Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #68


Getagd: , , , , , .

LLSherfst2

Het is zondag. De mooiste dag van de week. Ik ben al sinds 4:30 uur wakker, maar meer dan douchen, een legging en een warme trui aantrekken heb ik nog niet gedaan. De dag van gisteren dreunt na in mijn hoofd en lichaam. Emoties. Vermoeidheid. Indrukken. Mensen. Gedachten. Hoop. Inspiratie. Motivatie. Het moet allemaal nog een plek krijgen.

EBZ-Dag 2015
Het liefst zou ik honderd verhalen vertellen over gisteren, maar zoals gewoonlijk lukt me dat niet. Het moet zinken. Ik moet het verwerken. Ik moet het een plek geven. Het was een geweldige dag die meer dan een uur uitliep. Ik zat om 7:15 uur in de auto richting het station en was uiteindelijk rond 19:45 uur thuis. De vermoeidheid is er, nu nog meer dan gisteren, maar wat was het het waard. De toespraak van Carmen Netten heeft me enorm geraakt, gemotiveerd en geïnspireerd. Daar zal ik zeker nog op terugkomen. Het was geweldig om mijn mede-ervaringsdeskundigen van het forum te ontmoeten. Allemaal zo verschillend, met ieder zijn eigen achtergrond en verleden, en als ik het zo bekijk is dat misschien nu juist wel wat ons zo’n sterk team maakt. Daarnaast vier mensen voorgoed in mijn hart gesloten: Sofie, Marije, Liza Rae en Karen. Het was een dag om nooit te vergeten.

Sunday Sports
Vandaag niet zomaar een sportdag, nee, een hele bijzondere sportdag. Vandaag staat namelijk de derby der derby’s op het programma: Vitesse – NEC. De enige wedstrijd waar ik nog schreeuwend ietwat overdreven fanatiek in de tv kruip voor de tv zit. Dan is er vandaag ook de allerlaatste race van het formule 1 seizoen. Dat levert dan ook direct een groot probleem op. Vitesse speelt namelijk om 12:30 uur en formule 1 begint om 14:00 uur. De snelle rekenaar of zware voetbalsupporter weet direct dat dit elkaar een kwartier overlapt. Wat te doen? We gaan formule 1 opnemen. Voordeel daarvan is dat we na Vitesse ook gewoon Ajax kunnen kijken en daarna gaan we lekker formule 1 kijken. Dat betekent de hele middag offline zijn, want medeblogster Wanda is een nog groter fan van F1 en Max dan ik en zodra er iets gebeurt dan vliegt haar enthousiasme over intstagram en twitter. Ontzettend leuk om iemand te ”kennen” die ook zo enthousiast, maar sorry, Wanda, vanmiddag vermijd ik je berichten even. Ik wens je nu alvast een hele mooie laatste race toe!

Happy Stuff
De EBZ-Dag ♥ Sofie en Marije ontmoeten ♥ Knuffelen met Karen ♥ Praten met de prachtige en lieve Liza ♥ Alle anderen leden en ervaringsdeskundigen ontmoeten ♥ Dagje wellness met mijn moeder ♥ Een massage krijgen ♥ Een kerstboompje en kerstversiering kopen ♥ Me-time ♥ Lieve post ♥ Een prachtig pakketje met edelstenen en een handgeschreven brief ontvangen van Elise ♥ Het boek Tarot Wijsheid vinden in de boekwinkel ♥ Kaassoufflés voor in de oven (van Mora) ♥ Kaassoufflés voor in de oven (van Mora) ♥ Had ik al gezegd dat ik blij werd van de kaassoufflés voor in de oven (van Mora)? ♥

Instalove
Alleen voor de naam zou je haar moeten al volgen: Linnsukkerspinn. Het zal in het Noors vast een hele normale naam zijn, maar in het Nederlands klinkt hij toch wel meer dan cool. Linn woont in Noorwegen, heeft een heel schattig hondje en maakt prachtige natuurfoto’s. ”Photography helps people to see”.

Komende week
Aankomende week wil ik weer even een beetje terug in mijn ritme komen. Allereerst morgen therapie. Ik wil in ieder geval aangeven dat ik op het randje zit. Ik kan er niet veel meer bij hebben. Ik heb zelfs nog nagedacht over eventuele ophoging van de medicatie. De stemmingswisselingen nemen toe, zowel in frequentie als in intensiteit. Aan de andere kant heb ik geen zin om nog meer afgevlakt te worden. Het is wikken en wegen. Dinsdag rust. Ik heb het boek Tarot Wijsheid van Rachel Pollack gekocht. Een enorm boekwerk wat ik ga bestuderen. Ik ben benieuwd wat ik ervan vind. Zeker omdat mijn interesse in eerste instantie veel meer ligt bij engelentherapie en orakelkaarten. Woensdag, donderdag en vrijdag ga ik weer naar de dagbesteding. Kijken hoe dat gaat. Verder verwacht ik komende of volgende week een brief te krijgen van het UWV met meer informatie over de WIA-keuring die eraan zit te komen. Spannend. Ik zal blij zijn als dat straks allemaal achter de rug is.

