Loving Lazy Sundays #98

cropped-llsspring.jpg

Nog een weekje en dan ben ik jarig. Dan word ik 39 jaar. Een mooie leeftijd. Ik heb iets met getallen. 38 vond ik niks. Alles met een 9 vind ik mooi. Net als met een 7. Een 4 vind ik helemaal geweldig, dus na volgend jaar kan het feest pas echt beginnen. Onzin natuurlijk! Tijd voor Loving Lazy Sundays!

Sunday Sports
Vandaag is er weer karretje racen. In Oostenrijk. Max start vanaf P8. De kwalificatie verliep half droog, half nat en dan is het altijd lastig timen. Je wilt eigenlijk nog 20 seconden wachten, maar die heb je niet omdat je eerst nog een halve ronde moet rijden voordat je aan je getimede lap kan beginnen. Verkeer op de baan. Noem maar op. Feitelijk had iedereen pole kunnen pakken gisteren. Hamilton was de lucky bastard. Jammer, want ik had het Hulkenberg wel gegund. Dan vanavond om 21:00 uur voetbal. Frankrijk – IJsland. IJsland zal toch niet….? Ze zullen toch niet….? Nee. Nee, dat zou echt te erg zijn.

Happy Stuff
Minder accounts volgen op instagram ♥ Meer rust ♥ Al mijn edelstenen en kristallen reinigen ♥ De slaapkamer een grondige schoonmaakbeurt geven ♥ Beginnen met een Year of Fierce Grace ♥ De DVD Stillen bestellen ♥ Een leuk cadeautje krijgen via de post ♥ Goed geholpen worden in het ziekenhuis ♥ Een hele middag slapen ♥ Dagelijks mediteren en ontspannen ♥ Me meer richten op spiritualiteit (en dat geeft rust! Heel veel rust!) ♥ Positive vibes ♥ Nieuwe geurkaarsjes ♥ Biologische koffie in de aanbieding ♥

On The Spot
Vandaag zet ik zonder pardon Spotify in de spotlights! Ik heb geen abonnement meer op Spotify, dat kunnen we ons niet meer veroorloven, maar ik luister nog regelmatig. Eén keer per dag kan je sowieso een half uur zonder reclame luisteren. Verder ben ik al lang blij dat ze een gratis versie hebben. Gisteren zag ik echter dat ze tegenwoordig ook podcasts hebben! Wauw, wat gaaf. Zoals de meeste van jullie weten ben ik een groot fan van Alanis en yes, al haar podcasts staan erop. Ik ben zo blij! Ik heb gisteren al een uur geluisterd. Super. Straks maar even verder zoeken wat er allemaal nog meer op staat.

What’s Going On?

 • Afgelopen week bestelde ik de online cursus Fierce Grace. Een cursus bewustwording van je eigen kunnen, krachten en talenten. Zo kan ik het denk ik het beste omschrijving. Ik heb dit gedaan, omdat ik denk dat ik er met therapie alleen niet ga komen. Ik heb meer nodig dan dat. Ik heb meer begeleiding nodig, maar dan gericht op mij als persoon en niet op mijn problemen. In therapie werk ik aan mijn problemen. In die cursus werk ik aan mijzelf. Tenminste, op dit moment. Ik denk dat verderop in het proces die twee uiteindelijk samen zullen komen en dat ik daarmee het beste resultaat zal behalen.
 • Komende week heb ik weer therapie. Hopelijk gaat dat lukken, want ik zit ook aan de medicijnen voor mijn darmen. Sinds gisteren lijkt er wat te veranderen. Ik kreeg ineens krampen en zat de halve dag op het toilet. Vandaag heb ik echter weer nergens last van. We zullen het wel zien. Verder moet ik weer rustig aan doen, want er zitten mij twee ontstekingen dwars. Eén daarvan is heel erg pijnlijk, dus het zal weer veel liggen worden de komende week. Ik moet zeggen dat het me wel een beetje frustreert op het moment. Proberen maar weer om dat los te laten de komende dagen.

Music Maestro
Ik heb door de cursus ook veel nieuwe muziek ontdekt, onder andere het nummer Me van Paula Cole.

