Prikkel Je Zintuigen

on

sneeuw

Er gaat een nieuwe tag rond in blogland en deze is bedacht door Sytse. Sammie was zo lief om deze tag aan mij door te geven. Ik heb al een hele poos geen tags meer ingevuld heb. Ik was er even klaar mee. Deze vragenlijst is echter lekker kort en net even anders dan anders. Here we go!

1. Wat is de lekkerste geur die je ooit hebt geroken?
Dat is de geur als je binnenkomt in de massagesalon Nobel Stone van Patricia. Die geur is zo lekker. Iedere keer weer net even anders, maar oh zo heerlijk!

2. Wat is het fijnste geluid dat je ooit hebt mogen horen?
De geluiden van het bos. De stilte, het geruis van de bomen, het geritsel van de bladeren, het geluid van de vogels en de andere dieren die er leven.

3. Wat is het mooiste beeld dat je ooit op je netvlies had en wanneer was dat?
Vorig jaar toen het gesneeuwd had en ik in alle vroegte naar het park hier vlakbij liep. De sneeuw was nog vers. Er was nog niemand overheen gewandeld en er heerste serene rust. Ik heb minutenlang doodstil staan kijken. Het was zo mooi.

4. Wat is de prettigste smaak die je ooit in je mond hebt gehad?
Een ijskoud biertje op een warme zomerdag nadat je een hele dag gewerkt hebt. Walhalla!

5. Wat is het plezierigste gevoel dat je ooit hebt mogen voelen?
Zwemmen, drijven, liggen, zitten of dobberen in het water. Het maakt niet uit hoe of wat, als ik maar in het water ben. Echt, ik had een vis moeten zijn of in ieder geval iets wat in het water leeft. Als ik in het water lig, dan voel ik pure vrijheid.

Ik geef de tag door aan Marij en Elise. ♥

32 reacties Voeg uw reactie toe

 1. debby schreef:

  OH ja een ijskoud biertje in de zomer, zalig :). En het geluid van het bos is ook inderdaad een prettig geluid

 2. joorloveswriting schreef:

  Leuke tag! !! Vind ik zelf ook erg mooi om verse sneeuw te zien buiten! !!

 3. chucky1012 schreef:

  Wat een fijne dingen!
  Heerlijk in het bos wandelen….

  Xoxo

 4. BySilke schreef:

  Ooh, ik hou van de bosgeluiden! Word er helemaal rustig van 🙂 En die foto is trouwens heel erg mooi, gaat dat dan over die vraag van dat mooiste beeld? Want dat kan ik me best inbeelden 😉

  1. Marion schreef:

   Nee, die foto was volgens mij later op de dag. Toen waren er al redelijk wat mensen geweest. De sneeuw is ook al een beetje platgelopen daar. ’s Ochtends had ik mijn camera niet bij me. Volgende keer moet ik dat dus echt wel doen!

 5. Grappig, dit soort tags ken ik nog niet.. Inspirerende antwoorden heb je gegeven! Krijg spontaan zin in krakende witte sneeuw en dan in het bos wandelen. Hoewel dat ijskoude biertje op een zomerdag ook errug goed klinkt.. hmm! haha 😉

 6. Elise schreef:

  Oehh leuke tag! Dank je wel voor het taggen. Een vis trouwens? Nee joh. Een zeemeermin had je mogen zijn ♡♡♡

 7. Morgaine schreef:

  Ik kan mij helemaal vinden in het water, jouw antwoord, dat zeg ik ook altijd, hahahaha

  En ook nog deze tag had ik jou ook al gegeven eerder dan Sammie, hahaha Omdat ik bij Sytse zag dat je hem leuk vond 😉 Ik vind het leuk dat je hem overgenomen hebt in elk geval 😀

  X

 8. Inge schreef:

  Sneeuw is inderdaad prachtig! Mooie antwoorden Marion! Bosgeluiden zijn zo rustgevend 🙂

 9. Robin schreef:

  Helemaal eens met dat biertje. Een witbiertje of weizen vind ik helemaal genieten ’s zomers. 2 en 3 had ik tegelijk toen ik de allerhoogste skilift uitstapte, een eindje door de verse knerpende sneeuw gleed en toen stopte. Het werd helemaal stil en het uitzicht over de besneeuwde bergtoppen… kippenvel!

