Loving Lazy Sundays #71

LLSsneeuw

Regelmatig krijg ik de kolder in de kop en moet ik wat veranderen aan mijn blog. Zo ook gisteren. Kennelijk zijn een kerstboom in huis, sneeuw op mijn blog én een foto met allerlei tierelantijnen iets teveel prikkels voor mijn brein. Ik heb de boel even wat rustiger gemaakt én ik wilde graag de ondertitel van mijn blog weer zichtbaar maken. De letters zijn iets te groot, waardoor er nu op menig smartphone “Nijn Kladblog” te lezen staat. I like that.

Sunday Sports
Het weekend begon goed met een knallende uitslag voor mijn cluppie. Ze wonnen in eigen huis met 5-1 van Twente. Chelsea wist zowaar te winnen. Zonder Mourinho, maar met Guus Hiddink. Leicester City won wéér en blijft daarmee koploper van de Premier League ongeacht wat Arsenal en Manchester City doen. Die twee clubs spelen overigens morgenavond tegen elkaar. Dat belooft een mooie wedstrijd te worden. Dortmund liet punten liggen en dat is echt enorm zuur, omdat ze daarmee de punten die ze vorige week nog inliepen op Bayern München nu weer kwijt zijn. Het gat met de koploper is daardoor weer vergroot naar acht punten! Vandaag niet zo heel veel soeps wat voetbal betreft. Om 16:45 uur speelt Ajax tegen De Graafschap. Ik denk dat wij vooral darten gaan kijken, al is dat programma ook niet al te spectaculair. Om 22:00 uur komen er pas twee Nederlanders in actie. Helaas ook nog eens tegen elkaar: Van Barneveld tegen Van Duijvenbode. Dat komt overigens heel interessant mijn strot uit, maar ik heb geen flauw idee wie die laatste knakker is.

Happy Stuff
Post! Heul veul post!!! ♥ Pannenkoeken ♥ Yoga ♥ De kerstboom ♥ Kaarsjes ♥ Bij mijn ouders op visite ♥ Cadeautjes shoppen in Arnhem ♥ De amaryllis die bloeit ♥ De verzorgingslijn Jasmine & Vanilla ♥ Gestoomde aardappelen ♥ Koffie ♥ Instagram ♥ Muziek ♥ Druiven ♥ Op kraamvisite gaan ♥ Een keer niet verdwalen onderweg ♥ Een Buurman & Buurman pleister op mijn buik ♥ Een foto daarvan op instagram plaatsen ♥ No Body Shame ♥ Een hele berg puin wegbrengen naar de stort ♥ Neusspray ♥ Darten ♥ Nieuwe thee uitproberen ♥ Mijn nieuwe header ♥ Noodles! Echt! Liefde voor de noodles ♥ Het Modron Vrouwenorakel met bijbehorend dagboek ♥ Dreamy Garden ♥ Ontzettend mooie reactie op een reading ♥

Instalove
Eén van mijn absolute favorieten is het account van Silvermoonspirit. Crystal Healing – Priestess – Sisterhood – Sacred Feminine. Dancing by the Heartbeat of Mother Earth under the moonlit sky. Ze plaatst niet dagelijks foto’s, maar de foto’s die ze plaatst zijn adembenemend mooi. Foto’s van het bos, bladeren, de zon en de maan, maar ook foto’s van edelstenen, sisterhood meetings en orakelkaarten. Je moet natuurlijk wel van die onderwerpen houden, maar als je dat doet, dan raad ik je echt aan dat account eens op te zoeken. Je vindt haar onder ”silvermoongoddess”.

Winactie Spotify
Morgenochtend neem ik contact op met degene die een maand lang Spotify Premium cadeau krijgt. Kán krijgen, moet ik eigenlijk zeggen. Een aantal lezers attendeerde mij erop dat er op dit moment een actie loopt waar je voor € 0,99 cent maar liefst 3 maanden Spotify Premium kan krijgen. Het werd wat verwarrend, omdat ik deze actie zelf niet kon zien. Dat is omdat ik automatisch inlog op Spotify en het systeem mij herkent als abonnee en ik dus geen recht heb op die aanbieding. Goed, om een lang verhaal kort te maken, ga ik het volgende doen. Morgenochtend voer ik alle namen van de deelnemers in in de Random Name Picker en vervolgens neem ik contact op met de winnaar. In overleg zullen we dan kijken wat jij wilt. Heb je al Spotify Premium? Dan krijg je van mij één maand cadeau. Heb je nog geen Premium? Dan kan je zelf als je wilt € 0,99 cent betalen en gratis drie maanden luisteren. Je kan dan na drie maanden kijken of het je bevalt en alsnog de code verzilveren. Je kan dan zelf weten wanneer je die gebruikt. Je kan de code bijvoorbeeld ook bewaren en deze gebruiken als je zomervakantie hebt. Wil je nog meedoen met de winactie, klik dan hier en laat voor middernacht een reactie achter.

