Loving Lazy Sundays #65

on

LLSHeader

Loving Lazy Lavendel Sunday. Zo zou ik deze zondag ook wel kunnen noemen. Ik ging douchen en gebruikte lavendelshampoo, lavendelcondtioner, lavendelbodyscrub, lavendeldouchegel en lavendelbodylotion. Beneden deed ik een waxmelt met lavendelgeur in de brander en smeerde ik mijn handen in met lavendelhandcrème. Het is jammer dat er geen lavendelkoffie bestaat.

Sunday Sports
Jaaaaa, het favoriete onderwerp van al mijn lezeressen (NOT). Here we go. Nadat ik vanochtend met een big smile wakker werd, omdat ik zag dat Chelsea wéér had verloren, nam ik in mijn hoofd even de zondagplanning door. Het eerste sportavontuur begint om 12:30 uur. PSV – Utrecht. Die wedstrijd kunnen we niet helemaal afkijken, want om 14:00 uur begint de laatste race van het seizoen in de MotoGP. Rossi start achteraan, omdat hij twee weken terug ogenschijnlijk Marc Marquez van zijn motorfiets af trapte. Rossi gooide daarmee waarschijnlijk zijn eigen glazen in. Hij staat nog 7 punten voor op Lorenzo, de nummer 2 in het kampioenschap, maar moet door die stomme actie vandaag in Valencia achteraan starten. Lorenzo start echter vanaf pole, dus de kansen liggen gunstiger voor de huidige nummer 2. Maar zeg nooit nooit. We hebben gekkere dingen zien gebeuren in de motorsport. Dan begint om 14:30 uur de topper Feyenoord – Ajax. Hier missen we een kwartiertje van, maar dat is niet erg. We sluiten de middag af met Vitesse – AZ. Kortom, een bomvolle sportmiddag. Heerlijk!

Happy Stuff
De zoektocht naar een nieuwe agenda ♥ Nieuwe boeken ♥ Mijn gezondheid voor laten gaan ♥ Mooie herfstkleuren in de tuin ♥ The Wisdom of Soul Trees oraclecards ontvangen ♥ Een prachtig stuk groene calciet vinden ♥ Kerstkaarten kleuren ♥ Veertjes ♥ Acts of kindness ♥ Thee drinken bij de Hema ♥ Keihard lachen om een verjaardagskaart die ik kreeg ♥ Lieve post krijgen ♥ En lieve mailtjes krijgen ♥ Fijne reacties op mijn artikelen ♥ Lekkere mandarijnen ♥ In mezelf geloven ♥ De oliebollenkraam staat er weer ♥

Financieel
Gisteren kwam ik erachter dat ik voor de zoveelste keer was vergeten een financiële update te schrijven. Gek genoeg ben ik er ook helemaal niet mee bezig. Dat is op zich raar, want we zijn in korte tijd van € 2.000,- netto naar € 1.500,- netto per maand gegaan. Dan zou je zeggen dat je toch flink moet bezuinigen. Nu ben ik ook wel minder gaan kopen en ben ik een beetje op de aanbiedingen gaan letten, maar om nou te zeggen dat ik er mijn best voor gedaan heb; nee, absoluut niet. Deze maand kocht ik zelfs wat extra dingen. Ik won bij Natasja een verwensetje van Dr. Hauschka. Ik gebruikte deze een week en mijn huid knapte zienderogen op. Dat was voor mij het teken om toch weer terug te gaan naar Louis Widmer en Dr. Hauschka. Ik kocht de dagcrème van Louis Widmer en het nachtserum en de oogcrème van Dr. Hauschka. Voor die drie producten was ik maar liefst € 80,- kwijt. Ja, er vallen nu vast mensen van hun stoel, maar mijn huid is zo gevoelig, ik heb dat ervoor over. Nu kon ik dit doen, omdat alle ambtenaren deze maand een extraatje kregen. Ik wel minder dan de rest, want ik zit tenslotte in de ziektewet, maar toch bleef er nog € 100,- over. Ik kies er op zo’n moment voor om dat extra geld in goede producten te investeren. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Ik denk dat ik de financiële updates voortaan eens per kwartaal ga doen. Zoveel veranderd er tenslotte niet.

Komende week
Er staat een drukke week op de planning. Het komt toevallig zo uit en ik zal wel zien hoe het gaat lopen. Als ik halverwege de week instort, dan zij het zo. Morgen weer therapie. Dinsdag ga ik naar een collega. Woensdag een uurtje tekenen. Donderdag beginnen de yogalessen. Vrijdag koken. Dagbesteding is geen verplichting, dus als het niet gaat, dan gaat het niet. Ik zie wel hoever ik kom. De week daarna heb ik ook iedere dag iets staan, dus dit is meteen een mooie test of ik dat lichamelijk aankan.

