Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #88


Getagd: , , .

LLSPasen

Ik ga dan wellicht wat minder bloggen, Loving Lazy Sundays ga ik toch echt niet overslaan, hoor! Hier volgt alweer nummer 88. We gaan richting de 100! Vandaag weer veel fijne happy stuff, de plannen voor komende week en een werkelijk prachtig a capella gezongen nummer van alweer een Noorse zangeres.

Sunday Sports
Formule 1 is al afgelopen. De race begon vanochtend om 8:00 uur. Was het gisteren al feest met twee keer code rood tijdens de kwalificatie, vandaag was de chaos minstens zo groot. Een leuke race om naar te kijken. Even leek het erop dat Max buiten de punten zou vallen, maar in de laatste paar ronden trapte hij nog even flink op het gas en eindigde uiteindelijk als achtste. Goed gedaan, Max. Voetbal? Tsja. Heracles. Thuis. Altijd lastig zullen we maar zeggen *rolt eens even flink met haar ogen*. Vandaag moet Ajax ”gewoon” drie punten pakken tegen Utrecht willen ze de koppositie weer van PSV overnemen. Zullen we het nog even over Chelsea hebben? Jazeker! Ze verloren gisteren weer! In eigen huis. Van Manchester City. Dankzij een hat-trick van de Argentijnse spits Agüero. Het grinniken gaat maar door.

Happy Stuff
Knopen doorhakken ♥ Iets heel moois ontvangen van medeblogger Saar ♥ Twee keer bij mijn ouders op visite ♥ De natuur intrekken ♥ Foto’s maken ♥ Green Tea Tropical ♥ Weer een beetje opkrabbelen ♥ Verse pizza maken ♥ Henk & Ria ♥ Schoon beddengoed ♥ Mist in de vroege ochtend ♥ Bloemen ♥ Fietsen ♥ Kleine eendjes ♥ Een croissantje eten ♥

On The Spot
Vandaag een artikel On The Spot van een medeblogger waar ik echt heel veel respect voor heb, namelijk Sophie van de blog Naoki. Sophie blogt over dierproefvrije, natuurlijke en vegan beauty. Daarnaast deelt ze tips en ervaringen tijdens haar zoektocht naar een bewuster, gelukkiger en gezonder leven. Ik weet dat er veel mensen heel graag meer dierproefvrije producten willen gebruiken, maar ze weten nooit precies hoe het nou allemaal precies zit. Is het niet heel ingewikkeld allemaal? En zijn die dierproefvrije producten niet veel duurder? Sophie zette de vijf meest gestelde vragen & claims voor ons op een rijtje in het artikel 5 vragen & claims over dierproefvrije cosmetica.

What’s Going On?

  • Afgelopen week krabbelde ik weer een beetje overeind. Ik ging wel naar de huisarts voor verder onderzoek naar de pijn in mijn buik, maar de ontstekingen namen langzaam af. Bij therapie werd de knoop doorgehakt en we besloten per direct te stoppen. Ik ga over naar een andere therapeute in de hoop dat zij mij wel verder kan helpen. Daarnaast sta ik dus nog op de wachtlijst voor schematherapie. Maar nu? Nu heb ik eerst even tot begin mei therapievakantie. Dat resulteerde in rust in mijn hoofd en ik merkte direct dat ik meer puf had om dingen te ondernemen. Ik ging twee keer naar mijn ouders, trok de natuur in en ging zelfs even wat kleding kopen in Arnhem.
  • Komende week ga ik naar de kapper. Ik ”moet” voor de 21e gaan, wil ik gebruik kunnen maken van een actie met 40% korting. En natuurlijk wil ik dat! Woensdag heb ik een date. Ik ga iemand ontmoeten die ik in eerste instantie van het eetstoornisforum ken. Zij is daar weggegaan, maar gelukkig hebben we via andere wegen contact gehouden en dat leidde nu tot deze afspraak. Ik heb er heel veel zin. Het is spannend, maar ik kijk er naar uit. Donderdag weer naar de huisarts en vrijdag naar het ziekenhuis voor een buikecho. Mijn week is dus alweer redelijk gevuld.

Music Maestro
Vorige week liet ik jullie de prachtige muziek van de Noorse zangeres Emilie Nicolas horen. Deze week weer een Noorse zangeres; Aurora. Dit nummer “Through The Eyes of a Child” is a capella gezongen. Het is werkelijk … Ach nee, ik ga er geen woorden aan vuil maken. Gewoon luisteren.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag. ♥

31 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s