Komende week
The week from hell noemde ik het vorige week nog, maar aangezien de stijgende lijn erin zit kijk ik er zelfs wel een beetje naar uit. Morgen samen met mijn therapeute de evaluatie voor komende donderdag voorbereiden. Dinsdag een afspraak met de psychiater om mijn medicatie verder te bespreken. Woensdag even bijkomen en misschien al wat boodschappen doen voor de kerst en het weekend. Donderdag de zwaarste afspraak van de week: de evaluatie zelf. Hoe is de behandeling gegaan de afgelopen drie maanden en hoe gaan we verder? Ik ga er maar niet teveel over nadenken. Geen verwachtingen. Niet mijn hoop vestigen op iets. Gewoon open erin gaan en ik zie het wel. Dan is het vrijdag al kerst. Dan is alles achter de rug en ga ik lekker ontspannen een dagje naar mijn oom en tante. Even niet nadenken over therapie, dagbesteding, werk of een WIA-aanvraag. Gewoon gezellig samen zijn met de mensen van wie ik hou. Tweede Kerstdag lekker met Peter thuis en zondag even naar buiten of zo voor een wandeling. We zien het wel. Eerst de hoos afspraken maar eens door zien te komen.

Music Maestro
Ja, kom op, mensen! Het is bijna kerst, dus we gaan kerstliedjes luisteren. Eén van mijn absolute favorieten is het nummer River van Joni Mitchell. Enjoy and have a loving lazy Sunday. ♥

35 reacties op ‘Loving Lazy Sundays #71’

 1. Die Jasmine & Vanilla is zooooo lekker. Ben er zo blij mee.

  You can do it komende week! Hoor mij maar als cheerleader op de achtergrond.

  Fijne zondag! X

 2. Je krijgt dus regelmatig de kolder in je kop 🙂 ? Is me dus nog nooit opgevallen. Neeuuhhh, nog nooit.
  Die sport mag wat bij betreft aan mijn reet roesten, sorry, interesseert me niet echt, maar de komende week ziet er veelbelovend voor je uit.
  Groeten uit een besneeuwd Brugge,
  Paul-Thomas

 3. Ben benieuwd naar dat Instagram account. Ik ga hem zo gelijk even opzoeken! 🙂
  Heel veel succes deze week bij je afspraken. Het zal vermoeiend zijn, maar zeker ook goed denk ik. Ik zal aan je denken! Geniet van de kerstdagen met de mensen van wie je houdt. Lekker even genieten daarvan en de rest komt daarna wel weer, toch? Fijne week Marion!

 4. Wat een mooi nummer! En ja, Silvermoongodess, ook gevonden, en inderdaad, ik volg haar nu ook 😀

  Ik wens jou ondanks alles toch een hoop rust toe tussendoor, en dat alles op een gemakje verloopt waar jij je prettig bij voelt.

  X

 5. Fijne zondag!!!
  Gisteren kon ik sommige dingen niet goed zien op je blog maar nu is hij weer superduidelijk!
  Wat gaaf dat je zoveel post gekregen hebt! Geniet ervan!

  Sterkte en succes aankomende week!

 6. Veel plezier met je sportzondag. Vroeger keek ik ook wel eens darten, maar nu echt totaal niet meer. Vanmiddag speelt mijn club wel een belangrijke wedstrijd. Hopelijk winnen ze vandaag!

  Heel veel succes komende week. Ik zal duimen voor je, X

 7. fijne zondag Marion, kom ik ook nog in aanmerking voor het spotify gebeuren of ben ik te laat? Is niet erg hoor. Darten is leuk, geniet ik ook van!
  liefs

 8. Fijn dat je de komende week met vertrouwen tegemoet ziet. Wordt jouw oordeel over je behandeling erg gekleurd door je stemming? Lijkt me moeilijk om objectief te blijven dan over de afgelopen 3 maanden.

  Ik ben trouwens bijna van de tribune gelazerd vrijdag, zo moe was ik afgelopen week. Ze hebben gewonnen geloof hè?

 9. Ik heb dat van Spotify hier eens uitgezocht, want ik heb de Colombiaanse versie. Hier is nu ook die aanbieding, maar dan 30 cent per maand. En anders kost het per maand 5 euro. Ik heb nu een week gratis uitproberen (and I love it!) en ga dus eind van de week premium aanschaffen 😀

 10. Wat een fijn lijstje met lichtpuntjes. Leuk! En dan die Joni Mitchell – ik ken niet zo veel muziek van haar, maar als ik haar naam zie associeer ik die automatisch met de film Love Actually. Waaauw, love die film. En omdat ik die film dan weer tof vind, kan ik niet anders dan Joni Mitchell ook tof vinden, ondanks dat ik je niet meteen zou kunnen zeggen hoe haar muziek is. Snap je. Afijn – ik wens je een heerlijke week toe en ook vooral een heerlijke kerst. Geniet van je boompje 🙂
  Veel liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.