Loving Lazy Sundays #92

on

cropped-llsspring.jpg

Het Eurovisie Songfestival is gewonnen door de Oekraïne. België werd tiende. Nederland elfde. Vandaag schijnt af en toe de zon, hoopt half Nederland op een podium voor Max en moeten we aan het einde van deze zondagmiddag alweer afscheid nemen van dit heerlijke weekend. Maar eerst Loving Lazy Sundays!

Sunday Sports
Zoals ik al zei; vanmiddag hoopt half Nederland op een podium voor Max. Gisteren reed hij een fantastische kwalificatie, waarin hij zelfs even tweede stond. Uiteindelijk start Max vanmiddag vanaf de tweede startrij, P4. Stiekem ben ik blij dat hij niet verder naar voren staat hoor. Man man man, wat heeft die gozer een talent. Ik kijk echt ontzettend uit naar de race vanmiddag en hoop dat ik geen voorspellende dromen heb. In mijn droom eindigde Max namelijk in de eerste ronde naast de baan. Jezus, Marion, droom jij over Formule 1? Ja, ik droom over Formule 1. Het is wat, hè?

Happy Stuff
Met mijn zus wandelen ♥ Op het terras zitten ♥ Bij Patricia op bezoek gaan ♥ Een prachtige ketting en twee mooie amethisten kopen ♥ Fantastisch weer ♥ Een nieuw tafeltje ♥ Nog een nieuw tafeltje ♥ Verse aardbeien ♥ Buiten aan het water koffie drinken ♥ Taart eten ♥ De Happinez lezen ♥ Verse pizza maken ♥ Bloemen uitdelen aan onbekenden ♥ Mensen, including me, gelukkig maken ♥ Muziek ♥

On The Spot
De blog Naoki van Sophie zien jullie hier regelmatig voorbij komen. Sophie zet zich vrijwillig in om dierproefvrije en natuurlijke producten onder de aandacht te brengen. Ze heeft veel contact met bedrijven om haar dierproefvrije lijsten up to date te houden. Dit doe zij allemaal in haar vrije tijd en daar heb ik enorm veel respect voor. Op dit moment zijn we weer allemaal op zoek naar een goede zonnebrand voor de zomer die eraan komt. Ik raad jullie aan om eens op de site van Sophie te kijken. Ze heeft diverse codes op haar site staan waarmee je nu tot 25% korting kunt krijgen bij verschillende webshops die dierproefvrije en natuurlijke producten verkopen. Absoluut de moeite waard en tegelijkertijd ondersteun je Sophie die er zo hard aan werkt om deze wereld een stukje mooier en eerlijker te maken.

What’s Going On?

 • Afgelopen week was een super goeie week. Ik had wel twee hele, hele, hele slechte dagen, maar wist ermee te dealen. Ik liet de donkere gedachten komen en gaan zonder er vreselijk zwaar aan te tillen. Ik kroop mijn bed in en wist dat het weer voorbij zou gaan. En inderdaad, het ging voorbij. Veel sneller dan gedacht zelfs. Daarna volgde een paar heerlijke dagen. Ik had in drie dagen tijd vier afspraken. Dat is iets wat me in jaren niet meer gelukt is. Twee van die afspraken waren weliswaar bij mijn ouders, veilig en vertrouwd dus, maar toch. Ik deed het, ik zei niet af en het ging goed. Ik ben echt ontzettend blij hierover. Dat geeft me echt weer een beetje moed en hoop voor de toekomst.
 • Komende week heb ik weer therapie. Het zal een kennismakingsgesprek zijn. Kijken wat zij in gedachten heeft, wat ik wil, wat mijn motivaties zijn, enzovoorts. Donderdagmiddag om 15:00 uur is het zover. Ik ben heel erg benieuwd. Verder heb ik een afspraak met een collega, maar die ga ik afzeggen. Ik merk dat dat nog een stap te ver is. Dat levert me teveel spanning op en aangezien ik de dag daarna therapie heb, wil ik niet half overspannen raken deze week. Verder nog het standaard bezoek aan de apotheek, af en toe wandelen, een keer boodschappen doen en kijken hoe het gaat. De ontsteking is nu bijna helemaal weg. Zeven weken mee zoet geweest deze keer. Ik hoop dat het nu voorlopig echt even rustig blijft. Dat heb ik wel verdient, al zeg ik het zelf.

