Kladbloggen, Plogs & Shoplogs

Plogvijfdaagse: De Aftrap + Winnaar Winactie


Getagd: , , , , .

Plogvijfdaagse1Het is vandaag maandag 21 december. De week van kerst is begonnen. Bijna overal staat een kerstboom in huis en als je in de vroege ochtend of aan het einde van de middag over straat loopt, kan je genieten van alle mooie kerstverlichting. Nog vier dagen en dan is het zover. Ik heb er zin in.

Plogvijfdaagse
Vandaag begin ik met ploggen. Ik ga vijf dagen lang gewapend met mijn fotocamera door het leven en leg alles wat ik doe vast. Is dat zo interessant dan? Nee, absoluut niet. Misschien wel juist niet en is dat nou precies de uitdaging. Ik heb even getwijfeld of ik de artikelen nog dezelfde dag online zou gooien, maar ik weet nog van de vorige keer dat dat bijna niet te doen was. De artikelen komen dus de daarop volgende ochtend online. Dat betekent dat de laatste plog op Tweede Kerstdag online komt.

And the winner is…
Vorige week kon je je opgeven voor de winactie Kerst Met Spotify. Vandaag maak ik de winnaar bekend. Ik gebruikte de app Randomizer, voerde alle namen in van iedereen die zich opgegeven had en gaf vervolgens opdracht een willekeurige naam te kiezen.

Screenshot_2015-12-21-07-52-40

Lieve Kim, gefeliciteerd! Ik neem zo dadelijk per mail contact met je op.

Spotify Premium 3 maanden voor € 0,99
Voor iedereen die niet gewonnen heeft, niet getreurd. Mijn blog bestaat komende twee jaar en dat laat ik zeker niet onopgemerkt voorbij gaan. Hou mijn blog dus vooral goed in de gaten voor nog meer leuke winacties. Voor degene die nog nooit Spotify Premium hebben gehad; kijk even of je in aanmerking komt voor de actie drie maanden Spotify Premium voor € 0,99.

Beweging
Dat elastiek waar ik het laatst over had? Dat is ondertussen geknapt. Ik loop nu als een kip zonder kop rond, wetende dat dit maar een paar dagen gaat duren en in die paar dagen wil ik er alles uithalen. De planning was dan ook om er deze week eens flink de beweging in te gooien. Gisteravond haalde ik de Runtastic App weer naar voren, pakte mijn agenda erbij en knalde er een schema in. Vanochtend werd ik wakker en vroeg ik me af wanneer het nou toch eens tot me door gaat dringen dat ik ziek ben en me niet aan een vast bewegingsschema kan houden? Nou, in ieder geval niet op de dagen dat ik los ben van het elastiek. Tijdens die dagen neemt mijn enthousiasme de overhand en verlies ik volledig uit het oog dat ik ziek ben. Gisteren voelde ik me top en ging spontaan naar de verjaardag van mijn oom. Het was supergezellig en het is zo fijn om zoiets weer eens spontaan te kunnen doen. Gevolg is wel dat ik nu pijn heb. Dat is helemaal niet erg, maar ik moet er dan niet vervolgens ook nog een bewegingsschema tegenaan willen gooien. Soms moet ik echt om mezelf lachen. Will I ever learn?

Tradities
Een paar jaar geleden is bij mij de traditie ontstaan dat ik rond de kerst naar Celtic Woman luister. Ook nu heb ik de DVD er weer bij gepakt. You hate it or you love it. Ik hoop dat laatste. Enjoy. ♥

28 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s