Dagje zwaar chillen

stones1

Vandaag ga ik ontspannen. Een dagje geen therapie. Een dagje niet nadenken over de toekomst. Een dagje mijn ziek zijn links laten liggen. Koffie drinken. Lekker eten. De sauna in. Zwemmen. Een massage. Wat wil een mens nog meer?

Mijn moeder en ik hebben allebei dezelfde massage geboekt: een 5 elementen kristalmassage.

Een massage gebaseerd op de vijf elementen: aarde, water, vuur, lucht en ether. Ieder element drukt een kwaliteit van leven uit en staat in verbinding met een bepaald orgaan in het lichaam. Vooraf aan de behandeling maakt u intuïtief een keuze uit verschillende etherische oliën die één van de vijf elementen vertegenwoordigen. De massage wordt uitgevoerd met de gekozen olie en met warme kristallen die passen bij de elementen. Deze massage brengt alle lagen van lichaam, geest en ziel weer in balans.

Ik ben heel erg benieuwd. We gaan het allemaal meemaken straks.

Ben je nou niet in de gelegenheid om naar een thermen te gaan, maar wil je toch even ontspannen, klik dan hier. Vijf minuutjes is voldoende om weer helemaal tot rust te komen.

Fijne dag allemaal. See you tomorrow. ♥

38 reacties op ‘Dagje zwaar chillen’

  1. Ooh heerlijk Marion! Ga ontzettend genieten van vandaag ik ben stik jaloers, geniet je een beetje extra voor mij erbij vandaag? En waar ik benieuwd naar ben na aanleiding van een eerder blog over wel of geen badkleding: welke wordt het vandaag?

  2. Oh massage! Ik heb nog nooit echt een massage gehad op de manier zoals jullie het hebben gedaan, maar ik vond het heerlijk als mijn fysiotherapeut mijn rug weer eens los maakte. Ooit boek ik ook een keer zo’n massage, wanneer ik me niet door honderdduizend dingen laat tegenhouden. Ik hoop dat jullie genoten hebben!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.