Leuren

Rain2

Langzaam aan begint het erop te lijken. De lay-out is goed. De kleuren zijn mooi. De menubalk is aangepast. Deze week nog even de puntjes op de i en dan denk ik dat dit thema een blijvertje is. Denk ik. Je weet het tenslotte maar nooit met mij.

Ik heb een beetje een frustrerende ochtend achter de rug. Terwijl ik dit schrijf besef ik dat het nog maar 9:00 uur is, maar ik heb het idee dat ik er al een halve dag op heb zitten. De ontsteking op mijn heup is open gegaan. Dat is altijd ellende, want wat moet je doen? Desinfecteren. Maar wanneer en hoe vaak? Het wondvocht blijft maar komen. Na twee uur hield het eindelijk een beetje op en nu heb ik de boel verzorgd en er een gaasje met betadinezalf op gedaan. Dat helpt voor mij vaak het beste. Het prikt alleen als de nete, want ja, die wond is open. Aangezien ik straks toch de huisarts moet bellen, zal ik dit ook wel even overleggen. Hoe vaak ik het al heb meegemaakt, ik blijf altijd onzeker of ik de wond wel goed behandel.

Gisteren heb ik een pagina aangemaakt op mijn blog voor hidradenitis suppurativa. Je vindt de pagina bovenin de menubalk. Voor veel mensen niet echt interessant, maar ik hoop dat er wellicht mensen zijn met dezelfde aandoening die zich hierdoor iets gesteund of wat meer begrepen voelen. Ik wil ze in ieder geval laten weten dat ze niet alleen zijn en dat ze, als ze hun ei kwijt willen of vragen hebben, altijd bij mij terecht kunnen. Niet dat ik alles wetend ben, maar wat ik zeg, een beetje herkenning is vaak al voldoende om het leed wat te verlichten. Zo ervaar ik het zelf in ieder geval. Deze week nog de pagina Angst & Depressie afmaken en dan is het klaar.

Ik ben blij dat ik gisteren weer over Share Some Happiness heb geschreven, al kreeg ik wel de terechte opmerking in mijn mailbox dat ik wél leur met goede doelen. Het was een vriendelijke mail hoor, van iemand die ik goed ken. Ik moest er wel om lachen, want ze heeft natuurlijk gelijk. Ik schrijf er niet voor niets over. Ik hoop hoop hoop dat er iemand is die op de link klikt en vervolgens een bedrag doneert. Dus ik neem mijn woorden terug. Ik leur wel met goede doelen. Een beetje dan. Niet op een vervelende manier.

Dan ga ik nu op de bank liggen, want ik heb pijn en begin misselijk te worden. Toedeledoki. ♥

45 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Nicole Orriëns schreef:

  Ik vind de bloemen in de header ook heel erg mooi!

  Vervelend van die open wond zeg. Maar het klinkt wel alsof je hem heel goed weet te behandelen.

  1. Marion schreef:

   Ja, het is heel naar die wonden altijd, maar het is nu aan het einde van de middag en het ziet er goed uit. Gelukkig maar. Dank je wel!

 2. rachel schreef:

  jeetje meis wat klote van die wond 😦 idd goed schoonhouden en desinfecteren is het beste altijd 🙂 sterkte ermee! x

  1. Marion schreef:

   Ja, waardeloos, maar komt goed. Dank je wel.

 3. eigenwijsje2014 schreef:

  Ik ken het hele woord ‘leuren’ niet haha.. En wat rot van die wond lijkt me lastig..

  1. Marion schreef:

   Ik begon al aan mezelf te twijfelen, dus ik heb gegoogeld. Jaja. 😉 Leuren betekent venten of te koop lopen 😀

   1. eigenwijsje2014 schreef:

    Haha oh dat was niet de bedoeling, niet twijfelen aan jezelf. Kende het woord zelf alleen niet. Net als venten. Ja ken hem wel, in andere betekenis denk ik 😛

 4. Marielle schreef:

  Sterkte met de ontsteking!
  Als het open gaat, voelt het dan (nu even niet met het vocht dat snap ik) wat beter erna?
  Goed dat je die pagina hebt aangemaakt! ! Ik hoop dat het voor jezelf en lotgenoten tot steun zal zijn!

