Shoplog: Etos & Onbekend Winkeltje

collage

Ik vrees dat mijn schrijfbrein ook gedeeltelijk lamgelegd wordt door de ophoging van de antidepressiva, want ik … Zie, daar gebeurt het weer. Ik kan niet meer schrijven! Mensen, wat nu? Shoppen?

Zoals ik jullie laatst al vertelde had ik een financiële meevaller. Nou ja, financiële meevaller. Nu klinkt het net alsof ik het hele jaar heel zuinig aan heb gedaan met mijn energieverbruik en nu een leuk bedrag terug heb gekregen van de energiemaatschappij. Dat is helemaal niet waar. Laat ik het anders zeggen: mijn ouders hebben dit jaar heel zuinig aan gedaan met hun energieverbruik en daar pluk ik nu de vruchten van. 😀 Met die vruchten ging ik de stad in en dit was het resultaat!

shop1

Als eerste kocht ik dit heerlijke geurtje! Hij stond al een poosje op mijn verlanglijstje en nu heb ik ‘m dan eindelijk. Als ik iets niet kan is het geuren omschrijven, dus ik kijk even op de verpakking. Een mix is van amaryllis, jasmijn, ylang ylang en patchouli. De belangrijkste geurnoten zijn neroli, witte amaryllis en kasjmier. Ik vind het in ieder geval een vreselijk lekker geurtje en ben helemaal in de welbekende nopjes.

shop5

De Jasmine & Vanilla uit de Botanical Boost lijn van Etos stond ook al een poos op mijn verlanglijstje. Dit is de Salt & Sugar scrub. Een goede scrub. Niet te grof, niet te fijn. Perfect wat mij betreft.

shop3

Zelf ben ik geen fan van shower foams. Ik weet niet waarom, maar ik heb gewoon liever een douchegel. Die is er echter niet in deze lijn en dus nam ik toch een keer de foam mee. Hij is heerlijk van geur, lekker zacht ook, maar toch… Nee, doe mij maar een douchegel.

shop4

Dit vind ik dan weer wel helemaal top! Waar ik vroeger altijd koos voor de bodymilk, kies ik tegenwoordig steeds vaker voor een body oil. Na het douchen aanbrengen op de nog wat vochtige huid en wauw, een babyhuidje is er niets bij. De geur van deze lijn is trouwens echt perfect. Het frisse van de jasmijn zorgt ervoor dat het zoete van de vanille niet overheerst. Een ideale combinatie.

shop11

Ik had last van mijn keel en kocht daarom een zak kamille. Mijn vorige zeefje was naar de filistijnen, dus meteen maar even een nieuwe aangeschaft. Gatverdamme, wat is dat smerig, verse kamillethee. Bah bah bah. Maar het werkt wel.

shop10

Bij mijn favoriete winkeltje kocht ik twee mooie stenen. De linker is … gewoon weer vergeten. Ik ga ook niet eens moeite doen om erachter te komen. Het schiet me vanzelf weer een keer te binnen. Het maakt me ook niet zo heel veel uit hoe een steen heet. Ik koop stenen bijna altijd op gevoel. Soms koop ik ze omdat ik ze zo verrekte mooi vind en dat was bij de rechter steen het geval: Botswana Agaat.

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie. Naast de algemene eigenschappen van agaat maakt Botswana agaat daadkrachtig, doelgericht en helpt zaken in een groter verband zien. Het stimuleert vrijheidsdrang en creativiteit.

shop6

Toeval bestaat niet. Op de terugweg liep ik door een straatje waar ik anders nooit doorheen loop. Halverwege zag een heel klein winkeltje met allerlei kleurrijke artikelen. Ik dook naar binnen en wat zag ik daar? De laatste keer dat ik met mijn moeder aan het winkelen was zei ik nog tegen haar dat ik zo ontzettend graag een meditatiekussen wou hebben, maar dat die zo lastig te vinden zijn. Tadaaaaa! Ik liep er zo tegenaan. Niet letterlijk deze keer, maar dat had in mijn geval natuurlijk prima gekund. Ik ben hier zo ontzettend blij mee. Mediteren op zo’n kussen is zoveel fijner dan op een stoel of op bed.

Als laatste kocht ik nog een nieuwe pyjamabroek in dezelfde kleur als het meditatiekussen. Puur toeval, maar wel leuk. Of nou ja, leuk? Wat is daar nou leuk aan? Hoe dan ook, dank jullie wel paps en mams. Het was heerlijk om even te kunnen shoppen zonder op de centjes te letten. Jullie zijn schatten. ♥♥♥

48 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Morgaine schreef:

  hahaha heerlijk toch zo’n shop log, en dat je even niet op hoeft te letten, dat is voor iedereen denk ik ultiem, daarom wil ik ook, later als ik groot ben secret millionaire worden 😛

  Die stenen zijn mooi en zo koop ik ook eventueel, vaker meer gericht nu, maar nog steeds, een steen zoekt jou uit vaak. 😉 En de naam of de werking klopt dan ook zodra het je weer te binnen schiet.

