Wat cool! Mijn 1000e artikel!

collage2015

Dit is relaxt! Ik klik net op “Nieuw Bericht” en zie daarnaast het getal 999 staan. Dit is dus het 1000e artikel op Mijn Kladblog. Wauw, wat cool! Ik was het eigenlijk niet van plan, maar laat ik er dan toch maar even wat statistieken doorheen knallen vandaag.

Mijn Kladblog in cijfers
Mijn blog werd in 2015 ongeveer 220.000 keer bekeken. De drukste dag van het jaar was 20 oktober met 1.253 bezichtigingen. Het best gelezen artikel was Krijg Ieder Maand Zomaar € 50,-. Het artikel met de meeste reacties was Help! Ik mag mijn benen niet meer scheren! Mijn lezers kwamen uit 90 verschillende landen, maar met name uit Nederland, België en de Verenigde Staten. De lezers die de meeste reacties achterlieten waren Mariëlle, Thomas Pannenkoek en Morgaine.

Bedankt
Bedankt voor jullie steun in het afgelopen jaar. Het klinkt misschien allemaal wat cliché, maar ik meen het bloedserieus als ik zeg dat ik zonder jullie niet zover was gekomen. Ik kon hier op mijn blog mezelf uiten zoals ik dat in het echte leven (nog) niet kon. Ik voelde me begrepen en soms ook onbegrepen, maar leerde daar steeds beter mee omgaan. Ik voelde me gesteund en gehoord en ik weet, dankzij de vele mailtjes die ik van lezers heb mogen ontvangen, dat ik met mijn blog ook heel erg veel mensen steun. Niets, maar dan ook niets is mij zoveel waard dan dat.

2015oliebol

Familie
Wat mij ook verschrikkelijk veel waard is, is de dag van gisteren. Net als dat kerst ondertussen een superfijne en mooie traditie is geworden bij mijn ene oom en tante, is ook het jaarlijkse oliebollen bakken en Top 2000 luisteren bij een andere oom en tante een geweldige traditie geworden. Het is zo fijn om weer deel uit te kunnen maken van dit soort momenten. Jarenlang durfde ik niet op bezoek bij mensen en al helemaal niet bij familie die ik door mijn ziekte en psychische toestand voor mijn gevoel toch behoorlijk links had laten liggen. Nu ik mijn blog ook op facebook deel en mijn familie hier dus ook kan meelezen, is er veel meer duidelijk geworden. Het voelde nog even wat ongemakkelijk gisteren, maar toen ik warm en open ontvangen werd door iedereen en mijn tante mij nog eens letterlijk zei dat ik altijd meer dan welkom ben, was alles goed. Ik bleef de hele dag en heb genoten. Ik ben zo ontzettend blij dat ik dit soort dingen weer steeds vaker en makkelijker kan doen. Het voelt echt alsof ik een stukje van mijn leven terugkrijg. Ik kan niet in woorden beschrijven hoe dankbaar ik daarvoor ben.

Mijn bedoeling was overigens helemaal niet om hier een beetje emotioneel te gaan zitten terugblikken. De bedoeling was om jullie te gaan vertellen hoe ik vannacht op onmogelijke wijze een labellostick in mijn neus vast had zitten. Maar goed, als ik dat nu nog helemaal moet gaan beschrijven, dan zitten we hier om middernacht nog. Dat kan nooit de bedoeling zijn. Jullie houden het van me tegoed.

Ik wens jullie allemaal een hele mooie laatste dag van het jaar. Voor het komende jaar wens ik jullie heel erg veel moois, liefde, geluk en gezondheid toe! Tot volgend jaar, lieve lezers! ♥

47 gedachten over “Wat cool! Mijn 1000e artikel!

 1. Wow wat ontzettend goed van je marion! Je bent erg vooruit gegaan en fijn dat je zulke dingen gewoon weer kan doen! Geniet er extra van!!! En wow 1000 bericht!!! Gefeliciteerd! Jij ook een fijne dag vandaag! En een fijne jaarwisseling!

