Kladbloggen

Dramaqueen


Getagd: , , .

drama

Soms heb je van die dagen. Dat je wakker wordt en dat je het kussen waarop je ligt meteen zwaar irritant vindt. Oh, en begin niet over die deken die maar niet fatsoenlijk om je heen wil blijven liggen zoals jij dat wilt. Nou, krijg dan maar de tering, klotedeken. Ik ga eruit en dat is jouw schuld!!!

Echt zulk vrouwelijk kinderlijk gedrag. Dat weet je zelf ook wel en toch kan je er niet mee stoppen. Oh ja hoor! Natuurlijk duurt het vandaag veel langer voordat het water uit de douche warm is. Gewoon om mij te zieken. Die verdomde wijlatenhetwateruitdekraanwarmwordenmaatschappij heeft ook al de pik op me! Zul je altijd zien op zo’n dag!

Wie heeft er vannacht stiekem alle tandpasta opgegeten? Wie? Meld je nu! Ik wil het NU weten!

Het is -3 graden buiten. Wel potverdomme. Die gast van het weer, je weet wel, die ene, die ene bekende… God, hoe heet hij nou? Die altijd zegt OET MEURN! Nou goed, die gast, die zei gisteren dat het -10 zou worden. En het is maar -3. Leugenaar.

Wat, alweer hoofdpijn? Genade zeg. Oh vandaar. Ik ben wéér ongesteld. Dat is al de zesde keer in twee weken. Dit kan toch niet? Waarom? Wie doet mij dit aan? Het leven is zó ontzettend tegen mij!

*stort zichzelf met opgeheven handen ter aarde en blijft daar liggen*

Is er dan niemand die ziet hoe vreselijk moeilijk ik het heb? Niemand??? Help me dan toch!

*Peter stapt over me heen, pakt een glas water en gaat weer naar bed*

En de vloer is ook al zo koud.

*redt zichzelf van de bevriezingsdood, staat op en zet een kop koffie*

Even de header van mijn blog aanpassen. Ik ga Mumu Cow er weer opzetten. Eindelijk iets om blij van te worden. Waar is die foto gebleven? Oh ja natuuuuuuuurlijk! Zie je wel! Foto weg! Hoe kan dat nou? Wat is er toch allemaal aan de hand vandaag? Waarom? Waarom is alles en iedereen tegen mij?

*stort zich weer ter aarde en blijft deze keer liggen*

Mir geht’s so gut weil ich’n Mädchen bin,
Weil ich ’n Mädchen bin.
Komm’ doch mal rüber, Mann, und setz’ dich zu mir hin,
Weil ich’n Mädchen bin, weil ich ’n Mädchen bin.
Keine Widerrede, Mann, weil ich ja sowieso gewinn,
Weil ich ’n Mädchen bin. ♥

58 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s