No Rain

headerwater

Vandaag blijft het droog. Tenminste, tot 16:00 uur. Wellicht dat er dan wat motregen valt, maar verder ziet het er gunstig uit. Gisteren had ik een financiële meevaller en daar ga ik vandaag eens flink van genieten.

Als eerste ga ik naar de Etos. Daar ga ik neusspray en keelpastilles halen. Peter en ik hebben sinds gisteren allebei behoorlijke keelpijn. Daarnaast blijft mijn neus iedere nacht vollopen, waardoor ik last krijg met ademhalen. Ik krijg dan de neiging om door mijn mond te gaan ademen. Dat is normaal niet zo’n heel groot probleem, maar wel als je last hebt van je keel. Misschien koop ik ook maar eens een zak echte honingdrop bij de natuurwinkel. Niks lekkerder dan dat. Oké, genoeg lekkerder dan dat, maar het klonk wel rete-interessant.

Verder staan er nog wat artikelen van de Etos op mijn verlanglijstje. Als eerste het geurtje Dreamy Garden. Deze heb ik laatst al een keer op een kartonnetje gespoten en in mijn tas gedaan. Vandaag ga ik deze geur eens op mijn eigen huid uitproberen. Wellicht dat ik hem dan aanschaf. Dan wil ik ook kijken wat ze precies allemaal van de Jasmin & Vanilla lijn hebben. Ik heb ‘m nog niet goed geroken, dus ben heel erg benieuwd. Ik ben gek op jasmijn én op vanille. De combinatie moet haast wel goddelijk zijn.

Wat ook nog op mijn verlanglijstje staat is een geurkaars van Rituals. Deze verkopen ze hier in de stad bij de DA, dus daar loop ik zo dadelijk ook maar even naar binnen. De Etos en de DA zitten vlak naast elkaar. Ik hoef dus niet ver te lopen. Dat is fijn, want ik voel me alles behalve fit.

Als laatste heb ik gisteren Patricia een berichtje gestuurd om een afspraak te maken voor een heerlijke ontspanningsmassage van 90 minuten. Morgen om 10:30 uur is het zover. Ik kijk er nu al enorm naar uit. Die intense rust en even helemaal van de wereld zijn kan ik nu zo goed gebruiken.

Ik hou het kort vandaag. Vanmiddag om 16:00 uur een afspraak bij de psychiater. Kijken wat we met de medicatie kunnen gaan doen. Ik hou jullie op de hoogte. Het berichtje op instagram gisteren ”Love is …. ” kwam uit de grond van mijn hart.

Ya know I’d like to keep my cheeks dry today
So stay with me and I’ll have it  made

35 gedachten over “No Rain

 1. Ehhh, luchtjes uitzoeken met een verstopte neus? Ik ruik nix als ik verkouden ben en ga er ook enorm van snurken, schijnt 😀 Succes bij de psych vanmiddag en praat hem van zijn sokken (of haar natuurlijk).

 2. Als je nou naar het kruidvat gaat, niet die scrub vergeten 😉

  Die jasmin vanille lijn is goddelijk! Aanrader.

  Hoop dat je een mooie dag hebt, lieve marion.

  X

 3. Haha, ik werd ineens razend nieuwsgierig naar die goddelijke honingdrop. Weet je mijn enthousiasme met de tweede zin alweer te verkloten.
  Fijn dat je tussen alle shitheid (dat woord bewaar ik) door, toch ook nog altijd het geluk ziet in de kleine dingen. Geniet van je massage morgen!

 4. Ben benieuwd hoe het was bij de psych! Dreamy garden is heerlijk, ik heb ‘m ook. Stiekem wil ik nog meer uit die lijn, zie zien er zo cute uit ❤ En jasmin en vanille lijn is ook heerlijk, de jelly scrub is favoriet hier!

 5. Hopelijk breekt de keelpijn niet uit,….en geurkaarsen, ik ben fan zeker die van Rituals! Btw. die thee is ook een aanrader van Rituals

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.