I am not the person who is singing,
I am the silent one inside.
I am not the one who laughs at people’s jokes,
I just pacify their egos.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag! ♥

31 reacties op ‘Loving Lazy Sundays #98’

 1. De 9 is ook een mooi getal! Het is het laatste ééncijferig getal en daarmee het symbool voor de oogst, waarna er weer vruchtbaarheid zal komen en er nieuwe dingen beginnen te bloeien. Een belangrijk getal in de cyclus dus, en ook symbool voor Eenheid: het verbindt alle voorgaande getallen (en hun eigenschappen) met elkaar. Daardoor is ook overzicht mogelijk: je ziet het geheel. Wijsheid en inzicht is dus ook een eigenschap van de 9 ;).. Ik hoop dat je vooral mooie dingen mag oogsten, en met je voornemens mooie resultaten behaalt (het zijn nog zaadjes, maar daar zal vast wat moois ui komen!). De 7 is een heullll spiritueel getal, dat kan ik hier niet kwijt haha, misschien een ideetje om op te zoeken 😉 In ieder geval alvast gefeliciteerd! Mocht ik het vergeten.. 😛 Xx

  1. Hahahaha, de vorige keer was lachen. Ik lig op bed, loop naar beneden om wat te drinken te pakken, doet Peter net de deur naar de tuin dicht. Ik zeg voor de grap: Stond je in de tuin te pissen? Zegt ie: Ja! Ik zeg: WAT??? Ja, jij zat zo lang op de wc. Ik zeg: Ik lig al een half uur op bed man!!! Haaahahaha! Maar nu mag hij af en toe gewoon even tussendoor hoor.

 2. Jaaaaaa…. 9, da’s ook mijn getal! Mooi zoals Elin het omschrijft! En IJsland wordt Europees kampioen. En wat een mooie tekst van Paula Cole… ❤ Fijne zondag Marion!

 3. Als IJsland dan toch europees kampioen wordt is het minder erg dat Nederland daar van heeft verloren.

  Mijn getal is 8, op dei dag geboren en ik kom het verder ook regelmatig tegen en woon nu op nummer 8.

 4. Wat een heerlijke lazy sundays. Ik vind het zo jammer dat ik geen tijd meer vind om dagelijks te mediteren, het is zo deugddoend. Maar misschien moet ik het gewoon voor al de rest inplannen….

 5. Hoi
  Alweer een jaar verder, hoe vind jij dat, ouder worden?

  WAt mooi wat je schrijft over die cursus ik ben heel benieuwd wat het je gaat brengen.

  Sterkte met je medicatie (haha dat verhaaltje van Peter 😉 ) merk je wel verlichting qua pijn?

  Fijne zondag!

 6. Ook een fijne zondag voor jou. Ik had een vrij weekend & ben gisteren gaan chinezen met m’n ouders, m’n nicht & haar man. Doen we regelmatig, eens uit eten gaan, maar was nu toch wel al een tijd geleden.
  Straks spring ‘k in m’n auto richting een vriend die ‘k al lang niet meer gezien heb. Even quality-time doorbrengen dus.

 7. Wat een fijne happy stuff! Ben benieuwd wat de cursus met je zal doen. En mij lijkt het beest tof als IJsland wint Haha. Ik wist niet eens dat ze zo ver waren gekomen eigenlijk Haha

 8. Wat leuk weer je verhaal! En balen…weer onstekingen. Sterkte meis en ik hoop op een goeie week voor je! Ben aan het werk…48 uur. Hoop nog iets voetbal te kunnen zien.

 9. Geweldig getal die 9 😉
  Ik heb hem ook in mijn leeftijd hihihihi….
  Ja, hij is 2e geworden zo goed en leuk om naar het autoracen te kijken.
  Goed van je dat jij zo een speciale curcus doet.
  Ook wordt het beter weer…. dus ik hoop dat je tussen alles door ook kan genieten van de zon.

  Fijne dag Xoxo

 10. Tijd om je artikel van vandaag te lezen na de Formule 1. Ik ben erg blij, Max gewoon 2de :-)! En stiekem hoop ik dat Hamilton kampioen wordt dus, dat hij eerste werd maakte me ook blij :-).

  Hopelijk gaat het goed komende week!
  Veel plezier nog met het voetbal!

 11. Bijna jarig… alvast gefeliciteerd!
  Fijn blogje om te lezen, ik ben over een kleine twee weken jarig…
  Mijn ‘favoriete’ cijfer is een zeven, deze is niet te vinden in mijn leeftijd de komende tijd 😉

 12. Tijd gaat snel jongedame!!!! 🙂 Wat fijn dat je goed bent geholpen in het ziekenhuis, moet ook 🙂 Het is vaak al stom genoeg om daar te zijn. Rustig aan lieve Marion en tel je nachtjes al af tot je jarig bent?

 13. Wat weer een geweldige race van Max he? Ik zat weer het puntje van mijn stoel en kon het niet geloven dat ie gewoon weer zo lang op zijn setje banden kon rijden!
  En getallen… ik vind oneven getallen dus helemaal niks, klinkt in mijn ogen zo negatief…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.