Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #95


Getagd: , .

LLSzomer

Het is veel te lekker weer om binnen te zitten, dus we gaan er rap doorheen vandaag. Je kan je laptop ook mee naar buiten nemen hoor, Marion. Ja. Maar nee. Doe maar niet. Loving Lazy Sundays Turbo Style.

Sunday Sports
MotoGP. Catalonië. Pole Márquez. Verder nog iets met darten. Ergens in Duitsland of zo.

Happy Stuff
Goed gesprek nieuwe therapeute ♥ Share Some Happiness ♥ Telefonisch interview Libelle ♥ Rozen ♥ Rust ♥ Koffie ♥ Muntplantje ♥ Wandelen ♥ Bos ♥ Bezoek militaire begraafplaats ♥ Lunchen met zus ♥ Bloggen ♥ Gedoogkat ♥ Achtertuin ♥ It’s Kind of a Funny Story ♥

On The Spot
Scooby zoekt baasje. Ik hou me in.

What’s going on?

  • Afgelopen week was een goede week. De vreselijke buikpijnen zijn weg. De ontstekingen blijven rustig. Ik had een ontzettend fijn en goed gesprek met mijn nieuwe therapeute. Alle twijfels die ik had over verder gaan met therapie werden weggenomen. Ik ging spontaan lunchen met mijn zus. Spontaan! Dat kan nu eigenlijk alleen nog met haar, maar het feit dat het kan is ontzettend fijn.
  • Komende week is het HS Awareness Week. In voorbereiding hierop kwam er in mei al een interview met mij in het blad Mijn Geheim en afgelopen vrijdag werd ik geïnterviewd voor de Libelle. Dit interview is speciaal voor komende week en komt alleen online. Hoe en wanneer weet ik nog niet precies, maar zodra ik het weet, dan weten jullie het ook. Verder is mijn agenda echt helemaal leeg. voor komende week. Geen doktersbezoeken. Geen ziekenhuisafspraken. Geen therapie. Zalig.

Music Maestro
Listen to these voices….

Wat zijn jullie plannen voor deze mooie zondag? Wat je ook gaat doen, geniet ervan. ♥

34 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s