Persoonlijk

Ducktape


Getagd: .

ducktape

Mijn stemmingswisselingen reizen de pan uit op het moment. Het is rijzen, hè? Ja, nu ik het zie staan denk ik ook: stemmingswisselingen gaan niet op vakantie en zeker niet als ze hiervoor al hun hele leven in een pan hebben gezeten. Dat contrast is veel te groot.

Maar goed, stemmingswisselingen. Wacht, ik pak even mijn agenda om dit te noteren voor volgende week donderdag. Dit moet ik wel bespreken. Eergisteren wilde ik nog dood, vandaag snap ik niet waar dat soort gekke gedachten vandaan komen. Dat is fijn, maar niet helemaal oké.

Ik heb zin in vandaag, want ik ga zo dadelijk naar mijn ouders. Ik moet even het één en ander uitprinten. Nou, niet het één en ander. Ik ga één van mijn tafeltjes retour sturen. Die laatste. Die is toch niet zo handig. Hij is net te klein. Het leuke is, of nee, dat is helemaal niet leuk…. Ik heb dit tafeltje betaald met twee verschillende cadeaubonnen en een gedeelte via iDeal. Dat gaat natuurlijk nooit goed komen met het retour krijgen van mijn geld. Maar ik moet dus een retourbon uitprinten. Die moet in de doos. De doos die ik al met heel erg veel secuurheid heb dichtgeplakt grrrr. En ik moet een sticker uitprinten voor op de doos. Een sticker, bedenk ik me nu. Hoe kan je nou een sticker uitprinten? Goed, dat wordt dus plakband. Doorzichtig plakband. Niet dat bruine ducktape wat ik hier heb liggen.

Het is geen ducktape. Dat weet ik ook wel. Het is duct tape. Maar laten we eerlijk zijn; ducktape klinkt een stuk leuker. Oh en ik doe dat printen bij mijn ouders, omdat ik geen printer heb. Hebben jullie een printer?

Ik hoorde laatst iemand zeggen: Je kan niet met iedereen rekening houden. Ik vroeg me af: Is dat zo? Volgens mij kan je wél met iedereen rekening houden, alleen kan je het nooit iedereen naar de zin maken. Kan je nooit iedereen tevreden stellen en/of te vriend houden. Maar rekening houden met kan altijd. Toch?

Oké, ik ga toch kijken voor een stickervel. Of niet? Wat zal ik doen? Op papier uitknippen en dan op de doos plakken is net zo makkelijk eigenlijk. Waarom een stel stickervellen kopen die je nooit meer gebruikt? Laat maar zitten. Ik ga toch geen stickervel kopen.

Vanavond gaan we zelf pizza maken. Lekker man! Verse groenten. Paprika, uitje, champignons. Courgette hebben we ook nog, geloof ik. Nom nom nom the bomb.

Dumplings! Ik heb laatst voor het eerst dumplings gekocht. Bij de Toko hier op de hoek. Ze zijn megastraffend! Wacht, ik ga er een paar in een zakje doen voor mijn ouders. Vinden ze vast… Nee, dat vinden ze vast niet lekker. Laat maar.

Tot zover één van mijn meest zinloze artikelen ooit. Hebben jullie nog iets zinloos te melden? Laat het me weten in the comments. Ik ben reuze benieuwd 😉

39 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s