Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #97


Getagd: , , , .

LLSzomer

Het is zondag 26 juni. Loving Lazy Sundays nummer 97 staat voor u klaar. De zon schijnt. De lucht is blauw. Dit komt me erg bekend voor…. Hoe dan ook, het is, ondanks de zoveelste waarschuwing van het KNMI, gewoon stralend weer. So, let’s begin!

Sunday Sports
Nog nooit, en ik herhaal, nog NOOIT heb ik zo weinig wedstrijden van een EK Voetbal gezien. Dat geldt natuurlijk voor veel meer mensen, want “we” zijn er niet bij, maar het is wel extreem hoor. Er zijn EK’s en WK’s waar ik alles keek wat mogelijk was. Al was het Smurvencity tegen Teletubbietown. Goed, Wales, Polen en Portugal zijn door. Vanmiddag Frankrijk – Ierland. Om 18:00 uur Duitsland – Slowakije en vanavond de klapper Hongarije – België. Tot nu toe gaat het slecht, goed, slecht met België, dus als het goed is gaan ze vanavond weer knallen. Ik hoop het. Dan is er vanmiddag om 14:00 uur de TT van Assen. Voor het eerst op zondag. Een verrassende pole met Andrea Dovizioso die Rossi en Redding naast zich op de eerste startrij heeft staan. Ik wens jullie allemaal veel Sunday Sports fun!

Happy Stuff
Een dagje met moeders naar de sauna ♥ Aardbeitjes eten ♥ Mattie Merel ♥ Salade eten in plaats van een warme bak voer ♥ Dagelijks beginnen met een meditatie ♥ Mijn eerste jumpsuit ♥ Vers fruit ♥ Instagram ♥ Showersnacks ♥ Chocola ♥ Eindelijk de leesflow terugvinden ♥ Een badje kopen voor Mattie Merel ♥ Veel docu’s kijken op Netflix, HBO en NPO ♥ Twee cadeaubonnen voor een dagje sauna toegestuurd krijgen van iemand die mijn blog had gelezen. ♥ Hoe lief lief lief is dat? ♥ Muziek ♥

On The Spot
Vandaag een keer een Twitteraccount On The Spot en wel die van Monique. Ik ken Monique niet, maar kwam via via op haar account terecht. Zij plaatst dagelijks prachtige foto’s van bloemen met daarbij hele mooie quotes. Niet meer. Niet minder. Puur genieten.

Monique(@mzu2013): Weduwe en moeder. Gek op reizen, tuinieren, gegrilde Gamba’s, natuur, lezen, koken, muziek, spreuken, wijsheden & humor. Hou van het leven!

What’s Going On

  • Afgelopen week was een fijne week. Lekker rustig aan gedaan en daardoor weinig tot geen last van ontstekingen gehad. Ik ging een dagje met mijn moeder naar de sauna. Heb daar heerlijk gezwommen en genoten van een massage. Donderdag had ik een afspraak bij de psychiater om mijn medicatie te bespreken. Dat was allemaal nog steeds helemaal oké. Bloeddruk werd gecontroleerd. Ook goed. Kortom, gewoon een hele fijne en rustige week waarin alles een keer goed ging.
  • Komende week heb ik ook niet veel gepland. Morgen een afspraak in het ziekenhuis bij de maag-darm -leverarts. Werkelijk géén idee wat die afspraak gaat brengen. Sinds ik medicijnen slik voor mijn darmen zijn de pijnaanvallen minder heftig. De pijn blijft echter en ik moet oppassen dat dat niet te gewoon voor me gaat worden. Ik wilde al bijna afzeggen. Dat doen we toch maar niet. Verder ben ik eindelijk in het boek begonnen wat ik ter review heb ontvangen. Ik hoop het de komende week uit te lezen en dan ga ik voor het eerst een boek-review schrijven. Spannend!

Music Maestro
Vandaag een nummer wat ik net vijf minuten geleden voor het eerst hoorde en ik vond het meteen prachtig. Easy Sunday morning listening. Reddening West met All You Need. Enjoy! ♥

27 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s