  X

  1. Marion schreef:

   Ik geloof dat wel van die stenen hoor. Soms ben ik op zoek naar iets en kom ik met heel iets anders thuis omdat de steen me echt aantrekt. Ik heb ook nog nooit spijt gehad van een aankoop. X

   1. Morgaine schreef:

    Precies, ik geloof het niet alleen, ik weet het ook en voel het dan 😉

 2. He wat fijn Marion, allemaal heerlijke dingen. Die meditatiekussens zijn inderdaad ook erg fijn, geniet van alles en leuk dat je weer in je nopjes bent.

 3. Ik zou al die potjes samen gieten er een lekker soepje van koken 🙂 !

  1. Marion schreef:

   Uh… wou je me naar het hiernamaals helpen of zo? Ik ga er toch maar mee douchen 😉

   1. Nee, ik zou dit voor mezelf klaarmaken. Zeker dat mijn ingewanden eens goed zouden gespoeld zijn en zeer lekker zouden ruiken !

 4. aroundsan schreef:

  Wat heerlijk dat je even onbezorgd kon gaan shoppen voor jezelf! Lief van je ouders. Wat een fijne dingen heb je gekocht. Die douchefoam heb ik ook gekocht een paar dagen geleden! Zo fijn is die lijn van de Etos. 🙂

  1. Marion schreef:

   Die geur is lekker, hè!

 5. BySilke schreef:

  Ooh, wat een leuke dingetjes (en foto’s!!) heb je mogen kopen, super lief van je ouders! Etos spreekt me steeds meer aan eigenlijk. 🙂

  1. Marion schreef:

   Etos is echt mijn favo winkel!

 6. Sabine schreef:

  Wat lief van je ouders! Leuk te lezen ook wat je allemaal gekocht hebt! Heerlijk al die geuren ook 🙂

 7. Robin schreef:

  Die linker steen is tegen geheugenverlies en keelpijn. En als je niet creatief wordt van de agaat kun je altijd nog een shoplog faken met luchtjes die achterin de kast staan. Niemand die het merkt. Of een gastblog van Peter over zijn deo 😀

  1. Marion schreef:

   Hahahaha! Er schijnen wel echt stenen te zijn die het geheugen versterken. Op dit moment vind ik dat geheugenverlies eigenlijk helemaal niet zo erg. 😉 Ik zal het voorstellen aan Peter. Geef je weinig kans, maar oké.

 8. Godelieve schreef:

  Jij bent lekker aan het shoppen geweest 🙂 Fijn dat je zulke lieve ouders hebt die jou zo lekker verwend hebben. Ik wens je heel veel plezier van alle leuke spulletjes die je hebt gekocht. Ik snap wel dat je blij bent met dat meditatiekussen en dat je nieuwe pyjamabroek dezelfde kleur heeft, Het is een mooie rustgevende kleur blauw!
  Ik wens je een goed weekend Marion 🙂

  1. Marion schreef:

   Dat klopt ja! Het is een prachtige rustgevende kleur. Ik hou ervan. Jij ook een heel fijn weekend. X

 9. IngridMoorenBlogs schreef:

  Wat lief van je ouders….en je hebt je best gedaan! 🙂 Ik zou je weleens op dat kussen willen zien zitten….val je daar niet vanaf??

  1. Marion schreef:

   Gehehe! Jij denkt dat je in kleermakerszit op zo’n kussen moet zitten of niet? 😀 😀 Ik ga meteen proberen of dat kan!

   1. IngridMoorenBlogs schreef:

    Niet dan?

    1. IngridMoorenBlogs schreef:

     En wel even een foto dan hè…als het lukt:D

 10. Elise schreef:

  Had het maar gezegd dat je zo’n kussen zocht. Ik kan ze voor een hele leuke prijs bestellen 😉 Zo heb ik er hier nu thuis 7 liggen voor de Maanvieringen en cursussen die komen gaan. Heerlijk om zo te kunnen winkelen, dat heb ik laatst ook een beetje gedaan. Niet in de stad, dat gaat niet, maar wel online 😉 Hoe is het verder met je? Veel wolkenvelden en kotsende vogels of valt het mee? 🙂

  1. Marion schreef:

   Ach ja, had ik kunnen weten natuurlijk. Maar goed, nu heb ik geen verzendkosten. Dat scheelt ook weer. Het gaat tot nu toe heel goed. Op de traagheid na niks aan de hand. Peter herinnerde mij eraan dat ik de vorige keer ook pas na een week last begon te krijgen van de hoofdpijn en misselijkheid. Ik zie het allemaal wel. Ik heb alleen wel een hele droge muil. Dat is niet erg, want ik drink veel te weinig. Geluk bij een ongeluk dus. Of zoiets. X

 11. chucky1012 schreef:

  Wat heb jij leuke spullen geshopt.
  Zulke lieve ouders.
  Is de linkersteen een ‘tijgeroog’?
  Ik had het even opgezocht.
  Zo mooi geschreven en hier word men blij van.

  Een fijne dag Xoxo

  1. Marion schreef:

   Ik herinner het me weer! Het is een aventurijn. Die zie je vooral veel in het groen, maar zijn er dus ook in deze kleur. Jij ook fijne dag!

