Loving Lazy Sundays #79

LLSsneeuw

Oh, wat was ik er klaar mee gisteravond. Don’t get me wrong, ik ben zo blij dat ik naar de verjaardag van mijn neef ben geweest, maar ik vind de prijs die ik ervoor moet betalen volledig buiten proporties. Idioterie! Waanzin! Volstrekt van de pot gerukt! Zo, daar laat ik het bij. Er ligt sneeuw.

Sunday Sports
Ik zou het kunnen hebben over het feit dat mijn clubje gisteravond netjes drie punten wist te pakken. Ik zou het ook kunnen hebben over Louis van Gaal die stug blijft zitten, maar er is wat mij betreft maar één ding echt belangrijk wat betreft de sport van de afgelopen week: Kenneth Vermeer. Ik ben zo blij dat dit nu eindelijk eens allemaal uitgebreid in het nieuws komen. Ik zag een tweet van een vrouw voorbijkomen waarom die onzin in het acht uur journaal kwam. Onzin? Onzin? Mevrouw, er wordt een keeper uitgemaakt voor NSB-er. Hij wordt denkbeeldig opgehangen aan een strop! Het wordt tijd dat dit soort bullshit een keer in het acht uur journaal komt. Dit soort idioterie wordt steeds erger en hoe langer we dit door de vingers blijven zien, hoe moeilijker het wordt om de grens te trekken. Bedreigingen aan het adres van voetbalspelers zijn niet nieuw. Het gebeurt vaak. Te vaak. Ik zou die idioten bijna dankbaar zijn dat ze het nu een keer op deze manier zichtbaar hebben gemaakt.

Happy Stuff
Sleep Well olie van De Tuinen ♥ Bijpraten met een jeugdvriendin ♥ Warme chocolademelk met slagroom ♥ Een korte wandeling in het bos maken ♥ Sneeuw ♥ Valentijnspost ♥ Genieten van een gezichtsbehandeling ♥ Een prijs winnen in de staatsloterij ♥ Naar de verjaardag van mijn neef kunnen ♥ Al jullie lieve en ondersteunende berichtjes ♥ Een glazen bol kopen ♥ Nieuwe muziek ontdekken ♥

Less Happy Stuff
Stomme kanker ♥ Geen reactie krijgen op een mail die ik naar mijn werk stuurde ♥ Chronisch ziek zijn ♥ Erachter komen dat 2,5 uur fatsoenlijke kleding (lees: ondergoed dragen) al teveel is ♥ Stomme, stomme, stomme HS! ♥ Koude voeten ♥ Een loopoor ♥

Instalove
Gisteren ontdekte ik een nieuw instagramaccount: kijk_om_je_heen_. Haar foto’s zijn werkelijk prachtig! Een hele eigen stijl. Puur genieten. Ik vond het ook heel erg leuk dat ze vervolgens even bij mij reageerde. Niet om mij te gaan volgen, maar om te bedanken dat ik haar ben gaan volgen. Dat vind ik gewoon tof. Neem vooral een kijkje op haar account. Je zult er geen spijt van krijgen.

What’s Up?
Nou, daar kunnen we kort over zijn. Afgelopen week was spannend en komende week zal nog veel spannender worden. Ik weet dat ik jullie al honderd keer bedankt heb voor jullie reacties, maar ik doe het gewoon nog een keer en dit keer op verzoek van mijn ouders. Ze voelen zich ontzettend gesteund door alle reacties die jullie hier achterlaten. Het is gewoon ook zo bijzonder. Ik ken bijna niemand van jullie persoonlijk en toch leven jullie zo ontzettend mee. Dus namens mijn ouders ontzettend bedankt.

Music Maestro
I discovered some new music and I’m ecstatic!!! Soms ontdek je pareltjes. Sluit je ogen. Kom tot rust. Novo Amor. Wil je meer van hen luisteren, klik dan hier.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag. ♥

43 gedachten over “Loving Lazy Sundays #79

 1. Deze keer (terecht) heel wat Less Happy Stuff in je logje. Terecht, want het is niet verstandig je anders voor te doen dan je jezelf voelt. Meer nog: sterk dat je dit kunt, want het is makkelijker je te verstoppen ervoor.
  Die ‘kijk om je heen’ account is waarlijk een zeer mooie ontdekking. Droombeelden, letterlijk!
  Ik wens je beterschap en kom virtueel een grote ruiker bloemen op tafel zetten bij je ouders. Niet om redenen van Valentijn (té commercieel dit, niet aan ons besteed), maar omwille van de warmte die ze uitstralen en de moeilijke week die ze te wachten staat.

  1. Het liefst zou ik je even IRL een flinke omhelzing geven. Dat doe ik niet, want ik las al iets over ene Marcel en een Chinees, maar dat terzijde. Ik vind het echt tof je oprechte en fijne reacties.
   Ja, ik dacht inderdaad vandaag: wtf! Die Less Happy Stuff mag ik er ook wel eens een keer uitgooien. Het zat me effe hoog gisteren en vandaag. Het lucht op!

   1. IRL knuffels zijn iets waar ik voor vlucht. Waarom? Kweetniet, is al van mijn prille jeugd zo. Marcel en die Chinees moeten er zeker niet mee afkomen – bwah !!! Enkel mijn vrouw mag mij plat knuffelen :).
    Opluchten doet altijd deugd, dus blijven doen !!!

 2. Hopelijk voel je je vandaag beter. De taferelen rondom het voetbal zijn verschrikkelijk. Ik ben alleen bang dat nog meer idioten dit soort dingen gaan doen als het zoveel in het nieuws is, dat is de keerzijde. Maar er moet zeker wat gebeuren.
  Fijne zondag!

 3. Dikke knuffel!
  Maar ik ben het zo met je eens!! Ik vind dat alle racistische uitingen binnen welke sport ook moeten worden aangepakt! Ik weet niet wat er aan de hand is…. Maar supporters lijken steeds minder het vermogen te hebben om fatsoenlijk na te denken en uberhaupt fatsoenlijk te zijn.
  Ik vind het walgelijk!

  1. Het moet aangepakt worden. Veel te vaak horen we: Het is maar een kleine groep. We kunnen niet iedereen de dupe daarvan laten zijn. Dat snap ik ergens ook wel. Waren de spelers met z’n allen van het veld gestapt (wat mijns inziens méér dan logisch was geweest), dan had één iemand het verziekt voor de rest van de 50.000 bezoekers. Misschien is dat eens een keer nodig. Dat die gast niet alleen een stadionverbod en een proces verbaal aan zijn broek krijgt, maar ook nog eens 50.000 anderen over zich heen krijgt. Het is waanzin. Werkelijk waanzin. En dat woont een paar straten hier vandaan….

 4. Wat een fijne dingen lees ik ook Marion. Naar de verjaardag van je neef geweest, wandelingen, sneeuw, bijgepraat met een oude jeugdvriendin. Wat goed dat jij je daar op focust in deze moeilijke tijd! Echt waar, ik heb bewondering voor je. Ga zo door, dat kan jij! Nogmaals sterkte deze week. Liefs!

 5. Hier lag ook een beetje sneeuw op de auto, maar nu is alles weg… Regen. De rest van de dag blijft het ook regenen geloof ik. Dus geen sneeuw meer.

  Heel veel sterkte de komende week, x

 6. Lieve Marion
  Bedankt voor je blog
  Net als Thomas vind ik het goed dat je ook de less happy stuff opschrijft, er gebeurd zoveel!

  Ik wil je heel veel sterkte wensen met de HS (bah wat onwijs naar voor je) en ook voor morgen, ook voor je ouders!!!

  Mooie instagramaccount!

