Loving Lazy Sundays #99

LLSzomer

Vandaag de één na laatste … wat? Nee, niet de één na laatste Loving Lazy Sundays. Maar jullie kennen me ondertussen toch? Als er een rond getal in beeld komt gaan de hersenen weer overuren draaien. Dan moet er wat veranderen. Dan moet het weer een keer anders.

Sunday Sports
Vandaag weer karretje rijden. Deze keer In Northamptonshire in Groot Brittannië. Ja, die gasten van de Brexit. Hoe dan ook, racen op Silverstone. Max start vanaf P3 en recht voor zijn neus staat Hamilton op pole position. Is er verder nog interessante sport vandaag? Even denken hoor… Nèèèèèèh.

Happy Stuff
Stoppen met de bloeddrukmedicatie ♥ Superleuke en lieve post ♥ Dagelijks mediteren of een moment rust nemen ♥ Meer spiritualiteit ♥ Slakken ♥ Meerkoeten ♥ De DVD Stillen ♥ Vers Fruit ♥ Zonnebloemen ♥ Geroosterd brood ♥ Mumu Cow ♥ Knopen doorhakken ♥ Fierce Grace ♥ Iemand blij maken ♥

On The Spot
Onlangs vond ik een aantal nieuwe leuke en interessante blogs om te volgen. Eén daarvan is de blog Laura en James. Dit is een blog waarop Laura (moeder van James) zoekt naar groene en duurzame alternatieven voor allerlei producten. Vaak willen we wel duurzamer en groener leven, maar het is vaak zo’n gedoe. Waar begin je? Waar vind je goede duurzame alternatieven? Nou, dat zoekt Laura voor ons uit.

Hier lees je géén dingen die moeten of juist niet mogen. Maar een eerlijk verhaal, zodat je zelf je eigen keuzes kunt maken. Daarom deel ik ook altijd de achtergrondinformatie, dan hoef je dat zelf niet meer uit te zoeken.

Zo ben ik al een poosje op zoek naar een adres voor Een alternatief voor de plastic broodzak, maar ben ik te lui om het uit te zoeken. Dankzij Laura heb ik nu doorgezet en ga ik een katoenen broodzak bestellen. Overigens niet alleen een broodzak, ook een tasje voor groenten en fruit. Ik heb zo de pest aan de plastic tasjes in de winkel en bij ons hebben ze helaas nog steeds geen papieren zakken liggen ter vervanging.

What’s Going On?

 • Afgelopen week was helaas weer geen goede week. Ik had veel last van de bijwerkingen van de medicatie en was erg somber. Ik ben amper de deur uit geweest en heb deze week niemand gezien,. Behalve Peter natuurlijk. Het ging gewoon helemaal niet goed. Gelukkig kon ik door veel rustmomenten, veel mediteren en veel schrijven er redelijk doorheen komen. Het is nog steeds geen feest, maar het is te doen nu.
 • Komende week is het wel feest. Morgen in ieder geval. Morgen ben ik namelijk jarig. Ik haat verjaardagen en in het bijzonder die van mezelf. Dit jaar ga ik voor het eerst weer een keer iets doen. Niet veel, maar toch iets. Ik heb mijn ouders en een oom en tante uitgenodigd om koffie te gaan drinken. Niet hier thuis, dat gaat natuurlijk niet, maar op een terras. Dat moet te doen zijn. Ik geloof dat ik er zelfs zin heb. Verder geen bijzonderheden. Enkel therapie op woensdagochtend.

Music Maestro
Close your eyes and see how time flies
Throw your worries to the breeze
We can do whatever we believe

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag! ♥

37 gedachten over “Loving Lazy Sundays #99

 1. Goed dat je de ‘lichtpuntjes’ telt 🙂 Moet ik ook maar eens aan gaan beginnen (met m’n halflege glas :P).. Ik zie ’n hoop mooie dingen voorbij komen, hopelijk morgen weer! In ieder geval van harte gefeleciteerd (alweer/alvast)..;)

  1. Ja, moet je doen. Ik heb ook een boekje naast mijn bed liggen en schrijf daar iedere dag een lichtpuntje op. Het is erg fijn om te doen.

   Hoop ik ook. Dank je wel!