 2. Wat een mooie resultaten heb je behaald zeg Marion, echt mooi om op deze manier terug te blikken. Ik moest overigens weer ontzettend lachen om die labellostick, hoe je dat voor elkaar hebt gekregen ben ik echt benieuwd naar haha. Jij uiteraard ook het allerbeste gewenst en een heel mooi uiteinde. En dan zie je mij gewoon volgend jaar weer verschijnen hoor haha.

 3. Gefeliciteerd meis en op naar de volgende 1000 hè. Weetje: sinds dat artikel heb ik mijn benen niet meer geschoren en heb er geen enkel commentaar op gehad. Ruud merkt en ziet het volgens mij nog niet eens 😂. Denk dat ik tot aan ‘rokjesdag’ dit wintervachtje houd. Heel fijn dat je weer de gezelligheid van familie op kan/durft te zoeken! Erg belangrijk die liefde en samen mooie momenten delen. Fijne jaarwisseling alvast!x

 4. Wat super dat je de hele dag bent gebleven!!! En in 2016 krijg je met vallen en opstaan langzaam meer van je leven terug!!
  Hele mooie jaarwisseling.
  Enne ik ben wel heel benieuwd naar dat “labellostick in je neus” verhaal 😂😂😂

 5. Gefeliciteerd en zo knap van jezelf dat jij dit gepresteerd hebt!
  Fijn dat je een leuke en gezellige had gehad met je familie.
  De oliebollen en appelbeignets zien er heerlijk uit.

  Een hele fijne jaarwisseling en veel geluk en gezondheid in het komend jaar Xoxo

 6. Wat heerlijk dat je zo’n uitlaatklep hebt. Ben heel blij dat ik je blog heb ontdekt.
  Je 1000ste blogpost wow en wat een prachtige manier om met je blog het nieuwe jaar in te gaan.
  fijne jaarwisseling chagrijnig op de bank naast Peter met een labello in je neus. 😂

 7. Zo ontzettend fijn dat je met open armen werd ontvangen bij je familie en dat het goed voelde om daar weer te zijn! Je bent goed bezig. 🙂
  En wauw, 1000 artikelen zijn er écht heel veel! Fijne jaarwisseling. 🙂

 8. Wauw, 1000 berichten! 😀 wat een mooie terugblik. Zo fijn dat je warm werd ontvangen bij je oom en tante. Doet mij goed om te lezen! En ehhh die labellostick? Ik ben benieuwd 😉

 9. Wauw, 1000 artikelen. Dat zijn er een hele hoop! Ik volg je niet vanaf het begin, maar ik zie ook echt verandering 🙂 Lekker zo doorgaan, hoop nog lang van je artikelen te mogen genieten. Fijne jaarwisseling meis.

 10. Wat gaaf zeg, 1000 berichten (ik ga zo eerst eens kijken hoeveel ik er zelf heb geschreven, hihihi!). En wat ontzettend mooi om te horen dat je gisteren zo’n fijne dag had bij je familie, dat zijn toch allemaal wel grote overwinningen voor jezelf, heerlijk! Ik wens jou ook een fijne jaarwisseling, en veel liefde, geluk en een stukje betere gezondheid voor volgend jaar. Bedankt voor alles wat je hier het afgelopen jaar gedeeld hebt.

 11. Lieverd, heel blij dat ik jou en je blog dit jaar heb ontdekt. Ik ben trots, op jou en op mezelf! Een jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik dat zou kunnen zeggen, dat ik trots ben op wat ik dit jaar heb bereikt. We zijn er nog! En dat is vast niet voor niks. Morgen is het gewoon weer 1 januari, ik kijk er naar uit. Fijne dag, liefs!!

