Chronisch ziek

I’m only happy when it rains


Getagd: , .

Fuck hidradenitis! Echt waar! Sorry voor mijn buitensporige taalgebruik. Als je er niet tegen kan, dan lees je vandaag maar een keertje niet mee. Ik ben er gewoon echt even helemaal klaar mee. Wat een schijtziekte is dit. Heb ik net twee weken somberheid achter de rug, krijgen we deze ellende.

Een nieuwe ontsteking. Met nieuwe ontsteking bedoel ik een ontsteking op een plek waar ik die nog niet eerder heb gehad. Waar the fuck komt die vandaan? Sinds ik ben gestopt met roken krijg ik eigenlijk nooit meer nieuwe plekken erbij. Dit is volgens mij voor het eerst. En wat voor één. Ik zal je de details besparen.

Wat ga ik eraan doen? Niets. Niets. Nakkes. Nada. Ik ga niet slikken. Ik ga niet smeren. Ik ga niet snijden. Ik ga niets doen. Ik ga alleen wachten totdat het weer overgaat. Dat gaat even snel, alleen kost het geen geld en word ik er niet nog zieker van.

Gelukkig heb ik gisteren mijn kerstboom opgezet. Kerstboompje moet ik zeggen. Velen van jullie hebben waarschijnlijk #projectkerstboom op instagram of facebook wel voorbij zien komen. Ik wilde eigenlijk vandaag een leuk verslagje maken met mooie foto’s en zo, maar …. DAT GAAT DUS NIET, OMDAT IK ZO VERREKTE VEEL PIJN HEB! Pleuris ziekte! Damned!

Kijk naar je kerstboom, Marion. Kijk naar je kerstboom. Zennnnn.

Nee, zonder dollen, mensen. Dit is toch niet leuk meer? Eerst die somberheid. Dan die pijn. Voor je het weet word ik dáár weer somber van. Kerstshoppen? Doei. Yoga? Doei. Kraamvisite? Doei. Pleurt toch allemaal een eind op, zeg. Jullie niet, hoor! Gewoon al die shitzooi en zo.

Kom, laten we eens een bijpassend muziekje draaien.

Laters. ♥

41 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s