Storing

image

Zit je net een heel uitgebreid en weloverwogen artikel te schrijven, kapt internet ermee. Oh ja, vandaag werkzaamheden aan het netwerk. Ergens halverwege is de boel nog wel een keer opgeslagen, maar ik ben toch meer dan de helft kwijt. That sucks.

En zo zit ik hier dan op mijn telefoon te typen. Dat is niet echt mijn ding. Ik ben meer tijd kwijt met het verbeteren van woorden, dan dat er iets zinvols op het digitale papier komt. Ik zou nu eigenlijk dat freewriting moeten doen. Weet je nog? Dat je alles wat er in je opkomt opschrijft en niets verbetert. Komt ‘ie.

Mijn vingers zijn gewoo. Te lomp voor die kleine yoetjes. Ohm ijn hdo. Hahaha. Devenige die dit kan lezen is mijn zus. Bij gaat doe ik oom niet aan verneteren en zij is wr al heme aal aan gewend. Als ik foutloos schrijd denkt ze fat hey niet goed met me gaat. Ik heb trowne s nog nooit een artilele bia mijn telefoon online gzete. Kan maar zo zij. Dat ik day helemaal niey kan. Noy goed, als jullie ditblezen staat het online, dus is het gelilt.

Ik kan niet zien jowveel woorden ik al heb geschreben.  Vanmidfag tetapiem. Had ik me net voorgenoken om mijm huiswek vam tebeoren door te nemen, heb jm geen intetnet. Nou ja, wrl intenret maar il heb die link naar de wekomgeving allen op mikn cputet syaan. Ik kan er dus niwt on. We zien.het wel. Ik zienerb wel een beetje tegenop. Zaterdag was een supwrmooue dag. Ik ben dankbaar dat ik toch in staat nem om daar zoveel moiie uit mee te nemen, maar de dagen eromheen zijn zwaar. Ik hopp dat de dahbesteding me weer een beetje uit het dal kan trekken.

Vandaag tot 16:00 iir geen internet, tv of vaste telefoon. Ik ga dus maar eens kijken of ik een beetje de leesglow kan vinden. Al zal day ook niet al te makkelijk gaan aangezien ik veel te vrel spanning in mijn lixhaam en hoofd heb. Ik zal nu stoppen met deze freewrite actie, eant dit kan nooit plesant zij om te lezen.

Fijne dag allemaal en bis morhen! โค

42 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Deze vorm van freewriting is wel enorm bizar. Je hebt een lach op mn gezicht getoverd, dat dan weer wel.

  Wens je een goede dag en misschien wel goed ook een internetloze maandag. Goede reden voor een wandeling o.i.d.?

  xX

 2. Robin schreef:

  Stukje zwemmen of mediteren misschien tegen de spanning? Therapiehuiswerk op je telefoon maken zou ik niet doen. Als ze dat lezen word je meteen opgenomen ๐Ÿ˜€

 3. Lena schreef:

  Het lijkt hier en daar wel Afrikaans! Maar het is eigenlijk best wel te lezen. Hopelijk kom je een beetje bij vandaag. Sterkte met je tetapiem vanmiddag. En die foto vind ik geweldig.

 4. memyselfandwe schreef:

  Die autocorrect werkt soms behoorlijk tegen, he. Ja, te dikke vingers voor de toetsen, dat ken ik. En niets mogen verbeteren? Het zou niks voor mij zijn!
  Ik heb alles begrepen, maar ik hoop toch dat je volgend berichtje weer gewoon gaat schrijven. Dat leest net iets vlotter. ๐Ÿ™‚

 5. isolde schreef:

  Beel ducces net je tetapiem! Top motgen!

 6. Katrien schreef:

  Leuk om toch alles te snappen wat je schreef. Komt wellicht omdat ik je al een tijdje volg en toch een heel klein beetje van je verhalen en levenswandel op de hoogte ben. Het is eens wat anders he ;-). Ik wens je een fijne week!

 7. Sofie schreef:

  Hahah ik maak zelf zo veel typfouten dat dit eigenlijk gewoon prima te lezen was ;P

  Veel succes met therapie vandaag! Je huiswerk een keer niet gemaakt hebben is ook helemaal niet erg, en hier kan je niks aan doen.
  Ik hoop dat de dagbesteding je inderdaad wat kan helpen!

  Liefs, Sofie โค

 8. Marieke schreef:

  Haha, lezen is gelukt hoor!

 9. upje schreef:

  Grijns. Dit las nog vlot… Waarschijnlijk omdat ik heelder dagen iets gelijkaardigs doe als ik probeer te ontcijferen wat mijn zoontje van nog geen twee me allemaal komt vertellen :p.
  Veel succes bij therapie! (Ik mail je trouwens nog terug, want was heel blij met je antwoord. Alleen zit mijn energiepeil diep onder nul, vandaar de vertraging…)

 10. Misschien heeft het wel zo moeten zijn en ga je free talking de therapie in, wie weet wat het je oplevert, laat je verrassen door jezelf.

 11. Manon schreef:

  Wat een geniaal artikel! Superleuk om te lezen.

 12. Je lezier mot op diy manieer tog wat moeejte doรจn omm je stukkie te lees !

 13. Madeleine schreef:

  HAHAHAHA ik heb het kunnen lezen. Had het eerst eigenlijk niet eens door ๐Ÿ˜› Rustig aan!<3

 14. jackiedeklerk schreef:

  hahaha, geweldig…
  heerlijk even tot 16.00 me time ๐Ÿ˜‰

 15. IngridMoorenBlogs schreef:

  Ik zie geen verschil ๐Ÿ˜‰

 16. Inge schreef:

  Is nog best goed te lezen hoor (of ik spoor gewoon niet helemaal) ๐Ÿ˜‰ Misschien is dit ook wel iets voor therapie, lekker ‘go with the flow’, spelfouten, maakt allemaal niet uit.