 10. Sammie schreef:

  Leuk dat je m hebt ingevuld! Zwemmen is inderdaad ook een heerlijk gevoel 🙂

 11. Sabine schreef:

  Prachtige antwoorden! Vooral dat bos vind ik ook echt een prachtig geluid. Het geluid van de natuur…

 12. Babs Life Style schreef:

  Erg leuke tag. En geinige antwoorden. Het geluid in het bos is heerlijk net als een ijskoud biertje in de zomer haha. Leuk 🙂

 13. Miranda schreef:

  Er is zoveel moois te beleven door meer bewust te genieten met al je zintuigen. Kleine dingen waar je anders aan voor bij loopt of geen aandacht voor hebt blijken zo groots te zijn en je zoveel te geven. De warme zon op je huid, het geluid van de golven, het ritselen van bladeren. Tijdens mijn ziek zijn(burn-out) ben ik me hier veel meer bewust van geworden. En daar ben ik dankbaar voor. Het zijn allemaal kleine cadeautjes die ik nog steeds elke dag probeer op te zoeken. Bijvoorbeeld als ik op de fiets naar het werk ga en dan niet probeer te denken aan wat ik allemaal moet/wil doen. Ik probeer dan juist bewust aanwezig te zijn en de wind in mijn haar voelen. Dat is heerlijk.

 14. zomersproetje84 schreef:

  Hoewel ik niet zo van de biertjes ben ging het blikje Radler die in de stad uit werd gedeeld er na mijn strijkdemo ook goed in ook al was het dan al herfst ;-). En inderdaad verse sneeuw is super mooi!! Ik kan nog een hoop meer op noemen maar dat zal ik doen in mijn eigen stukje. Heel erg bedankt voor het taggen. Fijne dag lieverd.x

 15. Bente schreef:

  Hahah ‘ik had vis moeten zijn’! Leuke tag 🙂 en wauw, die foto ziet er inderdaad heel mooi uit, zo fijn als er verse sneeuw ligt waar nog niemand overheen is gegaan!

 16. Marielle schreef:

  Leuke tag!!
  Ik vergeet nooit de winter (het was 2012 of 2013), toen ik met de honden een besneeuwde akker overliep waar nog niemand had gelopen. Ik zakte echt tot aan mijn knieën in de sneeuw, het heeft iets magisch (totdat het smelt en bruin wordt 😉 )

 17. Ik denk dat ik voor het mooiste geluid ook voor stilte zou gaan. Zeker als dat ergens in de natuur is, hoog in de bergen waar de mensheid heel ver weg voelt. Ultiem!

 18. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat een mooie magische plek zo met de sneeuw! Een fijne geur vind ik als het lang niet geregend heeft, het dan weer ineens regent en de geur die dan vrij komt 🙂

 19. Wendy schreef:

  Wat een leuke tag en inderdaad lekker kort. Leuk ingevuld.

 20. Het geluid van krakende sneeuw onder mijn voeten vind ik ook echt heerlijk, leuk ingevuld! Xoxo

 21. Katrien schreef:

  Verse sneeuw vind ik ook zo fijn!! Hopelijk krijgen we deze winter een paar mooie sneeuwdagen.

 22. Saar schreef:

  Oh ja, het is een leuke tag. Fijn om jouw antwoorden te lezen!

 23. kim schreef:

  Dit vind ik een erg mooie TAG, toevallig heb ik hem ook voor overmorgen ingepland 🙂

 24. Els schreef:

  Ik vind dit zo leuke tag. Ik vind water ook erg fijn. Niet alleen om in te zijn, maar ook om naar te kijken en luisteren :-).

 25. Oh ik hoop zo op sneeuw dit jaar. Wie weet mss al in het weekend.

 26. Toen ik zeven was, en mijn ouders het superdruk hadden als zelfstandigen, moesten wij op school onze boterhammen opeten als ontbijt. De geur die ik toen waarnam, toen we de refter van onze schoon binnenstapten, vond ik heerlijk. Koffie en boterhammen met choco, gekookte melk, waarschijnlijk in combinatie met de kaas tussen de tenen van de priesters die ons moesten in het oog houden 🙂 , ik denk er nog vaak aan terug.

 27. Simplynspecial schreef:

  Deze tag is echt leuk! Echt een waarbij je ook nog eens een beetje na moet denken haha. Ik zou zo 1,2,3 niet overal antwoord op weten in ieder geval.

 28. leonieblogt schreef:

  Hihi, dat in het water zijn herken ik. Het voelt zo heerlijk om lekker te dobberen, het water langs je lichaam te voelen als je zwemt of gewoon wat mee te wiegen in de golfjes. (schrijft op dat ze meer moet gaan zwemmen). Wat een toffe tag!
  Veel liefs!

 29. Jenn schreef:

  Leuk om jouw antwoorden te lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.