Loving Lazy Sundays #97

LLSzomer

Het is zondag 26 juni. Loving Lazy Sundays nummer 97 staat voor u klaar. De zon schijnt. De lucht is blauw. Dit komt me erg bekend voor…. Hoe dan ook, het is, ondanks de zoveelste waarschuwing van het KNMI, gewoon stralend weer. So, let’s begin!

Sunday Sports
Nog nooit, en ik herhaal, nog NOOIT heb ik zo weinig wedstrijden van een EK Voetbal gezien. Dat geldt natuurlijk voor veel meer mensen, want “we” zijn er niet bij, maar het is wel extreem hoor. Er zijn EK’s en WK’s waar ik alles keek wat mogelijk was. Al was het Smurvencity tegen Teletubbietown. Goed, Wales, Polen en Portugal zijn door. Vanmiddag Frankrijk – Ierland. Om 18:00 uur Duitsland – Slowakije en vanavond de klapper Hongarije – België. Tot nu toe gaat het slecht, goed, slecht met België, dus als het goed is gaan ze vanavond weer knallen. Ik hoop het. Dan is er vanmiddag om 14:00 uur de TT van Assen. Voor het eerst op zondag. Een verrassende pole met Andrea Dovizioso die Rossi en Redding naast zich op de eerste startrij heeft staan. Ik wens jullie allemaal veel Sunday Sports fun!

Happy Stuff
Een dagje met moeders naar de sauna ♥ Aardbeitjes eten ♥ Mattie Merel ♥ Salade eten in plaats van een warme bak voer ♥ Dagelijks beginnen met een meditatie ♥ Mijn eerste jumpsuit ♥ Vers fruit ♥ Instagram ♥ Showersnacks ♥ Chocola ♥ Eindelijk de leesflow terugvinden ♥ Een badje kopen voor Mattie Merel ♥ Veel docu’s kijken op Netflix, HBO en NPO ♥ Twee cadeaubonnen voor een dagje sauna toegestuurd krijgen van iemand die mijn blog had gelezen. ♥ Hoe lief lief lief is dat? ♥ Muziek ♥

On The Spot
Vandaag een keer een Twitteraccount On The Spot en wel die van Monique. Ik ken Monique niet, maar kwam via via op haar account terecht. Zij plaatst dagelijks prachtige foto’s van bloemen met daarbij hele mooie quotes. Niet meer. Niet minder. Puur genieten.

Monique(@mzu2013): Weduwe en moeder. Gek op reizen, tuinieren, gegrilde Gamba’s, natuur, lezen, koken, muziek, spreuken, wijsheden & humor. Hou van het leven!

What’s Going On

 • Afgelopen week was een fijne week. Lekker rustig aan gedaan en daardoor weinig tot geen last van ontstekingen gehad. Ik ging een dagje met mijn moeder naar de sauna. Heb daar heerlijk gezwommen en genoten van een massage. Donderdag had ik een afspraak bij de psychiater om mijn medicatie te bespreken. Dat was allemaal nog steeds helemaal oké. Bloeddruk werd gecontroleerd. Ook goed. Kortom, gewoon een hele fijne en rustige week waarin alles een keer goed ging.
 • Komende week heb ik ook niet veel gepland. Morgen een afspraak in het ziekenhuis bij de maag-darm -leverarts. Werkelijk géén idee wat die afspraak gaat brengen. Sinds ik medicijnen slik voor mijn darmen zijn de pijnaanvallen minder heftig. De pijn blijft echter en ik moet oppassen dat dat niet te gewoon voor me gaat worden. Ik wilde al bijna afzeggen. Dat doen we toch maar niet. Verder ben ik eindelijk in het boek begonnen wat ik ter review heb ontvangen. Ik hoop het de komende week uit te lezen en dan ga ik voor het eerst een boek-review schrijven. Spannend!

Music Maestro
Vandaag een nummer wat ik net vijf minuten geleden voor het eerst hoorde en ik vond het meteen prachtig. Easy Sunday morning listening. Reddening West met All You Need. Enjoy! ♥

27 gedachten over “Loving Lazy Sundays #97

 1. Wat super leuk dat je een boek gaat reviewen!! Ik ben nieuwsgierig geworden! En wat goed om te horen dat je een fijne week hebt gehad! Hopelijk komende week net zo! 🙂
  Fijne zondag meid! xx

 2. Wij zijn er dan wel bij op het EK, ik zit er precies ook niet zo in dit jaar. Uiteraard wel de matchen van de Belgen gezien, maar voor de rest heb ik nog maar amper gekeken. Ben eens benieuwd voor vanavond.

 3. De zon is al weer even weg en het rommelt hier flink.

  Je week klinkt goed, wat gaaf dat je die bonnen gehad hebt, inderdaad superlief!!

  Heel veel succes morgen!!!
  Spannend, een review!

  X

 4. Hey Marion,

  Wat fijn dat je een mooie en fijne week heb gehad. En dat je bijna geen last hebt gehad van je ontstekingen. Top! En veel succes morgen met de afspraak, ik ben zeer benieuwd!

  Fijne zondag meis!

 5. Ah wat ontzettend lief dat je zomaar saunabonnen opgestuurd krijgt! Ik lig nog steeds ziek in bed. Had zo een leuk weekend gepland maar kon alles afzeggen. Beetje balen. Maar goed, volgende week weer een weekend 🙂

 6. Leuk een review van een boek!
  Fijn dat het de afgelopen goed met je ging.
  Rust is erg belangrijk en ook luisteren naar je eigen lichaam.
  Fijne middag en avond 😉

  Xoxo

 7. Oh die nieuwe hoofding. Luuuv it… al is het nou niet direct strandweer 😀 Hier is de dagelijkse plensbui met het nodige gerommel weer gepasseerd. x2. Ah ja, voetbal. Ik kan niet zeggen dat ik er echt warm voor loop al ben ik wel benieuwd of we vanavond gaan winnen of niet.

 8. Leuk weer te lezen! Ik ga komende week een avondje naar de sauna.. kan er nu al naar uit kijken. Je hebt best goeie ideeën 😉

  Wens je een goede week en succes bij je maag-darm arts. Goed om wel te gaan, hopelijk levert t je ook wat op.

 9. Wat goed dat je bijna geen last van ontstekingen hebt gehad de afgelopen week. Dat vind ik echt heel fijn voor je! Wil nog even zeggen dat die jumpsuit jou heel mooi staat. Zag het op Instagram en jep, gewoon tof! Lief dat je die saunabonnen kreeg opgestuurd van een lezeres. 🙂
  Ik hoop dat deze week een fijne week gaat worden voor jou! Liefs

 10. Wat ontzettend lief van je lezer om saunabonnen op te sturen!
  Vandaag is het in het Wageningse toch nog behoorlijk gaan regenen, maar het klaarde ook weer prachtig op!

 11. Ik heb (helaas) ook aardig wat van de TT in Assen gezien, Tommy zat er dit weekend vaak naar te kijken. Mmm aardbeien! Zo lekker, heb ze gisteren nog op, met lekker een kwak ongezonde slagroom 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.