Persoonlijk

Every Man Dies


Getagd: , , , , .

Everymandies

Every man dies. Not every man really lives. Gelukkig heeft mijn vader dat wel gedaan. Dat maakt het slechte nieuws van vandaag niet minder zwaar.

De tumor die mijn vader heeft is kwaadaardig. Het is een plaveiselcelcarcinoom. Deze vorm van huidkanker ontstaat in de opperhuid en kan soms uitzaaien naar de lymfeklieren en andere organen. Normaal gesproken is een plaveiselcelcarninoom een langzaam groeiende vorm van kanker. Bij mijn vader groeit de tumor helaas erg snel. Dan heeft hij ook nog eens de pech dat de plek op zijn neus, vlakbij zijn oog zit. De vraag is of het mogelijk is om de tumor plus de wenselijke 5 mm extra te verwijderen. Hoe dan ook zullen ze de plek zo snel en zo compleet mogelijk weghalen. Komende vrijdag heeft hij een afspraak bij de KNO-arts en de chirurg. Dan hopen we meer te weten te komen over de mogelijkheden en wanneer de operatie plaats zal vinden. Er komt in ieder geval weer een hele spannende tijd aan.

We weten een klein beetje wat ons te wachten staat. In 2006 werd er bij mijn vader een Non-Hodgkin-lymfoom gevonden. Zijn milt werd verwijderd en hij kreeg een dubbele chemokuur. Hij genas uiteindelijk volledig van deze vorm van kanker. We gaan nu opnieuw het gevecht met de kanker aan, op een compleet andere manier, maar we gaan het gewoon weer doen.

And I loved deeper
And I spoke sweeter
And I gave forgiveness I’d been denying
Someday I hope you get the chance
To live like you were dying ♥

71 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s