Music Maestro
Het songfestival. Ik heb een stukje gekeken, maar lang niet alles. Ik zag vanochtend dat de Oekraïne gewonnen had. Ik had het nummer nog niet gehoord, dus dat ging ik als eerste doen. Nou, ik moet zeggen, dit nummer had ik van tevoren niet als favoriet aan durven wijzen. Het is behoorlijk veel herrie als je net wakker bent, zeg. Ze zag er wel heel mooi uit. Ze zong ook mooi. Ik ga het aan het einde van de middag nog maar een keer luisteren. Wie weet kan ik het dan wat meer waarderen. Dan nog ben ik blij dat ze gewonnen heeft, want de boodschap die ze meegeeft is fantastisch. Humanity rise!

We could build a future
Where people are free
To live and love.
The happiest time.

Where is your heart?
Humanity rise.
You think you are gods
But everyone dies.
Don’t swallow my soul.
Our souls.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag! ♥

28 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Noirona schreef:

  Goedemorgen Marion,
  Ik heb tussen het optreden van Douwe Bob en de uitslag geslapen en ken het nummer van Oekraïne ook niet want voordat ze de tweede keer mocht zingen sliep ik alweer. De boodschap is wel mooi. En ik ga hem straks even luisteren.

  Ik ben blij te lezen dat het wat beter met je gaat en de ontsteking eindelijk zo goed als weg is. Ik wil je vast veel succes wensen voor de komende week…

  😙

 2. Katrien schreef:

  Fijne zondag, Marion. Ik ben blij te lezen dat je een goede week achter de rug hebt en van je uitjes hebt kunnen genieten. Succes alvast voor donderdag!

 3. Joycerdt schreef:

  Ah wat fijn dat je zo’n goede week achter de rug hebt!
  Het songfestival is helemaal naast me heen gegaan, ik heb er heel weinig mee. Liefs.x

 4. Ilse schreef:

  Fijn dat je zo’n goede week hebt gehad ondanks die twee super slechte dagen.
  En ja, België en Nederland hebben dat goed gedaan, he! 🙂
  Veel succes met je kennismakingsgesprek volgende week.

 5. Robin schreef:

  Goedemorgen! Ik ben blij dat het weer beter met je gaat, want na het top Giro-weekend was begin van de week wel heel somber idd. Tussen uitspraken over vaker willen meeten en ‘volop vermijden’ en tussen uitzien naar therapie en het niet meer op kunnen brengen zit bij jou soms maar een dag en dat vind ik moeilijk om te lezen. Ik hoop dat je in wat rustiger vaarwater komt de komende tijd.

  Vandaag eerst maar eens de Fomule 1. IK droomde dat Rosberg in de eerste bocht zijn vleugel eraf reed tegen de rechterachterband van Hamilton. Beiden moesten de pits in. Max zet hem vervolgens naast Ricciardo en remt hem uit. Daarna werd ik wakker dus de uitslag weet ik nog niet. Dat is natuurlijk allemaal niet waar, maar we zullen zien…

 6. marielle schreef:

  Ha Marion
  Wat fijn te lezen dat je ook goede dagen had, dat je bezoekjes hebt afgelegd, dat je met je zus gewandeld hebt!
  Wat knap hoe je omging met die zware dagen! Wat onwijs heftig toch voor je!

  Ik ga zo eens op die blog kijken!

  Veel succes aankomende week en fijne Pinksterdagen!

  Mariëlle

 7. IngridMoorenBlogs schreef:

  Je raadt nooit wie mij volgt op Twitter…Tim Coronel !! Ik haat sport! Waar ik dan benieuwd naar ben is hoe iemand reageert als je ze zomaar een bosje bloemen geeft?

  1. Marion schreef:

   Hahaha, ik heb Tim en Tom ook een poosje gehad. Je raakt ze vanzelf weer kwijt als je ze niet terug volgt. Tenminste, Tom. Tim blijft volgens mij gewoon hangen. Mensen vinden het superleuk. De eerste meneer nam het mijn een grote glimlach aan en de mevrouw daarna nam het ook direct aan, maar vroeg wel waarom.

