Griep, Louis CK en wvttk

lhb2

Zo, hou even op zeg. Gisteren voelde ik me top aan het begin van de dag. Aan het einde van de middag leek het alsof er een vrachtwagen over me heen gedenderd was. Wat is dat voor flauwekul? Volgens mij heb ik nu gewoon pech. Heb ik een griepje te pakken of zo.

Ik heb geen koorts, ben niet verkouden, maar ik ben dood- en doodmoe. Overal spierpijn en verder hele nare steken in mijn gewrichten. Dat is griep toch? Komt mijn lichaam daar ook een keer aan toe, moeten we maar denken.

Morgen therapie. De vraag borrelt: Moet ik dan wel gaan? Zeker met het feit dat ik maandag naar de chirurg ga en dat er hoogstwaarschijnlijk een operatie op de planning staat binnenkort, waardoor ik sowieso weer een paar weken ben uitgeschakeld. Misschien is het verstandig om de afspraak voor morgen af te zeggen en alles pas na de operatie weer op te pakken. Ja, laat ik dat maar doen.

Voor degene die denken dat er nog iets zinnigs gaat volgen in dit artikel; nee. Als je daarop zit te wachten kan je nu beter stoppen met lezen.

Dan gooi ik er gratis en voor niks nog even een tip tussendoor. De blog van Niels. Volgen. Gewoon doen. Op zijn blog vond ik ook het volgende filmpje. Dat zegt overigens niets over zijn blog hoor. Dat gaat over hele andere dingen. Maar ik heb me wel ziek gelachen om dit filmpje. De dag daarna heb ik meteen zijn hele show gekeken en ik zag dat er nog één op YouTube stond. Dat komt wel goed vandaag.

Oké, nu heeft de groenvoorziening besloten om hier recht voor de deur eens heul, heul, heul veul pokkepleurisherrie te gaan maken, dus ik er vandoor. Naar de apotheek, pillen halen en dan duik ik mijn bed weer in. Ik vind het gezegend voor vandaag. Fijne dag allemaal. ♥

21 thoughts on “Griep, Louis CK en wvttk

  1. De zomer komt eraan, maar ik vind het zo opvallend hoeveel mensen de griep krijgen momenteel. Wel zwaar balen als je dat hebt. 😔 Beterschap!!!

  2. Oei nu toch een operatie. Dat heb ik even gemist. Hopelijk ben je snel van dat griepje verlost. Ik zit – denk ik – ook met een buikgriepje want het rommelt al een paar dagen heul vervaarlijk in mijn darmen, of het kan ook gewoon van de stress zijn.

  3. Oh nee Marion, beterschap he! Ik hoor het meer in mijn omgeving dat mensen ziek zijn/worden. Zal wel weer wat heersen… Goed dat je de keuze hebt gemaakt om de therapie weer op te pakken na de operatie. Als jij je daar goed bij voelt dan is dat de beste optie, toch? In ieder geval weer sterkte en kop op he! Ik hoop dat die pokkenherrie inmiddels al is gestopt. Ik kan daar altijd zó gestoord van worden ghehe. Als ze nog niet gestopt zijn dan kom ik ze wel wegjagen bij je hoor, haha! Liefs

  4. Dank voor de vermelding! Inmiddels al beter? Louis komt binnenkort ook naar Nederland. Kaartjes vind ik zelf wel erg prijzig 😦 Mocht je dat ook vinden kun je nog altijd van zijn eigen serie Louie genieten!

    1. Ja, ik zag dat hij deze kant op komt. Dat gaat mij sowieso niet lukken, maar ik hoorde inderdaad dat hij zijn eigen sitcom heeft. Moet ik toch eens kijken. Eerst nog even zijn laatste show kijken. Het griepje is nog een beetje aanwezig, dus we hebben alle tijd.

      Graag gedaan. Ik vind je blog echt een aanwinst! Ik lees alle artikelen met veel plezier en interesse.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s