Persoonlijk

Instagram TAG 2015 Edition


Getagd: , , , .

instatag


Instagram
Wat mij betreft het leukste social media kanaal wat er is. Dagelijks deel ik er foto’s en mooie quotes met de rest van de wereld en geniet ik van wat ik bij anderen allemaal voorbij zie komen. Vandaag vul ik de Instagram TAG 2015 Edition in. De instagramtag is in december 2014 bedacht door Danielle. Dina tagde mij aan het begin van deze maand voor de editie van 2015. Here we go!

insta9

1. Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram in 2015?
Mijn allerlaatste post op instagram in 2015 was geen foto, maar een filmpje.
Het was een overzicht van het jaar 2015. Klik hier om het filmpje te bekijken.

insta8

2. Wat is de allereerste foto die je (in 2015) plaatste op Instagram?
Dat was natuurlijk een Happy New Year! foto. Dat was trouwens wel flink even scrollen hoor.

insta2

3. Wat is je allerleukste foto van 2015 waar je zelf op staat?
Deze foto vind ik zelf het leukst, omdat ik hier zo goed aan mezelf kan zien hoe blij ik op dat moment ben. Ik was heel erg lang ziek geweest, weken, maanden, ik weet het niet meer, maar eindelijk kon ik weer een keer naar het bos toe om te wandelen. Ik was zo ontzettend blij!

insta3

4. Van welke foto op instagram uit 2015 krijg jij ter plekke heimwee?
Zo blij als ik word van de voorgaande foto, zo verdrietig word ik van deze. Wat genoot ik intens van het zwemmen en wat vind ik het erg dat ik dat niet meer kan. Stomme, stomme, stomme hidradenitis.

insta4

5. Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2015 op Instagram deelde?
Zoals jullie ongetwijfeld weten ben ik absoluut geen topkok. Sterker nog, je mag het woord “kok” niet eens in mijn buurt uitspreken. Toch zijn er een aantal gerechten die ik na vele jaren oefenen redelijk onder de knie heb. Eén daarvan is macaroni. Goddelijk, al zeg ik het zelf.

insta1

6. Welke foto kreeg in 2015 de meeste likes?
Zo, dat streelt mijn ego even van hier tot aan de grens met onze Zuiderburen.

insta5

7. Wat is de allerleukste foto die je in 2015 maakte van een (huis)dier?
Het is officieel dan wel niet ons huisdier, maar Gedoogkat hoort er toch wel een beetje bij. Ik weet nog dat ik net de sleutel had gekregen van ons huisje hier, de deur naar de tuin open had gezet, even door het huis liep en ja hoor, daar stond meneer al in de keuken hoor. Miauw!

insta6

En hij luistert ook zo goed, het gekke beest.

8. Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
PicsArt. Ik bewerk mijn foto’s op zich niet zo heel erg veel, maar bij PicsArt heb je hele leuk Clipart: teksten of afbeelding die je kunt toevoegen. Sommige mensen vinden het verschrikkelijk, maar ik hou er wel van. Verder vind ik de filter Gingham van Instagram zelf heel erg mooi. Ik gebruik ‘m eigenlijk alleen voor foto’s die ik buiten maak, zoals die van gisteren van het water achter ons huis.

9. Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?
#goodmorning
#coffee
#100happydaysofmarion

10. Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?
Moonlightmysteries van Anna-Maria
Self_love_and_miracles van Saskia
Anastasia Amour

Ik tag voor de Instagram TAG 2015 Edition: HildeMorgaine en NinaVoel je niet verplicht om de tag in te vullen, maar als jullie het doen, vergeet dan niet om even naar de blog van Danielle te linken. Have fun! ♥

40 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s