I’m only happy when it rains

on

Fuck hidradenitis! Echt waar! Sorry voor mijn buitensporige taalgebruik. Als je er niet tegen kan, dan lees je vandaag maar een keertje niet mee. Ik ben er gewoon echt even helemaal klaar mee. Wat een schijtziekte is dit. Heb ik net twee weken somberheid achter de rug, krijgen we deze ellende.

Een nieuwe ontsteking. Met nieuwe ontsteking bedoel ik een ontsteking op een plek waar ik die nog niet eerder heb gehad. Waar the fuck komt die vandaan? Sinds ik ben gestopt met roken krijg ik eigenlijk nooit meer nieuwe plekken erbij. Dit is volgens mij voor het eerst. En wat voor één. Ik zal je de details besparen.

Wat ga ik eraan doen? Niets. Niets. Nakkes. Nada. Ik ga niet slikken. Ik ga niet smeren. Ik ga niet snijden. Ik ga niets doen. Ik ga alleen wachten totdat het weer overgaat. Dat gaat even snel, alleen kost het geen geld en word ik er niet nog zieker van.

Gelukkig heb ik gisteren mijn kerstboom opgezet. Kerstboompje moet ik zeggen. Velen van jullie hebben waarschijnlijk #projectkerstboom op instagram of facebook wel voorbij zien komen. Ik wilde eigenlijk vandaag een leuk verslagje maken met mooie foto’s en zo, maar …. DAT GAAT DUS NIET, OMDAT IK ZO VERREKTE VEEL PIJN HEB! Pleuris ziekte! Damned!

Kijk naar je kerstboom, Marion. Kijk naar je kerstboom. Zennnnn.

Nee, zonder dollen, mensen. Dit is toch niet leuk meer? Eerst die somberheid. Dan die pijn. Voor je het weet word ik dáár weer somber van. Kerstshoppen? Doei. Yoga? Doei. Kraamvisite? Doei. Pleurt toch allemaal een eind op, zeg. Jullie niet, hoor! Gewoon al die shitzooi en zo.

Kom, laten we eens een bijpassend muziekje draaien.

Laters. ♥

41 reacties Voeg uw reactie toe

 1. B schreef:

  Wist ik nu maar de juiste woorden te vinden om je iets beter te laten voelen…

  1. Marion schreef:

   Hoeft niet hoor. Het is ‘maar’ pijn. Dat gaat gelukkig weer over. Toch bedankt 😉

 2. Kayleigh schreef:

  Oh wat naar dat jou dit weer moet overkomen. Ik hoop dat het snel ‘daalt’/mindert tot een niveau waarop je toch weer dingen kan doen. En een keertje flink vloeken lucht op, dus sorry is nergens voor nodig. Veel sterkte en alvast een hele fijne decembermaand

  1. Marion schreef:

   Ah thanks! Ja, ik doe het niet vaak, maar soms lucht het echt effe op. X

 3. Aw lieverd wat naar zeg, ik zit je hier lieve gedachten en sterkte toe te sturen! ❤ Hopelijk voel je je snel weer wat beter. Gelukkig heb je fijne mensen om je heen. X

 4. chucky1012 schreef:

  Ik wens je erg veel beterschap en sterkte Xoxo

  1. Marion schreef:

   Dank je wel. Heb trouwens gereageerd op je reactie van gisteren over de sneeuw. Hoop dat het lukt!

   1. chucky1012 schreef:

    Het is gelukt en dank je!

 5. Robin schreef:

  Sorry zeg je als je iemand een oog uitsteekt met je paraplu, weet je nog? Als het oplucht, stuur me dan maar een mail met alle scheldwoorden die je te binnen schieten. Sterkte.

  1. Marion schreef:

   Thanks. Het hoognodige is er ondertussen wel uit denk ik 😉

 6. Ik hoop dat t een beetje geholpen heeft om het gewoon een keer toe te laten dat t een kl*te ziekte is en dat niet mooier of minder mooi te maken, gewoon zoals t is.

  Van hieruit kan ik je alleen beterschap wensen.

  xx

 7. Lieverd hoop dat de onsteking weer net zo snel weg is als dat hij is gekomen.Houd je haaks !!knuffel 💋

 8. isolde schreef:

  *Leent haar digitale boksbal uit*

 9. tommie345 schreef:

  Ik doe op een bepaalde manier met je mee. Geen ontstekingen, maar wel dingen van mijn darmen en hele lichaam, wat mijn arts wegzet als psychisch-somatisch en ik zeker weet dat het niet zo is. ARGHHHH makes me so mad. Gedoe. Net als gedoe met mijn digi d, en allerlei dingen rondom mijn verhuizing van al een maand terug en ik nog allerlei dingen moet regelen.

  ARGH. Enfin, ik vond het wel fijn om bij iemand anders zo’n oprecht eerlijke blog te zien. Heel erg veel sterkte, excuus dat ik het een beetje veel op mijzelf heb betrokken, maar weet dat ik aan je denk en je veel sterkte en het allerbeste wens! Hou vol topper en heel logisch dat je soms even SCHIJT aan de wereld hebt.

 10. Wat ontzettend kut zeg! Ik wens je sterkte en veel kracht en ik sla nieuwe somberheid voor je in elkaar, zodat hij je niet kan bereiken.

