Loving Lazy Sundays #78

LLSregen

De ultieme Loving Lazy Sundays. De WIA-keuring is achter de rug, ik heb géén therapie morgen en het regent pijpenstelen. Kaarsje aan, kop koffie erbij en bloggen maar. Wat wil een mens nog meer? 

Sunday Sports
Vroeger deed ik vaak mee aan de toto. Gisteren dacht ik: “Laat ik eens gek doen en weer een keer een lijstje invullen.” Toen ik thuiskwam zei Peter meteen: ”Wat is de eerste wedstrijd?” Oooooh gunst ja! Ik had altijd, echt ALTIJD de eerste wedstrijd fout. Ik keek op mijn lijstje. Liverpool – Sunderland. Vlak na rust scoorde Liverpool de 1-0 en er leek geen vuiltje aan de lucht toen Lallana in de 70e minuut de 2-0 binnen tikte. Dat kon niet meer misgaan. Maar ja…. eerste wedstrijd, hè? Nooit onderschatten, Marion. Nooit! En dat doe ik dan ook niet meer. Johnson scoorde in de 82e minuut vanuit een vrije trap de 2-1 en Defoe schoot feilloos de 2-2 binnen in de laatste minuut van de wedstrijd. Wtf?

Vandaag om 12:30 uur de topper Ajax – Feyenoord en om 17:00 uur Chelsea – Manchester United. Ik denk dat ik maar eens op Feyenoord ga inzetten. 😀

Screenshot_2016-02-07-08-17-20 (1)

Happy Stuff
De WIA-keuring die goed verliep ♥ Nieuw notitieboekje ♥ Netflix ♥ Dropjes ♥ Lieve post ♥ Mediteren ♥ Een nieuw telefoonhoesje ♥ Genieten van de natuur ♥ Een auto hebben die me overal heen brengt als ik niet ver kan lopen of fietsen ♥ Gekke verkeersborden ♥ Koffie ♥ Muziek ♥ Kaasfondue ♥

Instalove
Vandaag deel ik weer één van mijn favoriete instagram accounts met jullie: byestrella. Het is het account van medeblogster Ester. Ester blogt overigens al 14 jaar. Say what? Ja, al 14 jaar!!! Dat is het vermelden wel even waard. Terug naar haar instagram account. Haar foto’s zijn echt ontzettend mooi. Veel foto’s van de natuur, maar ook van eenvoudige dagelijkse dingen en niet te vergeten van haar superschattige hondje Bas. Als je haar account bekijkt zal het je verbazen dat Ester slechtziend is. Nieuwsgierig? Klik dan hier.

Netflix
Ik voelde me al een poosje niet zo lekker en daarom besloot ik weer een maandje Netflix te nemen. Ik vroeg jullie afgelopen week om tips en veel daarvan heb ik opgezocht en genoteerd. Voor nu ben ik begonnen aan een berg heerlijk hersenloos kijkvoer: New Girl. Thanks voor de tip, Angelique!

Afgelopen Week
De WIA-keuring stond afgelopen week centraal. Dat was wel duidelijk. Het gesprek verliep heel goed en het is voor 99% zeker dat ik het komende jaar volledig arbeidsongeschikt ben. Dat klinkt raar, maar daar ben ik blij mee. Ik heb alles geprobeerd om mijn werk vol te houden en het heeft me uiteindelijk bijna tot waanzin gedreven. Het is genoeg geweest. Het is klaar. Ik wil mijn leven terug en dat is in ieder geval voor het komende jaar gelukt.

Komende Week
Deze week geen therapie en ik denk dat ik ook de dagbesteding weer moet afzeggen. Ik heb op dit moment één actieve ontsteking en een stuk of zes sluimerende plekken, waarvan er drie al erg pijnlijk zijn. Ik kan beter weer rust nemen. Verder is het een spannende week. Dinsdag krijgt mijn vader te horen of de tumor op zijn neus goed- of kwaadaardig is. Heel erg spannend. De vrijdag daarop heeft hij al direct een afspraak staan bij de chirurg. We weten nog niet precies wat er dan gaat gebeuren. Dat zal ook afhankelijk zijn van de uitslag die we dinsdag krijgen. Spannende dagen dus.

Music Maestro
De afgelopen week heb ik eigenlijk alleen maar naar reggae geluisterd en ik ben van plan om daar nog even lekker mee door te gaan. Lucky Dube (RIP).

All he dreams about is the freedom of the nation
When every man will be equal In the eyes of the law

Fijne zondag allemaal! ♥

32 gedachten over “Loving Lazy Sundays #78

 1. Mooie happy moments en wat een leuk insta account! Die ga ik zeker volgen.

  Goed op jezelf letten deze week. Sterkte met pappa!

  Fijne zondag!

  X

 2. Graag gedaan ❤️ Heerlijk he, dat hersenloze kijken? Fijne zondag. Als je nog meer tips nodig hebt, je weet me te vinden. Xx

 3. Ester blogt ook al zolang, en toch ken ik haar niet, geweldig! En ja, een opluchting van de WIA, zelfs bij mij, zoiets blijft gewoon spannend.

