Kladbloggen

Storing


Getagd: .

image

Zit je net een heel uitgebreid en weloverwogen artikel te schrijven, kapt internet ermee. Oh ja, vandaag werkzaamheden aan het netwerk. Ergens halverwege is de boel nog wel een keer opgeslagen, maar ik ben toch meer dan de helft kwijt. That sucks.

En zo zit ik hier dan op mijn telefoon te typen. Dat is niet echt mijn ding. Ik ben meer tijd kwijt met het verbeteren van woorden, dan dat er iets zinvols op het digitale papier komt. Ik zou nu eigenlijk dat freewriting moeten doen. Weet je nog? Dat je alles wat er in je opkomt opschrijft en niets verbetert. Komt ‘ie.

Mijn vingers zijn gewoo. Te lomp voor die kleine yoetjes. Ohm ijn hdo. Hahaha. Devenige die dit kan lezen is mijn zus. Bij gaat doe ik oom niet aan verneteren en zij is wr al heme aal aan gewend. Als ik foutloos schrijd denkt ze fat hey niet goed met me gaat. Ik heb trowne s nog nooit een artilele bia mijn telefoon online gzete. Kan maar zo zij. Dat ik day helemaal niey kan. Noy goed, als jullie ditblezen staat het online, dus is het gelilt.

Ik kan niet zien jowveel woorden ik al heb geschreben.  Vanmidfag tetapiem. Had ik me net voorgenoken om mijm huiswek vam tebeoren door te nemen, heb jm geen intetnet. Nou ja, wrl intenret maar il heb die link naar de wekomgeving allen op mikn cputet syaan. Ik kan er dus niwt on. We zien.het wel. Ik zienerb wel een beetje tegenop. Zaterdag was een supwrmooue dag. Ik ben dankbaar dat ik toch in staat nem om daar zoveel moiie uit mee te nemen, maar de dagen eromheen zijn zwaar. Ik hopp dat de dahbesteding me weer een beetje uit het dal kan trekken.

Vandaag tot 16:00 iir geen internet, tv of vaste telefoon. Ik ga dus maar eens kijken of ik een beetje de leesglow kan vinden. Al zal day ook niet al te makkelijk gaan aangezien ik veel te vrel spanning in mijn lixhaam en hoofd heb. Ik zal nu stoppen met deze freewrite actie, eant dit kan nooit plesant zij om te lezen.

Fijne dag allemaal en bis morhen! โค

42 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s