Music Maestro
Oh ja, ik was een artikel aan het schrijven. Ik zit ondertussen alweer ruim anderhalf uur naar Ben Howard te luisteren en vergeet dan helemaal waar ik mee bezig was. Die live optredens en de interactie tussen de drie bandleden blijft fenomenaal. Ik ga weer lekker verder luisteren. Fijne zondag allemaal! ♥

31 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Feyenoord – Ajax, ik zit er klaar voor 😉 Fijne zondag! Xoxo

 2. Ik hoop dat je een beetje kunt genieten van je drukke week. Goed dat je er niet nu al van in de stress schiet, maar het gewoon op z’n beloop laat. X

 3. Marielle schreef:

  Happy stuff: in mezelf geloven…. 🙂 …heerlijk dit te lezen!

  Fijne zondag!

 4. zomersproetje84 schreef:

  Er bestaat wel thee met lavendel 😊biologische avondthee van de ah en die smaakt pretty good. Fijne zondag! X

 5. Nicole Orriëns schreef:

  Ik ben heel benieuwd welke agenda je uiteindelijk gaat kiezen. Ik ben dol op agenda’s!

  1. Marion schreef:

   Ik denk dat het de Flow gaat worden. Ik mis altijd extra schrijfruimte in een week en die heeft ruimte in overvloed. Links de dagen en rechts een hele blanco pagina voor notities.

 6. Anoniem schreef:

  Dat sportoverzicht is keihendig, want ik weet nooit hoe laat de races zijn 😨

  Ik ga vandaag zwaaien vanaf de Oosttribune! Je herkent me aan de geelzwarte sjaal ⚽ 😜

  1. Robin schreef:

   Heu, dat was ik dus.

 7. Morgaine schreef:

  Herkenbaar van die drukke week, zo heel af en toe heb ik dat ook en ga ervoor, tot het punt komt wel of niet… zover lukt het aardig maar heb ik wel een heel weekend nodig met even helemaal niets! En vaak ook pijnstillers, maar goed, het was het vaak wel waard. In jouw geval ligt het even anders natuurlijk dus pas goed op jezelf!

  En die koffie, hahaha nou goed, je hebt ondertussen elders in elk geval 2 recepten gekregen, het is dus opkomend die lavendel koffie maar hier nog niet, maar zeker weten dat het komen gaat! Wie weet jouw nieuwe project om het op de markt te brengen? 😛 😉

  Geniet van de zondag vandaag!

  X

 8. Anne schreef:

  Er bestaat geen lavendelkoffie (bij mijn weten), maar wel lavendelthee! Veel plezier met de bomvolle sportmiddag! Ik kijk straks naar de WK finale korfbal. Nederland – België, ook een Klassieker! Ondertussen volg ik in de liveblog van NOS wat er in die andere Klassieker gebeurt. Motorsport trekt me niet, maar ik vind het wel een bijzonder verhaal van Rossi. Ik hoop ergens wel dat hij alsnog wint, dat is nog eens je middelvinger opsteken. 😀

  Veel succes komende week, kijk niet te ver vooruit, dat levert alleen maar stress op. En dat is je eigen schuld en zo. Oh nee, wacht. Daar wilde ik nou juist mijn middelvinger tegen opsteken.

 9. Katrien schreef:

  Geniet van deze relaxte sportdag en veel plezier de komende week. Leuk die afspraak met je collega en ben alvast benieuwd hoe de yoga je gaat bevallen. Neem zeker ook genoeg tijd en rust voor jezelf!

 10. IngridMoorenBlogs schreef:

  *klimt weer op haar stoel *

 11. Simplynspecial schreef:

  Hier naast mij zit nou ook een ontzettende MOTOgp fan. Zo erg dat hij zelfs zijn wekker ervoor zet, indien nodig haha. Hij vond het wel leuk dat er blijkbaar een blogger is die helemaal up to date is wat dit betreft, goeie zaak haha. Geniet van je ‘sport-dag’ 🙂

 12. kim schreef:

  Fijne zondag! Dat zijn leuke dingen op de planning 🙂 en inderdaad: gaat het niet? Dan gaat het niet.

 13. Anita | Mindjoy schreef:

  Geniet van je zondag! Wij moeten snel een nieuwe riem halen voor Louie want vanmorgen brak deze. Gelukkig is de boerenbond open 🙂

 14. leonieblogt schreef:

  Jaaaa, Ben Howard, jaaaaa! Je hebt mijn dag een beetje gemaakt met dit muziekje. Dankjewel, dit had ik nodig.
  Veel liefs!

