Persoonlijk

Griep, Louis CK en wvttk


Getagd: , .

lhb2

Zo, hou even op zeg. Gisteren voelde ik me top aan het begin van de dag. Aan het einde van de middag leek het alsof er een vrachtwagen over me heen gedenderd was. Wat is dat voor flauwekul? Volgens mij heb ik nu gewoon pech. Heb ik een griepje te pakken of zo.

Ik heb geen koorts, ben niet verkouden, maar ik ben dood- en doodmoe. Overal spierpijn en verder hele nare steken in mijn gewrichten. Dat is griep toch? Komt mijn lichaam daar ook een keer aan toe, moeten we maar denken.

Morgen therapie. De vraag borrelt: Moet ik dan wel gaan? Zeker met het feit dat ik maandag naar de chirurg ga en dat er hoogstwaarschijnlijk een operatie op de planning staat binnenkort, waardoor ik sowieso weer een paar weken ben uitgeschakeld. Misschien is het verstandig om de afspraak voor morgen af te zeggen en alles pas na de operatie weer op te pakken. Ja, laat ik dat maar doen.

Voor degene die denken dat er nog iets zinnigs gaat volgen in dit artikel; nee. Als je daarop zit te wachten kan je nu beter stoppen met lezen.

Dan gooi ik er gratis en voor niks nog even een tip tussendoor. De blog van Niels. Volgen. Gewoon doen. Op zijn blog vond ik ook het volgende filmpje. Dat zegt overigens niets over zijn blog hoor. Dat gaat over hele andere dingen. Maar ik heb me wel ziek gelachen om dit filmpje. De dag daarna heb ik meteen zijn hele show gekeken en ik zag dat er nog één op YouTube stond. Dat komt wel goed vandaag.

Oké, nu heeft de groenvoorziening besloten om hier recht voor de deur eens heul, heul, heul veul pokkepleurisherrie te gaan maken, dus ik er vandoor. Naar de apotheek, pillen halen en dan duik ik mijn bed weer in. Ik vind het gezegend voor vandaag. Fijne dag allemaal. ♥

21 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s