  Ik vind de lay out erg mooi!

  1. Marion schreef:

   Het is nu einde van de middag en het gaat beter. Soms zwelt de ontsteking na een paar uur al weer aan en loopt hij weer vol met vocht, maar goddank is dat niet het geval. Flink spoelen de komende dagen dan komt het goed hoop ik.

   Dank je!

 5. BySilke schreef:

  Ik ben echt een grote fan van het lettertype, het leest zo vlotjes weg! Stom van die wond hoor 😦

  1. Marion schreef:

   Ja, deze is fijn, hè? Ik wilde kijken welke het was, maar er staat alleen bij ”standaard lettertype voor dit thema”. :-/

 6. Roos schreef:

  Je site ziet er strak uit hoor Marion! Je bent er maar druk mee. 🙂
  Die wond… ja dat is gewoon k*t, kan het ook niet mooier maken. Sterkte meis! X

  1. Marion schreef:

   Dank je wel, hoor! X

 7. Anita | Mindjoy schreef:

  Je mag terecht blij zijn met je thema, het lijkt mij ook een blijvertje 😉 Vervelend van je wond, hopelijk gaat hij snel weer dicht.

  1. Marion schreef:

   Hij lijkt redelijk goed te dichten. Komende dagen nog maar even easy going.

 8. Jenn schreef:

  Mooi die bloemen! Sterkte met je wond.

  1. Marion schreef:

   Dank je wel, Jen!

 9. mynameisblonde schreef:

  De lay out is mooi! Een frisse look!

  Sterkte met de wonde… begrijp dat je onzeker blijft… het is ook belangrijk en je wil dat goed doen he! Zou bij mij net hetzelfde zijn.

  En met af en toe een goed doel aanprijzen, is zeker niets mis. 🙂

  1. Marion schreef:

   Ja, precies! Normaal doen ze wondverzorging meteen na het snijden of de operatie, maar nu moet je alles zelf doen en dat blijft toch een beetje eng. Dank je wel!

 10. Ilse Verhoeven schreef:

  Het ziet er héél netjes uit!

  En verzorg je maar goed hè!

  1. Marion schreef:

   Dank je wel, Ilse. Doe ik!

 11. Sammie schreef:

  Oh wat balen dat je weer met een open wond zit, lijkt me inderdaad vreselijk prikken! Sterkte ermee! En doe het lekker rustig aan vandaag 🙂

  1. Marion schreef:

   Mooi excuus om wat vaker pizza te eten 🙂

 12. Iris Jonet schreef:

  Auw! Dat lijkt me echt helemaal niet fijn. Hopelijk geneest het snel.
  Je layout vind ik echt heel mooi geworden. Lekker overzichtelijk, mooie kleuren en je lettertype is heel fijn!

  1. Marion schreef:

   Ah thanks! Dat is leuk om te horen. Ja, de wond gaat goed. Gewoon niet teveel bewegen en rust geven.

 13. Eline schreef:

  Of je er nu mee leurt of niet, het maakt allemaal niks uit. Het is jouw blog, jouw keuze en als jij het fijn vindt moet je dat lekker doen. Je doet er niemand kwaad mee. Al bereik je er eentje!

  1. Marion schreef:

   Dat is ook zo. Ik ben al veel te snel bang wat anderen er wel niet van vinden. Dan lezen ze maar een dagje niet mee. En die ene heb ik gisteren al bereikt, dus daar ben ik helemaal blij mee!

