Het Rosalie Thema

cham

Gisteren ben ik van de hele dag bezig geweest met de lay-out van mijn blog. Ik heb tig thema’s uitgeprobeerd. Gratis. Niet gratis. Ik kocht. Ik annuleerde. Ik kocht weer. Uiteindelijk kocht ik voor de tweede keer op één dag dit thema; het Rosalie Thema. Ik ben eruit. Dit is wat ik wil. Denk ik. 

Een poosje terug kocht ik al een keer het Veggie thema. Het was strak. Ik vond het mooi. Er zaten alleen net iets teveel minpuntjes aan. Ik ging terug naar mijn oude thema, maar dat beviel me echt niet meer. Ik wilde graag een thema waarbij ik bovenin mijn foto’s kan tonen in combinatie met de naam van mijn blog én de ondertitel. De ondertitel verander ik regelmatig, als een soort quote van de dag, en bijna nergens kwam deze duidelijk in beeld. Bij dit thema wel. Het is precies zoals ik het wil; eenvoudig, strak, duidelijk en mooi. Scrol je door naar beneden, dan zie je enkel heel eenvoudig in drie kolommen een overzicht van mijn artikelen. That’s it and I love it. Wellicht dat ik nog foto’s boven elk artikel ga toevoegen, maar daar moet ik nog even over nadenken. De foto’s in het artikel zijn namelijk immens groot doordat de tekst zo breed over de pagina verspreid wordt. Wellicht kan ik de foto’s breed en minder hoog maken. Dat is misschien wel een goed idee. Ik ga ermee aan de slag.

Ik ga vandaag de puntjes op de i zetten. Zo moet er nog wat aanvullende informatie in de footer komen en wil ik op de Over Mij pagina een foto plaatsen, zodat mensen een gezicht hebben bij de persoon achter deze blog. De foto bovenaan de blog zal regelmatig veranderen. Het is voor mij een goede motivatie om weer eens wat vaker met mijn camera de natuur in te trekken. Gek dat je zoiets niet zo vaak doet, terwijl je weet dat je er intens van kan genieten. Dit thema heeft overigens wel de mogelijkheid voor een sidebar en die zal ik in de toekomst vast nog wel eens gaan gebruiken, maar voor nu even niet.

Vandaag dus nog een dagje aan mijn blog werken. Vanmiddag wel even naar het ziekenhuis voor de echo van mijn buik. De medicijnen werken goed, dus de pijn is al flink afgenomen. Toch hoop ik dat ze iets kunnen zien waardoor de pijn in ieder geval te verklaren is. Gisteren mijn bloeddruk laten controleren en die was weer tiptop in orde: 110/85. Yes, eindelijk een keer iets positiefs op het medische vlak! That’s it voor vandaag. Bijna weekend, mensen. Geniet ervan. ♥

57 gedachten over “Het Rosalie Thema

 1. Succes in het ziekenhuis vandaag. Ik hoop ook dat ze wel wat vinden wat je pijn kan verklaren. Fijn dat je bloeddruk zo goed is!
  En veel plezier met het mooi maken van je blog. 😘

 2. Succes en sterkte straks, dat ze het maar zullen vinden dit keer, en je bloeddruk, yesssssssss, lekker zo blijven klungelen dus voor jezelf, je zit op de goede weg.

  Geniet van het weekend!

  X

 3. Erg mooi gekozen! Ik hou ook van eenvoud. Ben ook al tijden over het nadenken over een ander thema. Maar er zijn ook nog andere dingen op mijn blog die aandacht vragen. Het is soms moeilijk te bepalen waar de priotiteit ligt. Bij mij ligt die voorlopig nog op het regelmatig publiceren.
  Fijn dat je op medisch gebied positief bericht hebt!

  1. Ik weet niet of jij ook via wordpress blogt, maar ik vind het heel erg fijn dat je 30 dagen bedenktijd hebt als je een thema aanschaft. Zo kan je zelf rustig wennen en alles aanpassen en ben je toch niet tevreden, krijg je gewoon je geld terug. Heel erg prettig. Ik heb nog een artikel van jou in mijn lijst staan, dus ik zie je zo 😉

  1. Ja, ik vind het moeilijk om mijn fotografie ook tot uiting te laten komen op een blog en dit leek me de ideale manier. Ja, ik baal eigenlijk dat dit thema niet Broodje Vegaworst heet of zo 😀 Dank je wel!

  1. Ja, die gasten van WP worden gek van mij. Kopen. Annuleren. Toch weer kopen. Nee, toch annuleren. Eigenlijk kan ik op deze manier iedere maand gratis een nieuw thema uitproberen! Je brengt me op een idee! 😉 En dank je wel. We gaan het zien straks.

