Every Man Dies

Everymandies

Every man dies. Not every man really lives. Gelukkig heeft mijn vader dat wel gedaan. Dat maakt het slechte nieuws van vandaag niet minder zwaar.

De tumor die mijn vader heeft is kwaadaardig. Het is een plaveiselcelcarcinoom. Deze vorm van huidkanker ontstaat in de opperhuid en kan soms uitzaaien naar de lymfeklieren en andere organen. Normaal gesproken is een plaveiselcelcarninoom een langzaam groeiende vorm van kanker. Bij mijn vader groeit de tumor helaas erg snel. Dan heeft hij ook nog eens de pech dat de plek op zijn neus, vlakbij zijn oog zit. De vraag is of het mogelijk is om de tumor plus de wenselijke 5 mm extra te verwijderen. Hoe dan ook zullen ze de plek zo snel en zo compleet mogelijk weghalen. Komende vrijdag heeft hij een afspraak bij de KNO-arts en de chirurg. Dan hopen we meer te weten te komen over de mogelijkheden en wanneer de operatie plaats zal vinden. Er komt in ieder geval weer een hele spannende tijd aan.

We weten een klein beetje wat ons te wachten staat. In 2006 werd er bij mijn vader een Non-Hodgkin-lymfoom gevonden. Zijn milt werd verwijderd en hij kreeg een dubbele chemokuur. Hij genas uiteindelijk volledig van deze vorm van kanker. We gaan nu opnieuw het gevecht met de kanker aan, op een compleet andere manier, maar we gaan het gewoon weer doen.

And I loved deeper
And I spoke sweeter
And I gave forgiveness I’d been denying
Someday I hope you get the chance
To live like you were dying โ™ฅ

71 reacties Voeg uw reactie toe

 1. tommie345 schreef:

  Dat je hiermee ook nog moet dealen. Godverdomme echt. Ik ben boos op de hele wereld en juist dat jou dit weer moet overkomen. Keep strong, het is oneerlijk. Maar jij bent zo sterk, dat kaarsje Brand nog wel even. Voor kracht voor jou en je vader en heel veel knuffels. En bloemen. Sterkte marion.

  Liefs,
  Een boze Thomas

 2. sjroughsedge schreef:

  Poeh! Heftig! Ik wens jou en de jouwen veel sterkte!

 3. Godelieve schreef:

  Heel veel sterkte lieve Marion voor jou en voor je hele familie ๐Ÿ™‚
  Ik had gehoopt dat je beter nieuws zou hebben.
  Ik denk aan jullie!

 4. Sammie schreef:

  Oh Marion, ik heb kippenvel over m’n hele lijf. Ik heb kanker een aantal keer van dichtbij in mijn omgeving meegemaakt helaas en ik weet hoe zwaar het is. Heel veel sterkte en kracht, ook maar vooral voor je vader! Knuf

 5. josien79 schreef:

  Heel veel sterkte voor jou en je familie in deze zware tijden.

 6. Sofie schreef:

  Hier brandt een kaarsje. Sterkte!

 7. Ben schreef:

  Wat een pokke nieuws, dat je dit er ook nog eens bij krijgt! Hoeveel kan een mens hebben? En dat het een zware tijd wordt? Breek me de bek niet open! Heel veel sterkte,

 8. Carlijn schreef:

  Heftig Marion. Wat een rot nieuws! Ik wens jou en je familie heel veel sterkte de komende tijd. Liefs!

 9. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat een k u t nieuws! Ik heb er geen andere woorden voor! Ik duim heel hard voor goed nieuws bij het gesprek van vrijdag en dat ze het veilig weg kunnen gaan halen! Heel veel sterkte! Kus

 10. Jenn schreef:

  Heel veel sterkte, voor jullie allebei.

 11. He verdomme Marion, wat een vreselijk nieuws en wat een vreselijke klap voor jullie allemaal.. heel veel sterkte <3, ik denk aan jullie..

 12. IngridMoorenBlogs schreef:

  Heel veel sterkte de komende tijd voor jullie allemaal…kanker heb je nooit alleen Xx

 13. Marieke schreef:

  Sterkte!

 14. Myriam schreef:

  Gvd, wat ontzettend rot lieve Marion. Ik hoop zo dat hij ook dit gevecht wint, en wens jullie vรฉรฉl sterkte.

 15. Kris10 schreef:

  Sterkte! Ik hoop dat de dokters jullie vrijdag het best mogelijke nieuws kunnen brengen.

 16. joorloveswriting schreef:

  Jeetje wat een slecht nieuws zeg! Maar meid voor jou en je familie wens ik heel veel sterkte deze komende tijd! Ik zal duimen voor dat alles goed zal verlopen! xx

 17. leonieblogt schreef:

  Wat een naar nieuws. Heel veel sterkte voor jou en je familie, lieve Marion. Ik brand een kaarsje voor jullie.
  Dikke knuffel en veel liefs!

 18. Bianca schreef:

  Wens jou en je familie heel veel sterkte toe xxx

 19. B schreef:

  Jeetje zeg. Geen woorden voor. Heel veel sterkte voor jullie allemaal.

 20. Isolde schreef:

  Ik was er al een beetje bang voor toen ik vanmorgen geen blogpost zag hier, en hoopte op het beste…Tjongejongejonge. Hele grote knuffel in elk geval! Ik ga (blijf!) voor je/jullie duimen.

