Loving Lazy Sundays #84

LLSspring

Zondag! De mooiste dag van de week! Wat heb ik lekker geslapen zeg. Je zou bijna eens per maand voor de lol een bloeddrukmeter om je arm doen, puur om de nacht daarna te ervaren hoe lekker het is om zonder te slapen. Gekkigheid natuurlijk. Tijd voor Loving Lazy Sundays!

Sunday Sports
Vandaag was het dan eindelijk zover; de allereerste race van het nieuwe Formule 1 seizoen. Ik had voor de zekerheid de wekker gezet om 5:45 uur, maar ik was natuurlijk al ruim voor die tijd wakker. Max startte vanaf P5 en dankzij een waardeloze start van Hamilton lag hij een flink aantal ronden op P4. Nadat de race tijdelijk stilgelegd werd vanwege een verschrikkelijke crash van Fernando Alonso, die overigens wonder boven wonder enkel een paar blauwe plekken opliep, ging het even wat minder. Zijn teamgenoot besloot soort van op eigen houtje de pits in te gaan. “I need to come in now!” Ja, ja, huftertje Sainz. Gevolg was dat het chaos werd in de pits en er tijdens de pitstop voor Max niet de juiste linker voorband klaarstond. Dit kostte hem veel tijd én een plek aan…. jawel, Carlos Sainz. Max gaf nog wel een mooi puntje af aan het team toen hij aan het einde van de race spinde, even vrij baan had en vervolgens de op één na snelst rondetijd neerzette.

Oh nee! Nog meer Sunday Sports!
Om 16:45 uur de voetbaltopper PSV – Ajax. Het verschil tussen de nummer 1 en 2  van de eredivisie is één punt. Met hierna nog zes speelrondes te gaan, zou dit wel eens de beslissende wedstrijd in het kampioenschap kunnen zijn. Ik hoop natuurlijk van niet, want van mij mag het spannend blijven tot en met de laatste speelronde. Dan kunnen we vanavond om 19:00 uur gaan kijken naar de eerste race van het MotoGP seizoen. Rossi start vanaf P5 en Lorenzo staat op pole.

Happy Stuff
Koffie drinken bij mijn ouders ♥  Een supermooi cadeautje van ze krijgen als dank voor het heen en weer karren naar het ziekenhuis ♥ Een interview geven ♥ Mijn huisarts ♥ Lieve post krijgen ♥ Lol op de familie app ♥ Formule 1 ♥ Veel vogels in de tuin ♥ Mijn zus die onverwachts langskwam ♥ Een kaartje sturen ♥ De ontstekingen die langzaam weer afnemen ♥ De winnaar van de winactie die superblij is ♥ Tevreden zijn met mijzelf ♥ Bijna alles afgerond hebben met mijn werk. Bijna… ♥ Peter die me overal doorheen sleept ♥

On The Spot
Twee weken geleden bestelde ik een ontzettend leuk setje kaarten. Het setje kaarten is gemaakt door Anne van de Beek. Anne is 27 jaar en heeft verschillende beperkingen, maar met haar eigen bedrijfje kan ze haar eigen werkomgeving creëren en haar werktijden indelen zoals het voor haar het beste haalbaar is. De kaarten die ik bestelde heten Steuntje in de rug-kaarten. Ik heb er ondertussen al twee verstuurd en daarmee ook twee mensen blij gemaakt. Ben je nieuwsgierig naar deze mooie kaarten? Klik dan hier.

What’s Going On?

 • Afgelopen week was een zware week. De nasleep van Het Telefoontje, geen reactie krijgen op mijn mail, twee keer naar de huisarts, bloedprikken in het ziekenhuis, veel tripjes naar de apotheek, 24 uur met een bloeddrukmeter rondlopen én slapen en daarnaast de ontstekingen die mijn lichaam niet met rust lieten. Nee, het was geen feest en ik ben dan ook blij dat deze week bijna voorbij is.
 • Komende week ziet er beter uit. Morgen therapie. We zijn weer begonnen met het invullen van de angstschema’s. Even weer de puntjes op de i te zetten. Ik moet de bloeddrukmeter weer inleveren en later op de dag belt de huisarts mij met de uitslag. Ik ben erg benieuwd naar haar advies. Dan hoop ik deze week een uitnodiging te krijgen van het UWV. Ik wacht nog op een gesprek met een arbeidsdeskundige en nu de dagbehandeling niet doorgaat is dat wel belangrijk. Ook hoop ik de definitieve ontslagpapieren van mijn werk deze week te ontvangen. Donderdag weer naar de huisarts om een verwijzing op te halen. Blijkt dat ik niet zomaar van de afdeling Angst over kan naar Persoonlijkheidsstoornissen. Gedoe allemaal, maar goed. Dan komen ergens nog de uitslagen van het bloedonderzoek binnen. Ook daar ben ik erg benieuwd naar. Vrijdag is het tijd om te ontspannen en dat ga ik ook doen. Ik ga lekker een ochtendje theedrinken bij Patricia.

