Bladieblablog #35

Bladieblabla

Zo, even tijd voor wat luchtigers. Man, man, man, wat een week. En hij is nog niet eens voorbij….. 

IMG_5035

Nog even kort over mijn vader. Vanmiddag aan het begin van de middag namen we afscheid van hem. Hij zou rond 13:30 uur opgehaald worden voor de operatie. Om 16:00 uur kreeg ik een berichtje dat hij terug was van de O.K. Hij ligt nu op de uitslaapkamer en als het goed is, is hij rustig aan het bijkomen. Hoe de operatie is verlopen weet ik nog niet, maar ik ga er gewoon vanuit dat het allemaal goed is gegaan. Dan zal hij nog even flink moeten afzien dit weekend wat betreft de pijn, daar hebben ze hem al voor gewaarschuwd, maar dan is het hopelijk allemaal voorlopig even klaar. Wat een week. Die foto hierboven heeft trouwens niets met mijn vader te maken. Ik maakte die foto een paar dagen geleden toen het zo koud was. Ik had mezelf dik ingepakt en ging achterin de tuin aan het water zetten. Nu kan je ook goed zien dat het gedaan is met onze privacy. Voorheen stond er een hoge heg aan de overkant en kon je in je blote kont gaan schaatsen. Dat zit er nu helaas niet meer in.

IMG_5047

For the ladies! Onlangs won ik op de blog van Linda een heel mooi pakket van Biomed. Ik ga daar heerlijk van genieten, maar er zat één product bij wat ik niet gebruik. Dat is het product op de foto: Beautiful Brow. Het is een serum om je wenkbrauwen voller te maken. Ik heb hier zelf geen behoefte aan, maar het is een serum wat naar verluid echt goed werkt. Ik heb eens wat reviews bekeken en op een enkeling na, las ik alleen maar positieve berichten. Ik heb ook een aantal foto’s gezien waarbij je duidelijk verschil zag.

IMG_5056

Het serum zit in een soort mascara verpakking en ook het borsteltje lijkt op die van een mascara. Erg handig in gebruik. Omdat het een heel goed merk is en het een product is t.w.v. € 49,99 vond ik het zonde om er niets mee te doen. Ik wil het product dus graag weggeven aan iemand die graag wat vollere wenkbrauwen zou willen. Mocht je interesse hebben, laat het dan even weten in een reactie. Als er meerdere mensen zijn die interesse hebben dan gebruik ik de random name picker om the lucky winnaar te kiezen.

Oh, meneer Pannenkoek, als jij reageert, gaat het product hoe dan ook naar jou toe. Ik verwacht dan een wekelijkse review inclusief (!!!) wenkbrauwfoto’s. Je bent gewaarschuwd!

Afgelopen nacht sliep ik meer dan 12 uur! Ik viel gisteravond om 18:30 uur in slaap. Werd midden in de nacht rond 3 uur wakker. Viel weer in slaap en het volgende moment was het het al bijna 7:30 uur. Hoezo een beetje extra slaap nodig?

IMG_5065

Geroosterde tuinboontjes met sojasmaak. The bomb! Te koop bij de Aldi.

Ik begin een nieuwe verslaving te ontwikkelen. Telefoonhoesjes. Ik heb er nu al vier en ik heb een vijfde op het oog. De meeste vrouwen hebben iets met schoenen of tassen, ik heb iets met telefoonhoesjes. Ik ben echt om de paar dagen in de stemming voor een ander hoesje. Meer mensen die hier last van hebben?

IMG_5067

Kiek! Ik kocht een glazen bol.

IMG_5068

Kan je leuke dingen mee doen. Een bloemetje erachter leggen of zo.

IMG_5072

Bloemetje dichterbij leggen.

IMG_5077

Geroosterd tuinboontje achter glazen bol. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het achter een glazen bol leggen.

Vanavond eten we vegetarische shoarma. Lekker makkelijk. Lekker snel. Lekker.

IMG_5092

Soms zie je van die dingen in de winkel die MOET je gewoon hebben. Zo ook dit werkboekje. Enthousiast begon ik aan opdracht 1. De volgende dag aan opdracht 2. Dat was een maand of vier geleden. Aan opdracht 3 moet ik nog beginnen. Ga ik volgende week doen. It’s a promise.

IMG_5087

Na opdracht 1 was ik echter zo rete-enthousiast over dit boekje, dat ik er nog één kocht. Om weg te geven. Het cadeautje eindigde echter in een la, omdat ik geen zin had om er een artikel over te schrijven. Toen ik daarstraks de la opentrok om iets te pakken, zag ik het in ene liggen. Ingepakt en wel. Dus, wie lijkt het leuk om het werkboekje Rust In Je Hoofd te ontvangen? Laat het weten in een reactie. Bij meerdere geïnteresseerden gebruik ik net als bij het product van Biomed de random name picker.

Ik lijk Sinterklaas wel vandaag.

vogel

Huis-, tuin- en keukenmerel.

Daar laat ik het bij. Het is vrijdagavond. Iets na zessen. Mensen, het is weekend. Geniet ervan! ♥

38 gedachten over “Bladieblablog #35

 1. Ik blijf duimen voor je vader… En verder ben ik wel geïnteresseerd in het boekje! Rust in mijn hoofd, stel je voor. Het zou heel erg welkom zijn nog voor de baby er is (de rust, al dan niet door het boekje ;-)), want ik gok zomaar dat ik erna wel dat reserves kan gebruiken op dat gebied.

 2. Ja, wat een week. Ha, ik zie dat meneer Pannenkoek nog niet heeft gereageerd. Hij durft niet 😀 Zelf heb ik wel interesse in het werkboekje. De rust in mijn hoofd is op dit moment ver te zoeken. Daarboven kwam deze week redelijk slecht nieuws wat betreft het dak. Het komt er op neer dat het allemaal nog duurder en nog langer zal duren dan gepland.

  1. Hola! Mag ik opmerken dat ik nog niet kon reageren, gezien ik in mijn tuin stond te wachten op de tram. Was ik even vergeten dat in gans Brugge geen tram te bespeuren valt, en ben ik terug naar binnen moeten stappen. Gekleed in een fleurig rokje en een hoedje met pluim. Ik heb het wel gehad met trams voor de komende vijftig jaar…

 3. Ten eerste ik ben erg geïnteresseerd in dat werk boekje!! 🙂 lijkt me leuk om te lezen en er iets mee te doen… En wat een heftig week voor jullie!!! hopelijk knapt je vader gauw op en hersteld ie gauw! xx

 4. Wat een heerlijke blog!
  Wat een week zeg, ik hoop dat het meevalt met de pijn voor je vader!

  Jammer zeg niet meer in je blootje schaatsen, dan in de zomer met je skipak zwemmen ;-).

  Wat grappig die bol, zie je er ook iets in…los van dingen die je erachter legt ;-).

  Wat heerlijk een lange nacht! Oh..ik zou zo graag wat rust (in mijn hoofd?) krijgen en slapen!

  Nou Marion, een goed weekend en het allerbeste!

  x

 5. Oh lieverd dat was me het weekje wel ja voor jou! Een goed herstel gewenst voor je vader. Lijkt me lekker die tuinboontjes. Ik heb vroeger te veel zitten plukken aan mijn wenkbrauwen en krijg niet echt veel terug. Kun je dat serum dan ook op plekken smeren waar niks meer groeit? Want als dat zo is klinkt het als een wondermiddel en wil ik het graag proberen. Fijn weekend!x

 6. Daar hebben we Marion weer met je altijd lieve gedachten aan een ander. Ben blij dat je je weer wat minder gespannen voelt na zo’n week.

  Erg mooie foto’s en ik hoop dat je iemand blij kan maken met al je extraatjes. Ik pas.. ik moet nog zoveel rustige dingen lezen en doen.. dat ik er druk van wordt. 😉

 7. 😂😂😂😂 ow sorry moet zo lachen om de wenkbrauw creme en meneer Pannenkoek😂😂😂😂
  Dat ik hoop dat hij die creme wilt.

  Wat een week zeg!! Ik hoop dat je paps goed herstelt en dat de pijn dragelijk is dit weekend!! Dikke knuffel….
  Het is naar om te zien als iemand pijn heeft…. Dikke dikke knuffel… Voor jou en je familie… Omdat jullie machteloos aan de zijlijn staan 😘

 8. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat er gebeurt als ik dat serum tussen mijn wenkbrauwen smeer. Krijg ik dan zo’n mannelijke unibrow? Maar ja, die wekelijkse review met foto’s durf ik niet aan.

