Loving Lazy Sundays #85

LLSPasen

Het is vandaag Eerste Paasdag. Ik vond Pasen vroeger altijd fantastisch. Niet vanwege de eieren of het paasontbijt, maar vanwege het verhaal uit de bijbel. Kerst vond ik maar een saai verhaal. Pasen. De kruisiging en de opstanding. Waanzinnig vond ik het!

Sunday Sports
Wat heeft hij veel betekent in en voor het Nederlandse voetbal. Rust zacht, Johan Cruijff.

Happy Stuff
Mijn ouders die een tweede, door mij gemaakte foto op canvas hebben laten afdrukken ♥ Hoe blij ze ermee zijn ♥ Een vriendin hebben die ervoor zorgt dat ik me weer goed voel ♥ Lente ♥ Narcissen ♥ Lammetjes ♥ Lieve post krijgen ♥ Een mini kaasfondue setje kopen ♥ Een nieuwe lay-out ♥ Een collega tegenkomen en niet de benen nemen ♥ De zon ♥ Maar ook de regen ♥ Een nieuwe zomerjas ♥

On The Spot
Deze keer weer eens een instagramaccount. Ik vond er weer één een paar weken geleden waar ik met heel erg veel plezier naar kijk. Veel natuur, veel bomen, veel bos. Echt iets voor mij dus. Het gaat om het account van Bea Kroonenburg. Ben je benieuwd naar haar foto’s? Klik dan hier.

What’s Going On?

 • Afgelopen week stond volledig in het teken van de aanslagen in Brussel. We zagen de vreselijk beelden, toonden ons ongeloof en onbegrip, om vervolgens te beseffen hoe kwetsbaar we allemaal zijn.
  Johan Cruijff overleed aan de gevolgen van longkanker. 1947 was zijn geboortejaar. Net als die van Bowie. Net als die van mijn vader. Wij knijpen onze handjes voor de zoveelste keer dicht.
 • Komende week zal een moeilijke week worden. Al twee weken heb ik een klein, maar pijnlijk knobbeltje in mijn linkeroksel. Ik weet wat het is, HS, en ik kon alleen maar hopen dat het een klein knobbeltje zou blijven. Helaas begon de pijn gisteren toe te nemen en dan weet ik hoe laat het is. Binnen een paar uur is de ontsteking gegroeid van formaat doperwt naar tuinboon naar spruit. Om maar even gezellig in de groentesfeer te blijven. Waarom weet ik niet, maar de oksel is bij mij veruit de pijnlijkste plek om een ontsteking te hebben. Ik was serieus alweer vergeten hoeveel pijn dit doet. Jarenlang is de oksel vrij geweest. Waar komt het nu in ene vandaan? Al sla je me dood. Vraag het ook maar niet. Als ik het wist …  Ik kan alleen maar hopen dat het hierbij blijft. Dat ik mijn arm nog kan blijven gebruiken, kan blijven autorijden en een beetje fatsoenlijk kan slapen. Een geluk bij een ongeluk is dat de pijn je zo uitput dat slapen vaak nog wel redelijk gaat.
  Morgen naar mijn ouders voor de verjaardag van mijn moeder. Dinsdag naar Patricia voor een massage. Donderdag therapie. Ergens weer bellen met de huisarts voor een afspraak. Weer een ritje naar de apotheek. Het standaard verhaal. Als het allemaal lukt. Wanneer houdt het een keer op, vraag ik me weleens af. Dat klinkt heel dramatisch, dat weet ik, maar ik ben het gewoon zat. Echt helemaal zat. Ik wil gewoon een keer een weekje even nergens last van hebben.

Music Maestro
Eli Eli Lama, oh Lord, you have forsaken me.
Eli Eli Lama, oh why, have you forsaken me?

Ik wens jullie allemaal fijne Paasdagen. ♥

26 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ciska schreef:

  Goede Paasdagen gewenst, en ooh je hebt Chris gekozen vandaag zeer gepast XX

 2. Morgaine schreef:

  Heel veel sterkte met die spruit onder je arm, dat ie maar snel mag slinken, en verder, ondanks alles, of juist, hele fijne Paasdagen!

  (en je vond als kind Pasen leuker dan kerst, de kruisiging…. brrrrrrrrr ik andersom, kippenvel krijg ik ervan! hahahaha)

  x

 3. christine schreef:

  Fijne paasdagen lieve Marion en veel sterkte met de pijn! Ik vindt het zo akelig voor je, iedere keer weer. liefs

 4. Anuscka schreef:

  Lieve Marion, fijne paasdagen en sterkte met al het gedoe. Ik hoop ook zo voor je dat je eens een paar dagen nergens last van hebt! liefs

 5. Anita | Mindjoy schreef:

  Fijne paasdagen en wat onwijs balen van de plek onder je oksel! Ik stuur je heel veel kracht en hoop/duim dat de plek snel wegtrekt!!

