Dramaqueen

drama

Soms heb je van die dagen. Dat je wakker wordt en dat je het kussen waarop je ligt meteen zwaar irritant vindt. Oh, en begin niet over die deken die maar niet fatsoenlijk om je heen wil blijven liggen zoals jij dat wilt. Nou, krijg dan maar de tering, klotedeken. Ik ga eruit en dat is jouw schuld!!!

Echt zulk vrouwelijk kinderlijk gedrag. Dat weet je zelf ook wel en toch kan je er niet mee stoppen. Oh ja hoor! Natuurlijk duurt het vandaag veel langer voordat het water uit de douche warm is. Gewoon om mij te zieken. Die verdomde wijlatenhetwateruitdekraanwarmwordenmaatschappij heeft ook al de pik op me! Zul je altijd zien op zo’n dag!

Wie heeft er vannacht stiekem alle tandpasta opgegeten? Wie? Meld je nu! Ik wil het NU weten!

Het is -3 graden buiten. Wel potverdomme. Die gast van het weer, je weet wel, die ene, die ene bekende… God, hoe heet hij nou? Die altijd zegt OET MEURN! Nou goed, die gast, die zei gisteren dat het -10 zou worden. En het is maar -3. Leugenaar.

Wat, alweer hoofdpijn? Genade zeg. Oh vandaar. Ik ben wéér ongesteld. Dat is al de zesde keer in twee weken. Dit kan toch niet? Waarom? Wie doet mij dit aan? Het leven is zó ontzettend tegen mij!

*stort zichzelf met opgeheven handen ter aarde en blijft daar liggen*

Is er dan niemand die ziet hoe vreselijk moeilijk ik het heb? Niemand??? Help me dan toch!

*Peter stapt over me heen, pakt een glas water en gaat weer naar bed*

En de vloer is ook al zo koud.

*redt zichzelf van de bevriezingsdood, staat op en zet een kop koffie*

Even de header van mijn blog aanpassen. Ik ga Mumu Cow er weer opzetten. Eindelijk iets om blij van te worden. Waar is die foto gebleven? Oh ja natuuuuuuuurlijk! Zie je wel! Foto weg! Hoe kan dat nou? Wat is er toch allemaal aan de hand vandaag? Waarom? Waarom is alles en iedereen tegen mij?

*stort zich weer ter aarde en blijft deze keer liggen*

Mir geht’s so gut weil ich’n Mädchen bin,
Weil ich ’n Mädchen bin.
Komm’ doch mal rüber, Mann, und setz’ dich zu mir hin,
Weil ich’n Mädchen bin, weil ich ’n Mädchen bin.
Keine Widerrede, Mann, weil ich ja sowieso gewinn,
Weil ich ’n Mädchen bin. ♥

58 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Elise schreef:

  Hahaha. Hahahahaha. Dramaqueen! 😉

 2. Jaixy schreef:

  😂😂😂 sorry moet er erg om lachen.
  Heel veel sterkte vandaag

 3. Nicole Orriëns schreef:

  LOL. Ik voel met je mee : ))

 4. Margo schreef:

  Hahahahah prachtig dit. Komt wel goed hoooor 😉

 5. Emily schreef:

  Ik heb hier ZO hard om moeten lachen! Dit is zo herkenbaar. En ik maak meestal ook precies op deze manier grapjes over mn eigen gedrag, zodat ik tenminste nog een beetje kan lachen.

 6. Manon schreef:

  Heerlijk artikel! Stiekem zo herkenbaar. Hopelijk vind je Mumu Cow zo terug en helpt je kopje koffie je met je dag. En trouwens, zo’n dag is volledig oké om te hebben.

 7. Het was toch gisteren bleu monday?moet wel om je lachen hoor , prinses op de erwt

 8. pluseenbeetjenl schreef:

  Hahahahaha .. heerlijke blog. Je klinkt als sadness 😂😂

  Maak er een mooie dag van!

 9. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  Nooit gedacht dat er zo een drama queen in jou zou zitten 😉

 10. Kijn schreef:

  Oh dat doen niet alleen vrouwen, mijn man doet dat ook…
  Ligt hij daar weer in foetushouding op de grond zachtjes te beven en wenen… ;-P

  1. Marion schreef:

   Is hij thuis vrijdag? 😮

   1. Kijn schreef:

    Haha, nee, hij is niet thuis!

