Loving Lazy Sundays #93

on

LLSzomer

Het is zondag. Het miezert. De deur naar de tuin staat half open. De vogels zingen ondanks de regen hun lied en twee slakken gaan er zo dadelijk achter komen dat hun wereld, mijn tuintafel, plat is. Tijd voor Loving Lazy Sundays!

Sunday Sports
In eerste instantie begon ik vanochtend te huilen toen ik wakker werd. Geen voetbal meer, dacht ik. Maar natuurlijk is er wél voetbal en wat voor voetbal! Vandaag promoveren twee clubs naar de eredivisie. Mijn voorkeur gaat uit naar De Graafschap en Willem II. Zal lastig worden voor De Graafschap, maar wie weet. Willem II moet lukken. Hoop ik. Ik kan er niets aan doen, maar ik heb gewoon helemaal niets met NAC. Verder is er ook nog MotoGP vanmiddag. De Grand Prix van Italië, Mugello. Rossi start vanaf pole met naast zich Vinales en Iannone, de huidige kampioen zeemeeuwtegenhetasfaltkoppen.

Happy Stuff
Sperziebonen ♥ Weer opknappen na de griep ♥ Een nieuw waxinelichthouderding ♥ Fijne nieuwe contacten opdoen ♥ Meer vegan eten ♥ Prachtige afleveringen van De Kist bekijken ♥ Pakjes winacties ontvangen ♥ Mooie quotes ♥ Volle maan ♥ Kaartjes sturen ♥ Mijn laptopkussen ♥ Drie nieuwe kettingen (I know…) ♥

On The Spot
De Kist. Hebben we die niet al eerder in OTS gehad? Ik weet het niet en het boeit me niet. Ik vind het zo’n goed programma. Afgelopen week keek ik de afleveringen met Raemon Sluiter en Jeroen van Koningsbrugge. Shit man, ik was zwaar onder de indruk. Je ziet een compleet andere kant van twee supertoffe en mooie mensen. Echt, ik zei het al eerder, maar man man man, wat een goed programma.

What’s Going On?

 • Afgelopen week had ik eens een doodgewone griep. Het was bijna relaxt. Dat was het natuurlijk niet, want de griep is meer dan fucked up. Je hebt een gekke pijn in je hele lichaam en je sleept jezelf van hot naar her omdat het je volledig ontbreekt aan energie. Ik zei therapie en de afspraak met mijn collega af. Sinds gisteren gaat het gelukkig weer wat beter.
 • Volgende week staat er één afspraak op de planning en wel die met de chirurg. Ik loop nog steeds met die buikwandbreuk rond en hoewel de pijn allang niet meer zo extreem is als een paar weken terug, wil ik toch bespreken wat het beste is. Als dit daadwerkelijk de oorzaak is van de pijnaanvallen die ik al jaren heb, dan zou ik daar misschien eindelijk vanaf geholpen kunnen worden. Laten we het hopen.

Music Maestro
Ik ben helemaal terug in de muziekflow en ook helemaal terug in de tijd. Afgelopen week luisterde ik bijna alleen maar naar muziek uit de jaren ’60 en ’70, onder andere naar de prachtige stem van Billie Holiday.

Wat staat er vandaag op jouw programma? Hele fijne zondag! ♥

21 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Vandaag gaan mijn sokken eindelijk nog eens in de was. Zal ik ook onze Rolls stofzuigen en het gebit van ons paard, Cecemel genaamd, flossen.

 2. AroundSan schreef:

  Gelukkig dat het weer beter gaat met de griep. Ik hoop ook dat het gesprek met de chirurg goed gaat en dat je te weten komt wat het beste is om te doen. Als het inderdaad iets is waar je al zo lang pijn van hebt, dan zou het wel heel fijn zijn als je na een operatie daar van af bent! Aan de ene kan hoop ik het voor je, al blijft het altijd dubbel om zoiets te zeggen want het blijft toch een operatie natuurlijk. Ik hoop het beste voor je!
  Wat ik nog wilde zeggen: ik word blij van je geluksmomentjes van deze week! 🙂

  1. Marion schreef:

   Aaaaaah wat grappig! Ik was net bij jou aan het reageren. 🙂 Dank je wel, lieve San!

 3. sonja.frl schreef:

  Tja, het miezert. Ik vind het dan lastig om mijn stemming er niet door te laten bepalen…..Maar ik hou gewoon van zon en fijn weer.

  Wat ik vandaag ga doen? Een paar blogs lezen, waaronder deze, want ik vind dat je leuk, eerlijk en open schrijft. Relaxen als dochter- en manlief naar de bioscoop zijn (even wat me-time) en achter de computer om te werken aan de website van usiten.nl Deze site is nog maar net live en is gemaakt voor een initiatief waar ik mij voor in zet; de eerste voedselcooperatie van Friesland! (H) eerlijk en betaalbaar biologisch eten van lokale boeren en boeren van verder weg. Kost mij best veel tijd, maar ik vind het ook heel leuk.

