Chronisch ziek

Leuren


Getagd: .

Rain2

Langzaam aan begint het erop te lijken. De lay-out is goed. De kleuren zijn mooi. De menubalk is aangepast. Deze week nog even de puntjes op de i en dan denk ik dat dit thema een blijvertje is. Denk ik. Je weet het tenslotte maar nooit met mij.

Ik heb een beetje een frustrerende ochtend achter de rug. Terwijl ik dit schrijf besef ik dat het nog maar 9:00 uur is, maar ik heb het idee dat ik er al een halve dag op heb zitten. De ontsteking op mijn heup is open gegaan. Dat is altijd ellende, want wat moet je doen? Desinfecteren. Maar wanneer en hoe vaak? Het wondvocht blijft maar komen. Na twee uur hield het eindelijk een beetje op en nu heb ik de boel verzorgd en er een gaasje met betadinezalf op gedaan. Dat helpt voor mij vaak het beste. Het prikt alleen als de nete, want ja, die wond is open. Aangezien ik straks toch de huisarts moet bellen, zal ik dit ook wel even overleggen. Hoe vaak ik het al heb meegemaakt, ik blijf altijd onzeker of ik de wond wel goed behandel.

Gisteren heb ik een pagina aangemaakt op mijn blog voor hidradenitis suppurativa. Je vindt de pagina bovenin de menubalk. Voor veel mensen niet echt interessant, maar ik hoop dat er wellicht mensen zijn met dezelfde aandoening die zich hierdoor iets gesteund of wat meer begrepen voelen. Ik wil ze in ieder geval laten weten dat ze niet alleen zijn en dat ze, als ze hun ei kwijt willen of vragen hebben, altijd bij mij terecht kunnen. Niet dat ik alles wetend ben, maar wat ik zeg, een beetje herkenning is vaak al voldoende om het leed wat te verlichten. Zo ervaar ik het zelf in ieder geval. Deze week nog de pagina Angst & Depressie afmaken en dan is het klaar.

Ik ben blij dat ik gisteren weer over Share Some Happiness heb geschreven, al kreeg ik wel de terechte opmerking in mijn mailbox dat ik wél leur met goede doelen. Het was een vriendelijke mail hoor, van iemand die ik goed ken. Ik moest er wel om lachen, want ze heeft natuurlijk gelijk. Ik schrijf er niet voor niets over. Ik hoop hoop hoop dat er iemand is die op de link klikt en vervolgens een bedrag doneert. Dus ik neem mijn woorden terug. Ik leur wel met goede doelen. Een beetje dan. Niet op een vervelende manier.

Dan ga ik nu op de bank liggen, want ik heb pijn en begin misselijk te worden. Toedeledoki. ♥

45 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s