 21. Sasja schreef:

  He bah, wat naar! Heel veel sterkte voor jou, je vader en je familie.

 22. ikwordvrolijkvan schreef:

  Tsjeeh weet even niet goed wat ik moet zeggen… Heel veel sterkte in ieder geval komende tijd!

 23. Wat kan het leven soms oneerlijk zijn. Stiekem hoopte ik nog op positief nieuws maar dit slaagt wel in als een bom. Ik leef zo met je mee. Hoop dat je vader de kracht heeft om dit gevecht voor een tweede keer aan te gaan. Liefs x

 24. chucky1012 schreef:

  Jeetje wat erg…..

  Ik wens jouw en je familie hรฉรฉl erg veel sterkte toe…… Liefs Xx

 25. Saar schreef:

  Pff, dat is ontzettend zwaar nieuws dat er wel even inhakt! Wat een moeilijke tijd gaan jullie tegemoet… Heel veel sterkte en kracht voor jouw vader. Maar ook voor iedereen in zijn omgeving die hem de komende tijd waarschijnlijk de nodige steun zal bieden.

 26. Anne schreef:

  Verschrikkelijk nieuws ๐Ÿ˜ฆ Ik hoop dat jullie als familie steun bij elkaar zullen vinden. Sterkte, voor nu en de tijd die komen gaat!

 27. Els schreef:

  wat een verschikkelijk nieuws… Heel veel sterkte gewenst, dikke knuffel x

 28. Ik had bijna gerekend op beter nieuws. Nu maar hopen dat รฉรฉn en ander kan voorkomen worden. Ik blijf duimen!

 29. Rianne schreef:

  Sterkte voor jullie allemaal.

 30. mefta001 schreef:

  Wat erg. Heel veel sterkte.

 31. Sabine schreef:

  Dit is gewoon kut. Echt vreselijk. Heel veel sterkte!

 32. Natasja schreef:

  Verdikkeme, wat een rotbericht ๐Ÿ˜ฆ Ik wens jou en je familie, maar vooral je vader natuurlijk, alle sterkte en kracht die nodig is voor de tijd die komen gaat. En ik duim voor een voorspoedige behandeling(en) en herstel voor je vader. Dikke knuffels!

 33. dansenindestorm schreef:

  Ook via deze weg: heel erg veel sterkte. Dikke knuffel voor jou.

 34. Robin schreef:

  Nogmaals sterkte en fijn om te zien dat ook hier de steunbetuigingen binnenkomen.

 35. My Little Happiness schreef:

  Wauw heftig zeg! Sterkte โค

 36. Wat vervelend dat het ook nog eens zo dicht bij zijn oog zit… Heel veel sterkte, Xoxo

 37. christine schreef:

  zo akelig Marion! denk aan jou en je familie! liefs! je muziek…zoals altijd…zo mooi! Dank daarvoor!

 38. Amy schreef:

  Potverdorie wat een rot nieuws!!!! Sterkte meid ook voor je paps

 39. AroundSan schreef:

  Lieve Marion, weet je dat ik gewoon niet weet wat ik moet zeggen? Ik vind het zo zo Zร“ oneerlijk en vreselijk voor jouw vader, jouw familie, maar ook voor jou. Heel veel sterkte. Ik hoop met heel mijn hart dat hij beter wordt! Dikke knuffel!

 40. Dit is verschrikkelijk! Veel sterkte en hoop voor jou en je familie.

 41. frolijkmetfre schreef:

  Erg blij dat hij wel ‘geleefd’ heeft. Simpel en kort maar die boodschap is eigenlijk heel diep en erg belangrijk. Veel sterkte gewenst!

 42. Simplynspecial schreef:

  Ah nee toch Marion ๐Ÿ˜ฆ Ik hoopte zo op ander nieuws! Jullie gaan een spannende tijd tegemoet. Ik wil jullie heel veel sterkte, moed en kracht toewensen. Denk aan jullie, liefs.

 43. eigenwijsje2014 schreef:

  BAM die komt even binnen..
  Een enorme dikke knuffel!

 44. Nesrin schreef:

  Heel veel sterkte voor jullie allemaal.

 45. Deze vorm van kanker komt in mijn familie veel voor. In het gezicht, aan de oren, neus en op het hoofd. Het is altijd goed gegaan nadat het verwijderd is. Heel veel sterkte.

  1. Marion schreef:

   Dat geeft moed. Dank je wel voor je berichtje.

 46. Mrs Curly schreef:

  Jezus, seg… Niemand zou hiermee moeten kunnen omgaan. Ik wens jullie alvast heel veel sterkte en heel veel beterschap!

 47. misssexandthecity schreef:

  OMG, wat een vreselijk verhaal en die huidkankers worden ook steeds aggressiever,…..ik hoop dat het goed te behandelen is en er snel positief resultaat is,….take care, ik weet hoe moeilijk dit is, je voelt je zooo machteloos,…..

 48. Sytse schreef:

  Oh, lieve Marion. Wat verschrikkelijk nieuws! Heel veel sterkte in deze moeilijke periode en hopelijk lukt het jouw vader nog een keer om te winnen van de K-ziekte.

 49. Miriam schreef:

  Hรจ lieverd wat een enorme klotezooi!!! Ik wens jullie heel veel sterkte.. Hou elkaar vast Xxx

 50. Mira schreef:

  Jeetje wat heftig en oneerlijk en stom. Heel veel sterkte gewenst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.