Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #85


Getagd: , , .

LLSPasen

Het is vandaag Eerste Paasdag. Ik vond Pasen vroeger altijd fantastisch. Niet vanwege de eieren of het paasontbijt, maar vanwege het verhaal uit de bijbel. Kerst vond ik maar een saai verhaal. Pasen. De kruisiging en de opstanding. Waanzinnig vond ik het!

Sunday Sports
Wat heeft hij veel betekent in en voor het Nederlandse voetbal. Rust zacht, Johan Cruijff.

Happy Stuff
Mijn ouders die een tweede, door mij gemaakte foto op canvas hebben laten afdrukken ♥ Hoe blij ze ermee zijn ♥ Een vriendin hebben die ervoor zorgt dat ik me weer goed voel ♥ Lente ♥ Narcissen ♥ Lammetjes ♥ Lieve post krijgen ♥ Een mini kaasfondue setje kopen ♥ Een nieuwe lay-out ♥ Een collega tegenkomen en niet de benen nemen ♥ De zon ♥ Maar ook de regen ♥ Een nieuwe zomerjas ♥

On The Spot
Deze keer weer eens een instagramaccount. Ik vond er weer één een paar weken geleden waar ik met heel erg veel plezier naar kijk. Veel natuur, veel bomen, veel bos. Echt iets voor mij dus. Het gaat om het account van Bea Kroonenburg. Ben je benieuwd naar haar foto’s? Klik dan hier.

What’s Going On?

  • Afgelopen week stond volledig in het teken van de aanslagen in Brussel. We zagen de vreselijk beelden, toonden ons ongeloof en onbegrip, om vervolgens te beseffen hoe kwetsbaar we allemaal zijn.
    Johan Cruijff overleed aan de gevolgen van longkanker. 1947 was zijn geboortejaar. Net als die van Bowie. Net als die van mijn vader. Wij knijpen onze handjes voor de zoveelste keer dicht.
  • Komende week zal een moeilijke week worden. Al twee weken heb ik een klein, maar pijnlijk knobbeltje in mijn linkeroksel. Ik weet wat het is, HS, en ik kon alleen maar hopen dat het een klein knobbeltje zou blijven. Helaas begon de pijn gisteren toe te nemen en dan weet ik hoe laat het is. Binnen een paar uur is de ontsteking gegroeid van formaat doperwt naar tuinboon naar spruit. Om maar even gezellig in de groentesfeer te blijven. Waarom weet ik niet, maar de oksel is bij mij veruit de pijnlijkste plek om een ontsteking te hebben. Ik was serieus alweer vergeten hoeveel pijn dit doet. Jarenlang is de oksel vrij geweest. Waar komt het nu in ene vandaan? Al sla je me dood. Vraag het ook maar niet. Als ik het wist …  Ik kan alleen maar hopen dat het hierbij blijft. Dat ik mijn arm nog kan blijven gebruiken, kan blijven autorijden en een beetje fatsoenlijk kan slapen. Een geluk bij een ongeluk is dat de pijn je zo uitput dat slapen vaak nog wel redelijk gaat.
    Morgen naar mijn ouders voor de verjaardag van mijn moeder. Dinsdag naar Patricia voor een massage. Donderdag therapie. Ergens weer bellen met de huisarts voor een afspraak. Weer een ritje naar de apotheek. Het standaard verhaal. Als het allemaal lukt. Wanneer houdt het een keer op, vraag ik me weleens af. Dat klinkt heel dramatisch, dat weet ik, maar ik ben het gewoon zat. Echt helemaal zat. Ik wil gewoon een keer een weekje even nergens last van hebben.

Music Maestro
Eli Eli Lama, oh Lord, you have forsaken me.
Eli Eli Lama, oh why, have you forsaken me?

Ik wens jullie allemaal fijne Paasdagen. ♥

26 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s