Loving Lazy Sundays #87

LLSPasen

Op mijn telefoon staat dat het op dit moment met bakken uit de hemel komt. Als ik naar buiten kijk schijnt het zonnetje. Heerlijk dat ook de weerapp soms simpelweg niet te vertrouwen is. Het is zondag! 

Sunday Sports
Gisteravond heeft mijn clubje op de valreep nog een punt weten te pakken. Ik las op Twitter dat er regelmatig met witte zakdoekjes werd gezwaaid. Ik kan me daar wel wat bij voorstellen. Misschien is het maar beter ook als ze nog een paar plaatsen zakken. Wat in vredesnaam hebben wij te zoeken in Europa? Voorrondes spelen zou pure tijdverspilling zijn. Ajax en PSV pakte beide drie punten. De stand bovenin blijft daardoor ongewijzigd. Chelsea verloor weer eens. Deze keer van Swansea. Het blijft gniffelen. Als het zo doorgaat gaan ze niet eens Europa in. Vanavond om 21:00 uur nog MotoGP. Marquez start vanaf pole met Lorenzo naast hem en Rossie op de derde startplek.

Happy Stuff
Tri mag blijven ♥ Weer een paar lieve kaartjes gekregen met de post ♥ Nieuwe orakelkaarten gekocht van de cadeaubonnen die ik kreeg van mijn werk ♥ In een nieuw boek beginnen ♥

On The Spot
Deze week heb ik zoiets leuks gevonden voor On The Spot. Ik ben echt helemaal enthousiast. Ik was Bloglovin’ aan het opschonen en terwijl ik daarmee bezig was, kwam ik via via op de blog Overige Bijkomstigheden van Eline terecht. In de header vielen me meteen twee foto’s op; die van twee hondjes, twee teckels. Nu ben ik helemaal niet zo van de teckels, maar deze twee… Ik was meteen verliefd. Het werd nog mooier toen ik zag dat er een aparte rubriek gewijd was aan deze twee dames, namelijk de rubriek TeckelighedenVerhalen over Nora en Evi. Het verhaal begint op 25 mei 2014 met het eerste artikel: “Nora krijgt gezelschap”. Echt, het is een aanrader om deze, tot nu toe, tien verhalen te lezen. Eline schrijft vol humor, maar ook vol liefde over haar twee grappige en eigenzinnige teckels. Ik heb ondertussen alle Teckeligheden gelezen en ik kan niet wachten tot er een volgende episode op haar blog verschijnt. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik.

What’s Going On?

 • Afgelopen week was voor de zoveelste week op rij weer geen beste. Geestelijk gaat het best oké, maar mijn lichaam laat me jammerlijk in de steek. Ik moet toegeven dat ik er moeite mee heb. De buikpijn die in aanvallen komt, de ontstekingen die maar niet over willen gaan, het maakt me moe. Voordeel daarvan is dat je wel goed slaapt. Ik pak iedere nacht met gemak acht uur slaap zonder dat ik overdag veel doe. Dat is wel eens anders geweest. Ik moet proberen de ongemakken te accepteren, maar wat ik al zei; het kost me erg veel moeite op dit moment. Dan had ik afgelopen donderdag ook nog eens een evaluatiegesprek over therapie. De uitkomst daarvan kwam behoorlijk hard aan. Het was een goed gesprek, maar erg confronterend en dat had ik niet zien aankomen.
 • Komende week heb ik bijna niets gepland. Geen idee of dat zo blijft, want als de buikpijn aanhoudt zal ik toch weer naar de huisarts moeten. Morgen in ieder geval het eindgesprek bij therapie. Kijken hoe we nu verder moeten. Ik ben in ieder geval niet tevreden op dit moment en dat maakt dat ik steeds minder gemotiveerd ben, wat weer betekent dat niemand hier iets mee opschiet en ik feitelijk een plek bezet hou. Dat is het laatste wat ik wil, dus ik hoop dat we morgen tot een oplossing kunnen komen. Ik wil eigenlijk stoppen met therapie, maar mijn behandelteam is erg bang voor de gevolgen daarvan. Dat is lastig, omdat ik zelf die angsten niet heb. Ik weet echter dondersgoed dat ik niet op mijzelf kan vertrouwen op dat gebied.

Music Maestro
Afgelopen week was het liefde op het eerste gezicht. Het is één van de mooiste dingen die je kan overkomen in de muziek: het horen van de eerste tonen, daarna de stem en vervolgens op slag verliefd zijn. Het gebeurde me dit jaar al eerder met Novo Amor en verdorie, het gebeurde me deze week weer. Het gaat om Emilie Nicolas, een 28-jarige singer-songwriter uit Noorwegen. Haar debuutalbum kwam in 2014 uit en heet “Like I’m a Warrior”. Hier is het nummer “Pstereo”. Enjoy.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag. ♥

34 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ook voor jou een fijne zondag, en een komende week vol positieve verrassingen, want die kun je gebruiken 🙂 !

