Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #77


Getagd: , , , , .

LLSregen

Het regende en het regende gisteren maar door. Heerlijk! Tussen de buien door even naar de winkel en daarna weer lekker binnen op de bank hangen. Verwarming aan. Kaarsje aan. Kop thee erbij. Wat een leven, denk ik dan. We are so lucky.

Sunday Sports

Happy Stuff
Wandelen ♥ Foto’s maken ♥ Narcissen ♥ Snel terecht kunnen bij het UWV ♥ Instagram ♥ Een bezoek aan de kapper ♥ De mooie contacten die ik met mensen heb dankzij mijn blog ♥ Kaarsen ♥ Muziek luisteren ♥ Shoppen ♥ Twee fijne nieuwe vesten scoren in de uitverkoop bij Miss Etam ♥ Lekker lunchen ♥ Chocola ♥ De oven schoonmaken ♥ Het resultaat van het schoonmaken van de oven ♥ Croissantje bakken (je moet natuurlijk wel checken of de oven het nog doet nadat je hem schoongemaakt hebt) ♥ Appen met medeblogster Tessa ♥ Mediteren ♥ Vincent van de Voort ♥

Instalove
Dit instagramaccount behoeft geen enkele toelichting: Happiness is …

Afgelopen week
Die was nogal wisselend. Therapie was weer frustratie ten top. Wéér kwamen we pas ergens toen de tijd voorbij was. Het is om moedeloos van te worden en dat word ik dan ook af en toe. Ik zou bijna gaan uitzien naar de dagbehandeling. Nee, niet bijna, dat doe ik al. Ik wil gewoon verder. Ik heb al vreselijk veel bereikt, maar dit is het punt waar ik voorbij wil. Ik hoop dat dat gaat lukken tijdens de dagbehandeling. Verder was het lichamelijk een rotzooitje. Mijn darmen werkten niet mee, mijn rechteroor is ontstoken en elders in het lijf sluimert het ook. Dat veroorzaakt weer gigantische moeheid en zo is het cirkeltje weer rond. We doen het er maar mee. Ik heb geen keus. Zo simpel is het.

Komende week
Een spannende week. De WIA-keuring komt eraan. Komende donderdag is het gelukkig al zover, maar zoals gewoonlijk morgen eerst weer naar therapie. Weet je dat ik daar nog meer tegenop zie dan die hele WIA-keuring? Ik vind therapie zo zwaar op het moment. Vanochtend zei ik nog tegen Tessa dat dat normaal was,  maar nu ik besef dat ik het zelfs zwaarder vind dan het gesprek met het UWV, zet ik daar toch zo mijn vraagtekens bij.

Verder ben ik moe. Heel, heel, heel erg moe. Nog een muziekje en daar laat ik het voor vandaag denk ik maar bij. De koek is een beetje op. Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag! ♥

Music Maestro
To all my foes and friends
You may live to see today but you nuh know the end
Just read the writings on the wall it’s a message we send
And Babylon will never live to stop the rising of Jah son

28 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s