Goed Nieuws

Sunshine

Vanochtend in alle vroegte haalde ik mijn ouders op en bracht ze naar het ziekenhuis. Daar vonden drie gesprekken plaats in verband met de zware operatie die mijn vader morgen moet ondergaan. Rond het middaguur waren we weer thuis en begon het lange wachten. Dachten we…

Net als dinsdag zouden we rond 16:00 uur gebeld worden. Liep het dinsdag allemaal een uur uit, vandaag kregen we om 14:00 uur al een telefoontje. Een telefoontje met ontzettend goed nieuws; ze hebben gisteren alles weg kunnen halen. Morgen staat mijn vader nog een loodzware operatie te wachten, maar daar gaat hij een stuk rustiger in, wetende dat de kanker al helemaal uit zijn lichaam is verdwenen.

Ontzettend bedankt voor jullie steun de afgelopen week. Het was echt bijzonder om mee te maken hoeveel mensen er met ons meeleefde. Dank jullie wel daarvoor. Ook namens mijn ouders. ♥

49 gedachten over “Goed Nieuws

 1. Wauw!!!! Wat een goe nieuws!! Heb tranen in mijn ogen van dit nieuws dat alles weg is!!
  Onwijs veel sterkte morgen voor je paps en jullie!! Ik hoop dat alles goed gaat en duim voor een voorspoedig herstel

 2. oh Lieve Marion
  Heel, heel heel fijn voor jullie allemaal!!!
  Ik ben zoooooooooooooooooooo blij!!

  Heel veel sterkte voor je vader en jullie met de operatie!

  Lieve groetjes

 3. Wat een goed nieuws! Ik ben zó blij en opgelucht voor jullie. Sterkte nog morgen! Ik duim weer opnieuw dat de operatie goed mag verlopen.

 4. Weet je dat dit mijn lichtpuntje van de dag was. Raar hoe je zo kan meeleven terwijl ik je vader helemaal niet ken alhoewel dat kapsel me verdacht bekend voorkomt. Mijn vader had juist dezelfde kop haar 😀 Nog veel sterkte voor morgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.