 12. 1000 artikelen en een labello in je neus: een mooie afsluiting van het jaar :p Maar echt Marion, ik heb genoten van je blog en het mee mogen lezen met je struggles in het leven en alle mooie dingen die je hebt gedaan. Je mag trots zijn op wat je hebt bereikt op persoonlijk vlak én met je blog! Ik wens je alle goeds, geluk en hopelijk meer gezondheid voor 2016 en dat je maar meer een meer zal groeien! Liefs

 13. Wat ben ik trots op jou! hoe jij nu in het leven staat en dat je al die dingen onderneemt en wel doet, je hebt echt heel veel stappen gemaakt in de goede richting en ik hoop dat jij nog zoveel mooie momenten zult meemaken in het nieuwe jaar en nog een hele fijne laatste dag en een heel mooi nieuw begin!

 14. Een labellostick in je neus? Hoe krijg je dat nou voor elkaar?! Je hebt me wel weer flink nieuwsgierig gemaakt.
  Wat gaaf dat zo, op de laatste dag van het jaar, je 1000ste artikel online komt. Wat een knaller! Ik hoop dat er nog vele artikelen mogen verschijnen in het nieuwe jaar en wens jou een goed en gelukkig 2016. Xoxo

 15. Wat heerlijk om te zien dat je zo gegroeid bent in het afgelopen jaar Marion 🙂
  Dan bedoel ik niet de cijfertjes van je blog maar je hebt het afgelopen jaar heel wat overwonnen en ik weet zeker dat je deze lijn ook in het komende jaar vast zult houden.

  Heerlijk dat je zo genoten hebt van een dagje met je familie en dat je weer kunt genieten van dingen die het leven zo waardevol maken lieve Marion!

  Ik wens je het allerbeste voor 2016 en zal je zeker blijven volgen!

 16. Wow Marion, wat een cijfers joh! Echt iets waar je ontzettend trots op mag zijn! Fijn ook dat je weer naar je familie durft te gaan en weer onderdeel daarvan durft te zijn! Hopelijk gaat het in 2016 steeds een stuk(je) meter!

 17. Wat heerlijk dat je zo genoten hebt gisteren. Ik zag het al aan je Instagram foto’s. Ik hoop dat je je in 2016 op steeds meer plaatsen welkom en op je gemak gaat voelen. Wel even die Labello uit je neus halen, want dat schrikt af. 😀

  Fijne jaarwisseling!

 18. Ik wilde een normale reactie achterlaten, maar ik geloof niet dat dat nog lukt van het beeld van jou met een labellostick in je neus….

  Dat nummer(s) dat je deelt is zo mooi! Die komt bij mij ook regelmatig langs

 19. Als ik me niet vergis heb ik ze alle 1000 (met genoegen) gelezen en ik hoop dat er nog vele volgen!
  Bedankt voor het inkijkje in je leven en het delen van je persoonlijke verhalen.

  Liefs van mij

 20. Serieus? Een labello stick vast in je neus? Nu wil ik daar toch wel meer over lezen want ik vraag mij serieus af hoe je dat voor elkaar krijgt, iets wat je juist zou gebruiken om dingen los te krijgen, hahahaha

  Oh lieverd, dank jezelf zoals ik jou dank voor al jouw verhalen, in voor en tegenspoed, lijkt haast wel een huwelijk tussen bloggers zo 😉 En wie weet, is dat ook wel zo! Ik ben vooral blij dat ook jij er zoveel steun uit kunt halen en je tante, ja natuurlijk reageert ze zo, ook daar ben ik blij om, dat je dit hebt aangedurfd om te delen met jouw familie. Begrip kan pas komen, als je vertelt wat er in je omgaat, en ik ben blij zo blij dat jouw familie dat snapt.

  Een heel fijn en gelukkig nieuwjaar wens ik jou toe en iedereen die jij lief hebt!

  X

  PS gefeliciteerd ook met jouw 1000ste blog, zover ben ik nog langer niet, lol… en nee ga ik voorlopig ook nog niet halen 😉

 21. Gefeliciteerd met je 1000e artikel!! Je hebt dat goed gedaan dat bloggen en het is fijn dat het zoveel voor je heeft mogen betekenen! Knuffel en veel moois in 2016 gewenst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.