Zeemeeuwtegenhetasfaltkoppen

seagull-748227_1280

Dit artikel is niet geschikt voor mensen zonder humor, mensen met een zwakke maag, dierenactivisten, vogelliefhebbers en mensen die in een hele gezellige en vrolijke Paasstemming zijn. Niet zeiken achteraf. Ik heb je tenslotte gewaarschuwd.

Ik heb een horrornacht achter de rug, dus ik blijf vandaag lekker thuis. Het is grauw buiten. Het is nat. Het waait behoorlijk. Het ideale weer om eens een ouderwetse spelletjesdag te houden. Percy Tienhooven, mijn enige waardige tegenstander in het Zeemeeuwtegenhetasfaltkoppen, bracht mij gisteren op dat idee. Dan komen er nu twee zeer belangrijke vragen in jullie op.

 1. Wat voor spelletjes speel je dan, Marion?
  Ik speel spelletjes op Zigiz. Dat is een online spelletjes site waar je leuk tegen anderen kan spelen. Dit kan je gratis doen, maar ook voor geld. Vroeger speelde ik nog wel eens om geld, maar tegenwoordig hou ik het bij de gratis variant.
 2. Wat in vredesnaam is Zeemeeuwtegenhetasfaltkoppen?
  Van oorsprong doe je dit op een motor, maar aangezien Percy en ik allebei geen motor hebben, doen wij het rennend. Ik heb ooit de fout gemaakt om hem mijn tactiek uit te leggen. Ik ben natuurlijk niet zo stom om dat nog een keer te doen en al helemaal niet online. EΓ©n concurrent lijkt me meer dan voldoende. Ik zal jullie wel twee filmpjes laten zien waardoor jullie een beetje een beeld krijgen van deze, op dit moment nog zeer onbekende, activiteit.

Hier een filmpje van Jorge Lorenzo, voormalig kampioen Zeemeeuwtegenhetasfaltkoppen. Hij claimde in 2013 het kampioenschap, maar werd later, naar aanleiding van deze beelden, terecht gediskwalificeerd.

Waarschuwing: niet geschikt voor gevoelige zieltjes!

Dan nu de huidige kampioen, Andrea Iannone. Hiervoor geldt wederom: niet geschikt voor de gevoelige kijker.

Het volgende kampioenschap is op 23 oktober 2016 op het circuit van Phillip Island in AustraliΓ«.

Fijne Tweede Paasdag allemaal! β™₯

19 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ellen schreef:

  Haha en dan die commentaren erbij geweldig

 2. Anuscka schreef:

  πŸ˜€ Heerlijke humor heb je! Fijne 2e paasdag!

 3. Nadine schreef:

  Iannone is geen wereldkampioen hoor. Hihi. Dat is helaas Jorge Lorenzo. Ik heb ze allemaal gezien toen. Best sneu maar risico van het vak als meeuw. Sterkte Marion vandaag. Xx

  1. Nadine schreef:

   Wacht. Ik snap hem al. Pfff. Hahaha! Mag ik m’n zwangerschap de schuld geven? πŸ˜‡πŸ˜€πŸ˜€

 4. Lou-ann schreef:

  Hahaha, geweldig! Hopelijk heb je toch een fijne dag! Xoxo

 5. Ik ben geshockt tot tussen mijn tenen.

 6. Whaha, zag dat meeuwen koppen laatst al een keer voorbij komen. Goed dat je het even toelicht! πŸ˜€

 7. christine schreef:

  oei …wat eng…

  liefs meis en een fijne 2e paasdag!

 8. bentenge schreef:

  Ik dacht even, moet daar niet kLoppen staan, maar toen zag ik het tweede filmpje πŸ™‚

 9. Morgaine schreef:

  Oh…. wat moet ik hier nu op zeggen, niks, whahahaha oh wat erg…. hahahahaha

  X

 10. IngridMoorenBlogs schreef:

  Zo is er toch nog iets leuks aan motorsport

 11. jackiedeklerk schreef:

  hahahaha…
  hahahaha.
  sorry kan niet stoppen, hahaha

 12. els schreef:

  Jammer dat ik ook geen motor heb ;-).

 13. joorloveswriting schreef:

  Haha geweldig…. πŸ˜› fijne 2e paasdag meid! x

 14. chucky1012 schreef:

  Zo leuk om dit artikel te lezen!
  Ik hoop dat je er meer aan hebt dat het komend weekend veeeeelllll beter weer zal worden en de zon uit een diep dal zal klimmen…..
  Dus gaat de temperatuur flink omhoog πŸ˜‰

  Fijne avond Xoxo

 15. Ik mag niet lachen.. maar na jouw uitleg kon ik me bij t tweede filmpje niet inhouden. πŸ˜‚πŸ˜‚ een serieuze kopbeweging!

 16. Jaixy schreef:

  πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

 17. marielle schreef:

  en heb je gewonnen πŸ˜‰

 18. Roos schreef:

  Dat tweede filmpje… Ik moest zo hard lachen om die kopbeweging. XD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.