En jij mag iemand opgeven. 

Wat zit er in het kerstpakket? Dat weten we zelf nog niet. We gaan ons best doen om het pakket zo divers mogelijk te maken. Dat kan alleen als we de juiste informatie hebben over het gezin. Uit hoeveel personen bestaat het gezin? Zijn er kinderen en welke leeftijden hebben deze? En ga zo maar door.

Hoe mooi is deze actie? Ik vind het zo bijzonder om te zien dat er steeds meer mensen zijn die dit soort acties op touw zetten. Laura en Linda doen dit geheel op eigen initiatief, maar sponsoring is natuurlijk altijd welkom. Toen ik het artikel gelezen had hoefde ik dan ook geen seconde langer na te denken over waar de € 25,- van deze Share Some Happiness naartoe zou gaan.

Deze geweldige actie loopt tot 7 november a.s. en ook jij kan nog iemand opgeven. Denk dus even heel goed na de komende dagen. Is er iemand in jouw omgeving die een kerstpakket verdient? Ken jij een gezin wat het financieel moeilijk heeft of iemand die een heel zwaar jaar achter de rug heeft? Voor alle details over deze actie en de informatie over hoe je iemand of een gezin kunt opgeven, klik hier.

Is er zo gauw niemand in je omgeving om op te geven, maar wil je wel graag een steentje bijdragen in de sponsoring van de kerstpakketten? Ook dat kan. Klik hier om naar de sponsorpagina te gaan en neem contact op met Laura en Linda via het contactformulier.

Normaal gesproken komt Share Some Happiness op de eerste dag van de nieuwe maand online. Deze keer een dagje eerder. De reden daarvan is heel erg simpel: het is morgen zondag, mijn favoriete dag van de week. Ik geniet iedere zondagochtend zo enorm van het schrijven van mijn Loving Lazy Sundays artikel. Dat plezier wilde ik mezelf niet ontnemen. Ik wens jullie allemaal een hele mooie zaterdag! ♥

34 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s