 11. Morgaine schreef:

  Whahahahaha en weet je wat ik nu aan het luisteren ben?

  En ja, die draaide AL voor ik op je blog kwam, hahaha

  Ik hoop dat het later vandaag iets minder drama zal zijn, maar herkenbaar, vrouwelijk gedrag, JA 😉

  X

 12. Robin schreef:

  Geniet van je dagje zwelgen in zelfmedelijken. Al eens aan vloerverwarming gedacht? 😀

  1. Marion schreef:

   Ik ben toch zeker Sinterklaas niet! Er staat geen geldboom in mijn tuin haha!

 13. jackiedeklerk schreef:

  ik heb dat ’s morgens nooit, echt niet… eerder als ik erin ga liggen, dan heb wil ik na 5 minuten al opstaan omdat ik gewoon niet lekker lig..

  1. Marion schreef:

   Oh kut, dat is nog veel erger!!!

 14. Anieke schreef:

  Haha, oet meurn? Oant moarn! Maar inderdaad, zulke dagen zijn er, en soms met velen! Vooral dat met je kussen en je deken, dat verpest álles. “Ben ik nou werkelijk hier op aarde om in een stom bed op een stom kussen en onder een stom dekbed te slapen?!”

  1. Marion schreef:

   Thanks, Anieke. En weer wat geleerd!

 15. Sammie schreef:

  Nou de titel is wel heel passend vandaag zeg! 😉

 16. Sabine schreef:

  Hahaha prachtig! Echt in een deuk lig ik om die leugenaar :p Veel succes vandaag; )

 17. BySilke schreef:

  Ooooh, hahaha, ik weet nu niet goed of ik moet lachen of meeleven 😉 Allebei dan maar! Lieve Marion toch, hihi. Liefs!

  1. Marion schreef:

   Doe maar lachen! Doe ik ook 😀

 18. josien79 schreef:

  Deze blog had ik vandaag ook kunnen schrijven….. Herkenbaar.

 19. Scheisse! Vrrdammte scheisse Gott an zu… Ich habe die Tandenpast aufgefressen weil es kein Tartinen mehr gab im ihren Schrank.

  1. Marion schreef:

   Waaahahahahaahahaa!!!

 20. Saar schreef:

  Och, is het bij jou ook zo’n rotdag?? Dat moet je dan net hebben hè! Alsof alles erom doet om zo’n rotdag te zijn. Vreselijk. Ik hoop dat de wereld snel weer normaal gaat doen, want zo kunnen we toch echt niet verder!

 21. Marion, je bent er toch maar weer in geslaagd om een glimlach op mijn gezicht te toveren. En volgens mij heb ik ook zo’n dag. Nou schrap dat. Dagen. Vooral mijn computer is weer tegen mij. Geen netwerk? WTF. Ik heb wel een netwerk. Waar betaal ik anders voor. Sterkte want de dag is nog niet voorbij. Fingers crossed dat morgen beter gaat zijn.

 22. Marushi schreef:

  Hahah geweldig artikel, en dat plaatje is ook komisch! Tsja..ik denk dat je niet de enigste ben die af en toe dit soort dagen meemaakt. Vooral over hoofdpijn elke dag kan ik nu ook over mee praten grrr…-x-

 23. AroundSan schreef:

  Hahah ahhhh Marion! Dat klinkt allemaal als een drama ja. Al die ochtend struggles toch altijd… Hopelijk gaat het nu weer oké met je, haha!

 24. Anita | Mindjoy schreef:

  Soms is het gewoon even heerlijk

 25. chucky1012 schreef:

  Jeetje het zit niet mee die kou brrrr….
  Hier was net de eerste sneeuw gevallen maar een klein beetje.

  Xoxo

 26. dansenindestorm schreef:

  Hahahahah, oh heerlijk weer dit, Marion. Heel erg herkenbaar (soms natuurlijk he, maar dat snap je wel :-))

 27. Anne schreef:

  Ik weet niet hoe laat je dit blogje schreef, maar hier werd het vlak voor zonsopkomst ineens heel koud. Van -7 naar -9,6. Brrrrr. En waarom?!

