Persoonlijk

Het gaat een lange week worden


Getagd: , .

wwl

Gisteren schreef ik Het gaat een lange dag worden. Aan het einde van die lange dag kwamen we erachter dat het een hele lange week gaat worden.

Om 16:00 uur zouden we gebeld worden. Dat werd uiteindelijk 17:00 uur. Vervelend, zo’n extra uur in spanning zitten, maar dat vervelend valt in het niets als je te horen krijgt dat de operatie niet geslaagd is. Ze hebben de tumor niet volledig kunnen verwijderen. De zijkanten zijn wel volledig schoon, maar in de diepte zijn nog kankercellen aanwezig. Vandaag volgt dus operatie nummer 2.

Jullie kennen mij als een eeuwige optimist en dat heb ik niet van een vreemde. Ook mijn ouders zijn altijd positief ingesteld en dan komt zo’n bericht toch harder aan dan verwacht. Je houdt er wel rekening mee, absoluut, maar als het dan toch zo blijkt te zijn… Verslagenheid. Teleurstelling. Woede. Verdriet. Het kwam gisteren allemaal voorbij. En als die dan allemaal voorbij zijn gekomen, dan is het toch weer tijd om op een positieve manier vooruit te kijken. Als het maandag niet gelukt is, dan lukt het gewoon vandaag.

Om 11:00 uur moet mijn vader in het ziekenhuis. Dan zullen we verder vandaag nog niet veel nieuws te horen krijgen. Morgenochtend ga ik met hem mee naar het ziekenhuis voor een voorbereidend gesprek op de operatie van vrijdag en morgenmiddag om 16:00 uur verwachten we dan weer een telefoontje met de uitslag van de operatie van vandaag.

Ja, het gaat een lange week worden. ♥

57 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s