 4. Ik vind het er mooi uitzien, ook de menubalk bovenaan vind ik prettig. Ik mis natuurlijk wel de zijbalk haha, en ik hoop dat je af en toe wat mooie foto’s deelt bij een artikel 🙂

 5. Mooie lay-out. Fotografie komt hier echt wel tot z’n recht, dus top! Kan ‘k ook wel gebruiken, maar ik moet eens dringend tijd maken om aan m’n blog te werken.. Ik zit niet op wordpress, dus dat word even zoeken.. Kom over een jaartje nog eens op m’n blog kijken, haha!
  Succes in het ziekenhuis!

  1. Ja, dat vond ik ook wat betreft de fotografie. WordPress vind ik daarin wel erg fijn wat mogelijkheden betreft. Een jaar is wel erg lang! Gaat je vast wel lukken voor die tijd!

 6. Echt heel mooi! Ik vind het ook helemaal bij jou passen.
  Goed dat de pijn in je buik toch al minder is en dat je bloeddruk in orde is. Succes met die echo straks!

 7. Ik vind het een schitterend thema, past ook echt bij je! En wat een schitterende foto van die bij! Prachtig!

  Fijn om te horen dat het ook wat beter gaat, lichamelijk!

 8. Ha Marion
  Mooi dit thema.
  Heel overzichtelijk en rustig.
  De tekst en de mooie foto’s komen daarmee goed tot hun recht.

  Hoe ging het onderzoek?

  M.b.t. je eerste zin…nivea ;-).

  Succes met de finishing touch!

  Goed weekend!

  ♥♡♥

  1. Het onderzoek ging goed, maar ik heb een buikwandbreuk. Wanneer houdt het een keer op! Dinsdag hoor ik meer. Eventueel of een operatie nodig is. Jij ook goed weekend!

   1. Oh dat klinkt naar!
    Heb je ook een breuk bij je navel? Dat je naar binnen kan?

    Sterkte Marion. Ik gun je zo dat het eindelijk eens wat beter wordt voor je

    Take care

  1. Ja, dat vond ik ook. En je kan door middel van de foto bovenaan ook heel makkelijk de boel aanpassen op het seizoen of de tijd van het jaar, bijvoorbeeld met kerst. Het leek me wel leuk op deze manier. X

 9. Ik vind het een leuk thema hoor 🙂 En al was dat niet zo… dikke pech voor mij haha! Hopelijk is alles goed gegaan in het ziekenhuis. Fijn weekend Marion.

 10. Dit thema heeft inderdaad wel wat. Strak en duidelijk, I like! Toch is die sidebar wel handig ja. 🙂 Ben zelf ook veel bezig met andere thema’s, maar kom toch telkens op Retrotale uit, omdat die toch heet meeste blijft aanspreken. Zoek nog wel even door, iets wat strak maar sierlijk is… Komt vanzelf wel. 🙂
  Fijn dat je bloeddruk goed is! X

 11. Ik vind je thema heel mooi! Ik wil uiteindelijk ook een thema kopen, maar ik vind het een beetje spannend. Dan moet ik eerst maar eens ontdekken wat ik eigenlijk wil, haha! Het probleem met die gratis thema’s is dat ik nèt niet genoeg zelf aan kan passen.

  1. Je krijgt 30 dagen bedenktijd. Dat vind ik wel erg fijn. Je kan zonder problemen je geld terugkrijgen. Ik betaal via PayPal. Dat is superhandig. Het geld staat binnen 2 minuten weer terug op je account. Dus, je kan een gokje wagen. Bevalt het niet, kan je altijd weer annuleren. Succes!

  1. Over grappig gesproken: Ik ging net even bij jou kijken. Wat grappig dat jij alle artikelen een datum geeft. Geen titel waar het artikel over gaat. Dat vind ik ook superleuk!

 12. Ziet er lekker strak en clean uit! Ik ben ook nog steeds zoekende naar het juiste thema, toevallig vandaag een stukje over geschreven op mijn blog nadat ik gisteravond een nieuwe theme online gooide. De keuze is enorm en ik heb zelf wel wat ideetjes maar ben het tot nu toe nog niet tegengekomen, althans niet in de gratis versie. Misschien toch eens kijken bij de betaalde versie…

 13. Ik houd van dit thema, bij deze! Die kleurtjes, die rust, dat dingetje onder de zin ‘geef een reactie’ en onder de naam van je blog. O en van die tekstwolkjes in de sitebar, ja daar houd ik van. Dan hebben we het nog niet eens gehad over die netjes geordende reacties, fantastisch! Xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.