Loving Lazy Sundays #94

LLSzomer

Zondag is en blijft de mooiste dag van de week. Vandaag is echter niet zomaar een zondag. Het is ook nog eens de mooiste zondag van het jaar. Waarom? Dat ga ik natuurlijk niet meteen verklappen, want dan leest niemand dit artikel meer.

Sunday Sports
Vandaag is de mooiste zondag van het jaar, want vandaag is het de dag van de Indy 500! En niet zomaar een Indy 500; het is ook nog eens de 100e editie. Ik vind het het mooiste sportevenement van het jaar. De meeste mensen snappen er geen zak van. Wat ik ook dan ook wel weer begrijp. Ik bedoel, 200 rondjes rijden op een ovale baan en that’s it. Maar het heeft iets. Net als de Grand Prix van Monaco, die ook vandaag gereden wordt. Max zette helaas, net als vorig jaar op dit circuit, zijn auto in de muur. Deze keer deed hij dat echter al in de kwalificatie. Hij start dus helemaal achteraan. Inhalen kan op dit circuit, maar het is verdomd lastig. Het zal een prestatie zijn als hij in de punten weet te rijden.

Happy Stuff
Twee pijnvrije dagen ♥ Koffie drinken bij mijn ouders ♥ Een boek ontvangen om te reviewen ♥ Mijn nieuwe tablet ♥ Broccoli eten ♥ De operatie die niet doorgaat ♥ Vegan vanille ijs ♥ Een fijn dekentje ♥ Peter ♥

On The Spot
Vandaag maar weer eens een Instagram account en dit is echt één van de leukste accounts die ik volg. Het is het account van Saartje en Molly, twee cavia’s. Mijn god, wat zijn ze leuk. De foto’s van Saartje en Molly zijn echt geweldig mooi en de filmpjes zijn to die for! Neem snel een kijkje op guineapigs_saartje_molly.

What’s Going On?

 • Afgelopen week was zowel een drama als een feest. Maandag ging ik naar het ziekenhuis. Daar zat ik in de wachtruimte met mijn ogen dicht in de hoop dat ik niet van mijn stokkie zou gaan. Dinsdag en woensdag lag ik grotendeels in mijn bed. Zoveel pijn had ik. Maar donderdag en vrijdag ging het ineens weer fantastisch. Geen ontstekingen. Geen pijn in mijn buik. Niets! Het was heerlijk. Ik kon even rustig naar de stad. Even op mijn gemak boodschappen doen. Genieten! Gisteren kon ik nog even naar mijn ouders om koffie te drinken en toen was het helaas weer gedaan met de pret. Twee opkomende ontstekingen op heel vervelende plekken zorgde ervoor dat ik weer kon gaan liggen.
 • Komende week moet ik er dan toch echt aan geloven; ik moet therapie weer gaan oppakken. Ik haat het. Ik heb me in jaren mentaal niet zo goed gevoeld als de afgelopen maand. Ja, ik heb me weer teruggetrokken. Ja, ik zit weer boven als er visite komt. Ja, ik doe alles weer alleen, maar ik heb rust. Er is kalmte. Ik voel me eindelijk goed. Dat wil overigens niet zeggen dat als ik met therapie verder ga dat ik niet meer gemotiveerd ben. Ik zal bespreken wat we gaan doen en als we het ergens over eens worden, dan ga ik daar ook voor de volle honderd procent voor. Ik zal nooit naar therapie gaan omdat het moet. Als ik ga, dan ga ik er ook voor.

Goeie Dagen
Altijd als je je een paar dagen goed gevoeld hebt, dan komt de knal weer hard aan. Het lijkt alsof ik iedere keer vergeet hoe pijnlijk de plekken en ontstekingen zijn. Net als met de depressie. Als hij even naar de achtergrond is en hij komt weer terug, dan ben ik toch iedere keer weer verbaasd over hoe zwaar het is. Misschien is dat maar goed ook. Misschien is dat wel de reden waarom ik zo intens kan genieten van de goede dagen. Omdat ik vergeet, of desnoods ontken, hoe erg die verrekte ziekte is en hoe zwaar die verdomde depressies zijn. Ik hou vast aan de goede dagen, want die zullen blijven komen.