  Ajax – Feyenoord, goed om te weten dan weet ik wie er onbereikbaar zijn vandaag binnen de familie, hahahaha Fijne wedstrijd!

  Ik hoop dat de ontstekingen snel af zullen nemen opdat je ook fysiek weer even helemaal op kunt laden. Fijne zondag, geniet van alles!

  X

 4. Super Marion, dat die spanning van de keuring nu weg valt! En ja, het klinkt voor velen misschien gek maar ik vind het echt heel logisch dat je hier blij van kan worden. Het geeft je rust en dat is weer goed voor je herstel en daar draait het tenslotte om! Dat werk komt ooit wel weer en anders maar niet, je gezondheid en vooral ook je geestelijke welzijn, telt meer!
  De toto… goh, dat deed mijn vader vroeger ook altijd, wist niet eens dat het nog steeds bestond joh!

 5. Eigenlijk best een positieve week voor je. De vorige, maar ook de komende. Ik wens je vader het allerbeste toe. Hopelijk zal het werk van die chirurg niet meer zijn dan eens goed je vaders neus te snuiten !! Al rekenen die mensen daarvoor een serieus bedrag aan…

 6. Jaaaaaa… Feyenoord :). Zo lief dat je het mij gunt en dat jij dan ook nog rijk wordt ;). En ondanks alles klinkt het als een best goede week voor je. Zo trots op je :). En ik hoop zo dat dinsdag meevalt, ik krijg er haast zelf spanningen van.

  Enfin, het allerbeste Marion en ik hoop dat je vandaag lekker rijk word, en het is altijd lekker wakker worden met je blogs op zondag. Thanks!

 7. Wat een heerlijk nummer! Ik duim voor een goede uitslag voor je vader! Fijne zondag en hopelijk zetten niet alle ontstekingen door en gaan ze langzaam aan weg!

 8. Ajax – Feyenoord, dat zal weer gezellig worden hier in huis. Tenzij ik het stil weet te houden voor zover ze het nog niet weten…

  Ik ben blij daar je WIA keuring nu zo goed als achter de rug is. Hier heb je lange tijd naar toe geleefd. Ik hoop dat het wat rust in de chaos brengt.

  Heel veel succes komende week met de spanning rondom je vader.

  Kus.

 9. Een fijne zondag!!!
  Geniet lekker van je sport/netflix enz.

  Sterkte met alle ontstekingen, naar voor je!!

  Heel veel sterkte ook deze week mbt je vader! Erg spannend allemaal!

  X

 10. Spannend hoor van je vader. Ik duim dat het goed is!!!
  Je week klinkt nog best oké ondanks de ontsteking en sluimerende plekken. Toch lekker Netflix gekeken, altijd fijn he wanneer het even minder gaat.
  Wat een toffe blog die byestrella, meteen opgeslagen 🙂
  💋

 11. Ben ik niet de enige slechtziende die graag fotografeert. 🙂 Fijne zondag Marion, ik hoop dat de spanning volgende week binnen de perken blijft en een positieve uitslag voor je vader!

 12. Bij jou/jullie dus ook spannend! Hier ook, mijn moeder is dus weer terug naar het ‘gewone’ ziekenhuis, en morgen gaat ze terug naar het specialistische waar ze ook is geopereerd. Dan gaan ze kijken waarom ze het zo benauwd heeft. Bij 1/3 van de mensen heeft de operatie geen effect, 1/3 heeft wel baat hierbij en bij 1/3 wordt het juist slechter. Het is dus de vraag onder welke groep mijn moeder valt. ‘Gelukkig’ kunnen de ventieltjes wel weer verwijderd worden als het haar niet helpt, dat scheelt. Oké, genoeg over mij 😉

  Ik wens jou/jullie veel succes, hopelijk valt het allemaal toch een beetje mee. Ik ga nu ook een kaarsje voor jullie branden. Liefs

 13. Lieve Marion, ik hoop dat je ondanks alles toch een fijne zondag hebt gehad 🙂
  Heel veel sterkte met alles en voor je vader heb ik een kaarsje aangestoken en ik hoop op het beste!

 14. De happy dingen zien er zeker niet verkeerd uit! Heb New Girl eens een een kans gegeven, helaas sloeg het destijds niet gelijk aan (wie weet in de toekomst nog). Stel niet te veel eisen voor volgende, neem je rust en veel beterschap met de nare plekjes!

 15. Ik ken Ester & haar foto’s op Instagram. Zalig! Ik krijg ’t gevoel dat ze op een hemelse plaats woont, want die omgeving is echt prachtig!

 16. Hihi dat verkeersbord vind ik nog steeds grappig 🙂 Leuk idee van de netflix serie ook. Wij zijn net begonnen met How I met your mother. Kende de hele serie niet en vriend ook niet, de eerste 3 afleveringen zijn leuk in ieder geval 🙂

 17. Zo een lazy Sunday is ook erg leuk op maandag 😉 Oeh kaasfondue…

  Ik hoop dat die rotontsteking snel over is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.