 2. Mumu cow? Heb ik even gegoogeld, Geweldig! Laura en James: ook erg leuk! Ik ben van plan “ooit” zelf bijenwasdoeken te maken om eetbare spullen in te bewaren. En zelf groente- en fruitnetjes te gaan haken (http://doemijmaaruiensoep.blogspot.nl/2014/02/gratis-haakpatroon-boodschappen-netje.html?m=1). Maar ja, het idee hier achter was oude restjes garen opmaken, en laat ik nu net al mijn bolletjes wol, katoen en synthetisch weggegeven hebben… Maar de intentie is er! 😀 Stoer dat je iets gepland hebt voor morgen, en fijn dat je er naar uit kijkt! Fijne zondag en voor morgen alvast: fijne verjaardag! ❤

 3. Ik hoop dat morgen je zon door je wolken kan schijnen, gefeliciteerd alvast en een fijne dag.
  Dat heb je goed opgelost, je visite op een terrasje ontvangen, die ga ik onthouden.
  Ik zal duimen voor een heerlijke zomerdag morgen, doe ik ook eens iets goeds voor de medemens.
  Voor jou, je visite, voor mij en voor heel Nederland,HOERA HOERA HOERA LEVE MARION.
  Toeters, bellen, taart, slingers, feestmuts, champagne en de fanfare, iedereen blij, zelfs jij.
  Oeps,nu moet ik stoppen, ga een beetje doorslaan, straks denk je nog dat ik gek ben.

 4. Hey Marion
  Wat naar weer dat je een zware week had.
  Fijn dat je hem toch redelijk doorgekomen bent.

  Bedankt voor de blogtip ga ik naar kijken.
  Zo’n tasje is een goed idee want papieren zakjes zijn ook milieubelastend denk ik…

  Ik hoop dat je een goede week hebt en een gezellige verjaardag.

  Fijne zondag

  Ps pfew….gelukkig niet de een na laatste LLZ 🙂

 5. Ik heb boterham zakjes (van die kleine) van “keep leaf” die neem ik altijd mee met het wandelen. Erg leuk zijn die. Overigens niet geschikt voor een heel brood. 😉

  Wens je een fijne verjaardag toe. Mooi dat je deze mijlpaal toch viert, al is het klein. Hoop dat je het leuk hebt.

  xx Sam

   1. Dat doe ik nu ook, maar ik vind het toch niet zo handig omdat ik het fruit niet los in mijn tas wil hebben. Laatst had ik overal abrikozenmeuk tussen zitten 😛

 6. Volgens mij word het spannend vanmiddag met Max 🙂 Enne jammer dat je zo’n slechte week hebt gehad 😦 Hopelijk komende week iets beter voor je! 🙂
  En veel plezier morgen! en fijne zondag! x

 7. Eindelijk weer een blogje van jou lezen! Helaas met het nieuws dat het de afgelopen week niet zo goed ging. Maar wat ik wel gelijk ook las was dat je gestopt bent met de bloedddrukmedicatie! Dat is positief zeg! Vind het ook heel fijn om te lezen dat je morgen op je verjaardag wat gaat drinken op een terrasje. Heerlijk, geniet er van en vier deze mooie dag Marion! 🙂

 8. Ik vraag me bij dat soort broodzakken altijd af of het brood niet heel snel ‘oud’ wordt? Ik doe mijn brood sowieso altijd in de vriezer, maar kan dat dan ook met zo’n zak? Hier in Suriname zijn ze helaas niet zo milieubewust. Je kan niet zonder plastic tasje de winkel verlaten. En hee, alvast gefeliciteerd!

  1. Het schijnt van niet. Ben wel heel erg benieuwd. Ik vries het ook altijd in, want wij doen vaak veel te lang met een brood om het goed te houden.

   Dank je wel!

 9. Fijn dat je met rustmomenten en mediteren door deze lastige week gekomen bent. Het maakt niet uit wat je doet als je je er maar goed bij voelt en het je helpt. Kennelijk is dit het voor jou.

  X.

 10. Oh geroosterd brood! Zo lekker! Ga ik dit weekend gelijk weer eens eten 🙂 Wij hebben gisteren de EK finale gekeken, vond het een teleurstellende wedstrijd. Naja, nu op naar de Vierdaagse 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.