Nieuw telefoonhoesje + winactie!

full

Wat de meeste vrouwen hebben met schoenen of tassen, heb ik met telefoonhoesjes. Ik heb er ondertussen een stuk of zes en daar kwam gisteren weer een nieuw exemplaar bij. Ik mocht van Telefoonhoesjestore.nl één van hun hoesjes uitzoeken om te reviewen. Daarnaast mag ik één van jullie blij maken met een shoptegoed van € 20,-. 

dromenvanger

Zoals de meeste mensen schoenen uitzoeken die matchen bij hun outfit, zo zoek ik dagelijks een hoesje uit wat past bij mijn humeur. Ik heb bookcases, flipcases en insteekhoesjes. Wat ik nog niet had was een TPU hoesje. Ik zocht voor mijn Huawei Ascend P7 dit mooie hoesje met dromenvanger uit. De P7 is een wat verouderd model, maar de webshop biedt ook een ruime keus in Huawei P8 hoesjes.

TPU

Een TPU hoesje is een hoesje wat gemaakt is van TPU (thermoplastic polyurethane) of silicone kunststof. Zoals je op de foto ziet is het dik, stevig, maar flexibel materiaal. Als ik een dag niet wegga en mijn telefoon dus niet in mijn tas hoef te stoppen, is dit een ideaal hoesje. Ik kan de telefoon zo op tafel naast me neerleggen zonder dat ik bang hoef te zijn dat de camera beschadigt. Ook kan ik snel en makkelijk even social media checken zonder dat ik de telefoon uit een hoesje hoef te halen of een hoesje open hoef te klappen. Heel erg gebruiksvriendelijk dus.

voorkant

Op deze foto kan je bij de uitsparingen goed zien hoe dik het materiaal is. Je toestel wordt dus echt goed beschermt aan de zijkanten en de onderkant. De bovenkant is natuurlijk een ander verhaal. Zelf ben ik uitermate zuinig met mijn spullen en voor mij is zo’n open hoesje dan ook geen probleem. Ik kan me echter voorstellen dat als je wat minder voorzichtig bent (of simpelweg onhandig) dat je hier minder snel voor zou kiezen. Voor de zekerheid ga ik nog wel beschermfolie bestellen.

Winactie
Ik mag één van jullie blij maken met een vrij te besteden shoptegoed van € 20,-. Een mooi bedrag, want kijk bijvoorbeeld bij de Samsung Galaxy J1 hoesjes en dan zie je dat een gemiddelde booktype of flipcase rond de € 14,- kost. Bij de Sony Xperia Z3 Compact hoesjes heb je al een TPU model vanaf € 7,95. Zo kan je, als je wilt, met dit shoptegoed voor bijna niets twee nieuwe hoesjes aanschaffen. Ook leuk om te weten is dat de verzending binnen Nederland én België gratis is.

Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke prijs?

  • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin staat dat je meedoet
  • Like de facebookpagina van Telefoonhoesjestore.nl

Het liken van de de Facebookpagina is onderdeel van de samenwerking die ik ben aangegaan. Heb je geen facebook, dan kan je helaas niet meedoen deze keer. Niet getreurd, er komen zo af en toe ook Give Aways voorbij op mijn blog waar geen voorwaarden aan verbonden zijn.

Meedoen kan tot en met volgende week woensdag. De winnaar krijgt donderdag 17 maart a.s. een berichtje van mij via de mail.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag! ♥

About the Author

Posted by

Categorieën:

Kladbloggen

51 Reacties

Wauw, mooi hoesje! En leuke actie! Maar ik doe niet mee, ik heb er niks (meer) mee, met hoesjes, telefoons, schoenen of tassen… 😉 Was ooit shopverslaafd, maar niet meer. Ha, misschien kan ik eens wat kristallen in een win-actie gooien, op mijn blog…. 😉

Ik heb eigenlijk alleen een telefoonhoesjestic. En een kristallentic, maar dat zie ik niet echt als een tic. Dat is meer een leefwijze. Heb je ze in de verkoop net als de amethist? Ben wel benieuwd. Heb je ze ergens staan op internet?

Ik heb er net 2 besteld vorige week. Dan kan ik ook eens van kleurtje wisselen.
Als heb ik ook nog een zakje om hem in te steken, zodat mijn scherm beschermd blijft.

Leuk hoesjes heb je gekozen!! Lekker kleurrijk ook! Ik heb op dit moment 2 telefoonhoesjes, waarvan 1 wel aan vervanging toe is eigenlijk, maar de andere is van the lion king en daar ben ik zo blij mee. (ik doe overigens niet mee hoor)

Haha wat een leuke tic! En redelijk onschuldig, lijkt mij. Het is niet ongezond en het kost niet veel geld, een nieuw hoesje, in vergelijking met bijvoorbeeld schoenen en tassen.

Wat leuk! Ik heb net een nieuwe mobiel, en nog geen hoesje! Ik ben zo bang dat ik hem laat vallen, dus kan zo’n leuk hoesje echt wel gebruiken! Ik heb de FB pagina geliked! 🙂

Timing! Paar weken geleden een nieuwe telefoon gekocht en heb nog geen hoesje, eentje kopen schiet er steeds bij in. Tegoed winnen zou fijn zijn. Ik heb de pagina geliked, maar er is daar niet veel activiteit te bespeuren helaas.

Ik doe niet mee aan de winactie, ben erg blij met mijn huidige hoesje en ik wissel eigenlijk nooit haha. Mooi hoesje heb je uitgekozen, past echt bij jou 🙂

Ik blijf het meer hebben met schoenen inderdaad, maar dat komt ook vooral omdat mijn moeder mij weerhoudt om telefoonhoesjes te kopen. Erg leuk hoesje heb je uitgezocht! Ik hoop dat je er veel plezier van zult beleven! 🙂 Xoxo

Wat leuk om te lezen dat jij je telefoonhoesje uitkiest dat bij je humeur past. Ik heb zelf gewoon één basic hoesje en dat vind ik prima en genoeg, maar ik vind het echt leuk dat je aan de hand van je humeur/mood wisselt!

Leuk! Ik gebruik geen telefoonhoesjes, maar zie genoeg andere handige accessoires op de site staan. Winnen op 17 maart zou letterlijk een verjaardagscadeau voor mij zijn 🙂 Ik doe dus graag mee.

Whaauw wat een leuk hoesje!!! Lekker vrolijk 😊 Ik mag straks een nieuwe telefoon uitkiezen waar ik dan natuurlijk nog een hoesje voor nodig heb. Ik heb al veel leuke hoesjes gezien op de site 😁 poging wagen kan niet kwaad.

Wat een mooie actie! Zou goed uitkomen voor mijn nieuwe telefoon (en de telefoon die ik voor manlief ga kopen voor zijn verjaardag zodat hij ook eindelijk over whatsapp kan beschikken).

Wat een leuke hoesjes allemaal zeg! Lekker vrolijk! 😉 Ik doe graag mee voor dat fijne shoptegoed, kan zeker wel goed een nieuw hoesje gebruiken! fijne zondag, groetje ilsiee

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: