Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #67


Getagd: , , , , , .

LLSherfst2

Zo, dat is weer even wennen, zeg. Vrieskou. Mijn voeten vinden dit niet leuk. Ik heb mijn megawarme, fluffy huispak uit de kast getrokken, maar warm worden wil nog niet echt lukken. Misschien dan toch maar vast de verwarming aanzetten, zodat de ergste kou eruit is. Dit is wel heel erg brrrrrrrrr!

Sunday Sports
Ajax deed gisteravond wat het moest doen. PSV deed dat niet. Dat betekent dat het gat tussen de nummer één en nummer twee van de eredivisie nu vier punten bedraagt én dat als Feyenoord vandaag weet te winnen van Twente, zij de tweede positie van PSV overnemen. Vitesse staat op dit moment zevende. Als we vandaag bij ADO drie punten pakken stijgen we weer naar de vijfde plek. Dit zal ten koste gaan van PEC en Groningen. Heracles staat nog steeds op een knappe vierde plek en kan vandaag zelf in punten gelijk komen met de huidige nummer twee van de ranglijst. Het zal jullie allemaal worst wezen. Geen bijzonderheden vandaag in Duitsland of Engeland. Wat nog wel even het vermelden waard is: Manchester City werd gisteren afgedroogd door Liverpool. Ze verloren in eigen huis met 1-4. Ongeveer hetzelfde gebeurde in Spanje tijdens El Clássico. Real Madrid werd in eigen huis vernedert door Barcelona dat vier keer wist te scoren. Ik heb een klein stukje van de wedstrijd gezien en heb me vooral vermaakt om Siert de Vos en zijn verhalen over Karim B. Hij was weer heerlijk op dreef.

Happy Stuff
Twee kettingen ontvangen; een geluksamulet uit Thailand en een prachtige hanger gemaakt van labradoriet ♥ Boerenkool eten ♥ Regen en wind ♥ Een ministolletje bij de lunch ♥ Apple Pie waxmelt ♥

How is Pixie doing?

Instagram
Ik ben echt zo enorm fan van instagram. Ik volg ondertussen 365 accounts. Dat klinkt gigantisch, maar er zijn ook veel mensen die zelden iets plaatsen. Dat scheelt. Ik volg vooral veel accounts met quotes en mooie wijsheden. Regelmatig zie je ook reposts daarvan op mijn eigen account voorbij komen. Verder volg ik veel accounts over orakelkaarten en tarot. Prachtig om te zien. Dan volg ik een aantal recovery accounts en natuurlijk volg ik veel andere bloggers. Instagram is echt een supermooie manier om extra contact te onderhouden met je lezers en medebloggers. Het leek me wel leuk om een poosje (je weet nooit hoe lang ik dingen volhoud of überhaupt onthou) iedere week één van mijn favoriete accounts met jullie te delen. Ik ga dat doen onder het kopje Instalove.

Instalove
Malou aka “Kindness Therapist” | 365 good deeds in 2015 | Loves spreading kindness & good vibes | Amsterdam |kindnesstherapy.nl. Je vindt haar onder de naam kindnesstherapy.

Komende week
Niet zo’n lange lijst met Happy Stuff zoals jullie kunnen zien. Het was een belabberde week. Vooral het einde van de week. Ik zakte behoorlijk af in de somberheid en dat is zwaar. Zwaar om op te blijven staan, zwaar om naar buiten te blijven gaan, zwaar om te blijven schrijven. Maar hoe zwaar het ook is, ik blijf het doen, want ik weet dat het me helpt. Wat dat betreft heeft het hard en streng zijn voor mezelf zo ook heel af en toe zijn voordelen. Komende week ga ik rustig aan doen. Morgen therapie en dinsdag heb ik met mijn moeder een lekker dagje wellness gepland. Woensdag niets. Donderdag een uurtje yoga. Vrijdag weer niets en dan zaterdag een de EBZ-dag in Amsterdam. Ik ga met de trein en neem lekker ruim de tijd. Ik ga om 7:15 uur van huis en heb dan de trein van 7:41 uur richting Amsterdam. Daar kom ik rond 8:50 uur aan en dan reis ik verder met één of twee andere vrijwilligers van het eetstoornisforum. We willen tussen 9:00 en 9:30 uur in De Meervaart zijn. De opening van de EBZ-dag is om 9:30 uur. Het zal een hele spannende, emotionele en ook vermoeiende dag worden, maar ik kijk er echt er enorm naar uit.

Music Maestro
Ik moet zeggen dat ik weinig muziek geluisterd heb de afgelopen week. Daarom deze keer een nummer wat al een hele poos in mijn favorietenlijst op Spotify staat: Lily Kershaw met Marlboro Man. Haar stem blijft heerlijk en haar muziek staat garant voor easy listening.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag. Geniet ervan. ♥

37 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s