Music Maestro
Ik heb maar één nummer geluisterd de afgelopen week. You fit me better than my favorite sweater.

Geniet van jullie zondag. ♥

42 Comments

 • Wat fijn van gisteren!!! Heel mooi dit te lezen en ik kijk uit naar je blog hierover.
  Rust lekker uit vandaag!

  Sterkte a.s. week met al je bezigheden!
  liefs van mij

 • Leuk dat het meegevallen is gisteren. Minder leuk dat je in therapie moet aangeven dat je op het randje zit. Hopelijk kunnen ze nog iets voor je betekenen. En met die medicatie dat is idd altijd tricky. Ophogen is niet fijn, maar soms kan het eventjes een goede steun in de rug zijn.

  Take care!

 • Dat wordt nog lastig om de F1 uitslag te ontlopen. Eén moment van onoplettendheid en je checkt even Nu.nl of zo. Wedden om een doos kaassouflé’s? 😂

  Ik begin zo met de warming up voor Vitesse-NEC.

  …EN WIE NIET SPRINGT…

 • Goedemorgen Marion.

  Wat fijn iets van je te lezen na gisteren. Ik kan me voorstellen dat het veel impact op je heeft gehad. Hopelijk kan het op deze mooie zondag iets inzakken.

  Er is nog een mooie sportwedstrijd. Vanmiddag spelen de OranjeLeeuwinnen een oefen interland tegen de nummer 2 van de wereld (Japan) een mooie oefening voor het Olympisch Kwalificatie Toernooi dat volgend jaar in Nederland georganiseerd wordt. Omdat de wedstrijd waarschijnlijk niet op tv is ga ik er met mijn dochter naar toe. Een flinke onderneming waar ik nu nog enorm tegenop zie maar hopelijk wordt het een mooie avond.

  Ik wens je veel goeds voor vandaag,
  Xx

 • Mag ik even zeggen wat een ongelooflijke topprestatie je hebt geleverd gisteren! Jemig wat lijkt me dat zwaar, zeker in de mentale en fysieke toestand waarin je je begeeft. Heel goed van je!
  Klote dat je op t randje zit. Eerst maar eens tot rust komen zoals je al aangeeft. We staan in ieder geval gezellig samen op de rand. Nou niet duwen he 😉

  Fijne zondag en sterkte en succes de komende week.

  Xx

 • Hopelijk kan je het vandaag wat laten bezinken. Kan goed begrijpen dat het gisteren een beetje too much was. Geniet van je sportieve namiddag…enne niet in je tv kruipen hoor 😀 Fijne zondag en voor de rest van de week goed je grenzen aangeven. x

 • Wat fijn dat gisteren zo goed is bevallen. Ik hoop en denk dat t je ook wel energie heeft gegeven om door te gaan in je eigen herstel. Je bent op de goede weg en ik vind t knap hoe je je eigen ervaringen gebruikt om anderen te ondersteunen.

  Veel plezier vandaag met je sportdagje, even niks en bijkomen van gisteren. Ik noet nog even blokken voor een tentamen.. maar hopelijk heb ik volgende week zondag dan vrij. 🙂 Kan-niet-wachten!

  Succes komende week. ♡

 • Ik vond het super gisteren en jij zit ook in mijn hart ♡♡♡♡. Ben zo blij je gisteren “in het echt” ontmoet te hebben!

  Ik vond de toespraak van Carmen ook heel indrukwekkend en heeft wel wat bij mij los gemaakt.

  En jij bent een ontzettend mooie en lieve vrouw! Ben blij dat je in mijn leven bent gekomen!

  Liefs!

 • Oh wat een super mooi IG account, ben haar meteen gaan volgen. Heerlijk dat je zo’n mooie en inspirerende dag hebt gehad gisteren, dat pakken ze je niet meer af! Succes morgen bij therapie, goed dat je aan gaat geven dat het allemaal op het randje is nu! Goed voor jezelf blijven zorgen en opkomen 🙂 Geniet van je relaxdag vandaag!

