Loving Lazy Sundays #77

LLSregen

Het regende en het regende gisteren maar door. Heerlijk! Tussen de buien door even naar de winkel en daarna weer lekker binnen op de bank hangen. Verwarming aan. Kaarsje aan. Kop thee erbij. Wat een leven, denk ik dan. We are so lucky.

Sunday Sports

Happy Stuff
Wandelen ♥ Foto’s maken ♥ Narcissen ♥ Snel terecht kunnen bij het UWV ♥ Instagram ♥ Een bezoek aan de kapper ♥ De mooie contacten die ik met mensen heb dankzij mijn blog ♥ Kaarsen ♥ Muziek luisteren ♥ Shoppen ♥ Twee fijne nieuwe vesten scoren in de uitverkoop bij Miss Etam ♥ Lekker lunchen ♥ Chocola ♥ De oven schoonmaken ♥ Het resultaat van het schoonmaken van de oven ♥ Croissantje bakken (je moet natuurlijk wel checken of de oven het nog doet nadat je hem schoongemaakt hebt) ♥ Appen met medeblogster Tessa ♥ Mediteren ♥ Vincent van de Voort ♥

Instalove
Dit instagramaccount behoeft geen enkele toelichting: Happiness is …

Afgelopen week
Die was nogal wisselend. Therapie was weer frustratie ten top. Wéér kwamen we pas ergens toen de tijd voorbij was. Het is om moedeloos van te worden en dat word ik dan ook af en toe. Ik zou bijna gaan uitzien naar de dagbehandeling. Nee, niet bijna, dat doe ik al. Ik wil gewoon verder. Ik heb al vreselijk veel bereikt, maar dit is het punt waar ik voorbij wil. Ik hoop dat dat gaat lukken tijdens de dagbehandeling. Verder was het lichamelijk een rotzooitje. Mijn darmen werkten niet mee, mijn rechteroor is ontstoken en elders in het lijf sluimert het ook. Dat veroorzaakt weer gigantische moeheid en zo is het cirkeltje weer rond. We doen het er maar mee. Ik heb geen keus. Zo simpel is het.

Komende week
Een spannende week. De WIA-keuring komt eraan. Komende donderdag is het gelukkig al zover, maar zoals gewoonlijk morgen eerst weer naar therapie. Weet je dat ik daar nog meer tegenop zie dan die hele WIA-keuring? Ik vind therapie zo zwaar op het moment. Vanochtend zei ik nog tegen Tessa dat dat normaal was,  maar nu ik besef dat ik het zelfs zwaarder vind dan het gesprek met het UWV, zet ik daar toch zo mijn vraagtekens bij.

Verder ben ik moe. Heel, heel, heel erg moe. Nog een muziekje en daar laat ik het voor vandaag denk ik maar bij. De koek is een beetje op. Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag! ♥

Music Maestro
To all my foes and friends
You may live to see today but you nuh know the end
Just read the writings on the wall it’s a message we send
And Babylon will never live to stop the rising of Jah son

28 reacties op ‘Loving Lazy Sundays #77’

 1. Het is hartstikke eng om bij je gevoel te komen en daarna hiermee ‘alleen gelaten’ te worden, omdat de tijd voorbij is.
  Onwijs veel succes bij het UWV.
  Fijne zondag. Xx

 2. Veel succes morgen met de therapie en donderdag bij de WIA-keuring. Dat therapie frustrerend is moet je mij niet zeggen. Meestal kom ik ook pas op verhaal tegen het einde van de zitting. That sucks big time. Fijne zon(loze) dag!

 3. Thnx voor het IG account, ben ik gelijk gaan volgen. Moet ik binnenkort weer eens kritisch kijken naar degene die ik volg 😉 Doe het rustig aan meis en maakt er een lazy Sunday van! X

 4. Wat vervelend dat het allemaal niet zo wil. Rust vandaag maar lekker uit en hopelijk gaat het dan snel wat beter. Heel veel succes morgen en natuurlijk donderdag!

 5. Gelukkig is het vandaag prima weer om niks te doen. Ontstekingen vreten energie. 😖

  Succes met therapie morgen. Het kan toch niet de bedoeling zijn zoals je therapie nu gaat? Ik zou ff piepen als ik jou was…

 6. Oh man de oven…Hier staan drie bussen Muscle klaar 😦 Ik stel het al een week uit.
  Heul veul succes bij het UWV en therapie.

 7. echt vreselijk dit weer, ben alleen ff buiten geweest voor wat boodschappen…
  Mooi happy lijstje, die oven, dat moet ik ook doen maar vind ik echt zo vreselijk..

  succes deze week, komt goed met die wia

 8. Wat naar van de zware therapie e.d.! Dit zorgt ook dat je je snel moe voelt. Ik hoop dat volgende week ondanks de nare dingen iets meer meevalt dan deze en focussen op de kleine lichtpuntjes elke dag! 🙂 Dan komt alles goed!

 9. Wat lijkt me dat frustrerend elke keer aan het einde van de therapie =/

  Fijn dat jij ook geslaagd bent in de sale! 😀 Ik word altijd zo blij van goede deals haha 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.