 6. Fijne Paasdagen Marion! Hopelijk trekt de spruit snel weg…

 7. joorloveswriting schreef:

  Jeetje wat rot zeg van die ontsteking!!! Ik hoop zo voor je dat je een keer niet pijn hebt…. Fijne paasdagen meid! Xx

 8. Katrien schreef:

  Fijne Pasen, Marion. Ik hoop dat je er ondanks de pijn toch een mooie dag van kan maken.
  Wanneer houdt het allemaal eens op… Ik had gisteren zo’n dag. Na een paar betere maanden op vlak van gezondheid, gaat het nu terug al een paar weken minder goed. Dat is flink balen. Maar kom, hup, vooruit denken en hopen dat het tijdelijk is.
  Bedankt om telkens je verhaal te delen. Dit geeft mij de moed om zelf ook veel opener te zijn over mijn aandoening (Lyme en een chronisch overactief immuunsysteem). En nu hou ik op ;-).
  Fijne zondag!

 9. bentenge schreef:

  Ik wens je geen weekje toe, maar een maand, een jaar, de rest van je leven pijnvrij.

 10. Wij ‘vieren’ Pasen niet, maar ik vind het feest wel het mooiste dat op de katholieke kalender staat. Afscheid van die rotwinter, het idee dat we steeds hoop moeten houden en de levensles dat we niet teveel chocolade mogen eten of ons lichaam protesteert aan alle kanten.
  Een dikke duim dat die pijn binnenkort verleden tijd mag zijn!

 11. Sweetlemoniz schreef:

  Zalig Paasfeest en keep up the spirit! 😘

 12. Saar schreef:

  Fijne paasdagen, lieve Marion, en veel kracht toegewenst de komende week! Ik hoop dat het bolletje onder je oksel je het leven niet te zuur maakt! Een dikke zondagse knuffel.

 13. chucky1012 schreef:

  Vrolijk Pasen!
  Ik hoop dat het knobbeltje snel verdwenen is….

  Xoxo

 14. marielle schreef:

  Ha Marion
  Wat naar voor je!! Sterkte ermee!!!
  Bedankt voor de verwijzing naar deze instagram pagina, erg mooi!

  Ik hoop dat je de nieuwe zomerjas snel kan dragen, maw dat je weer naar buien kan om te wandelen!!

  Goede Pasen voor jou

  STerkte

 15. Robin schreef:

  Fijne paasdagen en die groenten moeten gewoon beter hun plek kennen: op het land of op je bord.

 16. Jaixy schreef:

  Ik wens je alleen maar pijnvrije nergens last van hebben weken toe!! 😘
  Liefs

 17. els schreef:

  Sterkte met de spruit, hopelijk gaat hij snel weg! Geniet ook nog van de paasdagen. Hier schijnt het zonnetje echt heerlijk! X

 18. Roos schreef:

  Sterkte met je arm/oksel! En jij ook een heel fijn Pasen gewenst natuurlijk! X

 19. frolijkmetfre schreef:

  Jeetje, sterkte komende weken! Hou vol, hopelijk geniet je van de paasdagen en misschien eind volgende week een zonnetje 🙂

 20. Lou-ann schreef:

  Het is ondertussen een beetje laat, maar gelukkig voor mij zijn er twee paasdagen; fijn Pasen! En dan zeggen ze nog wel dat die spruiten zo slank zijn… Allemaal oplichterij, zeg nou zelf, het had beter een gummy bear kunnen zijn. Ik moet er geen geintje van maken, maar Marion wij gunnen je allemaal een heleboel weken zonder ergens last van te hebben! Succes ermee, Xoxo

 21. BySilke schreef:

  Wat stom van je spruitbult, hopelijk is die met de paashaas meegegaan! Heel veel liefs & hoe leuk, je paasheader! Dikke knuffel ❤

 22. Sterkte volgende week en voor nu nog even fijne paasdagen.

 23. ikwordvrolijkvan schreef:

  Ooh je hebt een nummer van Chris de burgh! Prachtig nummer 😄 Ik hou zo van zijn stem!

  1. Marion schreef:

   Wat leuk dat jij er ook zo van houdt! Ik luister zijn muziek nog regelmatig ❤

 24. Sabine schreef:

  Jij ook nog een fijne paasavond! Hier bestaat geen tweede paasdag dus gewoon aan het werk 🙂 Wat leuk trouwens dat je ouders een foto van jou hebben laten afdrukken!

 25. Sammie schreef:

  Johan Cruijf, het was een week vol bizar verdrietig nieuws. Ik vind Pasen vooral leuk om het paasontbijt hihi, iets wat ik ieder jaar doe met Pasen, lekker uitgebreid ontbijten. Fijn dat de zijbalk weer terug is! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s