Ducktape

ducktape

Mijn stemmingswisselingen reizen de pan uit op het moment. Het is rijzen, hè? Ja, nu ik het zie staan denk ik ook: stemmingswisselingen gaan niet op vakantie en zeker niet als ze hiervoor al hun hele leven in een pan hebben gezeten. Dat contrast is veel te groot.

Maar goed, stemmingswisselingen. Wacht, ik pak even mijn agenda om dit te noteren voor volgende week donderdag. Dit moet ik wel bespreken. Eergisteren wilde ik nog dood, vandaag snap ik niet waar dat soort gekke gedachten vandaan komen. Dat is fijn, maar niet helemaal oké.

Ik heb zin in vandaag, want ik ga zo dadelijk naar mijn ouders. Ik moet even het één en ander uitprinten. Nou, niet het één en ander. Ik ga één van mijn tafeltjes retour sturen. Die laatste. Die is toch niet zo handig. Hij is net te klein. Het leuke is, of nee, dat is helemaal niet leuk…. Ik heb dit tafeltje betaald met twee verschillende cadeaubonnen en een gedeelte via iDeal. Dat gaat natuurlijk nooit goed komen met het retour krijgen van mijn geld. Maar ik moet dus een retourbon uitprinten. Die moet in de doos. De doos die ik al met heel erg veel secuurheid heb dichtgeplakt grrrr. En ik moet een sticker uitprinten voor op de doos. Een sticker, bedenk ik me nu. Hoe kan je nou een sticker uitprinten? Goed, dat wordt dus plakband. Doorzichtig plakband. Niet dat bruine ducktape wat ik hier heb liggen.

Het is geen ducktape. Dat weet ik ook wel. Het is duct tape. Maar laten we eerlijk zijn; ducktape klinkt een stuk leuker. Oh en ik doe dat printen bij mijn ouders, omdat ik geen printer heb. Hebben jullie een printer?

Ik hoorde laatst iemand zeggen: Je kan niet met iedereen rekening houden. Ik vroeg me af: Is dat zo? Volgens mij kan je wél met iedereen rekening houden, alleen kan je het nooit iedereen naar de zin maken. Kan je nooit iedereen tevreden stellen en/of te vriend houden. Maar rekening houden met kan altijd. Toch?

Oké, ik ga toch kijken voor een stickervel. Of niet? Wat zal ik doen? Op papier uitknippen en dan op de doos plakken is net zo makkelijk eigenlijk. Waarom een stel stickervellen kopen die je nooit meer gebruikt? Laat maar zitten. Ik ga toch geen stickervel kopen.

Vanavond gaan we zelf pizza maken. Lekker man! Verse groenten. Paprika, uitje, champignons. Courgette hebben we ook nog, geloof ik. Nom nom nom the bomb.

Dumplings! Ik heb laatst voor het eerst dumplings gekocht. Bij de Toko hier op de hoek. Ze zijn megastraffend! Wacht, ik ga er een paar in een zakje doen voor mijn ouders. Vinden ze vast… Nee, dat vinden ze vast niet lekker. Laat maar.

Tot zover één van mijn meest zinloze artikelen ooit. Hebben jullie nog iets zinloos te melden? Laat het me weten in the comments. Ik ben reuze benieuwd 😉

39 thoughts on “Ducktape

 1. Inderdaad maar meid het geeft niets laat anderen meer,
  Sommigen weten niet hoe iemand zich voelt.
  Hihihi koop als er een action bij je in de buurt zit zo een pakketje stickervellen.
  Het is er zo goedkoop.
  Inderdaad stickervellen voor printers bestaan.
  Let op dat je de goede koopt.
  Succes met het terugsturen van het pakket en maak ook even een kopie van de retourbon.
  Dan heb jij bewijs dat het teruggestuurd is.
  Je hebt gelijk.
  Dat klinkt heerlijk…..
  Heb een mooie en gezellige dag bij je ouders….