  1. Marion schreef:

   Ik hoop het 🙂

 2. Wat naar dat je nog steeds zo last van je buik blijft houden terug gaan naar de HA hoor Marion!!Het is mijn werkweekeinde dus moet helaas vanmiddag aan de bak en net nu het zonnetje zo heerlijk schijnt.Maa goed jij kunt er lekker van genieten .Wens jullie een heel mooie dag toe en wens je heel veel wijsheid toe met de beslissing om wel of niet te stoppen met therapie .Dikke knuffel 💋vanuit Koog aan de Zaan

  1. Marion schreef:

   Heel gek die buik. Ik denk dat het toch mijn darmen zijn. Maar goed, volgende week kijken. Werkse voor jou XX

 3. Anuscka schreef:

  Hier schijnt de zon ook! En ik loop vreselijk achter met lezen (ga dat vandaag nog even inhalen). De muziek moet even ‘zakken’, maar wat een waanzinnige clip! Betoverend! Heerlijk begin van mijn zondag, en ik hoop dat de jouwe lekker lazy is, en de komende week ook… (en zonder buikpijn…)

  1. Marion schreef:

   Ja, die clip is ook mooi. De muziek is apart. Haar andere nummers zijn nog aparter. 😉 Ik hoop het ook dat laatste! Thanks!

 4. kim schreef:

  Haha, ik kijk niet eens meer naar mijn weerapp. Het klopt gewoon bijna nooit 😛
  Ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt, Marion!

 5. chucky1012 schreef:

  Laat je weer snel controleren bij de h.a..
  De pijn duurt te lang.
  Geniet van je favoriete sporten en een fijne dag!
  Sterkte

  Xoxo

  1. Marion schreef:

   Ga ik doen. Nu is de pijn weer weg, maar straks zal het wel weer terugkomen. Heel raar. X

   1. chucky1012 schreef:

    Zo vervelend….. is het….. weet dat ik aan je denk…… Xx

 6. Amy schreef:

  Oef lastig van die therapie. Loop zelf ook bij pro Persona en ben niet bepaald tevreden. Het ligt nu al heel wat maanden stil omdat er onderzoeken zouden komen. Die werden gepland en toen was ik heel ziek. En doordat ik geen zekerheid kan geven qua nakomen afspraak houd het op want ze eisen die zekerheid van mij. Heeeel naar.

  Als je niet tevreden bent en er eigenlijk niks mee opschiet zou ik kijken of je ergens anders terecht kan. Iets kleinschaligers misschien?

  Klote van je lijf. Heb koffietijd gekeken en pfoe die ontstekingen lijken mij een hell.

  Huggg

  1. Marion schreef:

   Oh ik ben zelf wel heel tevreden over Pro Persona. Wil graag bij hen blijven, we moeten alleen zoeken naar de juiste vorm van therapie. Hoop dat jij ook weer verder kunt binnenkort. Lief van je dat je de moeite hebt genomen de uitzending te kijken. X

 7. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat hebben Zweden en Noorwegen toch prachtige artiesten 🙂 Ik hoop dat het lichamelijk snel weer beter gaat! Fijne zondag!

  1. Marion schreef:

   Dan vind jij Aurora denk ik ook mooi. Moet je maar eens opzoeken. Het nummer Runaway vind ik prachtig! Dank je wel. X

 8. Morgaine schreef:

  Een fijn muziekje Marion, en de therapie, als jij even wilt stoppen, dan merk je toch vanzelf hoe het gaat? Gaat het niet zonder, kun je toch weer starten? Of is dat lastig dan… om weer te starten als blijkt…

  Nou goed, ik wens je voor vandaag en de hele komende week een fijne week toe, dat er mooie dingen mogen gebeuren op jouw weg.

  Mijn week zit bomvol, alleen woensdag en vrijdag staan nog open en dat hoop ik zo te houden, oh wacht, vrijdag ook niet, fysio sportuurtje 😉

  X

  1. Marion schreef:

   De vorige keer heb ik negen maanden op de wachtlijst gestaan, dus stoppen en als het niet gaat weer beginnen is niet echt zo makkelijk. Daarnaast heb ik zelf meestal pas te laat door als het weer slechter met me gaat. Dat is een risico wat we niet kunnen nemen. Ik ben blij dat ik jouw week niet heb. Veel succes met die drukte.

