15 reacties op ‘Blogs samenvoegen op Bloglovin’’

  1. Succes! Ik heb mijn twee blogs ook laatst samengevoegd, maar daarvoor hoefde ik alleen maar een mailtje te sturen. Hopelijk lukt het allemaal 🙂

  2. Ctrl-Alt-Del is wel heel erg drastisch (volgende blog) – maar daarom kan ik denk ik niet reageren. Wees een Eenling, lieve Marion (je hebt het gelezen op mijn blog): “Verbind je altijd met jouw eigen oorzaak en niet met de motieven van de ander. Zo maak je je vrij van de motieven van de ander.” (Maar kankeren op je lijf, niet kunnen wat je wilt, het mag van mij. Ik heb er godzijdank over het algemeen geen ervaring mee…) Probeer er toch een fijne dag van te maken!

    1. Heel af en toe schakel ik de reacties uit, omdat ik op dat moment van mezelf weet dat ik niet goed met reacties om kan gaan. Het is dus geen foutje dat je niet kan reageren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.