 11. Morgaine schreef:

  Ik probeer gewoon even wat genezing toe te sturen, als ik dat kon deed ik dat, en ik ga nu gewoon hopen dat het heel snel zal verdwijnen allemaal, Fuck it, go away! Laat Marion met rust, nu!

  Ik hoop dat het helpt! Heel snel. ❤

  X

 12. altijdangelique schreef:

  O meid, ik weet hoe je je voelt. Dat heb ik met mijn pleuris teen. Die wordt ook maar niet beter, waardoor ik nu al meer dan een half jaar met mijn poot omhoog zit en dus geen hol kan. Daarbij ook allemaal gekut met mijn huid waarvoor ik nu 2 maanden aan de AB zit, maar het lijkt niet te helpen. Maar die teen, ik heb vorige week nog de hele boel bijelkaar gegild, gegooid en noem t maar op.
  Ik wil hier geen betoog over mezelf houden, maar ik probeer met je te levellen, dat ondanks dat ik geen hydradentitus heb wel soort van weet hoe je je voelt. Daar heb je natuurlijk ook geen kloot aan, want daar gaat het niet van over. Ik denk aan je.
  Dikke X

 13. Berte schreef:

  Kut klote pokken ziekte!

 14. christine schreef:

  Sterkte meis, zo akelig voor je!! Dikke kus!!

 15. Manon schreef:

  Jemig,, wat naar. Licht gezegd. Sterkte meid!

 16. Sabine schreef:

  Ach lieve Marion, kon ik je maar een knuffel geven. Veel sterkte meid x

 17. leonieblogt schreef:

  Het valt me nog van je mee dat je niet al veel eerder in een enorme scheldtirade bent uitgebarsten. Het benadrukt daarom nu alleen maar dat je er echt klaar mee bent, iets waarvan niemand zal zeggen dat ze het gek vinden. Hou je hoofd hoog, lieve Marion. Kijk naar je kerstboom, neem je rust en, zoals jijzelf ook altijd tegen iedereen zegt, ben lief voor jezelf.
  En als dat niet helpt, dan vloek je nog een keertje. ❤
  Veel liefs!

 18. Astrid schreef:

  Hey Marion,

  Wat naar dat je weer een nieuwe ontsteking erbij hebt :(. Heel veel beterschap en sterkte!

  Liefs!

 19. Elise schreef:

  “Heb ik net twee weken somberheid achter de rug, krijgen we deze ellende.” Natuurlijk gaat je lichaam reageren lieverd. Want zo werkt dat met lichaam en geest. Wat goed dat je nu even Niks doet. Want dat doet je geest nu ook. Niet boos zijn, laat het er even zijn. Zo hervind je balans en dat zal je steeds vaker lukken. Minder somberheid, minder pijn. het gaat over. Echt. Ik denk aan je ❤

 20. Sammie schreef:

  Ohhhh :((( Wat een fuck ziekte, helemaal mee eens als ik jouw verhalen lees. Wat lijkt me dat een ellende en jij hebt zo’n pech! Hoop dat het snel beter gaat en blijf kijken naar die kerstboom 😉

 21. Anita | Mindjoy schreef:

  Het is ook gewoon kut met peren, niet meer en niet minder!

 22. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  Je krijgt een hoop mooie, lieve en toffe reacties 😉

  Heel veel sterkte en beterschap Marion!!!!! Ja ik schreeuw het uit.

 23. Ik heb me verstopt onder die linkse bloempot op de vensterbank.
  Je verdient die pijn niet – hopelijk keert het tij vlug !

 24. Els schreef:

  Een hele dikke knuffel vanuit Tilburg, Liefs X

 25. marielle schreef:

  Geen woorden maar wel een dikke knuffel (virtueel is het makkelijker maar het is gemeend).
  Sterkte

 26. Anne schreef:

  Het sneeuwt. Hier op jouw blog althans. Misschien word je daar nog een heel klein beetje happy van? En wat een rotziekte, ik ga er geen woorden aan vuil maken, want dat zouden vuile woorden zijn. Veel sterkte gewenst!

 27. Hilde schreef:

  Wat ’n kakzooi zeg!! 😦
  Heeel veel sterkte!!

 28. Kelly schreef:

  Sjongejonge wat een kakzooi ook weer he, phfff!

  1. Marion schreef:

   Dat zeg je goed!

 29. A World of Vinyl schreef:

  Oh god, ik heb zelf een milde vorm van hidradenitis suppurativa al vanaf mijn 11e ongeveer en gelukkig is het bij mij nu rustiger geworden, maar ik weet nog wel dat ik soms ook niet eens kon lopen of normaal fietsen (ik heb het in mijn liezen), omdat het zoveel pijn deed. Ik heb dan nog de milde vorm, dus dat moet voor jou inderdaad super veel pijn doen. Heel veel sterkte!

  1. Marion schreef:

   Ik had stage II toen ik nog werkte. Hel was het. Nu gelukkig terug naar I, afzonderlijke abcessen, maar helaas altijd wel een paar tegelijk. Blijft aanmodderen. Ik wil gewoon niet het circuit van de operaties in. Gebed zonder einde en als je er dan vanaf was, maar dat is niet zo. Rotziekte, zelfs al heb je de milde vorm. Jij ook heel veel sterkte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s