Music Maestro
Pink! She did it again! Wat een meesterlijke track weer!

Just like fire, burning up the way
If I can light the world up for just one day
Watch this madness, colorful charade
No one can be just like me any way

Fijne zondag allemaal! ♥

36 gedachten over “Loving Lazy Sundays #94

 1. Het moet echt lastig leven zijn op die rollercoaster van jou. Elk sprankeltje hoop bij een pijnloze dag of een moment zonder tegenslagen wordt een beetje later met een voorhamer de kop ingeslagen. En toch blijf je positief, toch blijf je rechtkrabbelen. Daarvoor krijg je vandaag van mijn de Ensor Knotsma-prijs, met felicitaties van de voorzitter en zijn gevolg.

  1. Verdomme, Pannenkoek! Je hebt me gewoon laten googelen op Ensor Knotsma. Ik wist dat ik het niet moest doen, maar ik kon mezelf niet tegenhouden. Damned! En toch bedankt voor die prijs. Toch bedankt!

   1. Ik wist dat ik het niet moest doen maar deed het toch. Schitterende prijs die je won ! Leuke song van Pink, maar ze heeft naar mijn gevoel veel sterker werk.

 2. Super leuk! Geniet van je pijnvrije dagen, ik vind je altijd heel optimistisch, ga zo door! Daar kijk ik echt naar op! Geniet van je zondag, de mijne is iets minder fijn aangezien ik morgen examen heb haha!

 3. Knap Marion dat je altijd overal de zonnestraaltjes opzoekt, ook als ze lijken te zijn verdwenen achter een dik pak bewolking. Maar ik snap het wel, het leven is ook zo veel mooier met zon dan met grauwheid!

  Ik ga vandaag dus ook weer fijn van de zon genieten! Ik wens jou een fijne Indy500-dag en F1. En natuurlijk zonneschijn!

  Grts, Zonja

   1. Dan stuur ik wat vanuit Friesland jouw kant op! Samen delen toch 😜☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

 4. Heb ik toch naar een filmpje van een cavia zitten kijken op een zondagmorgen! Ik vind het enge stinkbeesten. Vrienden van me vroeger hadden cavia’s, en als ze dan ’s middags thuiskwamen uit het werk, waren die beesten helemaal blij en schreeuwen als…. nou ja, varkentjes dus (ze heten niet voor niets Guinea Pigs). Lieve help, alsof ze gekeeld werden. Ze knaagden ook allerlei snoeren door, waardoor het aandoen van een lamp bij die vrienden levensgevaarlijk werd. To die for…. nou,daar heb ik andere gedachten bij dus. Toch wens ik je een hele fijne, lazy, Indy sunday! ❤

  1. Haaaaaaaahahahaha! Ik lag in het overzichtje alleen de eerste zin. Ik klik je reactie aan en zie dan ‘enge stnktbeesten’ staan! Oh mijn god, ik rol hier over de vloer van het lachen. Waaahahaha wat geweldig. Ja, schreeuwen kunnen ze. Lief man! Wij hadden vroeger een cavia die heette Eddy (vernoemd naar oud formule 1 coureur Eddy Irvine). Die liep gewoon los. Als hij zin had in sla ging hij piepend voor de koelkast staan. Dan deed ik de deur open, trok de groentelade open en dan pakte Eddy er zelf een blaadje sla uit. Hij poepte en plaste netjes in zijn kooi. Perfect. Je moest alleen opletten dat je niet bovenop hem ging staan of zitten. 😀

 5. Ha zonnetje 😉

  Fijn dat het twee dagen beter ging, ik gun je er meer!!!

  Over therapie, ik heb een vraagje maar voel je vrij niet te reageren hoor! Kan het zijn dat het nu mentaal ook beter gaat juist omdat je geen therapie hebt en geen “doelen” en niet jezelf overvraagt in bijv bezoekjes?
  Uiteraard geen verwijt of kritiek, maar zo kan het wel werken…toch?

  In elk geval wil ik je sterkte wensen met therapie en met alles wat je moet dragen, respect voor jou Marion!!!

