No Rain

on

headerwater

Vandaag blijft het droog. Tenminste, tot 16:00 uur. Wellicht dat er dan wat motregen valt, maar verder ziet het er gunstig uit. Gisteren had ik een financiële meevaller en daar ga ik vandaag eens flink van genieten.

Als eerste ga ik naar de Etos. Daar ga ik neusspray en keelpastilles halen. Peter en ik hebben sinds gisteren allebei behoorlijke keelpijn. Daarnaast blijft mijn neus iedere nacht vollopen, waardoor ik last krijg met ademhalen. Ik krijg dan de neiging om door mijn mond te gaan ademen. Dat is normaal niet zo’n heel groot probleem, maar wel als je last hebt van je keel. Misschien koop ik ook maar eens een zak echte honingdrop bij de natuurwinkel. Niks lekkerder dan dat. Oké, genoeg lekkerder dan dat, maar het klonk wel rete-interessant.

Verder staan er nog wat artikelen van de Etos op mijn verlanglijstje. Als eerste het geurtje Dreamy Garden. Deze heb ik laatst al een keer op een kartonnetje gespoten en in mijn tas gedaan. Vandaag ga ik deze geur eens op mijn eigen huid uitproberen. Wellicht dat ik hem dan aanschaf. Dan wil ik ook kijken wat ze precies allemaal van de Jasmin & Vanilla lijn hebben. Ik heb ‘m nog niet goed geroken, dus ben heel erg benieuwd. Ik ben gek op jasmijn én op vanille. De combinatie moet haast wel goddelijk zijn.

Wat ook nog op mijn verlanglijstje staat is een geurkaars van Rituals. Deze verkopen ze hier in de stad bij de DA, dus daar loop ik zo dadelijk ook maar even naar binnen. De Etos en de DA zitten vlak naast elkaar. Ik hoef dus niet ver te lopen. Dat is fijn, want ik voel me alles behalve fit.

Als laatste heb ik gisteren Patricia een berichtje gestuurd om een afspraak te maken voor een heerlijke ontspanningsmassage van 90 minuten. Morgen om 10:30 uur is het zover. Ik kijk er nu al enorm naar uit. Die intense rust en even helemaal van de wereld zijn kan ik nu zo goed gebruiken.

Ik hou het kort vandaag. Vanmiddag om 16:00 uur een afspraak bij de psychiater. Kijken wat we met de medicatie kunnen gaan doen. Ik hou jullie op de hoogte. Het berichtje op instagram gisteren ”Love is …. ” kwam uit de grond van mijn hart.

Ya know I’d like to keep my cheeks dry today
So stay with me and I’ll have it  made

35 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Hilde schreef:

  Wat fijn, die financiële meevaller! 🙂
  Beterschap aan jullie beide! En die massage klinkt erg goed! Enjoy! 🙂

 2. Morgaine schreef:

  Ontzettend fijn, vooral de meevaller en de massage, geniet ervan vandaag, en ja de zon schijnt hier nu ook, wel handig met de kerstmarkt straks 😉 Fijne dag lieverd!

  X

 3. Boekenworm schreef:

  Geniet van je massage!

 4. IngridMoorenBlogs schreef:

  Heerlijk neusspray…het eigen merk van het Kruidvat is zo lekker 😉

  1. Marion schreef:

   Ik zweer bij Otrivin 😀

 5. Isolde schreef:

  Succes vanmiddag Marion, ik hoop dat jullie samen iets kunnen vinden wat je past en helpt. Die massage morgen klinkt in elk geval heerlijk en goed getimed 🙂

 6. Robin schreef:

  Ehhh, luchtjes uitzoeken met een verstopte neus? Ik ruik nix als ik verkouden ben en ga er ook enorm van snurken, schijnt 😀 Succes bij de psych vanmiddag en praat hem van zijn sokken (of haar natuurlijk).

  1. Marion schreef:

   Ik ben gelukkig niet verkouden. Mijn neus gaat alleen dicht zitten als ik lig. Overdag nergens last van gek genoeg…

 7. Noirona schreef:

  Lieve Marion,
  Geniet van je meevaller, en ik wil je voor vanmiddag heel veel succes wensen. Knuf.

