Loving Lazy Sundays #67

LLSherfst2

Zo, dat is weer even wennen, zeg. Vrieskou. Mijn voeten vinden dit niet leuk. Ik heb mijn megawarme, fluffy huispak uit de kast getrokken, maar warm worden wil nog niet echt lukken. Misschien dan toch maar vast de verwarming aanzetten, zodat de ergste kou eruit is. Dit is wel heel erg brrrrrrrrr!

Sunday Sports
Ajax deed gisteravond wat het moest doen. PSV deed dat niet. Dat betekent dat het gat tussen de nummer één en nummer twee van de eredivisie nu vier punten bedraagt én dat als Feyenoord vandaag weet te winnen van Twente, zij de tweede positie van PSV overnemen. Vitesse staat op dit moment zevende. Als we vandaag bij ADO drie punten pakken stijgen we weer naar de vijfde plek. Dit zal ten koste gaan van PEC en Groningen. Heracles staat nog steeds op een knappe vierde plek en kan vandaag zelf in punten gelijk komen met de huidige nummer twee van de ranglijst. Het zal jullie allemaal worst wezen. Geen bijzonderheden vandaag in Duitsland of Engeland. Wat nog wel even het vermelden waard is: Manchester City werd gisteren afgedroogd door Liverpool. Ze verloren in eigen huis met 1-4. Ongeveer hetzelfde gebeurde in Spanje tijdens El Clássico. Real Madrid werd in eigen huis vernedert door Barcelona dat vier keer wist te scoren. Ik heb een klein stukje van de wedstrijd gezien en heb me vooral vermaakt om Siert de Vos en zijn verhalen over Karim B. Hij was weer heerlijk op dreef.

Happy Stuff
Twee kettingen ontvangen; een geluksamulet uit Thailand en een prachtige hanger gemaakt van labradoriet ♥ Boerenkool eten ♥ Regen en wind ♥ Een ministolletje bij de lunch ♥ Apple Pie waxmelt ♥

How is Pixie doing?

Instagram
Ik ben echt zo enorm fan van instagram. Ik volg ondertussen 365 accounts. Dat klinkt gigantisch, maar er zijn ook veel mensen die zelden iets plaatsen. Dat scheelt. Ik volg vooral veel accounts met quotes en mooie wijsheden. Regelmatig zie je ook reposts daarvan op mijn eigen account voorbij komen. Verder volg ik veel accounts over orakelkaarten en tarot. Prachtig om te zien. Dan volg ik een aantal recovery accounts en natuurlijk volg ik veel andere bloggers. Instagram is echt een supermooie manier om extra contact te onderhouden met je lezers en medebloggers. Het leek me wel leuk om een poosje (je weet nooit hoe lang ik dingen volhoud of überhaupt onthou) iedere week één van mijn favoriete accounts met jullie te delen. Ik ga dat doen onder het kopje Instalove.

Instalove
Malou aka “Kindness Therapist” | 365 good deeds in 2015 | Loves spreading kindness & good vibes | Amsterdam |kindnesstherapy.nl. Je vindt haar onder de naam kindnesstherapy.

Komende week
Niet zo’n lange lijst met Happy Stuff zoals jullie kunnen zien. Het was een belabberde week. Vooral het einde van de week. Ik zakte behoorlijk af in de somberheid en dat is zwaar. Zwaar om op te blijven staan, zwaar om naar buiten te blijven gaan, zwaar om te blijven schrijven. Maar hoe zwaar het ook is, ik blijf het doen, want ik weet dat het me helpt. Wat dat betreft heeft het hard en streng zijn voor mezelf zo ook heel af en toe zijn voordelen. Komende week ga ik rustig aan doen. Morgen therapie en dinsdag heb ik met mijn moeder een lekker dagje wellness gepland. Woensdag niets. Donderdag een uurtje yoga. Vrijdag weer niets en dan zaterdag een de EBZ-dag in Amsterdam. Ik ga met de trein en neem lekker ruim de tijd. Ik ga om 7:15 uur van huis en heb dan de trein van 7:41 uur richting Amsterdam. Daar kom ik rond 8:50 uur aan en dan reis ik verder met één of twee andere vrijwilligers van het eetstoornisforum. We willen tussen 9:00 en 9:30 uur in De Meervaart zijn. De opening van de EBZ-dag is om 9:30 uur. Het zal een hele spannende, emotionele en ook vermoeiende dag worden, maar ik kijk er echt er enorm naar uit.

Music Maestro
Ik moet zeggen dat ik weinig muziek geluisterd heb de afgelopen week. Daarom deze keer een nummer wat al een hele poos in mijn favorietenlijst op Spotify staat: Lily Kershaw met Marlboro Man. Haar stem blijft heerlijk en haar muziek staat garant voor easy listening.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag. Geniet ervan. ♥

37 gedachten over “Loving Lazy Sundays #67

 1. Mmm, boerenkool! Als dat hutsepot is, dan deel ik je liefde, hihi. Ik ben blij dat je zo blijft doorzetten! Die wellness met je mama wordt vast super leuk en ontspannend. Fijne zondag voor jou ook!

