Loving Lazy Sundays #95

LLSzomer

Het is veel te lekker weer om binnen te zitten, dus we gaan er rap doorheen vandaag. Je kan je laptop ook mee naar buiten nemen hoor, Marion. Ja. Maar nee. Doe maar niet. Loving Lazy Sundays Turbo Style.

Sunday Sports
MotoGP. Catalonië. Pole Márquez. Verder nog iets met darten. Ergens in Duitsland of zo.

Happy Stuff
Goed gesprek nieuwe therapeute ♥ Share Some Happiness ♥ Telefonisch interview Libelle ♥ Rozen ♥ Rust ♥ Koffie ♥ Muntplantje ♥ Wandelen ♥ Bos ♥ Bezoek militaire begraafplaats ♥ Lunchen met zus ♥ Bloggen ♥ Gedoogkat ♥ Achtertuin ♥ It’s Kind of a Funny Story ♥

On The Spot
Scooby zoekt baasje. Ik hou me in.

What’s going on?

  • Afgelopen week was een goede week. De vreselijke buikpijnen zijn weg. De ontstekingen blijven rustig. Ik had een ontzettend fijn en goed gesprek met mijn nieuwe therapeute. Alle twijfels die ik had over verder gaan met therapie werden weggenomen. Ik ging spontaan lunchen met mijn zus. Spontaan! Dat kan nu eigenlijk alleen nog met haar, maar het feit dat het kan is ontzettend fijn.
  • Komende week is het HS Awareness Week. In voorbereiding hierop kwam er in mei al een interview met mij in het blad Mijn Geheim en afgelopen vrijdag werd ik geïnterviewd voor de Libelle. Dit interview is speciaal voor komende week en komt alleen online. Hoe en wanneer weet ik nog niet precies, maar zodra ik het weet, dan weten jullie het ook. Verder is mijn agenda echt helemaal leeg. voor komende week. Geen doktersbezoeken. Geen ziekenhuisafspraken. Geen therapie. Zalig.

Music Maestro
Listen to these voices….

Wat zijn jullie plannen voor deze mooie zondag? Wat je ook gaat doen, geniet ervan. ♥

About the Author

Posted by

Categorieën:

Loving Lazy Sundays

34 Reacties

Het is momenteel dikke pret hier. Was weer een heel klein beetje vergeten hoe ****** dit is. Ben benieuwd naar je interview. Fijn dat je een goede week had. 😘

lieve Marion,

klinkt goed wat je schrijft, fijn dat het spontaan lunchen met je zus goed gaat! Ben blij voor je, spannend het intervieuw…ben benieuwd!
Ik lig nog steeds plat met mijn geblesseerde enkel…vrijdag met vakantie, hoe dat moet?
Dus geen plannen voor vandaag.
liefs

Oh wat naar, Christine. En dat zo voor de vakantie. Hoop dat het toch allemaal door kan gaan en dat je kan genieten, wellicht vanuit een luie stoel!

Wat heerlijk dat je komende weke niets op de agenda hebt staan! Nu maar hopen dat het nog even zulk mooi weer blijft. Super dat je spontaan kon gaan lunchen, daar kun je dan zo van genieten he. Fijne dag!

Oja, nog een vraagje! Ik zie dat jij een hele mooie plugin hebt voor het op de hoogte houden van nieuwe reacties en berichten. Welke plugin is dit? Ik zou hem ook graag installeren 🙂

Oeh, dat durf ik je niet te zeggen. Ik heb een kant en klaar thema van WordPress. Ik heb nog nooit een plugin zelf geïnstalleerd. Kan je niet helpen, sorry!

Wat fijn om te lezen! En ik ben blij dat je twijfels rondom therapie zijn weggenomen door je nieuwe therapeut! Ik ben blij dat het iets beter met je gaat, al kan jouw stemming volgens mij, net als bij mij, wel erg wisselen? Maar vandaag is een mooie dag: het zonnetje schijnt voor ieder die het nodig heeft. ❤️

Ik heb extreme stemmingswisselingen. Heel lang heb ik me ertegen verzet. Tegenwoordig ga ik er maar in mee en dat voelt een stuk beter. Ik mag het nu ook van mezelf. Vrolijk en uitbundig zijn, maar ook huilen, pijn hebben en roepen dat de rest van de wereld moet opsouten. Voelt ook best lekker af en toe en Peter heeft het ook liever zo, anders heeft hij geen flauw idee waar hij aan toe is. Nu weet hij: what you see is what you get. Sometimes it’s pretty. Sometimes it ain’t. And that’s fine. Ook voor jou, lieverd. ❤

Ik twijfelde of ik het woord extreem moest gebruiken, maar ik dacht al dat dat zo was. En daarom vond ik jouw reactie toen op een gedicht van mij ook heel helpend. Erin meegaan vind ik nog heel lastig. Ik vind gevoelens echt toelaten heel eng, omdat ik dan bang voor destructieve handelingen of weer voor de omslag. Maar als ik dan lees dat jij zegt dat erin meegaan beter voelt, zet mij dat wel aan het denken. 😊 Je mag er ook echt zijn, met alles wat er is. X

Fijn joh dat je afgelopen week een goede week hebt gehad! En gewoon lekker spontaan geluncht met je zus! Dat zijn dan echt van die momenten om te koesteren!

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: