Het gaat een lange dag worden

Balkinhetwater

Vandaag rond 16:00 uur krijgt mijn vader te horen of het gisteren gelukt is de hele tumor te verwijderen. Het gaat een lange, lange dag worden.

Gisteren, in alle vroegte, stond mijn zus al bij mijn ouders op de stoep. Om 8:00 uur moest mijn vader in het ziekenhuis zijn en om 9:00 uur zou hij geopereerd worden. Mijn zus brengt hen heen en weer, zodat mijn moeder zich volledig op mijn vader kan richten. Mijn vader heeft, net als ik, een dingetje met ziekenhuizen. Hij gaat nogal eens, net als ik, van zijn stokje. Zo vader, zo dochter in dit geval. Mijn zus heeft hier gelukkig geen last van. Zij lijkt meer op mijn moeder. Mijn moeder is verpleegster geweest en mijn zus werkt in een hospice. Mijn vader en ik doen liever iets met papiertjes en computers en zo.

De chirurg deed zijn best. Sneed de tumor weg, inclusief de gewenste 5 mm extra. De wond bleef open en nadat mijn vader weer helemaal bij was, mocht hij weer naar huis. Rond het middaguur belde mijn moeder dat het allemaal goed gegaan was. Het enige was dat er nog maar 1 mm over is bij het oog, dus mocht het zo zijn dat ze niet alles hebben kunnen verwijderen, dan hebben we toch een klein probleempje. Daar gaan we echter niet van uit. De 5 mm is gelukt en normaliter is dat voldoende. Waarom zou dat nu niet het geval zijn?

En dan is het wachten. Wachten tot het verlossende telefoontje wat rond 16:00 uur komt en dan duurt wachten lang. Heel erg lang. Vooral voor mijn vader natuurlijk. Wat doe je op zijn dag? Ik weet het niet. Beetje lezen. Beetje muziek luisteren. Beetje van alles en nog wat en hopen dat de tijd sneller gaat. Wat natuurlijk niet gebeurt. Tijd kan niet sneller gaan. Tijd is tijd. Goed, voor nu is het wachten. Wachten. Wachten. Wachten. Dat doen we dan maar.

But give me to a rambling man
Let it always be known that I was who I am ♥

73 gedachten over “Het gaat een lange dag worden

 1. HeyHey Marion moest toen ik op stond vanochtend meteen aan jullie denken!

  Heel veel sterkte 2day en ik hoop dat de tijd snel voorbij zal gaan zodat je het verlossende telefoontje kunt ontvangen.

  Probeer rustig te blijven.. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Off course.

  Ik zal je blog in de gaten houden voor een update. Alles komt goed meid…hang on! Ik denk en jullie!
  En een dikke knuffel!

  Hugz B. 💋

 2. Dat het is is gelukt om die 5 mm extra weg te halen was me gisteren nog niet helemaal duidelijk. Eigenlijk goed nieuws dus, maar ik snap dat jullie nog heel voorzichtig zijn…

  Ik wens je veel afleiding vandaag. Was het maar vast vanavond… ❤

 3. Wat fijn dat de operatie goed gegaan.
  Dat is toch stap 1.
  Ik duim voor jullie dat jullie rond 16u een goed bericht gaan krijgen.
  Dikke knuffel..

  Hoe is het met de pijn van je paps??
  Jeetje wat een spannende dagen zijn dit!

 4. Ik ben sinds gisterenmorgen in gedachte steeds bij jullie en ik hoop dat je over ietsje meer dan één uur heel goed nieuws krijgt!
  Veel sterkte met het wachten, ik weet hoe langzaam tijd dan kan gaan Marion.

 5. Heel veel sterkte meid voor jullie allemaal!!! Wachten is altijd zo vervelend!! Ik denk en duim voor jullie dat iets positiefs eruit komt!! XX

 6. Oh wat spannend moet dit zijn! En dan duurt een dag heel erg lang 😦 Ik hoop dat je zo meteen heel goed nieuws krijgt, laten we het hopen! Liefs

   1. 😦 wat vervelend meid… We will keep in touch ..
    vervelend dat je morgen opnieuw die spanning moet gaan beleven….:(
    Ik hou je Blog in de gaten voor de update ..

    Focus jij maar rustig op je vader..
    heel veel sterkte! En ik zal zeker aan jullie denken.

    Hang on!
    Hugz, B.💋💜

    Dikke knuffel…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.