 2. Dat riedeltje van de voetbal clubs zeg ik dan vast helemaal fout 😛 hahaha dat je dat toch weet ik zie het je heel vrolijk tikken en snel ook, hi hi 😉 En Ajax deed wat ze moesten doen, ik neem aan gewonnen? Komt het er weer van? Ajax Feyenoord.. nah, dat hoor ik dan vanzelf wel ergens in de family, vast wel.

  Ik moet nog even giga bijlezen verder, was caught up in a serie van netflix, in twee dagen dan ook uitgekeken voor zover dat mogelijk is zo 😉

  Ik wens jou een hele fijne zondag toe!
  X

 3. Geniet van je heerlijke dag morgen, als iemand zo’n ontspannen dag verdiend, dan ben jij het wel! En hoop ook dat het je oprecht lukt om te ontspannen en te genieten. Die geplande geniet momentjes vond ik zelf altijd het zwaarst, en nu nog hoor, als mijn lichaam besluit het tegenovergestelde te doen. Heeft jou mindere week ook met het weer te maken? Ik merk dat bij mij ook alles een stapje terug gaat. Ik probeer het maar te accepteren en gas bij te geven waar het kan. En die kruik, ja die heerlijke kruik die weer mee naar bed moet in de avond, ook ik kreeg mijn voeten niet meer warm 🙂

  1. De angst dat ik de boel wéér moet afzeggen is er altijd met geplande dingen. Heel moeilijk vind ik dat. Nee, bij mij worden de klachten juist minder als het kouder wordt. Mits mijn weerstand het dan weer niet af laat weten. Tsja, we roeien maar met de welbekende riemen, hè!

 4. Oh ik krijg spontaan trek in boerenkool, jammie. Dan denk ik meteen aan dé boerenkool die mijn ouders maken. veel lekkerder dan die van mij haha. Wel met Hema worst dan hé 😉 Ik wens je een fijne zondag Marion.

 5. Die vrieskou is ook niet aan mij besteed hoor! Kon vanochtend maar moeilijk uit bed komen, veel te koud buiten de dekens! En ja, Instagram… het blijft leuk om te zien wat iemand er zoal op deelt. Sommigen de mooiste foodfoto’s, anderen prachtige bestemmingen of interieur. Ik volg een mix wat dat betreft en ja, gelukkig is niet iedereen even actief maar toch… de nieuwsgierigheid is er wel!

 6. Instagram staat bij mij ook even op een laag pitje. Zoals bijna alles op een laag pitje staat… Haha! Niet erg hoor, allemaal voor een goed doel!
  Wat leuk dat dagje welness dat je met je moeder gepland hebt, geniet ervan samen!

 7. Fijne zondag en goede week! Ik ga nu mijn ouders bellen of ze me willen komen ophalen, voel me echt niet fit en moet morgen wel in het dorp zijn. Fietsen zie ik even niet zo zitten.

 8. Ik geniet eigenlijk wel van dit weer! En elk moment dat het even droog is, hup naar buiten om te genieten van de geur van vrieskou in de lucht. Zalig!
  Ik hoop alvast dat jij het warm krijgt! Fijne zondag!

 9. Bij de eerste noot had Lily mij al te pakken zeggen, WOW! Hier ook zo blij met instagram en fijn dat je zo uitkijkt naar zaterdag! Heel benieuwd hoe je die dag gaat ervaren 🙂 Geniet van je zondag!

 10. Eerst enkele klusjes gedaan en nu ook in fluffy huispak (zaaaaalig) boek lezen, uiteraard ook nog onder een dekentje. En vannacht voor het eerst ook weer een kersenpitje gebruikt. Geniet van de komende week, vooral van het dagje wellness!

 11. Jee, dat treinreisschema. Dat vind ík dan weer ingewikkeld. Maar inderdaad, als je er eenmaal in zit is het wel relaxed reizen.

  Ik ben gisteren nog in de buurt geweest. De nieuwe James Bond gezien in Ede (FYI: A12 afslag 24 Wageningen, in één keer goed gereden 😛)

  Vandaag zo onverstandig geweest om me toch buiten te wagen: 1e keer mountainbiken op de Posbank. Koud, regen, hagel, blubber, lekke band. Toch doet het me goed om te bewegen als ik in een dip zit. Ben jij nog aan het fietsen en wandelen?

  Goede week gewenst!

 12. Balen van die lies 😦
  Dat je er niet zoveel over hebt geblogd, betekent dus niet dat je er geen last van hebt. Weer iets geleerd. Nou, rustig aan dan maar richting zaterdag , zodat je zondag lazy en voldaan terug kunt kijken. ❤

 13. Instagram, ik vind het heerlijk om daar eindeloos door foto’s te scrollen. Het is een fijne manier om contact te hebben met anderen die je kent via het bloggen, maakt het nog persoonlijker die kijkjes ‘achter de schermen’.
  Hele fijne week toegewenst!

 14. Leuk dat je instagrammers gaat delen op je blog, vind Instagram ook altijd erg leuk om doorheen te scrollen.
  Oh en die kou.. dit weekend was het echt Brrrrr Vind er niks aan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.