Kladbloggen

Easy Going


Getagd: , .

header960

Deze week wordt een uitdaging voor me. Het wordt mooi weer. De tuin schreeuwt om aandacht. Het bos roept. Het water in De Blauwe Kamer lijkt aantrekkelijker dan ooit. En toch, toch moet ik nog één of twee weekjes de verleiding weerstaan.

De ontsteking op mijn heup, die eind maart begon, is bijna weg. Nog een weekje. Hooguit twee. Het vervelende is dat deze nu eigenlijk geen pijn meer doet. De verleiding is dus groot om wat te gaan doen. Echter weet ik dat 10 minuten iets doen in de tuin al teveel kan zijn. Een wandeling naar de supermarkt is maximaal. Wat kan ik dan gaan doen deze week, met het prachtige mooie weer wat ons te wachten staat?

Als eerste gaat mijn ligbed weer de tuin in. Vorig jaar kreeg ik van mijn ouders een supermooi bed voor in de tuin. Cadeautje voor mijn verjaardag. Nu hoef ik niet meer op bed te gaan liggen als ik rust nodig heb, maar kan ik met goed weer ook heerlijk in de tuin gaan liggen. Boekje erbij of een muziekje op. Perfect. De parasol die ik erbij kreeg maakt het helemaal af. Ik mag mezelf gelukkig prijzen met zulke lieve ouders.

Tot 15 mei heb ik nog een abonnement op Storytel. Op dit moment luister ik het boek over Amy Winehouse, geschreven door haar vader. Ik heb nog zo’n 8 uur te gaan. Dat moet lukken.

Donderdag is het Bevrijdingsdag. Vorig jaar ging ik in de ochtend even naar de stad en maakte ik een fotoserie van oude oorlogsvoertuigen. Twee jaar geleden bleef ik thuis en fotografeerde ik vanuit onze achtertuin de Fly By. Dit jaar blijf ik thuis en ga ik proberen weer een paar vliegtuigen te spotten. Het is ieder jaar weer afwachten of ze een gunstige aanvliegroute hebben. Vorig jaar konden we amper iets zien, maar twee jaar terug kwamen ze hier recht over. Fingers crossed dus voor komende donderdag.

Dan heb ik nog twee boeken liggen die ik wil lezen. Ik heb UP van Myrthe van de Meer nog steeds niet uit. Dat is mijn streven voor komende week. Het boek is namelijk niet van mij. Ik heb de eigenaar al verwittigt dat het iets langer gaat duren dan gedacht, maar er zijn natuurlijk grenzen. Verder ben ik bezig in het boek The Seeker’s Guide van Elizabeth Lesser. Dit is in het Engels geschreven en net als het boek over Amy Winehouse, wat in het Engels voorgelezen wordt, merk ik toch dat die taal me een stuk beter bevalt dan het Nederlands. Voorlopig dus even op de Engelse toer.

Het is vandaag 2 mei. Een nieuwe maand is weer begonnen en dus ga ik op zoek naar een goed doel voor het Share Some Happiness project. Suggesties voor mooie projecten, ideeën voor sponsoring of andere goede doelen zijn altijd welkom. Het bedrag wat nodig was voor weibehoud voor de blinde pony Mr. Jackson is trouwens bij elkaar. Mr. Jackson kan dus op zijn vertrouwde stukje grond blijven.

Het gaat fantastisch weer worden deze week. Hebben jullie nog mooie plannen? Wat je ook gaat doen, geniet er met volle teugen van! Happy People! ♥

34 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s