 8. pluseenbeetjenl schreef:

  Mooie momentjes! Fijn om te lezen dat het je lukt om door de mindere dagen heen te komen en dat je heel bewust en goed naar jezelf luistert en je grenzen bewaakt. Ben benieuwd of de therapie iets is.

  Fijne zondag!

 9. els schreef:

  Ik vond het nummer van Oekraïne ook niet heel mooi, maar de boodschap en waarom ze het zong wel. Ben ook wel blij dat zij won. Ik ga direct ook Fomule1 kijken. Ik ben erg benieuwd :-).

 10. Jammer dat we maar vier punten kregen van Nederland, maar daar zit jij wsl voor niks tussen. Succes met de herstart van je therapie!

  1. Marion schreef:

   Hoeveel kregen wij van jullie dan? Ik dacht toch dat dat redelijk goed afgesproken was.

   1. Geen idee, ik ging er van uit dat het naar traditie 12 was. Neen, dus? Oesje…

    1. Marion schreef:

     Nee, dat doen we altijd in overleg. Als we ieder jaar elkaar 12 punten geven, dan worden de Duitsers boos en je weet wat voor ellende dat oplevert.

      1. bentenge schreef:

       Aha, kijk, ik keek naar het eerste liedje van de Eurosongfinale en dacht… vanaf nu is het beste er af 🙂
       Go Verstappen go !

 11. AroundSan schreef:

  Wat goed om te horen dat deze week een goede week was! Ik zie ook weer veel mooie lichtpuntjes voorbij komen, yes! Succes deze week met het kennismakingsgesprek. 🙂
  Pfffoe ik vond Oekraïne dus echt vreselijk haha!

 12. joorloveswriting schreef:

  Goed om te horen dat je wel weer goeie dagen hebt gehad!! 🙂 Haha ik heb het songfestival overgeslagen… maar ik ben nu wel even aan het luisteren naar de liedjes… 🙂
  Fijne zondag meid!! xx

 13. josien79 schreef:

  Toch een soort voorspellende droom zie ik. Behalve dat het om de twee mercedessen ging die elkaar van de baan rijden.

 14. Lot schreef:

  Gefeliciteerd met MAX. Knap van zo’n jongen om het waar te maken.

 15. loenaaraya schreef:

  Niet max uit de bocht in de eerste ronde maar het mercedesteam. Behoorlijk voorspellend vind ik zo 😉 nu zagen wij de uitslag pas na de giro maar gefeliciteerd ermee. 🙂 succes de komende week met alles.

 16. Max! Zo fantastisch! Ik volg F1 zo af en toe, maar nu er weer een Nederlander (fatsoenlijk) meedoet is het toch net wat leuker, vind ik.
  En het Songfestival… Niets van gezien. Dat winnende nummer… Tja… Ik heb jouw filmpje bekeken met mijn ‘What-the-f*ck-is-dit’-blik, dat zegt waarschijnlijk genoeg.
  Fijne week!

 17. Sabine schreef:

  Ik volg Max niet, maar toch wel knap wat ie heeft gedaan! Het Songfestival heb ik niet gekeken, alleen Douwe en de uitslag. Hij heeft het best goed gedaan als 11e. En de winnaar, tja ik vind het niet een topnummer, maar ook niet slecht. Succes met je therapie weer komende week!

 18. Wanda schreef:

  Ja, wat een baasje was onze Max he? Man, wij zaten hier te stuiteren, echt niet normaal meer! Het Songfestival heb ik ook uitgezeten maar man, wat een lange bevalling, de winnares mag dan een boodschap hebben met haar nummer, qua zang e.d. vond ik het helemaal niks. Jammer dat onze Douwe niet wat hoger is geëindigd…

 19. Sammie schreef:

  Nou Max heeft zijn podium wel gehaald 🙂 Het songfestival heb ik helemaal niet gevolgd, niks voor mij. Verse pizza maken is de bom! Zo lekker!

  1. Marion schreef:

   Oh gruwelijk lekker! Het mooie is dat ik ook nog het idee heb dat ik goed bezig ben met al die verse groenten 😀

 20. Jaixy schreef:

  Gelukkig kwam je droom van Max niet uit! Sensationeel was hij! Wauw!

 21. Roos schreef:

  Hm, idd wat heftig om mee wakker te worden, maar ze heeft wel een hele krachtige stem!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.