Kladbloggen

Dagje sauna


Getagd: .

011a

Vandaag ga ik met mijn moeder een dagje naar de sauna. Lekker ontspannen. Lekker niks doen. Een beetje hangen, liggen en dobberen. Misschien nog een behandeling boeken als die nog beschikbaar zijn en verder zien we het allemaal wel. Niet denken aan gisteren. Niet denken aan morgen. Gewoon genieten in het nu.

Waar gaan we heen? Dat zeg ik niet. Waarom niet? Ik ben nog nooit in deze sauna geweest en ik wil er, zoals gewoonlijk, open en zonder oordeel ingaan. Ik heb voor het reserveren even heel snel wat recensies doorgelezen en dat zag er allemaal goed uit. Ik zou het jammer vinden als ik nu schrijf waar we heen gaan en dan reacties krijg van mensen die er geweest zijn die zeggen: “Oh valt heel erg tegen. Dit is niet goed. Dat is niet goed.” Je kent het wel. Dan ga je daar toch een beetje extra op letten. Dat wil ik niet. Zo gingen mijn moeder en ik altijd graag naar het saunacomplex Lucaya in Oss. Die is failliet gegaan vorig jaar en ik hoorde daar ook altijd vrij negatieve verhalen over. Wij vonden het daar juist altijd super! Niet te groot. Niet te fancy. Gewoon lekker relaxt.

Overigens hou ik helemaal niet van sauna’s. Veel te warm. Heel soms ga ik er even in zitten om me dan na twee minuten af te vragen waar ik in godsnaam mee bezig ben. Ik ga eigenlijk altijd voor de heerlijke rustruimtes, een fijne behandeling en een lekkere duik in een zwembad. Beetje bubbelen in een bubbelbad of een babyhuidje kweken in een kruidenbad of zo. De sauna zelf laat ik meestal voor wat ze is.

Vandaag dus een dagje offline. Misschien komt er ergens nog een verdwaalde foto voorbij op Instagram, maar veel zal het niet zijn. Ik ga chillen en wens jullie allemaal een hele fijne dag! ♥

23 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s