Persoonlijk

Het gaat een lange dag worden


Getagd: , , , .

Balkinhetwater

Vandaag rond 16:00 uur krijgt mijn vader te horen of het gisteren gelukt is de hele tumor te verwijderen. Het gaat een lange, lange dag worden.

Gisteren, in alle vroegte, stond mijn zus al bij mijn ouders op de stoep. Om 8:00 uur moest mijn vader in het ziekenhuis zijn en om 9:00 uur zou hij geopereerd worden. Mijn zus brengt hen heen en weer, zodat mijn moeder zich volledig op mijn vader kan richten. Mijn vader heeft, net als ik, een dingetje met ziekenhuizen. Hij gaat nogal eens, net als ik, van zijn stokje. Zo vader, zo dochter in dit geval. Mijn zus heeft hier gelukkig geen last van. Zij lijkt meer op mijn moeder. Mijn moeder is verpleegster geweest en mijn zus werkt in een hospice. Mijn vader en ik doen liever iets met papiertjes en computers en zo.

De chirurg deed zijn best. Sneed de tumor weg, inclusief de gewenste 5 mm extra. De wond bleef open en nadat mijn vader weer helemaal bij was, mocht hij weer naar huis. Rond het middaguur belde mijn moeder dat het allemaal goed gegaan was. Het enige was dat er nog maar 1 mm over is bij het oog, dus mocht het zo zijn dat ze niet alles hebben kunnen verwijderen, dan hebben we toch een klein probleempje. Daar gaan we echter niet van uit. De 5 mm is gelukt en normaliter is dat voldoende. Waarom zou dat nu niet het geval zijn?

En dan is het wachten. Wachten tot het verlossende telefoontje wat rond 16:00 uur komt en dan duurt wachten lang. Heel erg lang. Vooral voor mijn vader natuurlijk. Wat doe je op zijn dag? Ik weet het niet. Beetje lezen. Beetje muziek luisteren. Beetje van alles en nog wat en hopen dat de tijd sneller gaat. Wat natuurlijk niet gebeurt. Tijd kan niet sneller gaan. Tijd is tijd. Goed, voor nu is het wachten. Wachten. Wachten. Wachten. Dat doen we dan maar.

But give me to a rambling man
Let it always be known that I was who I am ♥

73 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s