  Lieve groetjes

 7. Ik wordt een beetje moe van die Vermeer discussie, niet zo zeer dat er nu aandacht is voor wat ‘een bekrompen deel van Nederland’ over hem zegt of hem toewenst maar wel moe dat we na de hele pieten discussie en aanverwante zaken gewoon verder gaan. Verder gaan met mensen pijn doen. Niet meer helder kunnen denken en niet meer verder kunnen kijken dan een huidskleur of teamtenue.

  Mijn broer is ook zo’n losgeslagen fanatiekeling en ik schaam me rot. Ik vind het diep, diep triest.

  Verder wil ik jou even een knuffel geven Marion… bikkel ben je.

  X.

  1. Ik snap ook niet dat mensen niet gewoon normaal kunnen doen en anderen in hun waarde kunnen laten. Van mij mag de discussie net zo lang doorgaan totdat het tot iedereen doordringt, maar vermoeiend is het wel. De pietendiscussie kan ik niet meer aanhoren.

 8. Ik hoop dat je fijne zondag hebt. Less happy stuff vind ik ijzersterk. Ik wilde mijn ogen sluiten toen ik op play drukte maar de beelden zijn toch ook heel mooi om naar te kijken.

 9. Die hele situatie met Vermeer… echt te belachelijk voor woorden, dat soort gasten moeten levenslang worden verbannen! En als we dat moeten bereiken via het journaal, eigenlijk te triest, dan moet het maar daar gebeuren. Dit is iets waar iedereen zich bewust van moet zijn, dat we dit soort gedrag niet accepteren.
  Die instragramaccount… kende haar nog niet maar ben direct onder de indruk geraakt en haar gaan volgen. Wat een prachtige foto’s!
  En ja, heel veel sterkte, zowel jij als je ouders, de komende periode!

 10. Ik lees altijd mee op je blogs, maar ben de afgelopen weken een beetje afwezig geweest. Ik heb dus maar een heel klein beetje meegekregen van wat je allemaal hebt meegemaakt de afgelopen tijd, maar het is in ieder geval heel bijzonder dat je zo gesteund wordt door je lezers. En fijn dat je ouders daar ook wat van mee kunnen krijgen. Heel veel sterkte Marion!

 11. Het is juist goed dat dit in het journaal kwam, want het is toch te gek voor woorden wat er gebeurd door ‘supporters’ van het voetbal.

  Ik ben blij dat er ook goede en leuke momenten voor je waren de afgelopen week, juist nu je het zo moeilijk hebt!

  Wat hartverwarmend is dat hè Marion, dat er zoveel mensen met je meeleven die je eigenlijk alleen maar kent via je blog en waarmee je toch een hele bijzondere band voelt.

  Ik wens jou en je hele familie heel veel sterkte de komende week en in gedachten ben ik bij jullie! Een dikke knuffel voor jou, voor je ouders en voor je zusje 🙂

 12. De spanning stapelt zich week na week wel op voor jou… Ik hoop dat je ook komende week weer veel zal meemaken wat volgende week in het happy stuff lijstje staat.

  Prachtig instagram account trouwens, leuk zeg!

 13. Lieve Marion, zus en ouders van Marion,
  Ik wil jullie heel veel kracht en liefde sturen in deze moeilijke tijd. Heel veel sterkte met de operatie en ik hoop dat jullie veel steun aan elkaar hebben.
  Veel liefs,
  Angelique

 14. Wat een super blog en wat schrijf je mooi. Het ontroerd ons om te zien dat je onlangs alles wat je mee maakt toch zo kunt schrijven. We wensen jou heel veel sterkte en liefde toe. Blijf positief en dont’t give in! Groetjes, Gibby & Hica

 15. Ook ‘less happy stuff’ hoort er bij helaas 😦 En geen dank, natuurlijk leven we mee! Ik hoop zo met je mee. Ik denk aan jullie! Liefs x poot van Kenzo

 16. Beste vader, moeder en zus van Marion en natuurlijk Marion zelf:

  Vanuit een geel-swert hert wens ik jullie heel veel sterkte en kracht voor morgen en de spannende dagen daarna. Blijf nog heel lang bij elkaar! 😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.