Music Maestro
Hier in de kast staat nog een opbergkoffer met elpee’s en singletjes. Eén van die singletjes is “Tell It To My Heart” van Taylor Dayne. Let’s go back to 1988.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag! ♥

25 gedachten over “Loving Lazy Sundays #84

 1. Ja, weer Formule 1! Ik blijf dat zo leuk vinden. Ik volg het nu vooral met lezen op internet. Maar dan nog blijft het leuk! Veel plezier met de rest van de sport wedstrijden :-).

  Jij ook een hele fijne zondag!

  1. Bedankt voor de tip. Ik zit net te kijken en ik heb daar inderdaad recht op zoals het eruit ziet en het wordt niet vermeld in het concept. Heel erg bedankt, Eline!

 2. Geniet van je zondag Marion! Ik ben een beetje de dagen kwijt dus dacht dat het gisteren zondag was, gelukkig nog een dag extra om even te relaxen. Ik hoop dat de overgang naar andere therapie niet al te omslachtig en moeilijk gaat zijn!

 3. Ik ben ook benieuwd naar de uitslag! Je gaat ons vast op de hoogt houden 😉 Ik ben niet zo’n sport-fan, maar PSV AJAX is wel spannend hoor, ik moet werken dus kan niet kijken. Fijne zondag lieve Marion.

 4. Geniet lekker van vandaag en maak er volgende week een goede week van.

  Wat een gedoe vanochtende met Max Verstappen 🙈

 5. Fijn, weer zo’n ouderwetse Loving Lazy Sundays met veel sport. Niet naar Angelique luisteren wat dat betreft 😉 Veel plezier nog vanmiddag bij de rest van het sportprogramma en hou die opgaande lijn vast.

 6. Goedemorgen! Ik lig nog in bed na echt een slechte nacht. Gelukkig gaat het met jou weer de goede kant op met de afnemende ontstekingen! Komende week ben ik vrij want het is hier Semana Santa. Soort Paasweek. Hoe fijn is dat! Jij ook een heel fijne week gewenst maar eerst een goede zondag! X

 7. Ja, wat een race he? En wat was het balen voor Max! De meningen zijn nogal verdeeld, maar ik denk zelf dat het veel beter was geweest als Max Sainz had mogen/kunnen inhalen dan had het team meer punten gehad dan nu maar helaas…
  Volgens mij is de motogp trouwens pas om 19.00 uur! Ze beginnen eerst met de andere klassen, ook best wel interessant trouwens, met een jonge Nederlander en een belg in de moto 3.

 8. Hoi Marion,
  Heb vanmorgen ook F1 gekeken alleen niet zo vroeg! Had het opgenomen. 😁
  Dus heb nog lekker beetje kunnen uitslapen. Jammer dat Max paar plaatsen is gezakt, dankzij zijn team… Erg slecht hoor.
  Jij ook een hele fijne zondag nog verder. 💐

 9. Wat gebeurt er veel in jouw leven! Gelukkig ook leuke dingen. Ik ben aan het bijlezen, liep achter, en mijn hoofd draait ervan. Geniet nog ecen can ge zondag.

 10. Bij velen zag ik vanmorgen toen ik de hond ging uitlaten de televisie aanstaan.
  Inderdaad het autoracen.
  Zo een fijne herinnering heb ik aan dat leuke liedje waarop ik flink gedanst had in de jaren’80.
  Toen het hier een hit werd was ik namelijk zwanger.
  Ben benieuwd hoe het afloopt met die voetbalwedstrijd…..

  Fijne avond en alvast een goede week Xoxo

 11. Heerlijke LLZ weer. De kaarten zijn geweldig, ik ga zeker een setje bestellen. Heerlijk liedje ook, ik was destijds nog erg jong toch heb ik hem grijs gedraaid.. fijn dat je die leuke oude muziekjes weer onder de aandacht brengt.
  Ik wens je een goede week. 😘

 12. Oh my God! Taylor, ja… ahum… wat kan ik daarop vertellen, verkering met mijn nu ex man, hij was hobby dj, en deze hadden we in maxi single, en samen met prove your love…. die draaide hij altijd voor mij, zijn uiting van ik hou van jou… ~kuche~ 😉

  X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.