Plogchaos: The Kick Off

Detour

En daar was dan zomaar ineens de ingeving ’s ochtends om 8:30 uur: Ik ga weer een paar dagen ploggen! De laatste plogweek dateert alweer van kerst 2015, dus het mag wel weer een keer. Wat staat er komende week op de planning? 

Er staan deze week (voor mijn doen) best veel dingen op de planning. Vandaag om 14:00 uur naar therapie. Oh shit, de dokter bellen voor een afspraak. Te laat. Dan doe ik dat morgen. Ik hoef toch niet eerder dan donderdag of vrijdag. Het zou zelfs volgende week nog kunnen. Marion, schrijf dat nou even op voor morgenochtend! Oh ja. Slim. *pakt agenda en gaat op zoek naar een pen*

Dinsdag komt er een pakje voor me binnen. Die zwangerschapsleggings waren niet zo’n heel erg groot succes. Ik ben namelijk niet zwanger, dus die dingen zijn veel te groot. Ja, dat had ik natuurlijk van tevoren kunnen bedenken, maar ja…. We heten niet allemaal Albert. Toen zag ik in ene bij Bon Prix (nee, dit is geen gesponsord artikel) harembroeken. Nou zijn die broeken niet echt mijn favoriet, maar de brede band die ze vaak bovenaan hebben is natuurlijk ideaal voor mijn buikklachten. Daarnaast zijn ze wijd en is dát weer ideaal voor mijn liezen. Kortom, ik heb er een stuk of wat besteld en ga kijken welke het beste zitten. Daar ga ik een voorraadje van inslaan voor de zomer.

Woensdag ga ik richting Nijmegen. Dat wordt natuurlijk lachen, gieren en van mijn kant brullen. Ik ben twee keer in mijn leven in Nijmegen geweest. Eén keer met de trein. Dat ging goed. De andere keer met de auto. Na een aantal levensgevaarlijke rondjes op een idiote rotonde zonder enige vorm van duidelijkheid wie waar naartoe ging of vandaan kwam, kwam ik uiteindelijk wel op de plaats van bestemming aan. Op de terugweg ging het echter helemaal mis en eindigde ik (ja serieus) in een heel klein dorpje midden op een braderie. Met mijn auto dus, hè! De dame die mij aanspraak kon niet geloven hoe ik daar terecht was gekomen, aangezien beide kanten van de dorpsstraat afgezet waren met grote stalen hekken. Dat klopte, want ik kwam de straat ook niet meer uit zonder dat er allerlei hekken aan de kant gezet moesten worden. Ik weet echt niet hoe ik dat voor elkaar gekregen heb.

Oh wacht, ik ben nog een keer in Nijmegen geweest. Met mijn moeder en zus naar de Thermen. Ik hoor het mezelf nog zeggen: ”Nee joh, ik hoef niet achter jullie aan te rijden. Zo erg is het nou ook weer niet. Ik weet nu echt wel hoe ik terug moet.” Toen ik de Duitse grens naderde begon ik toch enigszins in paniek te raken. Ik nam een andere afslag en na een poosje zag ik ineens een gebouw wat ik herkende. Ik sms-te mijn zus. Waarom weet ik niet. Ik was gewoon zo blij dat ik iets zag wat ik herkende. Ze pieste nog net niet in haar broek van het lachen. Zij had mijn moeder al thuisgebracht, had boodschappen gedaan, avondeten gekookt én gegeten en was nu bezig met de afwas. Kortom, dat belooft wat voor woensdag. Don’t worry, ik neem de googlemapsmevrouw mee.

Donderdag moet ik denk ik bijkomen. Vrijdag waarschijnlijk ook nog. Ergens tussendoor nog even naar de huisarts. Ik hoop ook met mooi weer een keer een wandeling te kunnen maken. Dan verwacht ik een pakketje voor een review én een winactie. Kortom, genoeg plogmateriaal. De bedoeling is dat de plogs iedere dag in de loop van de ochtend online komen. Ik ga er geen haastklus van maken. Ik wil lekker de tijd nemen om foto’s te selecteren en … Oh wacht, dat gaat woensdag natuurlijk niet lukken. Uh… Nou ja, dat zie ik woensdag wel. Het zal waarschijnlijk één grote plogchaos worden. Jullie zien het allemaal wel gebeuren. Ik heb er in ieder geval weer zin in!

Fijne dag vandaag. ♥

37 gedachten over “Plogchaos: The Kick Off

 1. Haha, zo grappig hoe je altijd verloren rijdt! 😉
  En oppassen met bij Bonprix bestellen, hoor, ze leveren vaak niet de maat die je vraagt, kleding hangt vaak heel raar, als je dan kleding terugstuurt is het nog niet helemaal zeker dat je je geld wel terugkrijgt,…
  Ik zit nog steeds te wachten op 70 euro en aan de telefoon liegen ze gewoon staalhard tegen je.