 28. Heerlijk artikel, je maakt mijn dag weer eens goed 😉 Die dagen herken ik, en die frustratie omtrent de ‘maandelijkse’ periode ook. Ik was altijd gewoon regelmatig, maar vorige maand opeens twee weken te vroeg en ook nog eens 16 dagen lang. Niet om vrolijk van te worden. Xoxo

 29. frolijkmetfre schreef:

  Heerlijk geschreven, perfect na een lang dagje. Sommige dingen zijn zo herkenbaar, het uitspreken en opschrijven is een tweede – en dat maakt het juist zo leuk!

 30. ikwordvrolijkvan schreef:

  Heerlijk geschreven weer 😉

 31. Carlijn schreef:

  Toen ik “Peter stapt over me heen en pakt een glas water” las keken mijn ouders tegelijk op met de vraag waarom ik zo moest lachen. Je weet wat Brigitte Kaandorp zou zeggen he? 😛

 32. Simplynspecial schreef:

  Haha geweldig. Precies zo voel ik me ook soms. Al die gedachten komen voorbij. Soms word ik me daar even bewust van en dan moet ik lachen haha. Enne, ‘maar’ -3 ???!!! Wil best met je ruilen hoor, ik moest vanmorgen op mijn fietsje in -9 (!!!!) naar mijn werk fietsen brrrr.

 33. Lonneke schreef:

  Hahaha heerlijk geschreven Marion en zo’n dag had ik gisteren. Het leek bij mij vooral alsof iedereen in de winkel expres voor mijn voeten ging lopen op boos keek hahah.

 34. marielle schreef:

  Arm kind 😉

  oh..er staat een advertentie onder je blog, dat wilde je weten toch?

  x

  1. Marion schreef:

   Ja! Thanks! Is het heel irritant?

 35. Godelieve schreef:

  Het komt wel weer goed schatje 🙂
  Je hebt me echt even laten schateren van het lachen door de manier waarop je dit weet te verwoorden!

 36. One of those days…

  Morgen het andere been proberen? 😉

 37. Roos schreef:

  Gelukkig is er morgen weer een dag, en nog een… Marion, dank voor de lach die ik vandaag van je mocht ontvangen! 🙂

 38. niienn schreef:

  Zoals ik vanmorgen al op twitter vermelde, dit zou zo van mijn hand kunnen komen. Even zoveel herkenning , met irritante kussens, dekens , en die wijlatenhetwateruitdekraanwarmwordenmaatschappij vond het leuk om me te irriteren want na het lezen van deze post kreeg ik een bak koud water over me heen oh zo fijn.

  Hopelijk heb je je afbeelding voor je header nog terug gevonden?

  Morgen een betere dag haha

 39. Hahaha geweldig! En herkenbaar 😉

 40. Els schreef:

  Haha, wat een dag ;-). Morgen weer een dag :-).

 41. Noirona schreef:

  Zooooo herkenbaar! Hopelijk is die kakdag voorbij en gaat het vandaag wat beter en vrolijker met je.
  X.

 42. debby schreef:

  hahah heerlijk! Zeer herkenbaar deze dagen

 43. Ellen Holtkamp schreef:

  jE SCHRIJFT ZO HEERLIJK,OOK AL VOEL JIJ je ELLENDIG!!Een boek schrijven misschien en zo de bestseller op je naam krijgen ja ach ik noem ook maar wat!!!

 44. Flavie schreef:

  Oh zo herkenbaar, zeker de afgelopen dagen!
  Sedert ik er ziekjes bij loop, kan ik niks verdragen… is het te koud om op te staan… ligt alles op de verkeerde plek… worden er domme vragen gesteld… die hoofdpijn gaat maar niet weg… gelukkig gaan die dagen ook voorbij… 😉

 45. Inge schreef:

  Ooooh ja.. DIE DAGEN. Vreselijk zijn ze.
  Ik moest wel lachen om hoe komisch je het hebt geschreven *proest* Wat ben je toch een heerlijk mens!

 46. Jenn schreef:

  Hahaha, heerlijk, je hebt me laten lachen. En ja, zo’n dag heb ik ook wel eens…

 47. joorloveswriting schreef:

  HAHAHAHA geweldig hoe je piet als leugenaar hebt genoemd 😛 ..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.