 14. Marushi schreef:

  Het ziet er allemaal fleurig uit zeg! Gaat de goede kant op! Sterkte met je ontsteking! -x-

 15. Sabine schreef:

  Wat ben je toch een harde werker meid! Je ziet het er ook aan af, aan je layout hoe mooi die is. Pagina’s aanmaken is ook een werkje hoor. Ik weet er alles van hahaha. Als iemand zoekt op de aandoening en ze komen bij jou dan heb je maar mooi weer iemand geholpen! Balen van je ontsteking trouwens: veel sterkte! x

  1. Marion schreef:

   Ik ging even googelen. Als je zoekt op hidradenitis is een artikel van mijn de vierde in het rijtje. 🙂 Dat is wel tof! Ja, het blijft maar doorgaan die ontstekingen, maar deze is wel heel vervelend. Gelukkig de laatste loodjes als het goed is. Meestal duurt het een week of 6. Ik zit nu pas om de 3,5. Geduld is een schone zaak. Dank je wel. X

 16. chucky1012 schreef:

  Jeetje wat zal jij verschrikkelijk veel pijn hebben van de open wond!
  Ik hoop dat die snel zal genezen…..
  Mooie nieuwe layout etc. van je blog!

  Beterschap….. Xoxo

  1. Marion schreef:

   Het gaat goed hoor met de wond. Goed afdekken en weinig bewegen. Dank je wel, meis. XX

 17. Jaixy schreef:

  Dikke knuffel!!! Echt balen van die wond

 18. joorloveswriting schreef:

  Jeetje meid… vervelend!!! 😦 XXX en heel veel sterkte meid! En wauw wat is je blog / layout erg mooi geworden!!!
  Super tof ziet het eruit!!

  1. Marion schreef:

   Ah fijn dat je het zo mooi vind! Dat vind ik leuk om te horen. En dank je wel. Komt goed hoor. Ik lig lekker veel op bed. Beetje bloggen, beetje docu’s kijken. Het is zo slecht nog niet 😉

 19. Om één of andere reden krijg ik de headers van de weblogs die ik voel niet meer te zien. Ligt het aan mijn instellingen of word ik geboycot door WordPress? Sla me dood, ik ken het antwoord niet. Elke weblog ziet er hetzelfde uit, zonder versiering.

 20. Morgaine schreef:

  Heel eerlijk? Ik let nooit zo op lay outs, wel op de inhoud van de tekst die geschreven is, hahahaha Nee, ziet er mooi uit, voor zover ik kan zien, want ik kom ook nog eens altijd per mail binnen eigenlijk, ik zie je voorkantje nooit 😉

  De Kamille foto vind ik prachtig, die staat er al een paar dagen en vind ik echt heel mooi!

  Ik hoop dat je velen kunt helpen inderdaad met de aandoening die jij hebt, het is altijd fijn als je mensen vindt die hetzelfde hebben inderdaad.

  En dat leuren, lol, ja eigenlijk toch wel, maar dat siert je alleen maar, en ik doe het ook weleens, in feite leurt iedereen wel ergens mee, dan als je het andersom bekijkt, leuren we zelfs met tips en trucs, of tv en film tips of muziek 😉

  Ik hoop dat je ontsteking ondertussen gestopt is met prikken, OUCH, i know…

  X

 21. els schreef:

  Echt balen voor je dat je nu een wond hebt en daar zoveel last van hebt! Hopelijk is het vandaag al wat minder ;-). Je nieuwe layout vind ik echt heel mooi hoor :-).

 22. Ziet er leuk uit je layout! En sterkte met je wond 😦

 23. Je layout is echt mooi! Ik kan ineens alleen niet meer via mijn telefoon reageren hier, maar dat zal ongetwijfeld aan mij liggen.
  En lekker doorgaan met dat leuren hoor! Doe ik al bijna anderhalf jaar, gaat vanzelf wel wennen 😉

  1. Marion schreef:

   Ik hoop dat het aan jou ligt 😉

 24. Lichtophethart schreef:

  Ik vind de site er zo heel mooi en rustig uitzien mooi overzichtelijk. Leuren haha ja dat woord ken ik wel. Leuren aan de deuren zeiden ze in Nijmegen altijd.Van die verkopers die deur aan deur aanbellen om bv een blad te verkopen of wat dan ook. Ik hoop dat het beter gaat met de wond. Sterkte er mee Marion.Deze layout is helemaal OKE !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.