   1. Morgaine schreef:

    Oké, ik snap het, dan is de keuze extra moeilijk, en niemand die je kan helpen in deze. Alleen jij. En volg je hart gaat dan ook niet op. Sterkte met deze beslissing. ❤ En dank je wel, ja pffffffff ik zie ertegenop maar ben mijzelf in mijn hoofd aan het opladen, zo van dat doen we ff…. hahaha nou ja, jij snapt dit wel, ik ga het merken! Dinsdag is denk ik wel een extraatje, voorjaarsmarkt, vrijwillig, waar ik eventueel eerder weg kan, en mijn moeder komt ook even langs, dus wie weet, ga ik met haar wel mee terug, hangt er even vanaf hoe laat ze komt 😉 En hoe mijn knie gaat! X

 9. Sara schreef:

  He, wat naar dat je lichaam je zo shit laat voelen. Dan is het wel altijd fijn om zulke leuke dingen als tekkelverhalen tegen te komen. Ik ben meteen een kijkje gaan nemen en wat is het leuk! Bedankt voor het delen en nog een fijne zondag Marion.

 10. Saar schreef:

  Jij ook een fijne zondag Marion! Lastig als therapie niet loopt zoals je zou willen en de oplossing maar uitblijft! Ik wens je ook heel veel beterschap want pijn en een lijf dat niet meewilt, dat is ook niet fijn!

 11. Bianca schreef:

  Ik denk dat de weerapp ook weekend heeft haha 🙂 Het nieuws van Tri heb ik ook op de voet gevolgd en dat hij mag blijven, daar moest ik wel even om huilen (zo blij). Alleen zijn er natuurlijk ook veel andere kinderen hier in Nederland die dit nu mee maken 😦 Wens je nog een mooie zondag toe, en hopelijk gaat het aankomende week allemaal iets beter xxx

  1. Marion schreef:

   Wat ik begreep zijn er nog 31 kinderen in een echt vergelijkbare situatie als Tri. Ik heb ben Stichting Kinderpardon en Defence For Children gaan volgen op twitter en wil gaan uitzoeken hoe ik wellicht een handje kan helpen, al is het maar via social media. Ik heb nu zoveel tijd over dat dat voor mij een kleine moeite is. Verder moet er gewoon een nieuwe wet komen, want het is idioot zoals het op dit moment gaat. X

 12. Ilse schreef:

  Voor jou ook een fijne zondag en ik wens je veel goede dagen volgende week!

 13. Simplynspecial schreef:

  Wat balen dat je buik nog steeds niet back to normal is.. Hopelijk komt dat snel weer! En anders op tijd weer terug naar de huisarts hoor! Ik ga meteen even teckeligheden lezen, het klinkt in ieder geval erg leuk 🙂 Fijne zondag! Liefs

 14. AroundSan schreef:

  Echt terug naar de huisarts gaan hoor, als je zo veel last blijft houden. Liever te vaak dan 1x te weinig! Ben trouwens ook zó blij blij dat Tri mag blijven. Had echt absurd geweest als hij terug moest, maar gelukkig is dat niet zo. Mooi! Succes deze week en houd je taai. Liefs!

 15. Evelyne Vergote schreef:

  Op naar een nieuwe week. Ook ik had ’t even lastig de voorbije week, maar dat las je al op m’n blog 😉 Ik probeer m’n positiviteit terug te krijgen & dat lijkt mij tot nu toe wel te lukken, laat ons hopen dat dit ook zo blijft. Alvast bedankt voor je bemoedigende woorden *knuff*

 16. Sabine schreef:

  Wat balen van je buik zeg! Wel weer fijn dat het zonnetje schijnt 🙂 Ik lig ziek op de bank helaas.

  1. Marion schreef:

   Ah nee bah! Beterschap!

 17. Marielle schreef:

  Hoe was je dag?
  Heb je nog even buiten kunnen zijn?

  Veel sterkte met alle fysieke ellende en ook voor morgen voor therapie!

  1. Marion schreef:

   Niet verder dan de tuin maar toch buiten. Dank je.

 18. Nicole Orriëns schreef:

  Succes met het eindgesprek!

 19. Jaixy schreef:

  😘😘😘 is alles wat ik kan zeggen

 20. Roos schreef:

  Ja, mijn weer-app wil ook nog wel eens iets anders zeggen dan wat de lucht laat zien, haha. Is je buikpijn ondertussen wat minder; zijn ze er al achter wat het is of denken ze nog steeds aan een niersteen?
  Trouwens, je foto in de side-bar is echt heel erg mooi! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.