Dagje sauna

011a

Vandaag ga ik met mijn moeder een dagje naar de sauna. Lekker ontspannen. Lekker niks doen. Een beetje hangen, liggen en dobberen. Misschien nog een behandeling boeken als die nog beschikbaar zijn en verder zien we het allemaal wel. Niet denken aan gisteren. Niet denken aan morgen. Gewoon genieten in het nu.

Waar gaan we heen? Dat zeg ik niet. Waarom niet? Ik ben nog nooit in deze sauna geweest en ik wil er, zoals gewoonlijk, open en zonder oordeel ingaan. Ik heb voor het reserveren even heel snel wat recensies doorgelezen en dat zag er allemaal goed uit. Ik zou het jammer vinden als ik nu schrijf waar we heen gaan en dan reacties krijg van mensen die er geweest zijn die zeggen: “Oh valt heel erg tegen. Dit is niet goed. Dat is niet goed.” Je kent het wel. Dan ga je daar toch een beetje extra op letten. Dat wil ik niet. Zo gingen mijn moeder en ik altijd graag naar het saunacomplex Lucaya in Oss. Die is failliet gegaan vorig jaar en ik hoorde daar ook altijd vrij negatieve verhalen over. Wij vonden het daar juist altijd super! Niet te groot. Niet te fancy. Gewoon lekker relaxt.

Overigens hou ik helemaal niet van sauna’s. Veel te warm. Heel soms ga ik er even in zitten om me dan na twee minuten af te vragen waar ik in godsnaam mee bezig ben. Ik ga eigenlijk altijd voor de heerlijke rustruimtes, een fijne behandeling en een lekkere duik in een zwembad. Beetje bubbelen in een bubbelbad of een babyhuidje kweken in een kruidenbad of zo. De sauna zelf laat ik meestal voor wat ze is.

Vandaag dus een dagje offline. Misschien komt er ergens nog een verdwaalde foto voorbij op Instagram, maar veel zal het niet zijn. Ik ga chillen en wens jullie allemaal een hele fijne dag! ♥

23 gedachten over “Dagje sauna

  1. Hele fijne dag!! En heel herkenbaar, ik hou ook niet van de sauna, maar dobber wel graag in de badjes.. Grappig! Veel rust toegewenst! X

  2. Geniet er van Marion! Je verdiend het. Ik beloof je wel dat ik jouw blog van gister nog even ga lezen vanmiddag. Moet zo werken dus moet nu haasten, maar zet het even op m’n to-do lijstje.

  3. Geniet ervan meid. Ik moet binnenkort ook maar weer eens gaan. I love sauna’s. Dan voel ik de pijn even niet door de hitte. Zwaluwhoeve vind ik qua sauna erg fijn maar ook erg druk. Sanadome is voor jou echt een aanrader denk ik. Veel water. Ik wil nog eens naar de Veluwse bron.
    Enjoy meid!!!

  4. Slim. Ga het vooral lekker achteraf vertellen. Want ik ben wel benieuwd wat je er van vond.

    Ik vind sauna’s wel fijn, maar ze moeten niet te heet zijn. Ook houd ik het niet lang vol. Ik ga dan ook graag naar een centrum waar ze meer hebben dan alleen een sauna. Zwembaden en geurbaden, bijvoorbeeld.

    Ik hoop dat je genoten hebt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.