Bijna miljonair, een zwangerschapsbroek en een update over mijn vader

bos960

De orde en regelmaat op mijn blog zijn op dit moment ver te zoeken. Wat schrijf ik nou weer voor onzin? Er komt dagelijks een blog online. Regelmatiger dan dat kan niet. Ik bedoel eigenlijk de onderwerpen. Nah, dat is ook kolder, want daar heeft bij mij nog nooit enige vorm van regelmaat in gezeten.

Miljonair
Afgelopen woensdag stond ik in de tabakswinkel. Tabakswinkel? Ja, tabakswinkel. Ik rekende de tabak af en toen ik mijn pinpas weer terug in mijn portemonnee wilde doen, zag ik een reclame van de staatsloterij. Het was ook nog eens de tiende van de maand, de dag van de trekking. Ik zei: “Laat ik eens gek doen, doe mij maar een staatslot.” Donderdag checkte ik de uitslag en guess what? Bijna miljonair! Oké, er ontbraken vier nullen, maar nul is niks. Bijna dus! I’m a lucky girl. Ik bestelde meteen een…

Zwangerschapsbroek
Heb je ons iets te vertellen, Marion? Nee hoor. Niet in die richting. Ik bestelde een zwangerschapsbroek vanwege mijn PDS. Ik kan soms echt over de grond rollen van de pijn. Dat komt gelukkig niet al te vaak voor. Wat wel regelmatig voorkomt is dat ik er zo’n last van heb, dat ik niets, maar dan ook niets rond mijn middel kan verdragen. De enige optie is dan gaan liggen, maar ik lig al zoveel. Ik kwam op het briljante idee om een zwangerschapsbroek te bestellen. Een zwangerschapslegging eigenlijk. Ik heb geen idee of het in mijn hoofd zo briljante plan in de praktijk net zo briljant gaat zijn, maar we zullen het zien. De legging wordt tussen 9:00 en 13:00 uur bezorgd.

Header
Ik kreeg een mailtje van een lezeres dat ze de woorden in mijn header niet kan lezen. Ze kan alleen het bovenste stukje van de letters zien. Dit is op haar laptop trouwens. Ik weet dat de letters op je smartphone sowieso niet volledig te lezen zijn. Willen jullie even checken of jullie de header volledig kunnen zien, inclusief de woorden “My Dream Cabin In The Woods”?

Paps
Gisteren had mijn vader weer een afspraak in het ziekenhuis. Wat hij te horen kreeg was enerzijds freaky shit, anderzijds een opluchting. De tumor moet z.s.m. verwijderd worden en z.s.m. betekent in dit geval ook z.s.m. Maandagochtend is hij als eerste aan de beurt. Daarvoor zijn ze gaan schuiven met andere patiënten. Ik begrijp dat dat heel erg klote is voor die mensen. Operaties zijn dingen waar je vanaf wilt en je zit er absoluut niet op te wachten dat als je maandag aan de beurt bent je op vrijdag nog even te horen krijgt dat het niet doorgaat. Ik heb geen idee wie deze personen zijn, maar ik ben ze in ieder geval erg dankbaar dat ze hun plekje hebben afgestaan.

Verder met de update
Maandag gaat mijn vader dus onder het mes. Ze gaan de tumor wegsnijden. Normaliter willen ze rondom de tumor 5 mm extra weghalen. Ze gaan dit proberen bij mijn vader, maar of het lukt is niet helemaal zeker. Daarom zullen ze de wond open laten. Dinsdag krijgen mijn ouders dan een telefoontje of het gelukt is alles te verwijderen. Is dat niet het geval, dan gaan ze woensdag weer verder snijden. Voor vrijdag staat de reconstructie van de neus gepland. Of dat ook het geval is als er woensdag nog meer weggehaald moet worden, dat weet ik even niet meer zeker. In theorie zijn de plannen helder, hoe het in de praktijk gaat uitpakken is nog erg onzeker. Het zal hoe dan ook een zware week worden, zeker voor mijn vader. Op 1 maart heeft hij dan nog een check of er uitzaaiingen zijn in de klieren. De arts gaf aan dat die kans heel erg klein is. Dat was dan weer een enorme opluchting.

Mijn mening
Je hoeft niet de hele dag je mening uit te kotsen op iedere vorm van social media die je tegenkomt.

Blij liedje

Fijn weekend! ♥

66 gedachten over “Bijna miljonair, een zwangerschapsbroek en een update over mijn vader

 1. Heyhey Marion!
  Ook een fijn Weekend voor jou..

  Ten eerste wou ik je vader heel veel succes wensen voor zijn operatie…
  Wat supervervelend allemaal..
  Is het oké, als ik dinsdag even aan je vraagt hoe het is gegaan met de operatie van je vader? Ik ken hem natuurlijk persoonlijk niet.. Maar zo ben ik nu eenmaal .. Ik vond het heel erg op te lezen 😦

  Ik hoop dat de zwangerschapslegging je de enige opluchting biedt. Hele dag liggen .. Tell mi about it! Dat moet ik de laatste tijd ook extra veel door mijn ziekte Fibromyalgie. Heel irritant! Maar ja that’s te way it is! Right?