   1. chucky1012 schreef:

    Oké.
    Had inderdaad nooit gedacht dat ook in de kleur is die jij had gekocht.
    Dank je.

 12. Rithika schreef:

  Wat een heerlijke spullen heb je geshopt!

 13. Jaixy schreef:

  Heerlijk dat je jezelf zo heb kunnen verwennen. Ga er heerlijk van genieten.
  Hihi meditatiekussens zijn inderdaad niet makkelijk verkrijgbaar. Veel plezier met je aankopen.

 14. pluseenbeetjenl schreef:

  Wat een leuke dingen heb je gekocht!

  Ben erg benieuwd naar de parfum en het meditatie kussen gaat zeker op mijn wish list.

  Hoop dat je shop tripje je wat positieve kracht heeft gegeven!

  Liefs

 15. Simplynspecial schreef:

  Wat fijn en lief dat je jezelf even lekker mocht verwennen. De nieuwe Etos producten zijn zo lekker ❤

 16. Els schreef:

  Wat heerlijk geshopd! Wat fijn dat je eindelijk een meditatiekussen hebt gevonden. Fijn weekend! X

 17. Lot schreef:

  Op naar de Etos dan kan ik die eau de toilette testen. Bij mij zijn zoveel geuren bitter op de huis, zelden is er iets wat goed is. Al veel geprobeerd, zelfs in speciale parfumwinkel konden ze niets voor me vinden.

  Alleen Boudoir van Vivienne Westwood blijft prima bij mij maar dat is een zware geur net ouderwets gezichtspoeder en dat doet vriend ook teveel aan zijn moeder en tante denken en daar wil hij niet mee in bed liggen (als je begrijpt wat ik bedoel) .

  1. Marion schreef:

   Haaaahahaha, geweldig dat laatste! nee, dat kan je je vriend niet aandoen. De Etos heeft vier geuren in die lijn. Ik hoop dat er één voor jou bij zit.

 18. Rippling schreef:

  Oei wij houden van dezelfde geuren ik ben gek op geuren waar patchoulie in zit dus dreamy garden moet ik zeker hebben 😉 ik word altijd zo hebberig van dit soort heerlijke artikelen kan er niks aan doen 😉

 19. itsme1990 schreef:

  Heerlijk om een shoplog te lezen en vooral dat je jezelf even lekker hebt kunnen verwennen. En ondanks de ophoging van je anti-depressiva heb je dit goed geschreven 😉

 20. Noirona schreef:

  Wat een heerlijke cadeautjes om blij van te worden. En ik wordt gewoon blij van hoe blij jij er mee bent. Ik ben niet zo van de vanille geur maar de volgende keer bij de etos ga ik zeker even ruiken.

  Geniet ervan!
  X.

 21. wiebie74 schreef:

  Lekker geshopt! Dat geurtje ga ik even opzoeken want ben op zoek naar een nieuw geurtje maar geen idee welke. Foam gebruik ik van de Hema, bevalt me erg goed.

 22. wiebie74 schreef:

  Moet gewoon nog wennen om onder mijn andere site te reageren…

 23. marielle schreef:

  Leuk!! Wat fijn dat je wat dingen voor jezelf gekocht hebt!
  Dat geurtje klinkt lekker en leuk die broek en dat kussen in dezelfde mooie kleur!

  Geniet ervan!! Ik ga even een kopje kamillethee zetten 😉

 24. hetlevenvanalledag schreef:

  Mooie spullen! Die body oil klinkt heerlijk! Gaat hier op het kerstlijstje 🙂

 25. Beetje raar om blij te worden van iemand anders z’n shop aankopen, zal wel komen doordat je t zo mooi presenteerd! Erg leuk.

  En dat geurtje lijkt me heerlijk, klinkt wel als een mooie combinatie vam geuren. Zal ook eens een kijkje nemen bij de etos, kijken wat ze daar verder hebben.

 26. christine schreef:

  lief van je ouders, ben blij voor je! Geniet er maar van. Ellen was hier een dagje, gezellig. liefs

 27. Sara schreef:

  Wat heb je fijne dingen gekocht. Ik moet nog altijd eens even binnen lopen bij de Etos om zowel de parfums als de luxe lijnen te gaan ruiken! Jij bent in ieder geval goed geslaagd. Enne.. ik vind verse kamillethee echt ontzettend lekker! 🙂

 28. Roos schreef:

  Fijn, zo’n dagje shoppen. 🙂 Ik vind vooral de *onbekende* steen erg mooi. Geniet van je shopsels! 🙂

 29. Zalig, even gewoon fun shoppen zonder op je geld te moeten letten!

 30. Sammie schreef:

  Heerlijk om even lekker te shoppen en dat zal je ook altijd zien he, als je iets zoekt kun je het niet vinden en dan loop je er later ineens tegen aan 🙂 Veel plezier met je aankoopjes 🙂

 31. Flavie schreef:

  Volgens mij hebben we dezelfde verse kamillethee… lust die ook niet 😦
  De producten van Etos zijn zo mooi in beeld gebracht… ik wil ze zo uitproberen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.