 • Wat ontzettend fijn dat gisteren zo’n mooie en bijzondere dag voor je was! Ik vind het zo mooi om te lezen dat het je heeft geïnspireerd en gemotiveerd. Zo’n dag als deze heb je maar mooi meegemaakt!
  Veel succes deze week met therapie en de dagbesteding. Knap dat je gaat aangeven dat je op dit moment op het randje zit. Nogmaals veel succes en ik zal aan je denken! Liefs!

 • Zo fijn dat je gisteren een mooie en inspirerende dag hebt gehad. Laat vandaag alles maar goed bezinken en geniet van de rust en gezelligheid en de vele kaarsjes rondom je. Succes de komende week. Vergeet je grenzen niet he, want na zo’n spannende dag gisteren zal je wellicht de komende dagen nog wel even de weerslag voelen. Groetjes en een hele fijne zondag

 • Fijn dat gister zo een geslaagde dag was! Ik kijk uit naar je verhalen daarover. Veel succes met al je bezigheden komende week, maar voor nu eerst een heel fijne zondag!

 • Marion wat ben ik je ongelooflijk dankbaar dat je geschreven hebt over de EBZ dat en dat je er was! Anders had ik nooit durven gaan.

  Ik vond het een hele inspirerende dag, die zeker ook veel heeft losgemaakt. Meer dan ik verwacht had.

  Ik besefte me pas veel te laat dat ik er niet eens naar heb gevraagd hoe het met jou ging. Sorry daarvoor. Ik was zo overwhelmed door alles..

  Fijn dat je het zelf ook leuk hebt gevonden, ik hoop echt dat het jou ook goed heeft gedaan op een bepaalde manier.
  Sterkte de komende tijd. Goed dat je je grenzen zo aangeeft,
  Neem je tijd om bij te komen, dat is meer dan normaal na zo’n dat als gisteren.

  Heel veel liefs, Sofie ❤

  • Ja, je was echt overwhelmed. Ik zag het. Geeft niks. Ik ben trots op je dat je gegaan bent en ik ben zo blij je even gezien te hebben. Hou vol, meis. Ik hoop dat gisteren je wat verder gebracht heeft. X

 • En bedankt Marion, nu heb ik ook zin in kaassoufles, of ze nu in de oven kunnen of niet… hahaha 😉

  Ik heb het allemaal met een grote glimlach zitten lezen, het is goed zo, ben trots op jou! ❤

  Geniet van alle sportuitzendigen en van Wanda, ja… hahaha of je het nu wilt volgen of niet… dus slim om nu even offline te zijn 😉

  X

 • Omg Marion…Ik zit hier in de woonkamer met een trippende man..Vitesse-NEC. Het (lees hij haha) is verschrikkelijk. Het regent keihard en ik denk dat ik ga hardlopen 😉
  Alhoewel ze hebben nog maar 3 minuten nu.

 • Hoi Marion!
  Bedankt voor je eervolle vermelding! En ja, ik was vanmiddag wel weer redelijk druk op Twitter! Zo jammer dat het seizoen er nu op zit, maar als het nieuwe seizoen begint dan hebben we in ieder geval de winter ook weer gehad! Toch een opsteker, althans voor mij die absoluut geen winterpersoon is!
  Je maakt me trouwens wel nieuwsgierig naar die kaassouflees! Als het gewoon in de oven kan, dan toch maar eens uitproberen!

 • You fit me better than my favorite sweater. Yes wat een heerlijk nummer! Ik kan haar album ook grijzer dan grijs draaien ❤ En met dit weer zit je vrijwel automatisch in een Lana del Rey mood ❤ Net als Sanctuary van Gabriella Cilmi *gaat hem gelijk opzoeken en aanzetten*

  Ben blij om te lezen dat de dag lang, maar zeer geslaagd was! Laat het lekker bezinken, lotgenoten dagen maken nou eenmaal veel in je los. Dat herken ik helemaal. Fijn dat je zoveel lieve mensen in je hart hebt kunnen sluiten, het gevoel van samenzijn met je ziek zijn maakt je al zoveel sterker!

 • Ik ben eigenlijk ontzettend benieuwd naar al je ervaringen van gisteren maar wat ik hier lees, klinkt al ongelofelijk goed! Veel succes de komende week en een dikke knuffel!!

 • Oh mennn, wat was je weer vroeg wakker! Ik werd pas om half 11 wakker 🙂
  Die instagrammer heeft inderdaad schitterende foto’s zeg! Die ga ik nog wel volgen denk ik 🙂 Blue jeans, inderdaad een mooi nummer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s