Dramaqueen

drama

Soms heb je van die dagen. Dat je wakker wordt en dat je het kussen waarop je ligt meteen zwaar irritant vindt. Oh, en begin niet over die deken die maar niet fatsoenlijk om je heen wil blijven liggen zoals jij dat wilt. Nou, krijg dan maar de tering, klotedeken. Ik ga eruit en dat is jouw schuld!!!

Echt zulk vrouwelijk kinderlijk gedrag. Dat weet je zelf ook wel en toch kan je er niet mee stoppen. Oh ja hoor! Natuurlijk duurt het vandaag veel langer voordat het water uit de douche warm is. Gewoon om mij te zieken. Die verdomde wijlatenhetwateruitdekraanwarmwordenmaatschappij heeft ook al de pik op me! Zul je altijd zien op zo’n dag!

Wie heeft er vannacht stiekem alle tandpasta opgegeten? Wie? Meld je nu! Ik wil het NU weten!

Het is -3 graden buiten. Wel potverdomme. Die gast van het weer, je weet wel, die ene, die ene bekende… God, hoe heet hij nou? Die altijd zegt OET MEURN! Nou goed, die gast, die zei gisteren dat het -10 zou worden. En het is maar -3. Leugenaar.

Wat, alweer hoofdpijn? Genade zeg. Oh vandaar. Ik ben wéér ongesteld. Dat is al de zesde keer in twee weken. Dit kan toch niet? Waarom? Wie doet mij dit aan? Het leven is zó ontzettend tegen mij!

*stort zichzelf met opgeheven handen ter aarde en blijft daar liggen*

Is er dan niemand die ziet hoe vreselijk moeilijk ik het heb? Niemand??? Help me dan toch!

*Peter stapt over me heen, pakt een glas water en gaat weer naar bed*

En de vloer is ook al zo koud.

*redt zichzelf van de bevriezingsdood, staat op en zet een kop koffie*

Even de header van mijn blog aanpassen. Ik ga Mumu Cow er weer opzetten. Eindelijk iets om blij van te worden. Waar is die foto gebleven? Oh ja natuuuuuuuurlijk! Zie je wel! Foto weg! Hoe kan dat nou? Wat is er toch allemaal aan de hand vandaag? Waarom? Waarom is alles en iedereen tegen mij?

*stort zich weer ter aarde en blijft deze keer liggen*

Mir geht’s so gut weil ich’n Mädchen bin,
Weil ich ’n Mädchen bin.
Komm’ doch mal rüber, Mann, und setz’ dich zu mir hin,
Weil ich’n Mädchen bin, weil ich ’n Mädchen bin.
Keine Widerrede, Mann, weil ich ja sowieso gewinn,
Weil ich ’n Mädchen bin. ♥

About the Author

Posted by

Categorieën:

Kladbloggen

58 Reacties

Ik heb hier ZO hard om moeten lachen! Dit is zo herkenbaar. En ik maak meestal ook precies op deze manier grapjes over mn eigen gedrag, zodat ik tenminste nog een beetje kan lachen.

Heerlijk artikel! Stiekem zo herkenbaar. Hopelijk vind je Mumu Cow zo terug en helpt je kopje koffie je met je dag. En trouwens, zo’n dag is volledig oké om te hebben.

Oh dat doen niet alleen vrouwen, mijn man doet dat ook…
Ligt hij daar weer in foetushouding op de grond zachtjes te beven en wenen… ;-P

Whahahahaha en weet je wat ik nu aan het luisteren ben?

En ja, die draaide AL voor ik op je blog kwam, hahaha

Ik hoop dat het later vandaag iets minder drama zal zijn, maar herkenbaar, vrouwelijk gedrag, JA 😉

X

Haha, oet meurn? Oant moarn! Maar inderdaad, zulke dagen zijn er, en soms met velen! Vooral dat met je kussen en je deken, dat verpest álles. “Ben ik nou werkelijk hier op aarde om in een stom bed op een stom kussen en onder een stom dekbed te slapen?!”

Och, is het bij jou ook zo’n rotdag?? Dat moet je dan net hebben hè! Alsof alles erom doet om zo’n rotdag te zijn. Vreselijk. Ik hoop dat de wereld snel weer normaal gaat doen, want zo kunnen we toch echt niet verder!

Marion, je bent er toch maar weer in geslaagd om een glimlach op mijn gezicht te toveren. En volgens mij heb ik ook zo’n dag. Nou schrap dat. Dagen. Vooral mijn computer is weer tegen mij. Geen netwerk? WTF. Ik heb wel een netwerk. Waar betaal ik anders voor. Sterkte want de dag is nog niet voorbij. Fingers crossed dat morgen beter gaat zijn.

Hahah geweldig artikel, en dat plaatje is ook komisch! Tsja..ik denk dat je niet de enigste ben die af en toe dit soort dagen meemaakt. Vooral over hoofdpijn elke dag kan ik nu ook over mee praten grrr…-x-

Hahah ahhhh Marion! Dat klinkt allemaal als een drama ja. Al die ochtend struggles toch altijd… Hopelijk gaat het nu weer oké met je, haha!

Heerlijk artikel, je maakt mijn dag weer eens goed 😉 Die dagen herken ik, en die frustratie omtrent de ‘maandelijkse’ periode ook. Ik was altijd gewoon regelmatig, maar vorige maand opeens twee weken te vroeg en ook nog eens 16 dagen lang. Niet om vrolijk van te worden. Xoxo

Toen ik “Peter stapt over me heen en pakt een glas water” las keken mijn ouders tegelijk op met de vraag waarom ik zo moest lachen. Je weet wat Brigitte Kaandorp zou zeggen he? 😛

Haha geweldig. Precies zo voel ik me ook soms. Al die gedachten komen voorbij. Soms word ik me daar even bewust van en dan moet ik lachen haha. Enne, ‘maar’ -3 ???!!! Wil best met je ruilen hoor, ik moest vanmorgen op mijn fietsje in -9 (!!!!) naar mijn werk fietsen brrrr.

Hahaha heerlijk geschreven Marion en zo’n dag had ik gisteren. Het leek bij mij vooral alsof iedereen in de winkel expres voor mijn voeten ging lopen op boos keek hahah.

Zoals ik vanmorgen al op twitter vermelde, dit zou zo van mijn hand kunnen komen. Even zoveel herkenning , met irritante kussens, dekens , en die wijlatenhetwateruitdekraanwarmwordenmaatschappij vond het leuk om me te irriteren want na het lezen van deze post kreeg ik een bak koud water over me heen oh zo fijn.

Hopelijk heb je je afbeelding voor je header nog terug gevonden?

Morgen een betere dag haha

Oh zo herkenbaar, zeker de afgelopen dagen!
Sedert ik er ziekjes bij loop, kan ik niks verdragen… is het te koud om op te staan… ligt alles op de verkeerde plek… worden er domme vragen gesteld… die hoofdpijn gaat maar niet weg… gelukkig gaan die dagen ook voorbij… 😉

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: