Plogvijfdaagse: De Aftrap + Winnaar Winactie

on

Plogvijfdaagse1Het is vandaag maandag 21 december. De week van kerst is begonnen. Bijna overal staat een kerstboom in huis en als je in de vroege ochtend of aan het einde van de middag over straat loopt, kan je genieten van alle mooie kerstverlichting. Nog vier dagen en dan is het zover. Ik heb er zin in.

Plogvijfdaagse
Vandaag begin ik met ploggen. Ik ga vijf dagen lang gewapend met mijn fotocamera door het leven en leg alles wat ik doe vast. Is dat zo interessant dan? Nee, absoluut niet. Misschien wel juist niet en is dat nou precies de uitdaging. Ik heb even getwijfeld of ik de artikelen nog dezelfde dag online zou gooien, maar ik weet nog van de vorige keer dat dat bijna niet te doen was. De artikelen komen dus de daarop volgende ochtend online. Dat betekent dat de laatste plog op Tweede Kerstdag online komt.

And the winner is…
Vorige week kon je je opgeven voor de winactie Kerst Met Spotify. Vandaag maak ik de winnaar bekend. Ik gebruikte de app Randomizer, voerde alle namen in van iedereen die zich opgegeven had en gaf vervolgens opdracht een willekeurige naam te kiezen.

Screenshot_2015-12-21-07-52-40

Lieve Kim, gefeliciteerd! Ik neem zo dadelijk per mail contact met je op.

Spotify Premium 3 maanden voor € 0,99
Voor iedereen die niet gewonnen heeft, niet getreurd. Mijn blog bestaat komende twee jaar en dat laat ik zeker niet onopgemerkt voorbij gaan. Hou mijn blog dus vooral goed in de gaten voor nog meer leuke winacties. Voor degene die nog nooit Spotify Premium hebben gehad; kijk even of je in aanmerking komt voor de actie drie maanden Spotify Premium voor € 0,99.

Beweging
Dat elastiek waar ik het laatst over had? Dat is ondertussen geknapt. Ik loop nu als een kip zonder kop rond, wetende dat dit maar een paar dagen gaat duren en in die paar dagen wil ik er alles uithalen. De planning was dan ook om er deze week eens flink de beweging in te gooien. Gisteravond haalde ik de Runtastic App weer naar voren, pakte mijn agenda erbij en knalde er een schema in. Vanochtend werd ik wakker en vroeg ik me af wanneer het nou toch eens tot me door gaat dringen dat ik ziek ben en me niet aan een vast bewegingsschema kan houden? Nou, in ieder geval niet op de dagen dat ik los ben van het elastiek. Tijdens die dagen neemt mijn enthousiasme de overhand en verlies ik volledig uit het oog dat ik ziek ben. Gisteren voelde ik me top en ging spontaan naar de verjaardag van mijn oom. Het was supergezellig en het is zo fijn om zoiets weer eens spontaan te kunnen doen. Gevolg is wel dat ik nu pijn heb. Dat is helemaal niet erg, maar ik moet er dan niet vervolgens ook nog een bewegingsschema tegenaan willen gooien. Soms moet ik echt om mezelf lachen. Will I ever learn?

Tradities
Een paar jaar geleden is bij mij de traditie ontstaan dat ik rond de kerst naar Celtic Woman luister. Ook nu heb ik de DVD er weer bij gepakt. You hate it or you love it. Ik hoop dat laatste. Enjoy. ♥

28 reacties Voeg uw reactie toe

 1. joorloveswriting schreef:

  Super leuk dat je plog vijfdaags begint! 🙂 nog even en het is kerst! 🙂

 2. Ik ben ook dol op Celtic Woman, ook buiten de kerstperiode. 🙂
  Ik kijk al uit naar je plogs!

 3. Dita schreef:

  Super leuk dat je weer gaat ploggen.:) Fijne dag Marion!

 4. chucky1012 schreef:

  Ik kijk erg uit naar je plogs!
  Mooie song.
  De winares van harte gefeliciteerd!

  Fijne dag Xoxo

 5. Elise schreef:

  Leuk dat je weer gaat ploggen! Fijne dag ❤

 6. dansenindestorm schreef:

  Ah, heeeeel erg bedankt Marion! ❤
  En tof dat je weer gaat ploggen! Vind dat altijd heerlijk om te zien.

 7. Katrien schreef:

  Ik kijk al heel erg uit naar je plogs. Zo leuk! Geniet van deze aanloopdagen naar Kerst. En nu ik dit typ besef ik dat aanloop in deze context niet zo juist is ;-). Maar ik bedoel dus vooral rustig genieten van de komende dagen ;-). Groetjes

 8. ikwordvrolijkvan schreef:

  Leuk, ik ben erg benieuwd! Celtic woman is erg fijn om naar de luisteren.