  Kom lekker tot rust van afgelopen week en ik hoop dat je pa niet al te veel pijn heeft en snel opknapt.

 9. Sinterklaas spelen in een week als deze, knap hoor! Al laat ik me wel erg graag verlijden voor het boekje. 😁 Heel veel sterkte met alles.

 10. Ik zou de wenkbrauw-serum graag proberen Marion. Mijn moeder heeft t laatste jaar (door stress en de overgang) nog maar hele dunne wenkbrauwtjes over en heeft t daar best moeilijk mee. Ze voelt zich minder mooi en vrouwelijk daardoor. Ik gun haar het om het serum te proberen. Denk dat zij er erg blij van zal worden als het werkt! 😊

 11. Ik weet ondertussen dat alles ok is met je vader, oef, want ik lees terug 🙂 vollere wenkbrauwen hoef ik niet echt maar ik duim dat pannenkoek meedoet :-). Het boekje lijkt me wel de max xx

 12. Fijn dat de berichten over je vader gunstig zijn.

  Naar het wenkbrauwenspul ben ik best benieuwd. Ik maak me vrijwel nooit op maar teken wel altijd wenkbrauwen met potloodje. Links en rechts zijn totaal anders, links ben ik wel tevreden mee. Rechts is zo anders met kale plekjes ertussen. Ik zou dus in eerste instantie het serum alleen rechts gaan uitproberen.

 13. Wat fijn om te lezen dat ze alles hebben weg gehaald bij je vader! Hopelijk valt het mee met de pijn maar ik denk dat het beter te handelen is met de wetenschap van dit positieve nieuws!

 14. Ik ben wat afwezig geweest en heb dus net even uitgebreid de tijd genomen om alles omtrent je vader te lezen. Jeetje wat heftig maar fijn dat het er nu goed uitziet. Hoe is het nu met hem? Dat je 12u hebt geslapen verbaast mij niets, wat zal jij kapot zijn geweest. Nu even tijd om alles te verwerken, hoe is het met jou? Met alle spanning en overal heenrijden zal jouw lichaam ook wel aan haar max zitten. Hopelijk kan je lekker wat rust gaan nemen.
  Vollere wenkbrauwen lijkt mij trouwens geweldig. Iedere ochtend teken ik ze bij omdat ik daar maar een paar haartjes heb en dan lijkt het net of ik gewoon geen wenkbrauwen heb. Gedoe man, iedere ochtend weer inkleuren. Dusseh, ik meld me er graag voor aan 🙂

 15. Gelukkig is de operatie geslaagd en is hij snel weer helemaal de oude. Over dat boekje: dat klinkt best interessant. Ik loop al twee jaar met een angststoornis en in mijn hoofd is het één gekke drukke bende.

  Fijn weekend!

 16. Jeetje wat een week voor je inderdaad, gelukkig wisselt de spanning met tot nu toe positief resultaat. Helaas geen struikjes etc in de winter inderdaad… Geniet van wat rust en van alle leuke kleine dingetjes om je heen! 🙂

 17. Heftige week geweest inderdaad.. Ik hoop dat je dit weekend een klein beetje tot rust kunt komen!
  Die glazen bol vind ik zo tof, haha. Gaaf hoe dingen eruit zien wanneer je ze er achter legt. 🙂
  Enneh, dat “Rust in je hoofd” klinkt wel heel boeiend. Ben benieuwd of het voor wat rust kan zorgen.
  Veel liefs en een fijn weekend!

 18. Ik hoop dat het allemal snel weer wat rustiger wordt voor jullie, Marion, en dat je vader snel minder pijn heeft!
  Die glazen bol is mooi!
  En dat boekje lijkt me leuk, ik ben gek op dat soort opdrachten 🙂
  Liefs, Sofie ♥

 19. Nogal late reactie maar wat ben je weer gul bezig Marion! Lief zeg. Dat boekje over rust in je hoofd maakt me nieuwsgierig. Ik zou het goed kunnen gebruiken, maar er zijn vast genoeg anderen voor wie dat ook geldt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.