 15. Saar schreef:

  Dat is inderdaad een vrij drukke week die je voor de boeg hebt! Ik hoop dat je alle leuke dingen ook kan doen. De rest maakt niet zoveel uit 🙂
  Toevallig begin ik donderdag ook met yogalessen in de hoop dat dit een fijn alternatief is voor Tai Chi (de lessen vinden een heel eind verder plaats en dat haal ik niet meer) want ik zit weer met ontstekingen op mijn spieren, bah!

  Geniet van je lazy zondag meid!

 16. Miss Sentinelli schreef:

  Hey Marion,

  Fijne zondag! Aah lavendel, ik ben er ook zo dol op 🙂 . En ik hoop dat je kunt genieten tijdens je drukke week, leuk dat je yoga gaat doen! Ik ben er dol op! En inderdaad als het niet gaat, dan gaat het niet he 🙂 .

  Liefs!

 17. Deisy schreef:

  Hahaaha.. Misschien moet je zelf een lavendelthee lijn beginnen 😉 ? Maar natuurlijk niet zelf allemaal opdrinken hea 😉 Ja ajax hebben wij net ook voor gezeten, maar zoals iedere week tegenwoordig had ik beter iets anders met mijn tijd kunnen doen. Wat een fijn vooruitzicht voor de week, ik ben benieuwd hoe jij hier op gaat reageren. Hoop natuurlijk positief ❤ Voor nu wens ik je nog een hele fijne zondag.

 18. debby schreef:

  Oh lavendelkoffie! Ik denk dat dat best zelf te maken is. Ik ga er even over denken. Ik geniet echt van deze zondag artikels

 19. Godelieve schreef:

  Lavendelgeur is heerlijk en je wordt er relaxed van 🙂
  Leuk om te zien dat je van dat extraatje iets voor jezelf hebt gekocht. Ik val niet zo snel van mijn stoel, ik ben veel te bang dat ik dan niet meer overeind kom 😉
  Ik hoop dat je een hele fijne zondag hebt gehad Marion, ik heb weer genoten van jou LLS 🙂

 20. Oh, lavendel all the way. Zo een rustgevende geur. Nu nog een lavendeltheetje en een lavendel pillow spray en je kan er tegen, maar als het niet gaat, gaat het niet. Luister vooral naar je lichaam. Take care! x

 21. Kirsty schreef:

  Oohh wat lekker zeg al die lavendelproducten! Vind dat toch wel een lekkere geur, hoewel ik er niet de hele dag aan zou willen ruiken denk ik. Wat fijn dat je huid zo goed op de producten van Dr. Hauschka reageert! Dan is het het geld zeker waard, net als de producten die je van Louis Widmer hebt aangeschaft.

 22. Natasja schreef:

  Wat fijn om te horen dat je huid zo goed reageert op de producten van Dr. Hauschka, fijn om te lezen dat het pakketje zo goed terecht is gekomen! Veel succes voor komende week, blijf goed op jezelf passen (maar dat doe je al, dus deze tip was overbodig 😉 )

 23. Sabine schreef:

  Lavendel… ik hou dr van! Fijn dat je zo geniet van het pakket ook. Niets lekkerder dan jezelf daarmee te verwennen!

 24. Els schreef:

  Nu ik reageer is helaas de zondag alweer voorbij. Hopelijk heb je heerlijk naar sport kunnen kijken. Ik zat gisteren weer in het stadion… maar Willem II verloor weer… Het wordt een zwaar seizoen helaas. Wat fijn dat je een pakketje gewonnen had en je jezelf hebt kunnen verwennen :-). Geniet ervan!

 25. Hilde schreef:

  Ik wist niet dat er zó veel sport op tv is op een zondag! Fijn dat je ervan hebt genoten!
  Veel succes de komende week!

 26. Sammie schreef:

  Hmm lavendel koffie lijkt me niet heel lekker.. Hoop dat deze week goed gaat met iedere dag iets te doen 🙂 Iedere keer bij thuiskomt maar lekker relaxen zou ik zeggen 😉

 27. Flavie schreef:

  Zoetie keek vol spanning naar de MotoGp… met oooooh’s en aaah’s (die mij ergerden…) om dan heel teleurgesteld te zijn dat Rossi geen wereldkampioen is (juist hé? ik kan er niks van!).
  Goede gezichtsproducten kosten geld… en een extraatje mag eens.
  Thee drinken bij de Hema, of een koffietje… altijd leuk… zeker met een taartje erbij ;-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.