 2. Ach lieve Marion, was ik deze woensdag thuis geweest, dan had ik ergens als ontvangst (én uitzwaai-)comité voor je willen fungeren, ver weg van die idiote rotonde… (inderdaad Nicole: het Keizer Karelplein). Wens je heel veel sterkte, maar ook plezier deze week. En ben heel erg benieuwd naar je ploggen. Ben nieuw in Marion-land, dus geen idee wat het is…. ik laat me verrassen. Vanuit Denemarken, waar we weer even aan ons aanstaande leven gaan ruiken 🙂

 3. Het Keizer Karelplein is voor mij ook een uitdaging hoor, dus dat ligt niet aan jou. Gelukkig mag ik helemaal niet in Nijmegen komen als Vitessesupporter. Het lijkt me echt een attractie om een keer met je mee te rijden. Succes vanmiddag en ik verheug me nu al op de plogchaos!

 4. Je hebt het vast al geprobeerd, maar zijn leggings zonder naden of yoga pants niets? Misschien draagt dat lekkerder! Ploggen is inderdaad altijd leuk om te volgen!:3

  1. Yogapants heb ik hier ook, maar die band is te smal. Ik moet echt een hele brede band om mijn middel hebben die op geen enkele manier knelt of in de weg zit. Dank je wel voor het meedenken hoor. 🙂

 5. Net als Meike moest ik ook meteen aan yogabroeken denken, ook die zijn heel soepel en los om je buik, maar ik hoop dat de harembroeken gewoon goed bevallen, ben je tenminste klaar met uitzoeken enzo.
  Succes deze week, en ik kijk uit naar je plogs 🙂

 6. Hahaha, ik ga echt stuk om je navigatieskills. Neem zelf ook altijd de TomTom mee, veiligheid enzo, haha. Vlak voor de kerstdagen had ik mijn eerste echt lange rit (net 1 jaar m’n rijbewijs), en Robert had de TomTom voor me ingesteld. Eigenlijk had ik dat ding pas nodig tegen het eind, als ik van de snelweg af moest. Wat doet die flapdrol… Laat de TomTom aan en zet ‘m ineens uit vlak voor de afrit. Dus, zodra ik eindelijk dat ding nodig heb, haalt hij ‘m weg. :O “Ja, maar ik kan ook wel zeggen hoe je nu moet rijden,” zegt hij dan. Oh, wat was ik toen gefrustreerd, gehehe.

 7. Het Keizer Karelplein… Ai… Succes, haha.
  Jammer dat de zwangerschapsbroek niet zo uitpakte als je had gehoopt. Ik had er ook helemaal niet aan gedacht dat ze heel groot zouden zijn, stom, haha.
  Ik kijk graag weer mee met je plogs!

 8. hahahaha, je zag een gebouw wat je herkende, ja zo ben ik ook, hey ik ben hier! Oh is dat hier? hahahaha Herkenningspunten zo belangrijk! 😉 En dit gaat een chaotische week worden begrijp ik, go Marion, lol, soms is chaos ook erg leuk, zolang je maar weet dat er rust achteraan komt, doe alles vooral het ploggen wanneer het jou uitkomt, als dat een dag later is, is het toch ook oké? Doe ik ook weleens, van weken terug of nog langer geleden alsnog laten zien.

  X

 9. Jaaaaaaaaa zo leuk als je weer gaat ploggen!!! Ik kijk ernaar uit Marion! 😀 Die harembroeken zitten erg fijn en niet te strak! ik draag ze vaak als ik soms last heb van buikpijn en ook op andere dagen! 🙂

 10. Wtf, de rotondes zijn precies een stuk groter als in België. Doe maar voorzichtig en ik hoop dat alles een beetje vlot verloopt deze week, of ook net niet. Wordt je plog nog leuker 😀 Succes, én niet vergeten te bellen!!

 11. Hoe jij kan schrijven.. fijne manier van zelfspot zonder dat het cynisch wordt.
  Met of zonder plog.. ik ben benieuwd hoe deze week zal gaan en of je toevallig nog bij mijn huis voorbij rijd (wel ff zwaaien he!). Na jouw verhaal sta ik nergens meer van te kijken..

  Toch hoop ik dat het dit keer in één keer goed gaat, want kan me voorstellen dat het op het moment zelf best stressen en vermoeiend is. Succes komende week.. ❤ en vergeet niet af en toe je 'ik-momentje' te nemen.

 12. Leuk dat je de hele week weer gaat ploggen! Ben benieuwd en ach, met die chaos zal het vast wel meevallen joh! Nijmegen… ik kom er jaarlijks in hotel Sanadome maar nog steeds met tomtom hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.