  Sterkte! X

  Hugz B.

  1. Gisteren had ik een foto op instagram gezet dat ik op bed lag. Heel veel mensen wenste me sterkte, maar ik was juist blij dat ik kon liggen! Liever niet natuurlijk, maar als je dan toch pijn hebt, dan maar liggen. Vroeger moest ik erbij werken. Dat was pas hel.

   Ontzettend lief van je en natuurlijk mag je dinsdag vragen hoe het gegaan is. Het is heel erg fijn om te weten (te lezen, te voelen) dat er zoveel mensen met ons meeleven. Dat geldt niet alleen voor mij, maar ook voor mijn ouders. ♥♥♥

   1. Ja het is inderdaad niet leuk om te moeten liggen all dat of grotendeels van de dag.. Pffff ..tell me about it ik baal ook altijd ..
    Maar ja soms moeten we luisteren naar het lichaam en als het je verlichting biedt why not, Right?
    Bij deze wens ik ook jou heel veel beterschap! Ik heb helaas geen insta (geen idee waarom ik het niet heb)
    But anywaysss…
    Ik ben zo blij om te horen dat ik even dinsdag kan vragen hoe is gegaan.

    Voor je het weet is de operatie achter de rug… Ik kreeg raar genoeg geen melding van je reactie vandaar deze late reactie!

    Have a Nice Sunday!

    Stay Strong meid! We keep in touch!
    XxxX

 2. Wat een onwijs heftige week hebben jullie voor de boeg! Ik zeg jullie, omdat kanker en zijn behandeling de hele familie treft. Het aan de zijlijn staan terwijl een dierbare straks allemaal behandelingen moet ondergaan is echt pittig. Misschien wel moeilijker dan ze echt ondergaan.
  Daarom een dikke knuffel en heel veel sterkte en succes voor jullie allemaal.

  1. Daar had ik het met mijn pa ook over ja. Och hoe dan ook, het blijft vreselijk zwaar voor iedereen. Dank je wel voor je steun, terwijl je zelf al zoveel aan je hoofd hebt. Echt lief. X

 3. Jemig wat een heftige operatie zeg en ook zoveel. Phoe heel heftig. Onwijs veel sterkte nogmaals. Er valt weinig meer te zeggen.
  Goed idee hoor die zwangerschapslegging!
  Ik zie over de header inclusief tekst helemaal op de iPad.
  Xx

 4. Oef Marion, ik duim mee voor jullie aankomende week. Heel heftig! Nogmaals veel sterkte. Wat slim die zwangerschapslegging. Geheimpje: ik draag ze soms nog. Ze zitten makkelijk en inderdaad veel ruimte bij je buik en de elastische band in de broek is te verstellen dus kan je zo los maken als je wil. Knuf!

 5. Ik kan ook alles goed lezen hoor Marion! Sterkte voor jullie en vooral voor je vader! Leef mee! Goed idee die zwangerschapsbroek! fijn weekend en ik hoop pijnloos! liefs

 6. Hoi Marion, heel veel sterkte voor jou, je vader en ja je hele familie. Wat al gezegd is: zoiets is heftig voor iedereen.
  Die zwangerschapsbroek 🙂 ik draag ze zelf af en toe nog steeds als ik enorm veel pijn in mijn buik en rug heb. Wel prettig. Hoop dat het voor jou ook wat verlichting zal geven.
  P.s. Op tablet en laptop gaat je header goed, mobiel idd helaas niet.

 7. PDS, yep… painfull sh*t. Hier ook van dat. Laat me weten of de zwangerschaps broek iets uithaalt! 😉
  En we duimen allemaal mee voor je papa!

 8. Ik kan gewoon alles goed lezen, een hele mooie header trouwens. Wat leuk dat je bijna miljonair bent geworden, gefeliciteerd. Ik wil je heel veel sterkte nogmaals wensen, ook voor de rest van de familie en ik zal voor je duimen en aan je denken.

 9. Ha Marion.
  Dit typ ik op mijn telefoon maar gisteren kon ik de header prima lezen online.

  Wat een mazzel van het staatslot. Ik ben benieuwd of de broek bevalt!

  M.b.t. je vader. Wat ongelooflijk spannend en ingrijpend voor hem en jullie allemaal!

  Heel veel sterkte Marion

 10. Header: Check! Ik kan ‘My dream cabin in the woods’ volledig lezen. Of hoort er nog meer tekst bij? :p
  En wow, het openlaten van de wond klinkt best eng… Al is het wel fijn dat ze er zo zorgvuldig mee omgaan en het direct strak inplannen om te kijken of er eventueel nog meer weg moet… Eng, spannend, en ergens ook geruststellend. Wens je vader, en jou en je moeder natuurlijk, veel sterkte voor maandag! Fijn dat de kans op uitzaaiingen klein is trouwens.
  X

 11. Heel veel sterkte de komende tijd! De tekst van je header wordt onderaan afgekapt dus als je de tekst iets hoger zet zal het wel opgelost zijn! Fijn dat je vader snel geopereerd wordt!! Ik blijf heel hard duimen! Kus

 12. Eigenlijk vind ik je zwangerschapsbroek helemaal niet zo’n slecht idee. Ik ben benieuwd of het wat is :-).

  Zo fijn dat je vader al zo snel terecht kan. Ik zal maandag heel hard duimen.

