Oh, bugger

bloem

Met redelijk wat tegenzin zit ik hier achter mijn laptop dit bericht te typen. Het gaat namelijk niet goed. Geestelijk wel, maar lichamelijk is het hopeloos op dit moment.

Hing ik drie dagen geleden nog op de bank, omdat ik vreselijk veel pijn had aan de ontsteking in mijn oksel, in de nacht van zondag op maandag kwamen daar nog eens helse buikpijnen bij. In de loop van de dag nam de pijn toe en gistermiddag rolde ik over de grond van de pijn. Ik kon niet overeind staan, enkel voorover over de bank hangen. Ik besloot op bed te gaan liggen. Dit hielp niet tegen de pijn, maar dan ben je tenminste alleen en heb je rust. Er is op zo’n moment maar weinig wat je kan verdragen.

Vannacht weer een dramatische nacht gehad. De pijn is ongeveer hetzelfde als toen ik een acute blinde darmontsteking had, alleen zit deze gecentreerd rond de navel en de onderbuik. Ik ga er vanuit dat het mijn darmen zijn, zeker omdat de pijn zo’n groot gebied in beslag neemt. Ik wacht het nog één of twee dagen af en als het dan niet minder is, dan neem ik contact op met de huisarts. Ik ben tenslotte ook weer nieuwe medicijnen gaan gebruiken, dus dat zou er ook nog mee te maken kunnen hebben.

Omdat ik geen zin heb om iedere dag alleen maar te schrijven over hoe shit ik me voel en waar ik nu weer last van heb, kan het maar zo zijn dat er de komende tijd niet meer dagelijks iets online komt. Dit bericht komt al met pijn en moeite tot stand. De kans is echter veel groter dat ik daar morgen weer anders over denk. Er is niets zo wisselvallig als mijn persoontje. Zo heb ik gisteren het Veggie Thema ook weer retour gestuurd. Teveel kleine dingetjes die me irriteerde en die ik niet kon aanpassen. Voor nu dus weer even terug naar mijn vorige lay-out.

Om 10:30 uur heb ik een afspraak voor een massage. Ik twijfel zelfs nu nog of ik dit wel door moet laten gaan. Ik heb pijn bij het liggen, maar aan de andere kant; ik heb ook pijn als ik zit, dus wat maakt het uit. Misschien is een dosis ontspanning wel precies wat ik nodig heb op dit moment. Ik spreek jullie later weer. Vanmiddag, morgen of ergens in de loop van de week. Jullie zijn gek en te gek. Iedere dag een beetje naar die sores van mij luisteren. Thanks. ♥

45 gedachten over “Oh, bugger

 1. Jemig, veel beterschap. Ik had een paar weken terug ook buikpijn, bleek de blinde darm. Maar bij jou kan dat dus niet meer. Ik zou zeggen niet 2 dagen afwachten, maar eigenlijk vandaag al naar de huisarts? Je bent ongemak en pijn zo gewoon geworden dat je niet moet vergeten dat pijn eigenlijk niet normaal is he?! xx

  1. Heb inderdaad niet afgewacht. Ben al bij de HA geweest en nu bloedprikken en urine-onderzoek. Ik ben inderdaad dusdanig gewend aan pijn dat ik wel eens vergeet dat het niet oké is. Met mijn acute blinde darm heb ik ook bijna te lang doorgelopen. Thanks. X

 2. Wat ontzettend naar nou weer voor je meis, het blijft maar hommeles, nu je buik. Wacht niet te lang met de huisarts te bellen. Ik hoop zo dat de massage je goed zal doen!! liefs

 3. misschien zeg ik nu iets heel stoms,
  maar is het geen griep??
  ik ging vrijdag op zaterdag met vreselijke buikpijn naar bed, steken sterker ik omschreef ze als weeën naar bed.. Al 4 nachten heb ik meer niet dan wel geslapen door de buikpijn

  1. De symptomen lijken helemaal niet op griep, dus ik denk het eigenlijk niet. Griep is vaak ook veel meer dan buikpijn toch? Ik heb echt alleen pijn rond mijn navel en het gebied daaronder. Ik wacht het wel af. Jij ook beterschap.

 4. Ondanks dat dit niet je meest positieve berichtje ooit was heb je het toch weer geflikt. Heb weer even moeten lachen om je, hihi. “Jullie zijn gek en te gek” Geweldig! Heel veel sterkte en liefs, let je wel een beetje op jezelf. Hopelijk neemt het snel af of kan de dokter iets voor je betekenen.

 5. Tjee…. zo vervelend voor je!
  Neem de komende tijd voldoende rust en ik hoop dat je snel op zult knappen.
  Denk aan jezelf op de eerste plaats en je blog loopt niet weg…..

  Liefs en beterschap Xx

 6. Hey hoi
  WAt naar!! Wilde net schrijven of je niet naar de dokter zou kunnen gaan vandaag maar lees dat je het al gedaan hebt! goed van je!!

  Heel veel sterkte!!

  Lieve groetjes

 7. Wat ontzettend ruk! Klaag maar gewoon lekker door hoor, wij lezen toch wel. 😉 ik hoop dat de pijn snel wegtrekt!
  Heb zelf ook al sinds vrijdag een verschrikkelijke koppijn, heb nog nooit zoveel ibuprofen geslikt in zo’n korte tijd, gehe.
  Geniet van je massage, voor zover dat kan en indien je dat door laat gaan.
  X

 8. Oef, dat van die buikpijnen komt me verdacht bekend voor hoor, dus ik begrijp ook dat je even geen zin hebt om te schijven. Laat maar komen wat komen moet (op blogvlak bedoel ik).
  Veel beterschap meid!

 9. Sterkte Marion! Ik lees dat je inmiddels al bij de HA bent geweest, goed idee! Twee dagen wachten kan een hoop extra ellende opleveren. Succes meid! Knuffel x

 10. Toch even bij de huisarts geweest lees ik. Wat zij hij/zij ervan? Ik hoop in ieder geval dat het snel wegtrekt.
  Ik vind het trouwens maar stom allemaal wat ik op je blog lees. Financieel erop achteruit, ontstekingen, buikpijn. Niet leuk. 😦 Sterkte meis!

 11. Wat is dit vervelend zeg, ik zou willen dat ik je zou kunnen verlossen of iets dergelijks… maar helaas. Veel sterkte en kies vooral voor jezelf. Schrijf wanneer je wil en kan, mij irriteer je trouwens nergens mee wat betreft je persoonlijke posts! :)Veel beterschap!

   1. Als dat zo pijnlijk is als galstenen dan wens ik je enorm veel sterkte,….en hoop ik dat de pijnstillers snel en efficiënt werken,……en hopelijk houdt de ellende snel op!!

 12. Tjonge, ik hoop dat de pijnstillers hun werk doen en dat je vannacht wat kan slapen en call me crazy maar ik zou je artikeltjes voor geen geld van de wereld willen missen al hoop ik toch dat er eens een einde aan al de miserie komt. Sterkte Marion! x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.