Chronisch ziek, Psychische Shit

Uitzitten


Getagd: , , , .

Vandaag wordt puur uitzitten. Ik heb een abces in mijn lies en heb veel pijn. De dagbesteding heb ik afgezegd. Morgen is het gesprek bij het UWV. De papieren liggen klaar, de medicijnen zitten in mijn tas en ik heb een lijstje gemaakt met dingen die ik niet moet vergeten te melden of te vragen. Verder ga ik Netflix kijken, een beetje wordfeud spelen en muziek luisteren. That’s it.

Schrijven wil ook even niet lukken. Dat komt wel weer. Laters. ♥

50 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s