  Lieve groetjes

  1. Ja, dat is precies de reden. Daarom moet ik ook overleggen over wat we gaan doen met therapie. Is het het allemaal waard? Want als ik daardoor weer suïcidaal ga worden, dan weet ik niet of ik dat er wel voor over heb. We zullen het moeten bespreken. Aan de ene kant wil ik graag verder met therapie, aan de andere kant zitten er flinke risico’s aan. Ik ben al bijna veertig. Wie weet al op de helft van mijn leven. Ik wil in ieder geval toch één helft nog een beetje kunnen genieten. Je gaat het vast wel lezen binnenkort.

   Fijne zondag. ♥

 6. Wat moeilijk moet dat zijn om met zulke zorgen te zitten. Ik ben denk ik nooit depressief geweest, afgezien van 1 keer dat ik 2 maanden lang echt niemand wilde zien. Als dat ongeveer zo voelt of erger is dat wel heel vervelend ja. Geniet van je zondag en nog veel mooie dagen toegewenst!

 7. Ik wilde vanmiddag voor het eerst eens naar Max Verstappen kijken, vanwege dat online open kanaal van Ziggo, maar als ik jou moet geloven wordt het niet heel erg spannend?

  Het nummer van P!nk, ik wilde hem eigenlijk ook bij mijn post van vandaag zetten maar koos toch iets anders. Maar dit is ook een steengoed nummer!

  Ik denk dat het maar goed is dat we tussen de pijn en depressies door vergeten/ontkennen hoe erg het is, volgens mij werkt dat het zelfde als met bevallingen, als de moeders dat niet zouden vergeten zouden er waarschijnlijk alleen maar 1 kind gezinnen zijn 😉 Toch geniet ik net als jou van de mooie momenten die er ook zeker zijn tussen alle narigheid door. En naar mijn gevoel kan ik door alle zwarte wolken alleen maar meer genieten van de blauwe luchten.

  Ik wens je een fijne zondag.

  X.

  1. Zo is het ook. Juist door die zwarte wolken is de blauwe lucht extra goed zichtbaar en voelbaar. Laat dat dan een voordeel zijn die aan pijn, ziekte en depressie vastzit. X

 8. Jaaa de cavia’s zo leuk hè! Vooral als ze gaan rennen, haha. Heel veel succes weer met therapie. Dat is trouwens ook iets wat mijn psycholoog zegt: niets moet. Je doet iets omdat je het wilt.

 9. Love Pink!!
  En ik ben blij dat je deze week ook wat pijnvrije fijne dagen gehad hebt.
  Echt vervelend hoe die ups en dows elkaar afwisselen.
  Je bent sterk….

  Succes straks weer met therapie 😘
  En ik duim voor een fijne week voor je.

  Ps. Max deed t weer…. Geweldig inhalen… Maar eindigen in de vangrail… Zonde zonde zonde

 10. Oeii wat ik al twitterde pink is echt terug met een geweldige nummer ❤ 🙂 Nog een fijne zondag gewenst en een en een fijne week! hopelijk heb je wat meer goeie dagen er tussen zitten!! xx

 11. Je bent een bijzonder mens… elke keer als ik je blog lees denk ik, wow wat goed ze ziet de positieve en fijne punten ze is en blijft een optimist!

  Goed te lezen dat je een aantal goede dagen hebt gehad en deze zondag voor jou een mooie zondag was!

  Fijne avond nog!

 12. Een paar pijn vrije dagen en een boek ontvangen zijn fijne dingen, ook al vind jij het nu niet zo leuk, goed dat therapie weer gaat beginnen! Het nummer van Pink ga ik later even luisteren, ben benieuwd! Vind Pink altijd tof en ze heeft ook altijd gave video’s.

 13. Wat een geweldige clip ook! Toevallig heb ik afgelopen zaterdag de nieuwe Alice film gezien, leuk om dus de referenties in de clip terug te zien. Goede tekst ook!
  Ja, ups en downs… Zo wisselt het leven zich af. Ik merk dat ik sneller geneigd ben om depri te zijn, als ik langere tijd moe ben. Het maakt niet uit hoe lang ik slaap, ik ben gewoon niet uitgerust, altijd moe.
  Anyways, het is goed dat je zo kan genieten van je goede dagen, want dat zijn de dagen die je de kracht geven om de downdays door te komen. X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.