  Fijne zondag voor jou!

 4. Bettie schreef:

  Geniet van je zondag.

  Vandaag staat er niet meer zoveel op de planning. Deze ochtend was ik om 8 uur al aan het hardlopen en daarna even met studie bezig geweest. Vanmiddag ga ik lekker ontspannen en een boekje lezen.

 5. Wanda schreef:

  Dus vandaag eindelijk de ontknoping van het voetbal? Dat volg ik helemaal niet zo joh, lees er weleens wat over en weet natuurlijk wie de kampioen is maar verder dan dat hou ik niet meer bij. MotoGP natuurlijk wel, erg benieuwd of Rossi kan gaan winnen voor zijn thuispubliek, zou super zijn natuurlijk!

 6. Wat ik vandaag ga doen? Helemaal niets, noppes, nades. Net de hond van m’n schoonouders uitgelaten en de kindjes opgehaald bij m’n ouders, die hadden daar gelogeerd. Nu, lekker thuis en verder niets in de planning! Heerlijk! Ik word ook blij van je happy stuff. En ik ben benieuwd naar de afspraak met de chirurg en wat die te zeggen heeft. Hopelijk kan je geholpen worden en ben je van de pijnen af.
  Fijne zondag!

 7. Anuscka schreef:

  Sperziebonen, heerlijk! 🙂 Hoewel dat dit jaar niks gaat worden in de moestuin, het is werkelijk een ramp. En hier zijn we verder druk bezig met het verzenden van de fotoprints-op-hout van manlief die we uitgedeeld hebben bij een Facebook Like&WIn-actie, gaan we straks lekker in de regen een eind lopen met de hond (niets zo lekker als wandelen in de meiregen als het 20 graden is!) en daarna is het tijd voor de harp. Of misschien toch ook even een blik in de Deense lesboeken werpen? Ach, niets hoeft, alles mag! 🙂 Fijne zondag Marion!

  1. Anuscka schreef:

   Hee, bij mij is het 12.37, ik zie hierboven 11.37 staan…. je leeft in een andere tijdzone…. 😀

 8. joorloveswriting schreef:

  Heerlijk blogs lezen & niks doen! ❤ Heb eindelijk vakantie dus kan weer even heerlijk bijkomen… En wat fijn meid dat je weer wat opgeknapt bent van de griep! En hopelijk ben je gauw van de pijn af !! 😉
  Fijne zondag Marion! XX

 9. chucky1012 schreef:

  Fijn dat het weer beter met je gaat!
  Ik hoop inderdaad dat je van die heftige pijn af geholpen kan worden……
  Good luck…

  Heb een hele fijne dag Xoxo

 10. stilleschreeuw schreef:

  Inhoudelijk lukt het niet meer zo goed om op je blogs te reageren, maar ik vind het wel fijn om ze te lezen. ❤
  Alvast veel succes gewenst voor bij de chirurg. X

 11. Jaixy schreef:

  We wilden vandaag een natuurgebied in…. Maar door de regen hebben we onverantwoord tv gekeken met de kleine van mijn vriend en aardbeien gegeten. Croisantjes gebakken… Kortom gewoon zondag samen zijn…

 12. Jaixy schreef:

  En ik drukte alweer op enter en dan post hij de reactie meteen.
  Ik ben blij dat de griep weer wegtrekt bij je. Geniet nog van deze zondag

 13. Rob Alberts schreef:

  Door de miezer, wolken en regen ben ik niet verder dan koffie en weekendkranten gekomen.

  Vriendelijke groet,

 14. Simplynspecial schreef:

  Mijn vriend zat ook al klaar voor MotoGP. Moest al de hele dag aanhoren hoe hard hij baalde van zijn kapotte motor haha. Gelukkig ben je opgeknapt van de griep. Dat heb ik echt al eeuwen niet meer gehad. Even afkloppen denk ik, hihi. Ik ga nog even genieten van mijn paar uur durende weekend. Fijne avond lieverd.

 15. Anita | Mindjoy schreef:

  De kist nog nooit gekeken maar lijkt mij inderdaad wel mooi, zo ben ik ook altijd weg van 24 uur met. Jammer dat dit programma stopt! Hopelijk Gaat de afspraak komende week duidelijkheid bieden en zorgen voor minder pijn.

 16. marielle schreef:

  hoi
  Hoe was je dag?
  Spannend die afspraak!! Sterkte en succes!!

  1. Marion schreef:

   Ik kom er nog op terug 😉

 17. els schreef:

  Je hoeft ook helemaal niks met Nac te hebben ;-). Gelukkig is het goed gekomen met Willem II. Ik had door Twente niet in onzekerheid willen zitten de komende weken. Nu heeft WIllem II het gelukkig op eigen kracht gedaan. Maar oef, wat was het spannend! En wat ben ik blij!

  Succes met je afspraak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.