 8. joorloveswriting schreef:

  Fijn zo’n meevaller! Leuk!!! Fijne dag! Ik wil zelf ook eens gaan kijken bij de nieuwe lijn van etos…

 9. Inge schreef:

  Wat fijn, die meevaller! Die geurtjes en lijnen bij de Etos moeten inderdaad erg fijn zijn, maar ik heb ze ook nog niet geroken. Geniet er lekker van!

 10. koekjesenthee schreef:

  Geniet ervan! Groot gelijk dat je jezelf even verwent met de financiële meevaller.

 11. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  Enjoy your day!
  Steek de Rituals kaars pas aan als je neus leeg is 😉

 12. Jaixy schreef:

  Beterschap!!
  Succes bij je arts vanmiddag en geniet morgen van je massage. Heerlijk!

 13. Sabine schreef:

  Wat heerlijk en massage! Fijn die meevaller ook! En beterschap natuurlijk 🙂

 14. Marieke schreef:

  Geniet ervan!

 15. Sammie schreef:

  Geniet van je shopmoment en van de massage morgen, even ontspannen zal je vast goed doen. Succes vanmiddag!

 16. Anne schreef:

  Lekker shoppen 🙂 en succes bij de psychiater!

 17. pluseenbeetjenl schreef:

  Als je nou naar het kruidvat gaat, niet die scrub vergeten 😉

  Die jasmin vanille lijn is goddelijk! Aanrader.

  Hoop dat je een mooie dag hebt, lieve marion.

  X

  1. Marion schreef:

   Binnen! Zowel de scrub als de Jasmine & Vanilla 🙂

 18. Nina schreef:

  Heerlijk liedje! En al die verwennerijen klinken ook heerlijk 🙂

 19. jackiedeklerk schreef:

  ik zag op insta dat je goed gescoord hebt bij de etos, lekker…
  Succes vanmiddag

 20. leonieblogt schreef:

  Verwen jezelf en geniet ervan 🙂 Het mag.
  Veel liefs!

 21. Haha, ik werd ineens razend nieuwsgierig naar die goddelijke honingdrop. Weet je mijn enthousiasme met de tweede zin alweer te verkloten.
  Fijn dat je tussen alle shitheid (dat woord bewaar ik) door, toch ook nog altijd het geluk ziet in de kleine dingen. Geniet van je massage morgen!

 22. Manon schreef:

  Leuke activiteiten allemaal! Hopelijk voor jou een heerlijke massage 🙂 Ga er lekker van genieten morgen

 23. Simplynspecial schreef:

  Ben benieuwd hoe het was bij de psych! Dreamy garden is heerlijk, ik heb ‘m ook. Stiekem wil ik nog meer uit die lijn, zie zien er zo cute uit ❤ En jasmin en vanille lijn is ook heerlijk, de jelly scrub is favoriet hier!

 24. Ook hier keelpijn :(.
  Geniet van de massage, het zal je deugd doen !

 25. Elise schreef:

  Ik ga ook een massage boeken. Nek vast, blergh. Bedankt voor het idee 😉 en is het droog gebleven vandaag? ♡

  1. Marion schreef:

   Nope. Wolkbreuk 😦

 26. Els schreef:

  Wat fijn dat je een financiële meevallen had. Ik hoop dat je vandaag lekker hebt kunnen shoppen en alles heb gekocht wat je zorgt. Geniet morgen :-).

 27. chucky1012 schreef:

  Fijn dat je even kunt shoppen zonder na te denken over de centjes 😉

  Een fijne dag morgen en hoop dat jullie snel beter zullen zijn Xoxo

 28. Carolien schreef:

  Hopelijk is heeft je gesprek bij de psych iets goeds opgeleverd. Lekker genieten morgen, heerlijk even. Niets lekkerder (maar echt!) dan een goede massage

 29. misssexandthecity schreef:

  Hopelijk breekt de keelpijn niet uit,….en geurkaarsen, ik ben fan zeker die van Rituals! Btw. die thee is ook een aanrader van Rituals

 30. marielle schreef:

  Hoe was je gesprek?
  Sterkte met de verkoudheid en fijn van die meevaller!!

 31. Ellen schreef:

  Heerlijk zo n verwendaggie. Ik ook de rituals ontdekt ben fan vd oranje lijn Happy Buddha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.