Uitzitten

Vandaag wordt puur uitzitten. Ik heb een abces in mijn lies en heb veel pijn. De dagbesteding heb ik afgezegd. Morgen is het gesprek bij het UWV. De papieren liggen klaar, de medicijnen zitten in mijn tas en ik heb een lijstje gemaakt met dingen die ik niet moet vergeten te melden of te vragen. Verder ga ik Netflix kijken, een beetje wordfeud spelen en muziek luisteren. That’s it.

Schrijven wil ook even niet lukken. Dat komt wel weer. Laters. ♥

50 gedachten over “Uitzitten

  1. Zelf doen is niet verstandig, omdat de ontsteking ook onderhuids zit. Afspraak maken doe ik tegenwoordig ook niet meer. Tegen de tijd dat je aan de beurt bent is hij zelf al opengegaan. Dit zal ook niet lang meer duren gelukkig.

 1. Wat een kloteziekte is het toch. Wel fijn dat je de voorbereiding voor morgen al klaar hebt zodat je vandaag kunt rusten. Vergeet niet de make-up te vergeten morgen! Beterschap, sterkte en succes ❤

 2. Veel sterkte en succes voor morgen Marion.
  Haha Robin, klinkt herkenbaar heb bij het UWV ook weleens commentaar gekregen dat ik er toch goed uit zag. Pfff

 3. Beterschap en sterkte lieverd, hier denk ik ook ziek…. begon gisteravond heel laat, loopneus, nu net wakker met beginnende keel…. ik had gisteren niet zolang in het gezondheidscentrum moeten blijven en trainen moeten overslaan 😦

  X

 4. He, wat balen weer Marion! Hoop dat je je morgen beter voelt!

  Heb gister op jouw aanraden Twinsters gekeken, wat een onwijs lieve documantaire, werd er vrolijk van.

  Heel veel liefs en dikke knuffel

 5. Wat vervelend voor je dat je nu weer een abces hebt, ik hoop dat het morgen wat beter gaat als je naar het UWV moet. Doe vandaag maar even kalm aan en veel sterkte voor morgen!

 6. Huggggg. Hoop dat het abces snel geneest.
  Heel veel succes morgen! Ik zou aan je denken. (sorry helemaal vergeten terug te mailen, mijn hoofd is een vergiet) xxxx

 7. Blehhh wat klinkt dat naar, zo’n abces in je lies. Kan me voorstellen dat dat veel zeer doet momenteel. Beterschap! 😦
  Succes vandaag bij het UWV. Ik hoop dat het allemaal goed verloopt. En eh, dat schrijven komt wel weer hoor! Take your time.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.