 9. Vandaagismooi.nl schreef:

  Ohh wat leuk, ik ben erg benieuwd!! 😀

 10. Sanne schreef:

  spannend dat je gaat ploggen. Ik ben nu wel nieuwsgierig. 🙂 Gefeliciteerd aan de winnaar van je win actie. Ik wens jou nog fijne feestdagen. 🙂

 11. leonieblogt schreef:

  Yea, wat goed! Jouw reactie op mijn blog van gisteren maak je meteen waar, meer bewegen, hoezee! Ik ben erg benieuwd naar je plog en hoop dat je de komende dagen veel plezier haalt uit het bewegen. Ben benieuwd hoe gaat gaan!
  Veel liefs!

 12. Sabine schreef:

  Kijk uit naar je plogs! En gefeliciteerd voor de winnaar! Zo geweldig dat Premium haha. En het liedje is ook heel mooi 🙂

 13. Simplynspecial schreef:

  Super leuk dat je weer gaat ploggen 🙂 Vind ik leuk! Zo’n app is wel ideaal om een winnaar te bepalen, ga hier eens naar kijken!

 14. marielle schreef:

  die plogs vind ik reuze interessant ;-), nee serieus heel leuk vooral als je rondloopt als een kip zonder kop, dat belooft wat ;-o

 15. Roos schreef:

  Het ene en het andere uiterste… Toch ben ik blij dat je weer vrolijker en enthousiaster bent, zelfs als het net iets te veel van het goede is. Voelt goed hè, spontaan dingen doen! But still it’s so scary… gelukkig gaat dat bij mij ook steeds ietsje makkelijker. Durfde vorige week eindelijk een keer m’n mond open te trekken tegen een collega. Ik krijg altijd op m’n kop voor dingen die niet mijn taak zijn, en degene wiens taak het is, hoort nooit wat. Bam, eindelijk gesproken! 🙂

  Celtic women klinkt echt zwaar mooi! Kende dit nog niet, dank voor het verrijken van mijn muziekkennis! 😀 X

 16. Sofie schreef:

  Moeilijk soms om niet te vergeten dat je ziek bent en dat je niet alles kan wat je wil! Maar wel heerlijk dat je een fijne tijd had bij je oom 🙂
  Veel plezier met ploggen!

 17. Weeral heb ik niet gewonnen, nochtans eet ik elke morgen een banaan. Begrijp jij het nog? Ik niet. Echt niet. Maar bon, ik laat mijn neus hier niet voor hangen en ben benieuwd naar je plogs die eraan komen.

 18. Els schreef:

  Wat leuk dat je spontaan naar je oom bent geweest voor zijn verjaardag. Fijn dat het ook gezellig was :-). Ik kijk uit naar je plogs :-).

 19. Robin schreef:

  Het leukste aan je plogs vind ik het commentaar bij de foto’s. Zo lekker ad rem. Als het een beetje meezit heb ik 2e kerstdag al je blogs gelezen vanaf het prille begin, 2e kerstdag 2013. Ik ben nu bij 17 juni 2015. Inderdaad, ik spoor niet 🙂

  Er zijn nog twee vragen waar ik een beetje mee zit: Is het leertje van de druppende kraan al vervangen? En gaat het lichtje in je nieuwe deurbel uit als je aanbelt?

  1. Marion schreef:

   Hahaha oh mijn god!!! Het leertje! Neeeee! Oh wat erg!!! Ha haha! De bel moet ik uitproberen.

 20. Rippling schreef:

  ik kende deze cd niet maar ik ben een enorme fan van dit soort mooie muziek (sarah mc. leghan bijvoorbeeld) ik ga deze zeker downloaden op spotify 😉

 21. Vanessa schreef:

  Superleuk dat je weer gaat ploggen. Ik kijk er alvast naar uit!

 22. loenaaraya schreef:

  jeej een plogweek! Ik kijk er naar uit! Trouwens Celtic Woman i ❤ it! Ben er zelfs naar gaan kijken in Antwerpen een paar jaar geleden!!

 23. Sanne schreef:

  Super leuk een plogvijfdaagse, ben benieuwd!! 🙂

 24. BySilke schreef:

  Jeeej, ik ben zo benieuwd naar je plogs! Dat vind ik een van de leukste dingen om te lezen 😀 Liefs!

 25. Morgaine schreef:

  Ik ben benieuwd naar de plogs natuurlijk, ik vind het zo knap dat een aantal van jullie dat kunnen, hahaha heb het mij ooit al eens voorgenomen maar ik vergeet mijn camera, zelfs mijn telefoon ligt nog weleens gewoon op tafel omdat ik zo weer terug ben… en wat je zegt, op hele gewone dagen, wat valt er nu te schieten 😉

  Wat goed, dat je spontaan naar je oom ben toe geweest, alsnog van harte gefeliciteerd ook. De pijn is dan jammer, maar er staat een mooie herinnering weer in je geheugen gegrift 😉

  x

 26. Jaixy schreef:

  Fijn dat je je zo goed voelde dat je spontaan iets leuks kon ondernemen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s