Ik ben alweer klaar met dat geplog

IMG_5364

Goedemorgen. Het is vandaag helemaal geen vrijdag 4 maart 7:48 uur. Het is op dit moment zaterdag 5 maart 8:24 uur. Ik ben alweer helemaal klaar met dat geplog. Ik raak er volledig van in de war.

IMG_5372

Ik knal even snel plogdag nummer 5 er doorheen, want als ik ergens aan begin, dan maak ik het ook af. Gisteren dus om 7:48 uur mijn computer aangezet. Wat ik daarvoor gedaan heb? Geen idee! Ik schreef vervolgens het artikel Please cross the line if you have ever been a child. Een heel persoonlijk artikel, maar voor velen herkenbaar. Er kwamen vreselijk veel reacties binnen en daar ben ik, hoe gek het ook klinkt, blij om. Dit soort dingen zijn zo zwaar om mee te leven. Het is ontzettend belangrijk om te weten dat je niet alleen staat aan die andere kant van de streep.

IMG_5376

Tijd voor ontbijt! Frozen fruits met sojayoghurt.

IMG_5377

Er kwam een pakketje binnen. Lekker boeiend. Zou ik nou een boxer of sokken besteld hebben?

IMG_5388

Door het artikel van vanochtend heb ik even behoefte om bij mijn ouders langs te gaan. Mijn moeder is gek op kippetjes en dus nam ik dit leuke plantje voor haar mee. Met mijn vader gaat het overigens heel erg goed. Zijn gezicht geneest mooi. Hij ziet er niet meer uit alsof hij auditie heeft gedaan voor Rocky VI. Maandag gaan de laatste hechtingen eruit.

Ik doe nog even boodschappen met mijn moeder en ga dan weer richting huis. Ik ging om 13:00 uur weg en was om 15:00 uur weer thuis. De rest van de middag heb ik eigenlijk op de bank gelegen en uitgerust. Dan bedenk ik me dat ik de plog nog online zou zitten. Eigenlijk had ik dat gewoon niet moeten doen. Ik had er geen zin in en heb er weinig aandacht aan besteed. Ik had het bij het artikel van gisterochtend moeten laten. Ik ben er dan ook wel over uit dat ploggen leuk is voor maximaal drie dagen. Ik denk dat ik in het vervolg gewoon wat vaker een plogdag op zich ga doen. Gewoon één dagje, misschien voor de lol nog een tweede erachteraan, maar in ieder geval geen hele week meer.

IMG_5390

’s Avonds eten we lekker Jan Pannenkoeken. Dat is alweer een poos geleden.

Close

Ondertussen is het zaterdagochtend en het is een potje bizar koud buiten! Niet te geloven. Ik maakte snel even een kiekje in de tuin.

Close2

En nog één. Als je ‘m omdraait heb je een hartje. Zo heb ik ‘m op instagram gezet.

Ik bestelde gisteren het boek Patronen Doorbreken van Hannie van Genderen, Gitta Jacob en Laura Seebauer. Dit boek is mij al eerder aangeraden door een behandelaar en toen het mij tijdens de intake van afgelopen woensdag weer aangeraden werd, heb ik het meteen besteld. Stel dat het nog even duurt voordat ik de juiste behandeling vind, dan kan ik in ieder geval vast met het boek aan de slag.

Dan ga ik nu weer eens mijn Bloglovin’ account onder handen nemen. Ik volg veel te veel blogs, dus ik ga de boel weer even opschonen. Ik kan het allemaal gewoon niet bijhouden. Daarnaast volg ik nog steeds mensen dubbel; zowel op Bloglovin’ als op WordPress als op Facebook als op Twitter. Vier keer een link naar hetzelfde artikel lijkt me overbodig.

Tot zover deze plogchaos. Ik ben blij dat ‘ie voorbij is. Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend. ♥

30 thoughts on “Ik ben alweer klaar met dat geplog

 1. Ik zeg sokken. En dat je plog van gisteren iets minder was meende ik al te zien. Zou ik je dan toch iets beter beginnen aan te voelen? Nou ja, binnenkort zal ik wel weer een mispeer maken 😉

 2. Fijn weekend Marion 🙂
  En voor komende week wens ik je vooral een heel rustige, saaie week, met weinig spannende dagen en geen nieuws dat alles omgooit.

 3. Wauw, dat was met recht dus even chaos bij jou, ik moet nog bijlezen en kijken vandaag van gisteren,ik ga het dus tegenkomen omdat ik gisteren ineens niet anders dan visite leek te hebben, hahaha was ook gezellig.

  En sowieso, ik heb het nu al vele malen geprobeerd een plogdag, dan start ik, en voor ik het weet is het uren verder en denk ik…. oh ja… dus heb ik er nog nooit eentje gedaan zelfs! Dus echt super dat je dit kunt, en zo nu en dan een plogdag is toch ook leuk, dat hoeft dan toch niet meteen zoveel dagen achter elkaar.

  Ik ga hopen dat je iets aan het boek hebt, als meerderen het aanraden dan is het meestal wel iets, maar niet altijd.

  Fijn weekend lieverd!
  X

 4. Teveel na elkaar ploggen kan lastig zijn, maar ik lees wel telkens een heel positief klinkende Marion. Het lijkt alsof je bij het ploggen even alle zorgen van je kan afschudden, en je kan er maar deugd van hebben.

 5. Bedankt voor je leuke plogweek!

  Het was zo mooi vanmorgen, door de sneeuw/regen gisteren was alles wit (haha haast niet van de auto te krijgen).

  Wat fijn dat het met je vader zoveel beter gaat!

  Fijne zondag!

 6. Yayyyyy!!!!!!
  Wat fijn dat het goed gaat met je vader! Superleuk om te horen.
  Thnx voor je plogweek, ik vond het superleuk om te lezen met nice picz!
  Ik ben ook fan van bevroren fruit wij maken er lekkere smoothies van.
  Gisteren eentje op met banaan( de bananen waren niet bevroren), aardbei , mango (die zijn wel bevroren fruit) en een vleugje munt.
  Heerlijkkkkk!!!! Een hele smaaksensatie 😀

  Have a Nice& Beautifull week! 😉

  Hugz, B.

 7. Vooral doen waar jij blij van wordt. 🙂 Ik vond het leuk om ze te lezen!
  Bevroren mango en ananas is ook erg lekker. Ik ben heel blij om te horen dat het beter gaat met je vader.
  Liefs

 8. Wat goed om te lezen dat het goed gaat met je vader en dat de boel mooi geneest!
  Een hele week ploggen lijkt mij ook echt geen doen, vond het altijd al zo knap dat je het iedere keer weer volhield 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s