 13. Op mijn telefoon zie ik de tekst -> My Dream
  En op de laptop -> Mijn dream in the woods. Wel zo aan de randen dat als je een kleiner beeld hebt, het weg zou vallen als het niet mee schaalt. Ik heb een 17,3 inch laptop.

  Ik had het al gezegd, maar ik brand maandag, woensdag, vrijdag en 1 maart een kaarsje voor jullie

 14. Haha, super fijn dat je bijna miljonair was! :’D hihi.

  Ik hoop dat de zwangerschapslegging gaat bevallen (no pun intended)! Slim om daaraan te denken. Kan me voorstellen dat dat een stuk prettiger zit dan een strakke broek om je middel.

  Ik duim aanstaande maandag zo hard ik kan dat de operatie goed zal verlopen en dat alles kan worden weggehaald!

  Veel liefs

 15. Bijna miljonair 😀

  Goed idee van je die positiebroek eh legging, hopelijk doet ie waar jij op hoopt lieverd 🙂

  Heel veel sterkte voor je vader, voor jou en je hele familie deze week Marion en ik hoop dat je aan het eind van de week goed nieuws krijgt! Ik leef met jullie mee en zal aan je vader denken maandagmorgen en een kaarsje voor jullie allemaal opsteken.

 16. Je header is goed leesbaar & ik vind ze heel mooi.
  Sterkte maandag voor je vader & jullie. ‘k Snap wel dat je ’t niet fijn vind voor de mensen die opgeschoven worden, maar mocht ’t mij overkomen dat m’n operatie later valt & ze mij vertellen waarom dan zou ‘k daar absoluut geen probleem mee hebben.
  Komt wel goed 😉 Ik duim in ieder geval!

 17. Op mijn laptop is je header prima te lezen. Op mn telefoon staat er my drea met een mini stukje van de m..Ik stoor me er in iedergeval niet aan. vind t huisje zo leuk

  Sterkte alvast voor maandag voor je vader en voor jullie ❤

 18. Wat een heftige week komt er voor jullie aan, het is op dit moment echt een rollercoaster he? En je leven is al niet bepaald saai te noemen :-/ Heel veel sterkte voor de komende week, ik denk vaak aan jullie x

  Over je header: ik was aan het zoeken naar de woorden (die ik dus niet zag), maar toen kwam ik erachter dat ik die alleen op de homepage kan zien, duh. Op mijn scherm komen alle letters luid en duidelijk over 🙂

 19. Ik kan je header op de laptop volledig zien! Nu ben ik me toch wel een potje benieuwd of die broek goed zit! En ik duim nog even verder voor je vader! Wens hem en de rest van de familie (inclusief jezelf) sterkte toe! Xoxo

 20. Wat een spannende week zeg, ik ga heel hard voor jou, je vader en je familie duimen. Dat zal voor iedereen heel zwaar en pittig worden denk ik.
  En je zwangerschapsbroek, who cares?! Als ‘ie maar fijn zit 😉

 21. Goed idee om een zwangerschapslegging te bestellen! Ik begrijp helemaal wat je voelt met PDS. Ik draag ook vaak een legging, precies om dezelfde reden. Ik hoop dat het bij jou helpt!
  Zo te lezen komen er spannende dagen aan voor jou en je familie. Heel veel sterkte hè! Houd je taai.

 22. Allereerst kan ik alles mobiel gewoon goed lezen hoor! 😊

  Ten tweede, wat komt er een mega spannende week aan voor jullie! Zoek jij ook genoeg hulp om hier mee om te gaan meis? Stapel het niet op want dan krijg je straks een enorme klap te verduren..

  Ik snap dat het rot is voor de andere patiënten dat ze worden opgeschoven, maar denk maar zo: als het niet kon dat ze iets later aan de beurt zijn, was het niet opgeschoven.

  Houd je taai meis, je weet me te vinden als je wilt kletsen ❤.

  Liefs en hele dikke knuf.

 23. Letters in de header zijn voor mij op laptop heel normaal te lezen. De zwangerschapsbroek, kan weleens helpen, ik ben er ook naar op zoek in mijn maat voor mijn buik, zit een stuk fijner voor mij ook.

  Je vader,, heel veel sterkte in de komende week, ik ben blij dat ze het zo snel gaan aanpakken en ik hoop zo dat het gaat lukken allemaal! Ik denk aan jullie in de komende week. ❤

  X

 24. Een zwangerschap broek? Als dat jou helpt tegen de pijn dan zou ik het ook kopen. Gewoon de kritiek een beetje negeren.
  Ik duim alvast voor je papa en wens je veel sterkte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.