  Xoxo

 2. Hihi wat een chaotische blog… Wat betreft dat jij vindt dat je wel met iedereen rekening kan houden, heb ik daar een andere mening over. Dan ben je namelijk weer je omgeving aan het pleasen terwijl dat juist is wat je niet moet doen. Iedereen wil wat anders en inderdaad, uiteindelijk doe je het dus ook nooit voor iedereen goed. Natuurlijk houdt je in gezelschap van je geliefden rekening met elkaar, maar uiteindelijk moet je gewoon doen wat voor jou goed voelt, mits het natuurlijk geen directe negatieve/zeer vervelende gevolgen heeft voor de ander, hoewel daar ook nog over te twisten valt… Fijne dag lieve Marion!

  1. Rekening houden met vind ik persoonlijk geen pleasen. Rekening houden met is zorgen dat er thee in huis is als je visite krijgt die geen koffie drinkt bijvoorbeeld. Dat is geen pleasen toch?

 3. Zinloos is wel erg gezellig 😉
  Ik zou ook geen stickervellen scoren, gewoon papier en plakband, werkt prima 🙂 Of ik nog iets zinloos te melden heb? Uhm.. Ik ga vandaag een uurtje eerder weg van het werk zodat ik mijn haarverf kan ophalen omdat de stomme DHL bezorger het bij een sigarenboer heeft gebracht die niet aan koopavond doet.. Want de grijze kleur is nu alweer foetsie en dat vind ik niet leuk. Vanavond met klodders verf in de weer dus 🙂

 4. Hahahaha ja maar, dit zijn vraagstukken waar we allemaal weleens over bomen en juist zo leuk om te lezen dat je dan niet de enige bent met dilemma’s over het retoursturen bijv. alleen al, hahahaha

  Ik wens jou een fijne dag toe en succes met het terug krijgen van je geld. 😉

  X

 5. Lekker van de hak op de tak. Leuk inkijkje hoe het er in je hoofd aan toe gaat denk ik. Ik heb thuis ook geen printer, vroeger wel, maar die werd eigenlijk niet zoveel gebruikt. Verder niets zinnigs of onzinnigs te melden hier.

 6. Ik ben alles aan het regelen om mijn konijn mee het vliegtuig in te krijgen naar NL.. niet bepaald nutteloos maar wel iets wat je niet dagelijks doet 😉

 7. Ik vind het eigenlijk een heel gezellig blogje zo tussen de serieuze zaken.
  Stickers printen gaat de eerste keer meestal niet goed, zit hij verkeerdom of krult op of ander geoe. Ik heb het opgegeven, gewoon op A4 , knippen op maat n met plakbond erop.

 8. Hahaha.. ik heb wel een printer, maar dienis aangesloten op een computer die ik nooit gebruik (heb een laptop) dus voor ik kan printen moet eerst die pc helemaal geupdate worden.. het kost dus een halve dag om te printen. Waardoor ik toch eigenlijk altijd alles print bij mn pleegouders. Dus een printer hebben is ook niet alles.. :p

  Succes met het retouneren.. eerlijk is eerlijk: Tafeltje 1 was ook wel veel mooier! 😊

 9. Heerlijk dit Marion! Niks fijner dan een (semi?)blije Marion die lekker van zich afkletst. Goed voor de lachspieren ook, die droogheid van je. 🙂 Geniet van je dag! X

 10. Duct tape ik ken het, maar heb het niet.
  De schrijfwijze kende ik niet, maar nu wel.

  Een printer heb ik niet en wil ik ook niet.

  Mijn stemmingen blijven droevig, maar dat wil ik niet …..

  Vriendelijke groet,

 11. deze blog klinkt zoals mijn hoofd er af en toe aan toe is…
  Ik print altijd op papier, en plak met plakband, of ducktape (want dat vind ik ook leuker)
  Een printer heb ik wel, zou opzich wel zonder kunnen want het is maar 10 stappen naar mijn printer op kantoor…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s