 17. Marielle schreef:

  Prima te lezen ๐Ÿ™‚ oke, iets langzamer maar het is leesbaar!
  haha

  Sterkte vandaag

 18. Sammie schreef:

  Ohhh mennnn, klein beetje moeilijk lezen dit hoor hihi. het lijkt wel een totaal andere taal ๐Ÿ˜‰

 19. Sabine schreef:

  Whahaha heerlijk meid! Grappig dat de eerste twee zinnen even lastig zijn om te begrijpen maar het daarna gewoon gaat. Alsof je hersenen zich meteen aanpassen aan die nieuwe taal ๐Ÿ˜‰

 20. Celine schreef:

  Ondanks het feit dat er een paar kleine (echt maar een paar hoor ;P ) spelfoutjes in staan is dit stukje alsnog prima te lezen!

 21. Naomi schreef:

  Superleuk geschreven ๐Ÿ˜Š

 22. Godelieve schreef:

  Ik kon het gewoon lezen hoor Marion ๐Ÿ˜‰
  Ik wens je een fijne dag ondanks dat je geen internet hebt tot 16.00 vanmiddag!

 23. BySilke schreef:

  Hahaha, fantastisch op die manier ๐Ÿ˜€ Valt best nog mee hoor, ik verstond bijna alles denk ik ๐Ÿ˜‰

 24. Anita | Mindjoy schreef:

  Eigenlijk was het nog best goed te lezen. Tof dat je het gewoon zo online zet. Hopelijk ben je de dag goed doorgekomen zonder internet ๐Ÿ˜‰

 25. Rianne schreef:

  Het was prima te lezen en je hebt mij heel blij gemaakt met dit blogjeโ€ฆ ๐Ÿ˜‰

 26. Emily schreef:

  Hahaha, ik moest hier ook erg om lachen. xD Hoera voor auto correct!

 27. Je hebt hier toch nogsteeds iets leuks van weten te maken! Haha

 28. Ja, echte freewriting, grappig wat telefoons er ook van maken. Mijn vader moet dit maar niet lezen. (niet dat hij blogs leest hoor). Ik had dit weekend een bepaalde brief voor mijn vader gemaakt en hoewel mijn Nederlands absoluut niet slecht is, was de stijl volgens mijn vader niet netjes en wemelde het van de rode strepen. Ik kon hem maar niet aan het verstand brengen dat ik misschien dingen net anders formuleer dan hij dat doet, omdat hij 30 jaar ouder is. En dacht bij mijzelf lees niet teveel op internet/FB want wat je daar tegen komt. ๐Ÿ˜‰ Ik moest wel lachen om je stukje.

 29. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  Het was even puzzelen maar I got it. Het begrip freewriting ken ik trouwens niet. Freewriting of niet ik maak nog steeds regelmatig fouten ๐Ÿ˜‰

 30. Dit soort berichtjes krijg ik ook altijd van mijn vriendin, doordat ze door de grote hoeveelheid morfine die ze krijgt moeilijk typt, dus ik ben inmiddels een expert. Ik ben echt blij dat je zaterdag een mooie dag hebt gehad. Hoop dat je snel weer uit het dal komt.

 31. Noirona schreef:

  Ah wat kak dat je internet er uit lag vandaag. Hopelijk is het inmiddels gemaakt. Ik moest toch wel lachen om je freewriting en ernstig genoeg was het best te volgen; -)

  Knuf.

 32. irenelouiseblog schreef:

  Ik kan nooit reageren op je blog, nu check ik je blog voortaan op mn telefoon! Vind het altijd leuk om te lezen! Mijn internet werkt dan niet mee:(..

 33. LiefsvanLieke schreef:

  Haha! Geniaal dat je dit gewoon zo online zet. En kan het nog lezen ook! ๐Ÿ˜‰
  Supses op tetapiem!

 34. Morgaine schreef:

  hahahaha ik kom niet meer bij, dat je dit nog gedaan hebt! Ik zou dan toch gedacht hebben, never mind, komt wel weer als internet er weer is, maar dit is echt inderdaad bijna niet te lezen en daarom juist zo ontzettend leuk!

  Ik hoop dat alles nu weer normaal werkt ๐Ÿ˜‰

  X

 35. Is het anders beter getypt dan? ๐Ÿ˜‰ Fijne week! Xoxo

 36. Simplynspecial schreef:

  Terwijl ik dit lees ben ik ontzettend moe, dus ik moet echt moeite doen om te begrijpen wat hier staat haha. Geweldig weer.Internet inmiddels back?

 37. Wendy schreef:

  Poeh. Soms moest ik toch echt even terug en opnieuw beginnen, maar het is me gelukt. ๐Ÿ˜‰

 38. Jenn schreef:

  hahaha, het was nog best te snappen.

 39. Carlijn schreef:

  Hahahahahahahaha ik vind je echt geweldig! Ik kon het lezen, mijn moeder typt precies zo

 40. Sheila schreef:

  Haha.. it’s zo toch een super leuke blog geworden. Maak je geen gebruik van swype? Want echt alles inruilen irriteert me echt. Ik swype me suf en reageer eigenlijk ook vaak op blogjes via mijn mobiel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.