Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #99


Getagd: , , .

LLSzomer

Vandaag de één na laatste … wat? Nee, niet de één na laatste Loving Lazy Sundays. Maar jullie kennen me ondertussen toch? Als er een rond getal in beeld komt gaan de hersenen weer overuren draaien. Dan moet er wat veranderen. Dan moet het weer een keer anders.

Sunday Sports
Vandaag weer karretje rijden. Deze keer In Northamptonshire in Groot Brittannië. Ja, die gasten van de Brexit. Hoe dan ook, racen op Silverstone. Max start vanaf P3 en recht voor zijn neus staat Hamilton op pole position. Is er verder nog interessante sport vandaag? Even denken hoor… Nèèèèèèh.

Happy Stuff
Stoppen met de bloeddrukmedicatie ♥ Superleuke en lieve post ♥ Dagelijks mediteren of een moment rust nemen ♥ Meer spiritualiteit ♥ Slakken ♥ Meerkoeten ♥ De DVD Stillen ♥ Vers Fruit ♥ Zonnebloemen ♥ Geroosterd brood ♥ Mumu Cow ♥ Knopen doorhakken ♥ Fierce Grace ♥ Iemand blij maken ♥

On The Spot
Onlangs vond ik een aantal nieuwe leuke en interessante blogs om te volgen. Eén daarvan is de blog Laura en James. Dit is een blog waarop Laura (moeder van James) zoekt naar groene en duurzame alternatieven voor allerlei producten. Vaak willen we wel duurzamer en groener leven, maar het is vaak zo’n gedoe. Waar begin je? Waar vind je goede duurzame alternatieven? Nou, dat zoekt Laura voor ons uit.

Hier lees je géén dingen die moeten of juist niet mogen. Maar een eerlijk verhaal, zodat je zelf je eigen keuzes kunt maken. Daarom deel ik ook altijd de achtergrondinformatie, dan hoef je dat zelf niet meer uit te zoeken.

Zo ben ik al een poosje op zoek naar een adres voor Een alternatief voor de plastic broodzak, maar ben ik te lui om het uit te zoeken. Dankzij Laura heb ik nu doorgezet en ga ik een katoenen broodzak bestellen. Overigens niet alleen een broodzak, ook een tasje voor groenten en fruit. Ik heb zo de pest aan de plastic tasjes in de winkel en bij ons hebben ze helaas nog steeds geen papieren zakken liggen ter vervanging.

What’s Going On?

  • Afgelopen week was helaas weer geen goede week. Ik had veel last van de bijwerkingen van de medicatie en was erg somber. Ik ben amper de deur uit geweest en heb deze week niemand gezien,. Behalve Peter natuurlijk. Het ging gewoon helemaal niet goed. Gelukkig kon ik door veel rustmomenten, veel mediteren en veel schrijven er redelijk doorheen komen. Het is nog steeds geen feest, maar het is te doen nu.
  • Komende week is het wel feest. Morgen in ieder geval. Morgen ben ik namelijk jarig. Ik haat verjaardagen en in het bijzonder die van mezelf. Dit jaar ga ik voor het eerst weer een keer iets doen. Niet veel, maar toch iets. Ik heb mijn ouders en een oom en tante uitgenodigd om koffie te gaan drinken. Niet hier thuis, dat gaat natuurlijk niet, maar op een terras. Dat moet te doen zijn. Ik geloof dat ik er zelfs zin heb. Verder geen bijzonderheden. Enkel therapie op woensdagochtend.

Music Maestro
Close your eyes and see how time flies
Throw your worries to the breeze
We can do whatever we believe

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag! ♥

37 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s